3 viikon keskivartalo

Yksinkertainen ja tehokas kotitreeniohjelma: opi treenaamaan vatsan litteäksi, selkäkivut pois ja ryhdin suoraksi.

 • Selätä nyky-yhteiskunnan epäaktiivisuuden haasteet kokonaisvaltaisella keskivartalotreenillä pelkän lankutuksen ja istumaannousun sijaan.
 • Treenit voi yhdistää muun harjoittelun ohelle tai tehdä omana kokonaisuutena. Liikkeet onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta, ilman välineitä.
 • Huomioit syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset, sekä selkälihakset varmistaen ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.
 • Sopii sinulle, jos haluat syventää keskivartaloharjoitteluasi. Tai sinulle, joka et ole vielä treenannut keskivartaloasi ja haluat oppia miten treenata tavalla, jolla keho pysyy kunnossa.
 • Keskivartalon treenaaminen ei ole pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu kaikille.
 • Opit harjoittelemaan keskivartaloasi, joka myöhemmin tuottaa näkyviä tuloksia. Saat kannustavan ryhmän ympärillesi ja valmentajat tueksesi muutokseen.

Lue eteenpäin, jos haluat tietää kuinka helpotat ja ennaltaehkäiset selkäkipuja ja laitat keskivartalon kokonaisvaltaisesti kuntoon

Vatsalihasten ja keskivartalon treenaaminen on todella tärkeää. Varsinkin nyt, kun nyky-yhteiskunnassa on valitettavasti ilmennyt uudenlaisia ongelmia liikuntatapojen, sekä arkisten tapojen muuttuessa.

Tämä on korostunut entisestään hallitsevan ja ikävän koronatilanteen vuoksi. Sisätiloissa vietetään enemmän aikaa, etätyöt ovat tulleet monelle tutuiksi ja harrastukset ovat tauolla.

Kaikki on keskivartalon osalta silti nykypäivänä helpompaa. Kävelemme sileillä alustoilla, istumme optimaalisella korkeudella ja ympäristökään ei enää tarjoa keholle kuormitusta. Arkisissa tilanteissa emme saa kehollisia haasteita, emmekä joudu tekemään lihastyötä samaan tapaan kuin ennen.

Kymmeniä vuosia sitten liikunta oli suurempi osa arkea jo ihan arkisissa askareissa ja työnkuvat sisälsivät vähemmän istumista. Tänä päivänä istumatyöt vain yleistyvät ja töidenkin vuoksi matkustetaan yhä enemmän istuen. Tämä johtaa ongelmiin keskivartalossa, sillä istuma-asennon muuttuessa emme enää aktivoi keskivartaloa ja esimerkiksi syviä vatsalihaksia juuri ollenkaan.

Halusimme tarttua tähän yleistyvään ongelmaan, joka on seurannut juuri esimerkiksi istumatyön lisääntymisestä. Teimme 3 viikon valmennuksen, jolla nyky-yhteiskunnassa vallitsevat haasteet ja epäaktiivisuuden seuraukset saataisiin kumottua.

3 viikon keskivartalo -valmennuksen aikana tehdään keskivartalotreenejä monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset sekä selkälihakset, jotta koko keskivartalo tulee tehokkaasti treenattua kaikilta tärkeiltä osa-alueilta varmistaen, ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.

Selätetään haasteet yhdessä tekemällä oikeanlaista ja toiminnallista keskivartalotreeniä säännöllisesti, mielekkäästi ja turvallisesti kotoa käsin ilman ylimääräisiä välineitä. Treenataan monipuolisesti pelkän lankutuksen ja istumaannousujen sijaan selättäen vahvojen vatsalihasten avulla monta eri vaivaa.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 3 viikon keskivartalo -valmennus sopii juuri sinulle

 • Haluat muokata keskivartaloasi hoikemmaksi ja litteämmäksi. Haluat syventää osaamistasi keskivartaloharjoittelun parissa.
 • Teet istumatyötä tai olet muuten passiivinen ja istut paljon. Vietät juuri nyt enemmän aikaa kotona ja etätöissä ja haluat ylläpitää kehosi toimintakykä tai saada sitä lisää.
 • Treenaat jo, mutta haluat panostaa enemmän keskivartalonharjoitteluun.
 • Koet kiputiloja (esimerkiksi selässä), liikerajoitteita, selkäongelmia ja coren tuen puuttuvan.
 • Haluat vaikuttaa keskivartaloharjoittelulla positiivisesti seksielämään, ruoansulatukseen ja suolistoon. Lisäksi virtsankarkailuun, fyysisiin toimintoihin ja kehon toiminnallisuuteen.
 • Haluat voida hyvin ja ennaltaehkäistä, sekä selättää heikon keskivartalon tuomat ongelmat.
 • Et halua treenata kuntosalilla tai maksaa kuntosalimaksuja, vaan oppia treenaamaan vatsalihaksia turvallisesti ja tuloksekkaasti ilman kuntosalivälineitä.
 • Haluat toimivat, selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä loputonta valintojen maailmaa.
 • Haluat parantaa ryhtiäsi, jolla vaikutat lopulta myös ulkonäköön ja itsetuntoon.
 • Haluat keskivartalon voiman kuntoon kokonaisvaltaisesti.
 • Haluat ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Lähde mukaan treenaamaan keskivartaloa kotoa käsin kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Voit aloittaa valmennuksen heti tai vasta myöhemmin, sillä materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä kaikkea saat 3 viikon valmennuksessa?

 • 3 yhteistä harjoitteluviikkoa, jossa harjoitteita tehdään selkeiden treenivideoiden opastuksella 1-3 kertaa viikossa.
 • Harjoitteluviikkojen jälkeen 3 keskivartalon kotitreeniohjelmaa, jotka sopii kaikille huomioiden erilaiset lähtötasot. Ohjelmilla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman erillisiä välineitä.
 • Opit parantamaan ryhtiäsi ja ymmärrät ryhdin tärkeyden.
 • Syvennät osaamistasi ja opit treenaamaan syviä vatsalihaksia, pinnallisia vatsalihaksia ja selkälihaksia oikein ja varmistaen, että saat treeniohjelmista ja liikkeistä kaiken hyödyn irti.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Ohjeet, joita voit noudattaa viikko toisensa jälkeen. Materaalit jäävät sinulle pysyvästi käyttöön.
 • Valmentajan tuen kysymyksiä ja neuvoja varten koko valmennuksen ajaksi. Lisäksi ympärillesi kannustavan ryhmätsempin ja vertaistuen valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi.

Miksi kaikkien tulisi treenata keskivartaloa?

Keskivartalon treenaaminen ei ole lainkaan vain pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu ihan kaikille. Ja ei vain kuulu, vaan sitä pitäisi ihan kaikkien myös tehdä.

Keskivartalotreenin avulla pysyy kunnossa ja välttää monet ongelmat. Ja mitä aiemmin treenien teon alottaa, sen tietenkin parempi. Myöhemmällä iällä kipujen ja vaivojen ilmetessä olisi todella toivonut aloittaneensa aiemmin. Tai mitä kenties olisi seurannut, jos keskivartalotreenejä olisi laiminlyönyt ja skipannut vielä pidempään.

Yksipuolinen treenaaminen ei myöskään keskivartalon alueella ole ihanteellista. Vahvojen vatsalihasten hankkimiseen on tehtävä monipuolisia harjoituksia hyvällä tekniikalla.

Keskivartalon kunnolla on siis suurempi vaikutus kuin kuvittelemmekaan.

Se vaikuttaa seksielämään, ruoansulatukseen ja suolistoon. Lisäksi virtsankarkailuun, ryhtiin, fyysisiin toimintoihin ja kehon toiminnallisuuteen. Sillä ehkäistään tuki- ja liikuntaelinsairauksia, se on vastalääke nykykulttuurille eli istumisen aiheuttaneelle epäaktiivisuudelle. Sillä on suuri vaikutus ryhtiin, joka vaikuttaa lopulta ulkonäköön ja itsetuntoon. 

Siispä, olisiko aika aloittaa? Kun varaat paikkasi nyt, pääset heti käsiksi kaikkiin valmennuksen materiaaleihin.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kolme viikkoa ja et saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. 

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Syy siihen, miksi tästä valmennuksesta kannattaa maksaa

Haluatko tarttua yleistyvään ongelmaan ratkaisun kera ja parantaa ryhtiäsi treenaten keskivartaloa kokonaisvaltaisesti oikein?

Haluatko treenata vatsan seutua monipuolisesti pelkän lankutuksen ja istumaannousujen sijaan ja selättää vahvojen vatsalihaksien avulla monta eri vaivaa? Helpottaa selkäkipuja ja oppia kuinka vatsa treenataan litteäksi?

Kaikki tämä turvallisesti kotona tai siellä missä ikinä liikutkin - ajasta riippumatta, ilman lisävälineitä.

3 viikon keskivartalo -valmennuksella syvennät osaamistasi ja opit treenaamaan tavalla, jolla keho pysyy jatkuvasti hyvässä kunnossa! Valmennuksen treenit sopivat mainiosti mahdollisen nykyisen treenirutiinisi ohelle.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • 3 harjoitteluviikkoa, jolloin opetellaan ja omaksutaan varsinaisissa treeniohjelmissa olevat keskivartaloliikkeet (Arvo 295€)

  Mikä onkaan parempaa, kuin tietää, että tuloillaan on 3 tehokasta treeniohjelmaa, joita osaa varmasti noudattaa oikein ja joista saa kaiken hyödyn irti?

 • 3 erilaista, tehokasta ja kokonaisvaltaista keskivartalon treeniohjelmaa (Arvo 195€)

  Treeniohjelmat, joiden avulla treenaat keskivartaloa täydellisesti ottaen huomioon kaikki osa-alueet: syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset ja selkälihakset.

 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 200€)

  Valmennuksen ajan valmentajasi Teemu Eloranta on päivittäin suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 3 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 690 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt 77 eurolla!

Jatka treenaamista kanssamme keskittyen kokonaisvaltaisesti keskivartaloon!

Valmennuksen koko hinta on vain 77€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 77 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita.

Liittymällä mukaan nyt, maksat valmennuksesta vain 25€ viikossa. Se on reilu 3 euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa sillä summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

Valmennuksen koko hinta bonusmateriaaleineen on vain 77€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Voit aloittaa valmennuksen heti tai vasta myöhemmin, sillä materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat mukaasi hyvinvoinnin ammattilaiset auttamaan ja tsemppaamaan sinua 3 viikon ajaksi

Valmentajanasi tässä valmennuksessa toimii liikunnan, hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilainen Teemu Eloranta. Menossa mukana on myös fitness-urheilija ja valmentaja Riina Kivikoski.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Riina Kivikoski Fitness-urheilija ja valmentaja
"Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana."

Mitä tämä 3 viikkoa kestävä valmennus oikein sisältää? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle:

Ensin 3 viikon ajan syvennytään ja harjoitellaan oikeat tekniikat, sekä suoritustavat vatsalihasliikkeisiin, jotka löytyvät varsinaisista treeniohjelmista valmennuksen viimeisestä osiosta. Kolmen viikon ajan harjoitustreenejä tulee 1-3 kertaa viikossa. Treenien tekeminen onnistuu siellä missä liikutkin, ajasta ja paikasta riippumatta ja ne suoritetaan oman kehon painolla, ilman ylimääräisiä välineitä.

Kun harjoitteluviikot on käyty läpi ja taito harjoitella vatsalihaksia oikein on omaksuttu, saat 3 valmista treeniohjelmaa vatsalihaksille, joilla jatkat keskivartalon treenaamista kolmen harjoitteluviikon jälkeen.

 • Viikko 1: Syvät vatsalihakset

  Syvien vatsalihasten merkitys. Mikä on niiden tarkoitus? Miksi ne ovat yksi tärkein asia koko valmennuksessa?

  Syvien vatsalihasten treenejä 1-3 kertaa.

 • Viikko 2: Pinnalliset vatsalihakset

  Pinnallisten vatsalihasten, eli tunnetummin ”sixpackin” merkitys. Se osa vatsalihaksista, joka tuottaa voimaa ja jotka näkyvät ja ”tuntuvat”. 

  Pinnallisten vatsalihasten treenejä 1-2 kertaa, sekä syvät vatsalihakset kertaalleen läpi.

 • Viikko 3: Selkälihakset

  Kurkkaus myös toiselle puolelle, eli selkälihaksiin. Selkälihasten merkitys.

  Selkälihastreenejä 1-2 kertaa ja lisäksi viikon 1 & 2 harjoitukset kerran läpi.

 • Lopuksi kolmen treeniohjelman läpikäynti

3 viikon päästä voit olla hyvinvoivempi ja paremmassa ryhdissä, ja sinulla takataskussasi taito, jolla keskivartalo treenataan kuntoon. 
Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Voit aloittaa valmennuksen heti tai vasta myöhemmin, sillä materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vataukset niihin!

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Valmennus kestää 3 viikkoa. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit.

  Valmentajasi Teemu Eloranta on mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

  Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconPelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Uskallat.

  Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta saat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. 

  Olemme myös tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos sinua askarruttaa jokin treeniohjelman liikkeissä tai suoritustekniikassa ja annamme tarvittaessa liikkeille suoritusvaihtoehtoja.

 • q-iconMillainen valmennuksen treeniohjelma on?

  Ensin 3 viikon ajan syvennytään ja harjoitellaan oikeat tekniikat, sekä suoritustavat keskivartaloliikkeisiin, jotka löytyvät lopulta varsinaisista treeniohjelmista valmennuksen viimeisestä osiosta. Viikolla 1-3 harjoitustreenejä tulee 1-3 kertaa viikossa.

  Kun harjoitteluviikot on käyty läpi ja taito harjoitella vatsalihaksia ja selkälihaksia oikein on omaksuttu, saat valmiit treeniohjelmat (yhteensä 3 erilaista ohjelmaa) keskivartalolle, joilla jatkat keskivartalon treenaamista kolmen harjoitteluviikon jälkeen. Ohjelmia voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. 

 • q-iconMinulla on liikuntarajoitteita/vatsalihasten erkauma. Voinko silti osallistua valmennukseen?

  Riippuu tietenkin siitä onko esimerkiksi erkauma kuinka tuore. Voit osallistua valmennukseen, jos lääkäri ei ole kieltänyt keskivartalon harjoittelua.

  Kaikki tässä valmenuksessa olevat liikkeet ovat helppoja ja turvallisia tehdä, jos sinulla ei ole jotain akuuttia syytä minkä vuoksi niiden tekeminen olisi kiellettyä.

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

  Voit siis osallistua valmennukseen ilman riskiä.

  Sääntöjen puitteissa emme voi kuitenkaan muuttaa työnantajan tarjoamaa verotonta etua rahaksi (esimerkiksi Smartum).

 • q-iconKuuluuko valmennukseen ruokavalio?

  Ei kuulu. Kannattaa asennoitua niin, että laittaa ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, ei molempia yhtäaikaa. Onnistumisen todennäköisyys on huono, jos yrittää muuttaa useita asioita samanaikaisesti.

  Nyt aloitamme treenamisesta, keskittyen kokonaisvaltaisesti vatsalihaksiin. Tämän jälkeen voidaan katsoa myös ravintoasiat kuntoon. On helpompaa miettiä ruokavaliota, kun treenirutiini rullaa taustalla.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei. Kaikki treenit tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

  Liikkeiden tekeminen onnistuu missä tahansa liikutkin: kotona, työpaikalla tai vaikka reissun päällä!

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei tarvitse! Voit yhdistää valmennuksen treenit mainiosti jonkin muun oman treenisi (esim. kuntosaliharjoittelu, lenkkeily, salibandy) yhteyteen. 

Oletko valmis lähtemään mukaan, helpottamaan selkäkipuja ja laittamaan keskivartalon kokonaisvaltaisesti kuntoon? 

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Varaa paikkasi nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Voit aloittaa valmennuksen heti tai vasta myöhemmin, sillä materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi