Pudota 2-4 kiloa nopeasti 5 päivän helpon terveyspaaston avulla

Haluatko saada helpot ohjeet turvalliseen tapaan toteuttaa paasto? Keventää oloa, nostaa energiatasoja ja pudottaa muutama kilo ennen pikkujouluja?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa.

 • Voit suorittaa paaston omaan aikatauluusi sopivaksi. Ohjeet jäävät käyttöösi ja voit halutessasi paastota uudestaan vaikka heti jouluherkuttelujen jälkeen.
 • Apunasi on ryhmän tuki ja valmentajien vastaukset.
 • Ei mehuja, pussiruokia, suolihuuhteluita. Paastoamista turvallisesti yhden tavallisen aterian tukemana. Paastoaika 23,5 tuntia vuorokaudessa.
 • 5 päivän helppo terveyspaasto nyt kampanjahintaan vain 39€ (Norm. 77€)!

Paasto-ohjeiden ja tukiryhmän hinta 39€
(Norm. 77€)

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Saat materiaalit käyttöösi heti. 

5 päivän terveyspaasto... niin mikä? Lue eteenpäin, jos haluat oppia helpon ja terveellisen tavan paastota ilman suolihuuhteluita. Pudota nopeasti muutama kilo ennen pikkujouluja!

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys.

Paastoa on käytetty maailman historiassa eri kulttuureissa eri tavoin, mutta lähes jokaisesta kulttuurista löytyy jonkinlainen paastoamisen tapa. Toisissa se on tie itsetutkiskeluun, joissain osa uskonnollista rituaalia tai tapaa. Erilaisia variaatioita on eri aikoina ollut monenlaisia, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti keksitä.

Kokosimme tämän 5 päivän helpon terveyspaaston, jonka ohjeilla voit paastota milloin tahansa. Tämä ei ole vesi- tai mehupaasto, vaan ohjeillamme voit koostaa päivään yhden ateriakokonaisuuden, jolloin paastoaika on noin 23,5 tuntia vuorokaudessa.

Emme myy tuotteita, vaan ohjeet, joita voit itse soveltaa milloin haluat. Ruoka-aineet ovat tavallisia ruokakaupoissa myytäviä elintarvikkeita ja kaikki perustuu aitoon, puhtaaseen ruokaan.

Tässä paastossa ei juoda mehuja, jauheita tai lisäravinteita, vaan syödään pelkästään normaalia ruokaa, toki vähän tavallista rajoitetummin.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, nostaa vireystasoja ja jos haluat nopean alkusysäyksen painonpudotukselle esimerkiksi juuri ennen pikkujouluja!

Paasto kestää viisi päivää, mutta saat terveyshyötyjä lyhyemmässäkin ajassa. Tilauksen jälkeen sinulle lähetetään heti henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit.

Voiko paasto sopia minulle? Jos nämä asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan!

Paastoa koskevissa tutkimustuloksissa ja testiryhmän raporteissa havaittiin seuraavia hyötyjä paastoamisesta:

 • Paino putoaa nopeasti useita kiloja. Paasto toimii varsin hyvänä alkusysäyksenä esimerkiksi ruokavaliomuutoksille.
 • Ruoansulatus toimii paremmin paaston aikana ja sen jälkeen. Vähemmän närästystä, vatsan turvotusta ja vatsaongelmia.
 • Vastustuskyky paranee ja ehkä saat jätettyä yhden tai pari kausiflunssaakin väliin.
 • Uni syvenee (erityisesti paaston jälkeen). Hyvin nukutun yön sanotaan vaikuttavan enemmän onnellisuuteesi kuin sen, kuinka paljon sinulla on rahaa pankkitililläsi.
 • Verenpaine tasoittuu, joka on hyvä asia jos kärsit korkeasta verenpaineesta.
 • Elimistön lämmönsäätelykyky paranee ja talvikelit eivät tunnu enää niin pistäviltä.
 • Aistit terävöityvät ja pystyt nauttimaan esimerkiksi ruoasta paaston jälkeen ihan eri tavalla.
 • Ihon kunto paranee.
 • Nivelten ja lihasten liikkuvuus paranee.
 • Energisyystasot kasvavat.
 • Mieliala kohentuu (erityisesti paaston jälkeen).
 • Keskittymiskyky paranee.
 • Itsetunto ja itseluottamus kasvavat (hei pystyn tähänkin, mihinkähän muuhun pystyn?).
 • Itsekuri lisääntyy, voitto turhista mielihaluista.
 • Paasto korjaa tulehduksellisia tiloja, sillä elimistö voi korjata itseään paaston aikana paremmin.
Niko

5 päivää takana ja tulos oli -4kg ja kevyt ja mahtava olo. Saunassa kun kävi niin tuntui kun hiki olisi lorissut enemmän. Taisi puhdistus olla tarpeen. Otan paaston käyttöön kyllä myöhemminkin. Suosittelen kaikille jotka miettii että onko mitään hyötyä. Kiitos!

Minttu

Paasto takana. Todella kevyt ja hyvä olo! Epäilin jo vaa’an toimivuutta, mutta paino tippunut 5,2kg. Pakko uskoa, koska muutamat lempivaatteet mahtuvat taas paremmin päälle.
Tästä on hyvä jatkaa.

On ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta tai omaat jotain seuraavista, paasto ei ole sinua varten)

 • Ykköstyypin diabetes (II tyypin diabeetikoille paasto sopii)
 • Syöpä (vain lääkärin valvonnassa)
 • Vanhuuden heikkous tai kasvuikä (Silloin paasto sopii ainoastaan vatsaoireisiin 1-2 pv kerrallaan)
 • Syömishäiriöt tai liikalaihuus
 • Vuotava vatsahaava
 • Odottavat ja imettävät äidit
 • Maksasairaudet ja munuaissairaudet (vain lääkärin valvonnassa)
 • Basedowin tauti tai epilepsia
 • Antibioottikuurien aikana, jos sinulla on lääkityksessä oleva sydänsairaus tai jokin muu lääkitys (varmistettava lääkäriltä)
 • Jos sinulla on jokin muu sairaus, varmista sopivuus omalta lääkäriltäsi
 • Myös vakavissa masennus- ja väsymysoireissa ei suositella paastoa tehtäväksi yksin!

Muista, että paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi. Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi.

Kokeile paastoamista ilman poppaskonsteja ja hanki ohjeet itsellesi hintaan 39€

KYLLÄ, HALUAN ITSELLENI OHJEET HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 39€ (Norm. 77€)

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet tunnuksien luomisesta, joilla kirjaudut suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin.

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Miksi paastota ja miksi paastota juuri 5 päivän helpolla terveyspaastolla?

Elämme ravinnon suhteen erikoista ylitarjonnan aikaa, johon ihmisen kehitys ei ole ehtinyt sopeutua. Ihmisen biologialle on täysin uusi asia, että ravintoa on tarjolla jopa muutaman tunnin välein ja se sisältää asioita, joita vuosituhansia on ollut saatavilla vain tiettyyn aikaan vuodesta.

Tästä johtuu hyvin paljon niin kutsutut elintasosairaudet, kuten 2-tyypin diabetes, sydän- ja verisuonitaudit, sekä useat syövän muodot. Kehossa tapahtuu jatkuvaa varastoitumista, sekä solujen vaurioitumista ja sillä ei ole mahdollisuutta poistaa varastoitunutta energiaa, sekä proteiineja, eikä se ehdi korjata tai poistaa vaurioituneita soluja kunnolla.

Paastossa annetaan elimistölle aikaa toimia itse niin kuin se on ohjelmoitu toimimaan. Paasto on evoluution saatossa ollut todella oleellinen mekanismi selviytymisen kannalta ja meiltä kaikilta löytyy mekanismi siihen sopeutumiseen ja siitä hyödyn saamiseen. Paasto on elimistön siivousta, jossa poistetaan vaurioituneita soluja, turhaan kuormittavia elimistön proteiineja.

Kun toistetaan viitenä peräkkäisenä päivänä noin 24h paastoaika, saadaan myös solujen uusiutuminen käyntiin. Tällöin elimistö alkaa korjaamaan esimerkiksi vaurioitunutta DNA:ta, sekä solujen energialaitoksia eli mitokondriota. Paaston aikana elimistö alkaa myös suojelemaan, sekä tehostamaan terveiden solujen toimintaa.

Paaston jälkeen elimistö toimii kaikin puolin tehokkaammin. Se käyttää energiaa paremmin hyväkseen ja osaa käsitellä sokereita paremmin, mikä on verensokereiden käyttäytymisen kannalta hyvin oleellista.

Toistuvat paastot ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi pitkäikäisyystutkimuksissa ja moni tekee paastoja juurikin tästä syystä. Elimistölle pitää antaa välillä aikaa rauhoittua myös ravinnosta, jotta se toimisi niin hyvin kuin mahdollista. Tässä paastossa syödään kerran päivässä kalorirajoitetusti, mikä tekee siitä huomattavan paljon helpompaa kuin pelkästä vesipaastosta. Samalla saadaan silti paaston hyvät vaikutukset.

Pidennetyt yli 24 tuntia jatkuvat paastot, joissa ei syödä mitään olisi hyvä tehdä lääkärin tai muun asiantuntijan valvonnassa.

Suoliston toiminta pyritään myös pitämään käynnissä tässä paastomuodossa, jotta suolihuuhteluita ei tarvita poistamaan elimistön kuona-aineita. Viiden päivän terveyspaastosta saat hyödyt, vaikka et muuttaisi mitään muuta elintapaasi. Tämä paasto sopii myös minkä tahansa ruokavalion tueksi.

Hyödyt tulevat esiin varsinkin jos paastoa toistetaan säännöllisesti esimerkiksi kerran kuussa. Viiden päivän terveyspaaston tekemisestä saa myös taloudellista hyötyä terveyshyötyjen lisäksi. Mieti kuinka paljon ruokakustannukset ovat viiden päivän ajalta varsinkin, jos yrität vielä syödä terveellisesti? Samalla teet vihreän ympäristöteon, kun alennat hetkeksi omaa kulutustasi ravinnon osalta.

Monille paastoa harkitseville on kynnyskysymyksenä ollut kahvin juonnin rajoittaminen. Teille on hyvä uutisia! Vaikka on erittäin suositeltavaa vieroittaa itsensä hetkeksi pois kahvista, niin tutkimuksissa on saatu paljon hyviä vaikutuksia, vaikka paaston aikana on juotu mustaa kahvia tai teetä.

5 päivän paasto ohi. Päälle 5kg pois. Suurkiitos upeasta ryhmästä. Lähden hyvin mielin jatkamaan!

Juha

Olet valmis aloittamaan viiden päivän helpon terveyspaaston?

KYLLÄ, HALUAN ITSELLENI OHJEET HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 39€ (Norm. 77€)

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet tunnuksien luomisesta, joilla kirjaudut suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin.

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Luotamme ja uskomme paastotapaamme niin paljon, että saat 14-päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen paaston ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Lähetä meille sähköpostia ja hoidamme asian kuntoon.

Muista, että paastoamisen on oltava sinun oma päätös. Ruoan rajoittaminen on vapauttavaa, kun se tapahtuu omasta tahdosta, mutta kidutusta, jos päätöksen tekee joku muu.

Paaston ajan mukana kulkee Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta ihmisiltä. Ryhmässä voit keskustella kaikista tuntemuksista muiden vastaavassa olevien tai olleiden kanssa.

5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

 • 5 päivän ravintosuunnitelma (Arvo 37€)

  Saat ravintosuunnitelman, jota voit noudattaa paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita useasta valmiiksi kootusta ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

 • Ryhmän ja valmentajien tuki (arvo 240€)

  Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa tukenasi on muut paastoajat ja valmentajat.

 • Ohjeistus erilaisten oireiden selättämiseksi (arvo 34€)

  Paaston aikana yleensä ilmenee pieniä oireita ja ne voi varsin helposti hoitaa kuntoon. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset ja ne ottavat huomioon mahdolliset päänsäryt, sekä muut vastaavat epämiellyttävät tuntemukset selittäen mistä ne johtuu. Useaan epämiellyttävään tunteeseen on olemassa myös helppo ratkaisu. Saat ne kaikki.

Jos koko 5 päivän helpon terveyspaaston sisältöjen arvo lasketaan yhteen niin se olisi 311 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat ohjeet ja tuen itsellesi nyt 39 eurolla.

Viisi päivää takana ja tulos -4,8 kg! Aion todellakin paastota myös jatkossa. Kiitos!

Niina

Varaa paikkasi valmennukseen nyt

Tämän koko paasto-ohjeen kampanjahinta on vain 39€ (Norm. 77€).

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 39 euroa.

Saat myös 100% tyytyväisyystakuun. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

KYLLÄ, HALUAN ITSELLENI OHJEET HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 39€ (Norm. 77€)
Sanna

Olen jo niin tyytyväinen olooni kun kukaan ei ole päivän aikana puhallellut ilmapalloja vatsassani. Elikkäs ei turvota vatsaa enää.

Juha

Nyt kolmas päivä menossa ja painoa pudonnut 2,2kg. Olo mitä parhain!

Näitä asioita on kysytty 5 päivän helposta terveyspaastosta

Ravitsemussuositukset suosittelevat syömään kolmen tunnin välein ja korostavat aamiaisen tärkeyttä. Tämä on ristiriidassa sen kanssa. Miksi suosittelette paastoamista?

Ihmiset ovat eläneet kautta maailman historian ilman virallisia ravitsemussuosituksia. Jos kolmen tunnin välein syöminen olisi ainut tapa syödä terveellisesti, ihmiskunta tuskin olisi selvinnyt tänne saakka. Entisaikojen ihmiselle on luontaista olla pitkiä aikoja syömättä ja elimistömme on tottunut siihen.

Paastoamista on tavalla tai toisella harjoitettu lähes kaikissa maailman suurissa kulttuureissa. Joissain se on uskonnollinen rituaali, toisissa jotain muuta, mutta kaikkia yhdistävä piirre on syömisen rajoittaminen.

Onko tämä jonkinlainen mehupaasto? Täytyykö minun ostaa jotain erityisiä tuotteita tätä varten?

Tämä ei ole mehupaasto, eikä tässä syödä mitään pussiruokia. Ruoka on ihan tavallista kotiruokaa ja voit koota ateriasi ruokakaupassa myytävistä aineksista. Saat tarkat ohjeet annoksesi kokoamiseen.

Saat myös valmiita ehdotuksia aterioista.

En voi lopettaa kahvin juomista. Voinko suorittaa paaston siitä huolimatta?

Kahvin juomista ei ole pakko lopettaa, mutta itse asiassa suosittelemme sitä. Kahvin piristävät ja terveyttä edistävät vaikutukset tulevat esille ihan eri tavalla, kun siitä pitää pienen tauon.
Paaston aikana kahvi tulee juoda aterian yhteydessä, jotta se ei katkaise paastoa.

Onnistunko 100% varmuudella viemään paaston läpi?

Emme voi taata tätä. Paastoaminen on aina tietynlaista epämukavuusalueella olemista, vaikka monet kokevat erilaisia positiivisia tuntemuksia paaston aikana.

Paastoa ei ole myöskään pakko toteuttaa juuri viiden päivän pituisena.
Monet harjoittavat paastoamista esimerkiksi paastoamalla vain yhden vuorokauden kuukaudessa.

Eikö syömättä oleminen ole vaikeaa ja vaarallista?

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä. Ruoansulatus ei juuri pääse rahoittumaan, kun koko ajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnot usein aktivoituvat.

Paastolla on tutkitusti paljon terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Mitä paaston aikana voi syödä ja juoda?

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Paaston tarkoitus on ajaa kehon hiilihydraattivarastoja tyhjäksi.

Ruoat ovat tavallista kotiruokaa jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoaika vuorokaudessa on noin 23,5 tuntia.

Olen raskaana/juuri synnyttänyt. Sopiiko tämä minulle?

Raskaana ollessa tai imettäessä paastoa ei kannata toteuttaa.

Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa kiinnostava tieto: Yhdysvalloissa on tehty tutkimuksia, joissa ihminen on paastonnut todella pitkän ajan, pudottanut paljon painoa ja se mikä tutkimuksessa yllätti: hänen kehonsa käytti ylimääräisiä ihosoluja ravintonaan ja iho palautui tavallista niukkakalorista laihduttamista paljon paremmin. Paastolla voi siis olla ihoa palauttava vaikutus.

Miten voin maksaa valmennuksen?

Valmennuksen voi maksaa verkkopankin tai MobilePayn kautta, tavallisimmilla luotto- ja pankkikorteilla sekä verkkosivujemme kautta erilaisten lasku- ja osamaksupalveluiden kautta.

Sitoudunko johonkin kuukausittaiseen tilaukseen osallistumalla tähän?

Et sitoudu. Valmennus maksetaan kertamaksuna.
Kun ostat valmennuksen, maksat sen kerran ja saat sen jälkeen tunnukset valmennusalustalle. Tunnuksesi ovat voimassa niin kauan kuin verkkosivu vain on olemassa. Paaston voit toteuttaa miten usein tahdot, mutta mitään muita kuluja ei sinulle koidu.

Missä muodossa saan ohjeet ja miten pääsen niihin käsiksi?

Kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan valmennusalustalle. Alustalla on kaikki ohjeet sekä videoina että tekstiaineistoina.

Tunnukset pysyvät sinulla käytössäsi myös tulevaisuudessa, joten sinun ei tarvitse tallentaa mitään tulevaa käyttöä varten.

Aloita paastoaminen nyt, pudota painoa muutamia kiloja, anna elimistöllesi tilaa korjata itseään ja paranna energiatasojasi.

KYLLÄ, HALUAN ITSELLENI OHJEET HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 39€ (Norm. 77€)

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet tunnuksien luomisesta, joilla kirjaudut suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin.

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.