Kiitos ilmoittautumisesta 8 viikon Starttiin!

Voit myös hyödyntää halutessasi tämän erikoistarjouksen.

Koska osallistuit juuri 8 viikon starttiin, saat tämän upean rajatun erikoistarjouksen! Saat 5 päivän helpon terveyspaaston hintaan 17,90 € (normaalisti hinta on 59 € ja säästät 41,10 €). Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi ja saat hyödyn niistä, vaikka et tekisikään paastoa juuri nyt.

Päävalmentajamme Teemu kertoo alle kahdessa minuutissa, miksi paasto on hyväksi ja miksi hän itse paastoaa säännöllisesti!

Lue paastosta ja ilmoittaudu tarjoushintaan vierittämällä alaspäin

Mahtava kokemus. En ole aiemmin kokenut paastoa. Olo on kevyempi, virkeämpi ja olen kokemusta rikkaampi.

5 päivän helppoon terveyspaastoon osallistunut

5 päivän terveyspaasto - saavuta kevyempi olo

Haluatko saada helpot ohjeet turvalliseen tapaan toteuttaa paasto ilman pussikeittoja, mehuja tai suolihuuhteluita?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa!

5 Päivän terveyspaasto... niin mikä? Lue eteenpäin, jos haluat oppia helpon ja terveellisen tavan paastota ilman suolihuuhteluita. Tämä ei ole vesipaasto vaan paaston aikana myös syödään.

Moi! Olemme Teemu Eloranta ja Sami Sundvik, kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys.

Paastoa on käytetty maailman historiassa eri kulttuureissa eri tavoin, mutta lähes jokaisesta kulttuurista löytyy jonkinlainen paastoamisen tapa. Paasto on sanana monelle tuttu, mutta se tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Jollain se on tie itsetutkiskeluun, jollain keino pudottaa  lyhyessä ajassa painoa, jollain osa uskonnollista rituaalia tai tapaa. Erilaisia variaatioita on eri aikoina ollut monenlaisia, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti keksitä.

Tänä päivänä on olemassa monenlaisia metodeita, joilla paastoa toteutetaan. Mehupaastoja, kuivapaastoja, vesipaastoja…

Meidän paastossamme kyse ei ole mistään ylläolevasta. Kokosimme oman 5 päivän helpon ja turvallisen terveyspaaston. Kyseessä ei ole vesi- tai mehupaasto, vaan ohjeillamme paastoat niin, että koostat päiviin yhden ateriakokonaisuuden, jolloin paastoaika on noin 23,5 tuntia vuorokaudessa.

Eli ei juoda mehuja, jauheita tai lisäravinteita. Syödään normaalia rajoitetummin kaiken perustuen aitoon, puhtaaseen ruokaan. Ruoka-aineet ovat tavallisia ruokakaupoissa myytäviä elintarvikkeita.

Tämä on sinulle helppo vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat nopean alkusysäyksen esimerkiksi painonpudotukselle tai vireystilaa ylös.

Kun varaat paikkasi nyt, saat ohjeet, joilla voit paastota koska tahansa. 

Jos seuraavat asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan!

On olemassa ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta, paastomme ei ole sinua varten)

Tämän kaiken 5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

Viiden päivän ravintosuunnitelma paaston ajaksi (Arvo 37€)

Saat ravintosuunnitelman, jota noudatat paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita valmiiksi kootuita ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

Ohjeet vapaaehtoiseen valmistautumiseen ja soveltamiseen (Arvo 49€)

Saat lisäksi ohjeet kuinka voit halutessasi valmistautua ennen paaston aloittamista. Osa esimerkiksi haluaa keventää syömisiään ennen paastoamista. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kerromme sinulle keinoja, joilla paastoon voi valmistautua esimerkiksi henkisesti tai kuinka paasto vinkeillämme voi sujua vieläkin mutkattomammin. Saat myös ohjeet, kuinka paastomalliamme voi soveltaa. Se onnistuu esimerkiksi Joka toinen päivä -mallilla, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, jos 5 peräkkäistä päivää ei ole sinua varten.

Valmentajan tuki ja apu (Arvo 240€)

Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Yhteinen ryhmä (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Kokeile paastoamista ilman poppaskonsteja ja hanki helppo terveyspaasto itsellesi hintaan 17,90€ (Hinta voimassa vain nyt. Hinta normaalisti 59€)

Pääset samoilla tunnuksilla 8 viikon Starttiin ja 5 päivän terveyspaaston valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

 

Luotamme ja uskomme paastotapaamme niin paljon, että saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen paaston ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Muista, että paastoamisen oltava sinun oma päätös. Ruoan rajoittaminen on vapauttavaa, kun se tapahtuu omasta tahdosta, mutta kidutusta, jos päätöksen tekee joku muu.

Koko paaston ajan mukana kulkee Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta ihmisiltä. Ryhmässä voit keskustella kaikista tuntemuksista muiden vastaavassa olevien tai olleiden kanssa.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme 8viikkoa OY (2922130-9)

Reilu kuukausi edellisestä paastosta ja nyt 4. päivä menossa uutta paastoa. Ja niin helppoa on ollut. Ei ole nälkä. Olo on olut erittäin energinen 3.päivästä alkaen - olen pessyt ikkunat, uunin, pellit, liesituulettimen suodattimen, 2 mattoa, kristallivalaisimet ym sellaista, mitä aina normaalisti lykkään.
Taidanpa tästä lähtien pitää joka kuukausi 5 päivän terveyspaaston, niin huushollikin pysyy kunnossa. 😂

5 päivän helppoon terveyspaastoon osallistunut

Aloita paastoaminen nyt, pudota painoa muutamia kiloja, anna elimistöllesi tilaa korjata itseään ja paranna energiatasojasi.

Tämän koko paasto-ohjeen kokonaishinta on vain 17,90€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 17,90 euroa.

Saat myös 100% tyytyväisyystakuun. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

Tee päätös nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain nyt.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Näitä asioita on kysytty 5 päivän helposta terveyspaastosta - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Kyseessä on 5 päivän turvallinen paasto, jolla on oikein toteutettuna lukuisia (ja positiivisia) terveyshyötyjä. Ihmiset ovat eläneet kautta maailman historian ilman virallisia ravitsemussuosituksia. Jos kolmen tunnin välein syöminen olisi ainut tapa syödä terveellisesti, ihmiskunta tuskin olisi selvinnyt tänne saakka. Entisaikojen ihmiselle oli luontaista olla pitkiä aikoja syömättä ja elimistö oli tottunut siihen.

Paastoamista on tavalla tai toisella harjoitettu lähes kaikissa maailman suurissa kulttuureissa. Joissain se on uskonnollinen rituaali, toisissa jotain muuta, mutta kaikkia yhdistävä piirre on syömisen rajoittaminen.

Moni kokee paaston tärkeänä osana hyvinvointiaan ja siksi se onkin kuukausi- tai vuositasolla monien käytössä oleva rutiini. Paastomme voi suorittaa kerran (ja kokea turvallisesti miltä se tuntuu) tai säännöllisesti esimerkiksi neljästi vuodessa. Ennenkaikkea painotamme sitä, että paasto tulee tapahtua aina omasta tahdosta ja omaa kehoa kuunnellen.

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät 5 päivän helpon terveyspaaston materiaalit.

Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis ostaa paaston nyt ja toteuttaa sen vasta myöhemmin. Ja myös toistaa sen aina halutessasi!

Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Tämä ei ole mehupaasto, eikä tässä syödä mitään pussiruokia. Päivän aikana syötävä ruoka on ihan tavallista kotiruokaa ja voit koota ateriasi ihan tavallisista ruokakaupassa myytävistä aineksista. Saat tarkat ohjeet annoksesi kokoamiseen.

Saat myös valmiita ehdotuksia aterioista. Mitään muita ylimääräisiä tuotteita tai välineitä et tarvitse.

Ylempänä sivulla avasimme asiaa hieman enemmän, mutta tässä tiivistetysti:

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Paaston tarkoitus on ajaa kehon hiilihydraattivarastoja tyhjäksi.

Ruoat ovat tavallista kotiruokaa jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoaika vuorokaudessa on noin 23,5 tuntia.

Kahvin juomista ei ole pakko lopettaa. Kahvia/teetä voi juoda paaston aikana päivittäisen ruokailun yhteydessä. Kahvi/tee tulee juoda aterian yhteydessä, jotta se ei katkaise paastoa.

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä. Tällöin ruoansulatus ei juuri pääse rauhoittumaan, kun kokoajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnot usein aktivoituvat.

Paaston kokemukset ovat kaikilla yksilöllisiä, mutta paastolla on tutkitusti lukuisia eri terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Tänä päivänä tarjolla on monia eri paaston malleja, joissa ei esimerkiksi syödä lainkaan. Meidän mallissamme syöt päivittäin yhden aterian ohjeistuksen mukaisesti, joka tekee paastoamisesta huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi pelkästä vesipaastosta.

Valmentajat (ja muut ryhmäläiset) ovat myös tukenasi koko paaston ajan, jos sinulla herää matkan aikana kysymyksiä.

Se onkin helppoa! Klikkaa joltain tämän sivun punaisesta painikkeesta kassalle. Kassalla valitse mieluinen maksutapa ja osta ohjeet itsellesi. Liittymisen jälkeen pääset paastoon samoilla tunnuksilla, joilla pääset Starttiin, sikäli kun teit tilauksen käyttäen samaa sähköpostiosoitetta.  Tunnuksien avulla kirjaudut valmennusalustalle, josta löydät heti kaikki materiaalit. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Valmennus maksetaan kertamaksuna, etkä sitoudu jäsenyyksiin tai jatkotilauksiin.
Paaston voit toteuttaa niin usein kuin tahdot, mutta mitään muita kuluja ei sinulle koidu.

Raskaana ollessa tai imettäessä ei paastoa kannata toteuttaa.

Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa kiinnostava tieto: Yhdysvalloissa on tehty tutkimuksia, joissa ihminen on paastonnut todella pitkän ajan, pudottanut paljon painoa ja se mikä tutkimuksessa yllätti: hänen kehonsa käytti ylimääräisiä ihosoluja ravintonaan ja iho palautui tavallista niukkakalorista laihduttamista paljon paremmin. Paastolla voi siis olla ihoa palauttava vaikutus.

Valmentajinasi paaston aikana toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Sami Sundvik. Voit tutustua meihin tarkemmin tästä linkistä.

Kurkkaathan sivun alusta olevan listan tilanteista, joissa paastoa ei pidä toteuttaa.

Muista, että paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi. Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi ja konsultoi omaa hoitavaa lääkäriäsi tarvittaessa.

Varaa paikkasi valmennukseen nyt.

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved