30 päivän kasvisruokahaaste

Haasta itsesi kuukaudeksi ja kokeile herkullisia kasvisruokia. Parannat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja monipuolistat ruokavaliosi!

 • 4 eri haastetta, joiden avulla sukellat kasvisruoan maailmaan, insipiroidut, koet herkullisia hetkiä ja huomaamattasi monipuolistat ruokavaliotasi samalla saaden lukuisia eri terveyshyötyjä.
 • Teet ruoanlaitosta helppoa, terveellistä ja maukasta, sekä ennenkaikkea valmistat kasvisruokia ravintoainerikkaasti oikein!
 • Ketään ei olla käännyttämässä kasvissyöjäksi, vegaaniksi tai pakottamassa tekemään mitään, vaan sen sijaan opit, että ruoka ei ole pelkästään polttoaine, vaan myös ilo ja nautinto.
 • Haaste sopii kaikille, myös urheilijoille, jotka haluavat oppia uutta, tukea hyvinvointiaan, löytää kenties optimaalisen ruokavalion ja välttää ajantuhlausta keittiössä.
 • Tartu haasteeseen nyt ja varaa paikkasi kampanjahintaan 39€ (Norm. 87€)!

Haaste starttaa maanantaina 3.2.2020!

Lue eteenpäin, jos haluat tietää kuinka opit syömään ja valmistamaan herkullisia kasvisruokia tai lisäät niitä entistä useammin ruokailuhetkiisi

On väärin luulla, että ihminen tarvitsee lihaa tai muita eläintuotteita selviytyäkseen tai voidakseen hyvin. Tämän myytin kumoutuessa nykypäivänä kasvisruokavalio on hyvin suosittu vaihtoehto, joka näkyy jo nyt jokaisessa ikäpolvessa. Esimerkiksi kasvisruoka on toistuvasti vaihtoehtona kouluruokailussa.

Yhä useampi aloittaa kasvisruokailun monestakin eri syystä, mutta harmillisesti kuitenkin päätyy noudattamaan sitä niin, että se jää aivan liian yksipuoliseksi. Päädytään tilanteeseen, jossa ruokavalio ei sisällä riittävän laajasti tarpeellisia ravintoaineita.

Moni ei myöskään osaa ottaa huomioon asioita, jotka ovat tärkeitä kun syödään pelkästään kasvisruokaa, eikä viikottaiset annokset enää sisälläkkään esimerkiksi lihaa. Voit siis innostuneena aloittaa kasvisruokavalion, mutta vahingossa voitkin viedä ravitsemustilaasi huonompaan suuntaan. Useimmiten tämä johtaa elimistön puutostiloihin, ja siitä erilaiisin seurauksiin. Puutostila on jonkin kivennäisaineen, hivenaineen, vitamiinin tai rasvahapon puutteesta johtuva elimistön häiriötila. Puutostila voi ilmetä siis myös lihansyöjillä.

Oikein toteutettuna kasvisruokavalio on monipuolinen ja ravitseva. Ja siksi olemme kehittäneet tämän 30 päivän kasvishaasteen, johon haastamme sinut nyt mukaan! 30 päivän aikana saat inspiraatiota kasvisruoasta, monipuolistat ruokavaliotasi ja ennenkaikkea opit tekemään kasvisruokia ravintoainerikkaasti oikein.

Haaste sopii ihan kaikille ja se ei vaadi 100% täydellistä noudattamista. Sinun ei tarvitse osata kikkakolmosia, omata superkokin taitoja tai viettää tunteja keittiössä. Kaikki ruoka-annokset on suunniteltu niin, että saat vähällä vaivalla tehtyä toimivaa ja maukasta kasvisruokaa kotikeittiössäsi.

Ketään ei olla käännyttämässä kasvissyöjäksi, vegaaniksi tai pakottamassa tekemään mitään mikä ei omiin makunystyröihin tunnu hyvältä. Haasteen päätyttyä voit tehdä juuri niin kuin haluat, eli joko palata entisen ruokavaliosi pariin tai jopa innostua lisäämään viikottaisiin ruokailuhetkiin lisää kasvisvaihtoehtoja (saat halutessasi ohjeet myös jatkoon!). Tavoitteemme on 30 päivän ajan todeta yhdessä, että ruoka ei ole pelkästään polttoaine, vaan myös ilo ja nautinto ja jopa uusia (maukkaita) elämyksiä.

Otatko haasteen vastaan?

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 30 päivän kasvisruokahaaste sopii juuri sinulle

 • Haluat kokea kasvisruokavalion positiiviset vaikutukset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
 • Haluat ruokavalion avulla tukea hyvinvointia, jaksamista ja painonhallintaa.
 • Haluat monipuolistaa omaa ruokavaliotasi ja kokeilla jotain uutta.
 • Haluat kehittää ruokatottumuksiasi uudella raikkaalla tavalla eikä sinua haittaa vaikka muutama kilo sulaisi pois vyötäröltä.
 • Olet pitkään halunnut testata kasvisruokavaliota, mutta et ole tiennyt miten se onnistuu oikein.
 • Haluat lisätä työkalupakkiisi uusia, helppoja ja maukkaita kasvisruokavaihtoehtoja, jotka onnistuvat kotikeittiössäsi.
 • Et halua olla sormi suussa, jos vieraaksi saapuu kasvissyöjiä tai vegaaneja.
 • Haluat tehdä ruoanlaitosta helppoa, yksinkertaista, terveellistä ja herkullista ilman ylimääräistä "ajantuhlausta" keittiössä.
 • Olet utelias etsimään itsellesi optimaalista ruokavaliota ja oppimaan uutta ravinnosta.

30 päivän kasvishaaste sopii ihan kaikille. Haaste ei vaadi 100% täydellistä noudattamista ja uusia kasvisaterioita saa kokeilla oman tuntemuksen mukaan hiljalleen oman tutun ruokarutiininsa rinnalla.

Haasteen noudattaminen ei vaadi kikkakolmosia, superkokin taitoja tai tunteja keittiössä. Kaikki ruoka-annokset on suunniteltu niin, että saat vähällä vaivalla tehtyä toimivaa ja maukasta kasvisruokaa kotikeittiössäsi.

Ketään ei olla käännyttämässä kasvissyöjäksi, vegaaniksi tai pakottamassa tekemään mitään mikä ei omiin makunystyröihin tunnu hyvältä. Tahdomme vain haastaa sinut kasvisruokailun pariin ja monipuolistamaan ruokavaliotasi ja ennenkaikkea tekemään kasvisruokia ravintoainerikkaasti oikein.

Haasteen päätyttyä voit tehdä juuri niin kuin haluat, eli joko palata oman entisen ruokavalion pariin tai jopa innostua lisäämään viikottaisiin ruokailuhetkiin lisää kasvisvaihtoehtoja, johon saat ohjeet ja apuja haasteen päätyttyä.

Ota haaste vastaan ja koe kasvisruokailun lukuisat hyöydyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 39€ (Norm. 87€)
 • Varaa paikkasi nyt, sillä kampanjahinta on voimassa vain tämän viikon! Haaste starttaa maanantaina 3.2.2020.
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Muista, että saat 100% takuun, joten voit kokeilla haastetta ilman riskiä.

Mitä kaikkea saat 30 päivän haasteessa?

 • 30 päivän aikana neljä viikottaista kasvisruokahaastetta ja tehtävää
 • Viikottain uusia, terveellisiä ja helppoja kasvisruokareseptejä
 • Tietoa ja vinkkejä liittyen kasvisperäiseen ruokavalioon ja tärkeisiin asioihin sen ympärillä
 • Tietoa ja apua yleiseen hyvinvointiin, esimerkiksi suoliston kuntoon laittamiseen, sekä ruoansulatuksen optimoimiseen
 • Opit välttämään yleisimmät virheet kasvisruoan valmistuksessa, sekä valmistamaan "lihankorvikkeita" oikein
 • Opit tekemään oman kasvisruokareseptin
 • Opit maustamaan ruokasi herkulliseksi
 • Apua kaupassa käyntiin, erilaisia kasvistuote-esittelyjä ja vinkkejä
 • BONUSMATERIAALINA syventymistä enemmän kiinnostuneille, esimerkiksi aiheina kasvisruokavalio terveyden näkökulmasta, treenaaminen kasvisruokavaliolla, sekä laihduttaminen kasvisruokavaliolla
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät haasteen materiaalit. Materaalit jäävät sinulle pysyvästi käyttöön.
 • Valmentajien tuen kysymyksiä ja neuvoja varten koko haasteen ajaksi. Lisäksi ympärillesi kannustavan ryhmätsempin ja vertaistuen Facebook-ryhmässä.
 • 100% tyytyväisyystakuun koko haasteen ajaksi.

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Haaste alkaa maanantaina 3.2.2020, jolloin löydät valmennusalustalta ensimmäisen viikon ohjeet. Haaste kestää 4 viikkoa ja ohjeet avautuvat aina viikko kerrallaan.

Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Millaisia haasteen ruoat ovat?
Mitä hyötyä haasteesta ja kasvisruoasta on?

Haasteen ruoat ovat vegaanisia, eli ne eivät sisällä mitään eläinperäistä. Ruoka-annokset ovat tarkkaan suunniteltu niin, että saat niistä kaikkia energiaravintoaineita (proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat) riittävästi. Esimerkiksi kasvikunnan tuotteisiin kuuluvissa pähkinöissä, siemenissä ja avokadoissa on paljon hyviä rasvoja ja ne ovat hyvin energiatiheää ravintoa. Myös kasvisten kuitu pitää olosi varmasti kylläisenä.

Proteiinista ei siis tarvitse huolehtia, sillä haasteen ruoka-annoksissa osataan käyttää oikeita kasvikunnan antimia niin, että proteiini ei tule olemaan ongelma edes urheilijalle tai henkilölle, joka haluaa hankkia voimaa ja kasvattaa lihasta.

Haasteen monista valmiista vaihtoehdoista valitset itsellesi osuvimmat vaihtoehdot. Kaikki annokset ovat helppoja, maukkaita ja terveellisiä. Sellaisia, jotka ovat kaikkien toteutettavissa omassa kotikeittiössä ilman mitään erillisiä tai uusia keittiövälineitä. Olemme halunneet varmistaa sen, että keittiössä ei mene kokkailuun ja pähkäilyyn turhaa aikaa, vaan kaikki valmistuu nopeasti ja helposti.

Ruoat eivät ole tylsiä tai rajoittuneita, sillä ainoa rajoitus tapahtuu kokonaan tai osittain eläinkunnan tuotteissa. Kun lähdetään sukeltamaan kasviperäisen ravinnon maailmaan ja laajaan valikoimaan, oivalletaankin miten rikas ja runsas se onkaan. Sinun ei siis todellakaan tarvitse tinkiä mausta tai laadusta!

Oikeaoppinen ja monipuolinen kasvisruokavalio on hyväksi terveydelle ja omalta osaltaan myös ympäristölle. Hieman vaivaa kasvisruokavalio kuitenkin teettää, sillä ateriat pitää suunnitella ja koostaa huolella, jotta välttyy elimistön puutostiloilta. Moni on kuitenkin valmis näkemään tämän vaivan, sillä kasvisruokavaliolla saavutetaan monia eri terveyshyötyjä.

Kasvisruokavaliolla:

 • Syöt vähemmän tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia.
 • Saat runsaasti kuituja.
 • Syöt monipuolisesti huomaamattasi paljon eri vitamiineja ja kivennäisaineita. Esimerkiksi C- ja E-vitamiinia, magnesiumia ja kaliumia.
 • Sydän- ja verisuonitautien sekä kakkostyypin diabeteksen riski pienenee.
 • Syöt eettisesti ja ekologisesti.
 • Koet olosi virkeäksi ja mielialasi paremmaksi, koska sokeriaineenvaihdunta paranee.
 • Verenpaine voi parantua tai tasaantua ja rasva-arvot pysyvät hyvinä.
 • On pienempi riski sairastua syöpään.
 • On apu painonpudotukseen ja ylipainon epätodennäköisyyteen.

Luotamme ja uskomme 30 päivän haasteeseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen 30 päivän haasteen materiaaleihin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Syy siihen, miksi tästä haasteesta kannattaa maksaa

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Haaste alkaa maanantaina 3.2.2020, jolloin löydät valmennusalustalta ensimmäisen viikon ohjeet. Haaste kestää 4 viikkoa ja ohjeet avautuvat aina viikko kerrallaan.

Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • 4 viikottaista haastetta, jolla monipuolistat ruokavaliotasi (Arvo 150€)

  Saat joka viikko uuden ja erilaisen haasteen, jonka avulla sukellat kasvisruoan maailmaan, insipiroidut, koet herkullisia hetkiä ja huomaamattasi monipuolistat ruokavaliotasi samalla saaden lukuisia eri hyötyjä kasvisruoan ansiosta. Kaikki haasteet ovat helposti toteutettavissa ja lisäksi sovellettavissa. Jokainen itse päättää koostaako ruokavalionsa osittain, täysin tai vaihdellen kasviksista.

  Haasteiden lomassa perehdymme myös erilaisiin aiheisiin kasvisruokien ympärillä: ruokien herkullinen maustaminen, lihankorvikkeet, yleisimpien virheiden välttäminen ja erilaiset versiot kasvisruokavaliosta.

 • Terveellisiä, helppoja ja herkullisia kasvisruokareseptejä (Arvo 100€)

  Saat joka viikko haasteidenkin yhteydessä erilaisia kasvisruokareseptejä, joista helposti valitset mieluisesi. Kaikki reseptit ovat vegaanisia, eli eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita.
  Ruoka-annokset ovat tarkkaan suunniteltu niin, että saat niistä kaikkia energiaravintoaineita (proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat) riittävästi. Reseptit soveltuvat myös mainiosti esimerkiksi urheilijalle tai henkilölle, joka haluaa kasvattaa voimaa tai lihasta.

  Kaikki reseptit ovat helppoja, maukkaita ja terveellisiä. Sellaisia, jotka ovat kaikkien toteutettavissa omassa kotikeittiössä ilman mitään erillisiä tai uusia keittiövälineitä. Takaamme reseptien avulla sen, että sinun ei ainakaan tarvitse tinkiä mausta tai laadusta!

 • Antti Ala-Laurinahon videosarjan kasvisruokailun ympärille (Arvo 200€)

  Antti käy läpi tietoa ja vinkkejä liittyen kasviperäiseen ruokavalioon, ja kaikkeen sen ympärillä, mm. ruoanlaittoon sekä yleiseen hyvinvointiin. Info-videoita kaupassa käyntiin ja vegetuotteisiin tuote-esittelyistä lähtien. 

  Bonusmateriaalina enemmän aiheesta innostuneille seuraavien aiheiden käsittelyä: kasviruokavalio terveyden näkökannalta, mitä pitää huomioida, jos syö pelkästään kasviruokaa, treenaaminen kasvisruokavalion kanssa, ja laihduttaminen kasvisruokavaliolla.
 • Kahden valmentajan tuen koko haasteen ajaksi (Arvo 250€)

  Mukana on kaksi valmentajaa Antti Ala-Laurinaho ja Teemu Eloranta, jotka ovat haasteen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa sinua koko haasteen ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 700 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt tämän viikon ajan 39 eurolla!

Aloita kasvisruokaan tutustuminen tai lisää aiempaa tietoasi kasvisruokailun hyödyistä tämän haasteen avulla!

Valmennuksen kampanjahinta on tämän viikon vain 39€.

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 39 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle neljäksi viikoksi.

Liittymällä mukaan nyt, maksat 4 viikon valmennuksesta hieman yli 9€ viikossa. Se on vähän yli  euron päivässä. Mitä muuta voit ostaa sillä summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

30 päivän haasteen hinta bonusmateriaaleineen on tämän viikon vain 39€ (Norm. 87€)

LÄHDEN MUKAAN HAASTEESEEN HINTAAN 39€
 • Varaa paikkasi nyt, sillä kampanjahinta on voimassa vain tämän viikon! Haaste starttaa maanantaina 3.2.2020.
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Muista, että saat 100% takuun, joten voit kokeilla haastetta ilman riskiä.

Saat kaksi valmentajaa mukaasi auttamaan ja tsemppaamaan sinua 4 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä haasteessa toimivat hyvinvoinnin ammattilaiset Antti Ala-Laurinaho ja Teemu Eloranta.

Antti Ala-Laurinaho
Personal trainer ja fitness-valmentaja
"Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä liikunta- ja hyvinvointialalla vuodesta 2014. Syvälle sukeltaminen ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kiehtoo minua valtavasti. Jokainen osa-alueemme on lopulta yhtä ja samaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, kuten elämässä muutenkin. Äärimmäisen mielenkiintoista on se, miten näkymätön vaikuttaa näkyvään. Ihmisen mieli ja koko "energia" heijastuvat fyysiseen hyvinvointiimme ja siihen, mitä elämässä rakennamme. Elämme mielenkiintoisia aikoja, sillä vanhat viisaudet ja nykypäivän tieto lähenevät toisiaan.

Valmennan tiimissäni myös fitnessurheilijoita ja kilpailen itsekin. Paras saavutukseni on classic bodybuildingin Suomen mestaruus (2019). Saavutukseni on siinä mielessä erityinen Suomessa, koska olen vuodesta 2017 saakka noudattanut vegaanista ruokavaliota."

Teemu Eloranta
Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti ja lisäksi olen erikoistunut suolistosairauksien kanssa painiskelevien ravitsemukseen. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Mitä tämä 30 päivän haaste oikein sisältää? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle:

 • Viikko 1: Ensimmäinen haaste - 3 kasvisruokaa viikossa

  Käydään läpi seuraavien viikkojen teemat ja tavoitteet, sekä koko haasteen filosofia. Tutustutaan valmentajiin ja muihin mukana oleviin!

  Aloitetaan maltillisesti, sillä ensimmäisellä viikolla haastamme sinut syömään 3 erilaista kasvisruokaa viikon aikana. Aterian voi syödä myös ravintolakäynnillä.

  10 valmista vaihtoehtoa ja reseptiä viikon kasvisruokiin, joista valitset kolme.

 • Viikko 2: Toinen haaste - 6 kasvisruokaa viikossa

  Toisella viikolla lisätään paukkuja ja haastamme sinut syömään 6 erilaista (tai samaa) kasvisruokaa viikon aikana. Aterian voi syödä myös ravintolakäynnillä.

  Yhteensä 15 valmista vaihtoehtoa ja reseptiä viikon kasvisruokiin, joista valitset kuusi.

  Käydään lisäksi läpi kuinka valmistat oikein “lihankorvikkeita”, sekä mitkä ovat yleisimpiä virheitä kasvisruoan valmistuksessa. Perehdytään suoliston kunnon merkitykseen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja ruoansulatukseen optimointiin.

 • Viikko 3: Kolmas haaste - 9 kasvisruokaa haastessa + oma resepti

  No nyt! Kolmannella viikolla haastamme sinut syömään 9 erilaista (tai samaa) kasvisruokaa viikon aikana. Aterian voi syödä myös ravintolakäynnillä. Ja lisäksi haastamme sinut tekemään yhden oman kasvisruokareseptin/sovellutuksen, jonka voit halutessasi jakaa haasteen omassa Facebook-ryhmässä.

  Yhteensä 20 valmista vaihtoehtoa ja reseptiä viikon kasvisruokiin, joista valitset yhdeksän.

  Annamme yksinkertaisia vinkkejä, joilla maustat ruokasi maukkaaksi. Käydään lisäksi läpi minkälaisia eri muotoja kasvisruokavaliolla on, jos joku innostuu jatkamaan kasvisruoan parissa haasteen päätyttyä. Miten esimerkiksi sosiaalisissa tilanteissa voi joustaa?

 • Viikko 4: Neljäs haaste - Testaa itsesi kasvisruokailijana ja syö mahdollisimman monta päivää kasvisruokaa!

  Viimeisellä, eli neljännellä viikolla haastamme sinut syömään mahdollisimman monta päivää kasvisruoka-aterioita. Minimitavoitteeksi asetimme mielestämme sopivan rajan – 4 päivää. Se on vain puolet viikosta. Pystyt siihen varmasti!

  Jos haasteen myötä innostuit enemmän kasvisruokavaliosta, niin annamme sinulle kattavan bonusmateriaalin ja ohjeet myös jatkoon! Mikään pakko kasvisruokien parissa ei ole jatkaa, vaan voit syödä jatkossakin juuri itselle parhaimmalla tavalla.

  Innostuneiden kanssa käymme läpi kasvisruokavalion terveyden näkökannalta. Mitä pitää huomioida, jos syö pelkästään kasvisruokaa? Miten treenaaminen sujuu parhaiten kasvisruokavaliolla? Miten kasvisruokavaliolla voi laihduttaa? Lisäksi saat esimerkkiruokavalion ja yleisiä ohjeita kasvisruokavalioon.

Lähde mukaan haasteeseen ja sukellat kasviperäisen ravinnon maailmaan ja laajaan valikoimaan oppien miten rikas, runsas ja maukas se onkaan!

KYLLÄ, MUKANA OLLAAN HINTAAN 39€ (Norm. 87€)!
 • Varaa paikkasi nyt, sillä kampanjahinta on voimassa vain tämän viikon! Haaste starttaa maanantaina 3.2.2020.
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Muista, että saat 100% takuun, joten voit kokeilla haastetta ilman riskiä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

 • q-iconMiten haaste toimii käytännössä?

  Haaste alkaa 2.3.2020 ja kestää 30 päivää eli 4 viikkoa. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät haasteen edetessä kaikki viikkomateriaalit.

  Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

  Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Voit siis halutessasi uusia haasteen koska tahansa! Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconOnko mukana valmiita reseptejä? Osaanko varmasti valmistaa kasvisruokia?

  On! Jokaisella neljällä haasteviikolla on valmiita vaihtoehtoja ja reseptejä viikon kasvisruokiin. Vaihtoehdoista voit valita mieluisesi ja tarvittaessa myös hieman soveltaa niitä. Kasvisruokia voi nauttia haasteen ajan myös ravintolakäynneillä tai muualla kuin kotona syödessään.

  Reseptit ovat helppoja, yksinkertaisia ja maukkaita. Lisäksi sellaisia, että saat niistä varmasti kaikki tarvittavat ja tärkeät ravintoaineet. Kaikki reseptit valmistuvat helposti keittiössä kuin keittiössä. Jos kuitenkin jossain kohtaa koet ruoanlaitossa ongelmia, valmentajat auttavat mielellään.

 • q-iconLiikun paljon. Saanko kasvisruoka-annoksista varmasti tarpeeksi proteiinia?

  Tänä päivänä on saatavilla todella hyviä ja laadukkaita kasviproteiinien lähteitä, jotka sopivat koostumukseltaan ja makumaailmaltaan hyvin lautaselle siinä missä eläinproteiinitkin. Kun osataan käyttää oikeita kasvikunnan antimia muutenkin ruokavaliossa, niin proteiini ei tule olemaan ongelma – ei edes urheilijalle tai henkilölle joka haluaa hankkia voimaa ja kasvattaa lihasta.

  Takaamme sen, että annokset ovat suunniteltu ja koottu niin, että ne sisältävät kaikki tarvittavat ja tärkeät ravintoaineet. Liikunnasta ei siis tarvitse luopua haasteen ajaksi.

 • q-iconMillaisia haasteen kasvisruoat ovat? Saako kaikki ainesosat normaalista kaupasta?

  Haasteen ruoat ovat vegaanisia, eli ne eivät sisällä mitään eläinperäistä. Ruoka-annokset ovat tarkkaan suunniteltu niin, että saat niistä kaikkia energiaravintoaineita (proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat) riittävästi. Esimerkiksi kasvikunnan tuotteisiin kuuluvissa pähkinöissä, siemenissä ja avokadoissa on paljon hyviä rasvoja ja ne ovat hyvin energiatiheää ravintoa. Myös kasvisten kuitu pitää olosi varmasti kylläisenä.

  Ohjeet ja reseptit sisältävät annokset miehille ja naisille. Osassa ruokia pääosassa ovat rasvat tai hiilihydraatit, mutta proteiinien saanti on myös tarkasti huomioitu. Kasvisruokien kaikki ainesosat löytyvät normaalista kaupasta.

 • q-iconMitä jos en koe haastetta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn haasteesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että et ole tyytyväinen valmennuksen materiaaleihin, saat rahasi takaisin. Takuu on voimassa koko haasteen ajan. Voit siis osallistua ilman riskiä.

 • q-iconKuuluuko haasteeseen 30 päivän ajaksi erillinen ruokavalio?

  Ei kuulu. Paitsi, että haasteen ajan noudatetaan kasvisruokavaliota, mutta ei kuitenkaan täyspäiväisesti ellet niin halua. Esimerkiksi viikolla 1 syödään vain 3 kasvisruoka-annosta. Jos haasteen päätyttyä innostut entisestään lisäämään kasvisruokaa arkeesi, niin annamme ohjeet myös jatkoon miten pystyt noudattamaan kasvisruokavaliota.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että haasteen toteuttaminen on mahdollista?

  Ei tarvitse. Kaikki onnistuu varmasti jo nykyisessä keittiössäsi, etkä tarvitse todennäköisesti mitään uusia välineitä. 

  Haasteen tekeminen onnistuu myös ulkona syödessä, sekä esimerkiksi ystävän luona iltaa viettäessä tai matkustaessa.

 • q-iconVoiko haasteen kasvisruokia syödä koko perhe?

  Kyllä voi. Mukavaa, jos puoliso tai perheen pienimmät haluavat myös kokeilla kasvisruokia. Koko perhe mukaan haasteeseen!

  Tai vaikka haaste kumppanille: kumpi syö useammin kasvisruokaa viikon/30 päivän aikana?

Oletko valmis monipuolistamaan ruokavaliosi ja syömään herkullisesti ja maukkaasti 30 päivän haasteen ajan?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HAASTEESEEN HINTAAN 39€ (Norm. 87€)
 • Varaa paikkasi nyt, sillä kampanjahinta on voimassa vain tämän viikon! Haaste starttaa maanantaina 3.2.2020.
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Muista, että saat 100% takuun, joten voit kokeilla haastetta ilman riskiä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi