3 viikon keskivartalo
-verkkovalmennus

Yksinkertainen ja tehokas kotitreeniohjelma: opit treenaamaan vatsan litteäksi, selkäkivut pois ja ryhdin suoraksi.

 • Selätä nyky-yhteiskunnan epäaktiivisuuden haasteet kokonaisvaltaisella keskivartalotreenillä pelkän lankutuksen ja istumaannousun sijaan.
 • Treenit voi yhdistää muun harjoittelun ohelle tai tehdä omana kokonaisuutena. Liikkeet onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta, ilman välineitä.
 • Huomioit syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset, sekä selkälihakset varmistaen ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.
 • Sopii sinulle, jos haluat syventää keskivartaloharjoitteluasi. Sinulle, joka et ole vielä treenannut keskivartaloasi ja haluat oppia miten treenata tavalla, jolla keho pysyy kunnossa.
 • Keskivartalon treenaaminen ei ole pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu ihan kaikille.
 • Opit harjoittelemaan keskivartaloasi, joka myöhemmin tuottaa näkyviä tuloksia. Saat kannustavan ryhmän ympärillesi ja valmentajat tueksesi muutokseen.

Mukana jo yli 1900 osallistujaa!

Katso tästä esimakua valmennuksesta:

Lue eteenpäin, jos haluat tietää kuinka helpotat ja ennaltaehkäiset selkäkipuja ja laitat keskivartalon kuntoon

Vatsalihasten ja keskivartalon treenaaminen on todella tärkeää. Varsinkin nyt, kun nyky-yhteiskunnassa on valitettavasti ilmennyt uudenlaisia ongelmia liikuntatapojen, sekä arkisten tapojen muuttumisen myötä.

Tämä on korostunut entisestään ikävän maailman tilanteen vuoksi. Sisätiloissa vietetään enemmän aikaa, etätyöt ovat tulleet monelle tutuiksi ja harrastukset on olleet tauoilla.

Kaikki on keskivartalon osalta silti nykypäivänä helpompaa. Kävelemme sileillä alustoilla, istumme optimaalisella korkeudella ja ympäristökään ei enää tarjoa keholle kuormitusta. Arkisissa tilanteissa emme saa kehollisia haasteita, emmekä joudu tekemään lihastyötä samaan tapaan kuin ennen.

Kymmeniä vuosia sitten liikunta oli suurempi osa arkea jo ihan arkisissa askareissa ja työnkuvat sisälsivät vähemmän istumista. Tänä päivänä istumatyöt vain yleistyvät ja töidenkin vuoksi matkustetaan yhä enemmän istuen. Tämä johtaa ongelmiin keskivartalossa, sillä istuma-asennon muuttuessa emme enää aktivoi keskivartaloa ja esimerkiksi syviä vatsalihaksia juuri ollenkaan.

Halusimme tarttua tähän yleistyvään ongelmaan, joka on seurannut juuri esimerkiksi istumatyön lisääntymisestä. Teimme 3 viikon valmennuksen, jolla vallitsevat haasteet ja epäaktiivisuuden seuraukset saataisiin kumottua.

3 viikon keskivartalo -valmennuksen aikana tehdään keskivartalotreenejä monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset sekä selkälihakset. Näin keskivartalo tulee tehokkaasti treenattua kaikilta tärkeiltä osa-alueilta varmistaen, ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.

Selätetään haasteet yhdessä tekemällä oikeanlaista ja toiminnallista keskivartalotreeniä säännöllisesti, mielekkäästi ja turvallisesti kotoa käsin ilman ylimääräisiä välineitä. Treenataan monipuolisesti pelkän lankutuksen ja istumaannousun sijaan ja selätetään vahvojen vatsalihasten avulla monta eri vaivaa.

 

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 3 viikon keskivartalo -valmennus sopii juuri sinulle

 • Haluat muokata keskivartaloasi hoikemmaksi ja litteämmäksi. Haluat syventää osaamistasi keskivartaloharjoittelun parissa.
 • Teet istumatyötä, olet muuten passiivinen ja istut paljon. Vietät juuri nyt enemmän aikaa kotona tai etätöissä ja haluat ylläpitää kehosi toimintakykä tai saada sitä lisää.
 • Treenaat jo, mutta haluat panostaa enemmän keskivartalonharjoitteluun.
 • Koet kiputiloja (esimerkiksi selässä), liikerajoitteita, selkäongelmia ja coren tuen puuttuvan.
 • Haluat vaikuttaa keskivartaloharjoittelulla positiivisesti seksielämään, ruoansulatukseen ja suolistoon. Lisäksi virtsankarkailuun, fyysisiin toimintoihin ja kehon toiminnallisuuteen.
 • Haluat voida hyvin ja ennaltaehkäistä, sekä selättää heikon keskivartalon tuomat ongelmat.
 • Et halua treenata kuntosalilla tai maksaa kuntosalimaksuja, vaan oppia treenaamaan vatsalihaksia tuloksekkaasti ilman kuntosalivälineitä.
 • Haluat toimivat, selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä loputonta valintojen maailmaa.
 • Haluat parantaa ryhtiäsi, jolla vaikutat lopulta myös ulkonäköön ja itsetuntoon.
 • Haluat ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

"Nämä on kyllä niin super-käteviä! Ihan täsmäliikkeitä, hyvin ohjeistettu ja nopeasti ja helposti toteutettavia! Kiitos!"

- Valmennusryhmäläinen

Lähde mukaan treenaamaan keskivartaloa tehokkaasti kotoa käsin! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, tai osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat lisäksi 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä kaikkea saat 3 viikon valmennuksessa?

 • 3 yhteistä harjoitteluviikkoa, jossa harjoitteita tehdään selkeiden treenivideoiden opastuksella 1-3 kertaa viikossa.
 • Harjoitteluviikkojen jälkeen kotitreeniohjelmat, jotka sopivat kaikille huomioiden erilaiset lähtötasot. Ohjelmilla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman erillisiä välineitä.
 • Opit parantamaan ryhtiäsi ja ymmärrät ryhdin tärkeyden.
 • Syvennät osaamistasi ja opit treenaamaan syviä vatsalihaksia, pinnallisia vatsalihaksia ja selkälihaksia oikein. Varmistat, että saat treeniohjelmista ja liikkeistä kaiken hyödyn irti.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Ohjeet, joita voit noudattaa viikko toisensa jälkeen. Materaalit jäävät sinulle pysyvästi käyttöön.
 • Valmentajan tuen kysymyksiä ja neuvoja varten koko valmennuksen ajaksi. Lisäksi ympärillesi kannustavan ryhmätsempin ja vertaistuen valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat valmennuksesta avun ja hyödyn, etkä haaskaa aikaasi.

"Aloitin selkätreenit tällä viikolla ja olen tehnyt vatsat heti perään. Aivan ihanaa huomata miten voima keskivartalossa on kehittynyt. Harjoitus todella palkitsee!!"

- Valmennusryhmäläinen

Miksi kaikkien tulisi treenata keskivartaloa?

Keskivartalon treenaaminen ei ole lainkaan vain pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu ihan kaikille. Ja ei vain kuulu, vaan sitä pitäisi ihan kaikkien myös tehdä.

Keskivartalotreenin avulla pysyy kunnossa ja välttää monet ongelmat. Ja mitä aiemmin treenien teon aloittaa, sen parempi. Myöhemmällä iällä kipujen ja vaivojen ilmetessä ei halua todeta, että olisipa aloittanut aiemmin. Tai todeta mitä kenties olisi seurannut, jos keskivartalotreenejä olisi laiminlyönyt ja skipannut vielä pidempään.

Yksipuolinen treenaaminen ei kuitenkaan keskivartalon alueella ole ihanteellista. Vahvojen vatsalihasten hankkimiseen on tehtävä monipuolisia harjoituksia hyvällä tekniikalla.

Keskivartalon kunnolla on siis suurempi vaikutus kuin kuvittelemmekaan.

Se vaikuttaa seksielämään, ruoansulatukseen ja suolistoon. Lisäksi virtsankarkailuun, ryhtiin, fyysisiin toimintoihin ja kehon toiminnallisuuteen. Sillä ehkäistään tuki- ja liikuntaelinsairauksia, se on vastalääke nykykulttuurille eli istumisen aiheuttaneelle epäaktiivisuudelle. Sillä on suuri vaikutus ryhtiin, joka vaikuttaa lopulta ulkonäköön ja itsetuntoon.

Siispä, olisiko aika aloittaa? Kun varaat paikkasi nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi.

"Kyllä vanhempikin ymmärtää hyvin ohjeet. Kiitos huippu ohjaajille! Hyvät simppelit liikkeet, joiden tekeminen tuntuu mielekkäältä ja tuntuu myös siellä lihaksissa. Viikko 1:lle peukut."

- Valmennusryhmäläinen

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kolme viikkoa, etkä saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Syy siihen, miksi tästä valmennuksesta kannattaa maksaa

Haluatko tarttua yleistyvään ongelmaan ratkaisun kera ja parantaa ryhtiäsi? Treenata keskivartaloa kokonaisvaltaisesti oikein?

Haluatko liikkeiden olevan jotain muutakin kuin pelkkää lankutusta ja istumaannousuja? Haluatko selättää vahvojen vatsalihaksien avulla monta eri vaivaa? Helpottaa selkäkipuja ja oppia kuinka vatsa treenataan litteäksi?

Kaikki tämä turvallisesti kotona tai siellä missä ikinä liikutkin, ilman lisävälineitä?

3 viikon keskivartalo -valmennuksella syvennät osaamistasi ja opit treenaamaan tavalla, jolla keho pysyy jatkuvasti kunnossa! Valmennuksen treenit sopivat myös mainiosti mahdollisen olemassa olevan treenirutiinin ohelle.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • 3 harjoitteluviikkoa, jolloin opetellaan ja omaksutaan varsinaisissa treeniohjelmissa olevat keskivartaloliikkeet (Arvo 295€)

  Mikä onkaan parempaa, kuin tietää, että tuloillaan on 3 tehokasta treeniohjelmaa, joita osaa varmasti noudattaa oikein ja joista saa kaiken hyödyn irti?

 • 3 erilaista, tehokasta ja kokonaisvaltaista treeniohjelmaa (Arvo 195€)

  Treeniohjelmat, joiden avulla treenaat keskivartaloa täydellisesti ottaen huomioon kaikki osa-alueet: syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset ja selkälihakset.

 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 200€)

  Valmennuksen ajan valmentajasi Teemu ja Riina on päivittäin suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 3 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 690 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen hintaan 77€

"Tämä on siitä kiva, että ei ole toisten aikataulussa, vaan harjoitteet voi tehdä vaikka joka ilta uutisten aikaan!"

Valmennusryhmäläinen

"Kylläpäs on hyvät neuvot, selkeät ohjeet. Kiva tehdä ja tuntuu. Ootan innolla, miltä kolmen viikon päästä keskivartalo tuntuu."

Valmennusryhmäläinen

Jatka treenaamista kanssamme keskittyen kokonaisvaltaisesti keskivartaloon!

Valmennuksen koko hinta on vain 77€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 77 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita.

Liittymällä mukaan nyt, maksat valmennuksesta 25€ viikossa. Se on reilut 3€ päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

"Aloitin eilen tämän jutun ja tänään olin tankkaamassa autoani ja huomasin siinä seistessäni että tein kahta harjoitusta samalla kun tankkasin autoani! Jaa että onko vähän koukuttavaa!!!"

Valmennusryhmäläinen

Valmennuksen koko hinta bonusmateriaaleineen on vain 77€

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, tai osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat lisäksi 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat mukaasi kaksi hyvinvoinnin ammattilaista auttamaan ja tsemppaamaan sinua 3 viikon ajaksi

Valmentajanasi tässä valmennuksessa toimii liikunnan, hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilainen Teemu Eloranta. Menossa mukana on myös personal trainer ja valmentaja Riina Kivikoski.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Riina Kivikoski Personal trainer ja valmentaja
"Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana."

Mitä valmennus oikein sisältää? Tässä ohjelma tuleville viikoille ajalle:

Ensin 3 viikon ajan syvennytään ja harjoitellaan oikeat tekniikat, sekä suoritustavat vatsalihasliikkeisiin, jotka löytyvät varsinaisista treeniohjelmista valmennuksen viimeisestä osiosta. Kolmen viikon ajan harjoitustreenejä tulee 1-3 kertaa viikossa. Treenien tekeminen onnistuu siellä missä liikutkin, ja liikkeet suoritetaan oman kehon painolla, ilman ylimääräisiä välineitä.

Kun harjoitteluviikot on käyty läpi ja taito harjoitella vatsalihaksia oikein on omaksuttu, saat 3 valmista treeniohjelmaa vatsalihaksille, joilla jatkat keskivartalon treenaamista kolmen harjoitteluviikon jälkeen.

 • Viikko 1: Syvät vatsalihakset

  Syvien vatsalihasten merkitys. Mikä on niiden tarkoitus? Miksi ne ovat yksi tärkein asia koko valmennuksessa?

  Syvien vatsalihasten treenejä 1-3 kertaa.

 • Viikko 2: Pinnalliset vatsalihakset

  Pinnallisten vatsalihasten, eli tunnetummin ”sixpackin” merkitys. Se osa vatsalihaksista, joka tuottaa voimaa ja jotka näkyvät ja “tuntuvat”. 

  Pinnallisten vatsalihasten treenejä 1-2 kertaa, sekä syvät vatsalihakset kertaalleen läpi.

 • Viikko 3: Selkälihakset

  Kurkkaus myös toiselle puolelle, eli selkälihaksiin. Mikä merkitys selkälihaksilla on?

  Selkälihastreenejä 1-2 kertaa ja lisäksi viikon 1 & 2 harjoitukset kerran läpi.

 • Lopuksi kolmen treeniohjelman läpikäynti

3 viikon päästä voit olla paremmassa ryhdissä, sekä sinulla on takataskussasi taito, jolla keskivartalo treenataan kuntoon. Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 77€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, tai osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat lisäksi 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vataukset niihin!

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Valmennus kestää 3 viikkoa. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit.

  Valmentajasi Teemu Eloranta on mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

  Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconPelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Uskallat.

  Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään oikein, jotta saat ohjelmasta parhaan hyödyn irti. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. 

  Olemme myös tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos sinua askarruttaa jokin treeniohjelman liikkeissä tai suoritustekniikassa. Annamme tarvittaessa liikkeille myös suoritusvaihtoehtoja.

 • q-iconMillainen valmennuksen treeniohjelma on?

  Ensin kolmen viikon ajan syvennytään ja harjoitellaan oikeat tekniikat keskivartaloliikkeisiin, jotka löytyvät lopulta varsinaisista treeniohjelmista valmennuksen viimeisestä osiosta. Viikolla 1-3 harjoitustreenejä tulee 1-3 kertaa viikossa.

  Kun harjoitteluviikot on käyty läpi ja taito harjoitella vatsalihaksia ja selkälihaksia oikein on omaksuttu, saat valmiit treeniohjelmat keskivartalolle, joilla jatkat keskivartalon treenaamista.

  Lopullisia treeniohjelmia on yhteensä kolmea erilaista, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. 

 • q-iconMinulla on liikuntarajoitteita/vatsalihasten erkauma. Voinko silti osallistua valmennukseen?

  Riippuu tietenkin siitä onko esimerkiksi erkauma kuinka tuore. Voit osallistua valmennukseen, jos lääkäri ei ole kieltänyt keskivartalon harjoittelua.

  Kaikki tässä valmenuksessa olevat liikkeet ovat helppoja ja turvallisia tehdä, jos sinulla ei ole jotain akuuttia syytä minkä vuoksi niiden tekeminen olisi kiellettyä.

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos et syystä tai toisesta ole tyytyväinen, eikä valmennus tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

  Voit siis osallistua valmennukseen ilman riskiä.

  Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

 • q-iconKuuluuko valmennukseen ruokavalio?

  Ei kuulu. Kannattaa asennoitua niin, että laittaa ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, ei molempia yhtäaikaa. Onnistumisen todennäköisyys on huono, jos yrittää muuttaa useita asioita samanaikaisesti.

  Nyt aloitamme treenamisesta, ja treeneissä keskitymme keskivartalon seutuun. Tämän jälkeen voidaan katsoa myös ravintoasiat kuntoon. On helpompaa miettiä ruokavaliota, kun treenirutiini rullaa taustalla.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei. Kaikki treenit tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

  Liikkeiden tekeminen onnistuu missä tahansa liikutkin: kotona, työpaikalla tai vaikka reissun päällä!

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei tarvitse!

  Voit yhdistää valmennuksen treenit mainiosti jonkin muun oman treenisi (esim. kuntosaliharjoittelu, lenkkeily, salibandy) yhteyteen. 

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi