Kevennä oloasi ja paranna terveyttäsi nopeasti 5 päivän helpon terveyspaaston avulla

Haluatko saada helpot ohjeet turvalliseen tapaan toteuttaa paasto ilman pussikeittoja, mehuja tai suolihuuhteluita?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa!

 • Ohjeiden avulla voit toteuttaa paaston juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Ohjeet jäävät käyttöösi, joten voit halutessasi paastota uudestaan vaikka kuukauden kuluttua.
 • Apuna ryhmän tuki ja kannustus, sekä valmentajien vinkit ja vastaukset.
 • Ei mehuja, pussiruokia, suolihuuhteluita. Paastoamista yhden tavallisen aterian tukemana, jonka kokoat selkeiden ohjeiden avulla omien mieltymyksiesi mukaan. Paastoaika 23,5 tuntia vuorokaudessa.
 • Helpoin ja yksinkertaisin tapa kokeilla sopiiko paastoaminen sinulle.

Varaa paikkasi hintaan 59€

Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi, ja voit toteuttaa paaston juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

5 Päivän Terveyspaasto... niin mikä? Lue eteenpäin, jos haluat oppia helpon ja terveellisen tavan paastota.

Moi! Olemme Teemu Eloranta ja Sami Sundvik, kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys.

Paastoa on käytetty maailman historiassa eri kulttuureissa eri tavoin, mutta lähes jokaisesta kulttuurista löytyy jonkinlainen paastoamisen tapa. Paasto on sanana monelle tuttu, mutta se tarkoittaa meille kaikille eri asioita.

Jollain se on tie itsetutkiskeluun, jollain keino pudottaa lyhyessä ajassa painoa, jollain osa uskonnollista rituaalia tai tapaa. Erilaisia variaatioita on eri aikoina ollut monenlaisia, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti keksitä.

Tänä päivänä on olemassa monenlaisia metodeita, joilla paastoa toteutetaan. Mehupaastoja, kuivapaastoja, vesipaastoja…

Meidän paastossamme kyse ei ole mistään ylläolevasta. Kokosimme oman 5 päivän helpon ja turvallisen terveyspaaston verkkokurssin muotoon. Kyseessä ei ole vesi- tai mehupaasto, vaan ohjeillamme paastoat niin, että koostat päiviin yhden ateriakokonaisuuden, jolloin paastoaika on noin 23,5 tuntia vuorokaudessa.

Eli ei juoda mehuja, jauheita tai lisäravinteita. Syödään normaalia rajoitetummin kaiken perustuen aitoon, puhtaaseen ruokaan. Ruoka-aineet ovat tavallisia ruokakaupoissa myytäviä elintarvikkeita.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat nopean alkusysäyksen esimerkiksi painonpudotukselle tai vireystilaa ylös.

Kun varaat paikkasi nyt, saat ohjeet, joilla voit paastota koska tahansa. 

Paastomme kestää viisi päivää, mutta saat terveyshyötyjä jo lyhyemmässäkin ajassa. Tilauksen yhteydessä sinulle lähetetään henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät paaston materiaalit.

5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Hanne 5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Hanne
5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Ari 5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Ari

Hmm, 5 Päivän Terveyspaasto...
Voisiko se sopia minulle?

Jos seuraavat asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan!

Paastoa koskevissa tutkimustuloksissa ja testiryhmän raporteissa havaittiin seuraavia hyötyjä paastoamisesta:

 • Paino putoaa nopeasti useita kiloja. Paasto toimii varsin hyvänä alkusysäyksenä esimerkiksi ruokavaliomuutoksille.
 • Ruoansulatus toimii paremmin paaston aikana ja sen jälkeen. Vähemmän närästystä, vatsan turvotusta ja muita vatsaongelmia.
 • Vastustuskyky paranee.
 • Uni syvenee (erityisesti paaston jälkeen). Hyvin nukutun yön sanotaan vaikuttavan enemmän onnellisuuteen kuin sen, kuinka paljon sinulla on rahaa pankkitililläsi.
 • Verenpaine tasoittuu, joka on hyvä asia jos kärsit korkeasta verenpaineesta.
 • Elimistön lämmönsäätelykyky paranee. Talvipakkaset eivät tunnu enää niin pistäviltä tai kesän helteet tukalilta.
 • Aistit terävöityvät ja pystyt nauttimaan esimerkiksi ruoasta paaston jälkeen ihan eri tavalla.
 • Ihon kunto paranee. Eräällä testiryhmän jäsenellä ihon kunto parani kohisten paaston aikana.
 • Nivelten ja lihasten liikkuvuus paranee.
 • Energisyys ja energiatasot kasvavat.
 • Mieliala kohentuu (erityisesti paaston jälkeen).
 • Keskittymiskyky paranee. Paasto oli monille testiryhmän jäsenille erittäin tuotteliasta aikaa.
 • Itsetunto ja itseluottamus kasvavat (hei pystyn tähänkin, mihinköhän kaikkeen muuhun pystyn?).
 • Itsekuri lisääntyy, voitto turhista mielihaluista.
 • Paasto korjaa tulehduksellisia tiloja, jolloin elimistö voi korjata itseään paaston aikana paremmin.

Kokeile paastoamista ilman poppaskonsteja ja varaa paikkasi mukaan 5 päivän helppoon terveyspaastoon!

KYLLÄ, HALUAN OHJEET ITSELLENI HINTAAN 59€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia

 • Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi ja voit toteuttaa paaston juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.
 • Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Materiaalit jäävät ikuisesti käyttöösi, joten voit toteuttaa paaston uudelleen myöhemminkin.
 • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat myös 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

On olemassa ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta, paastomme ei ole sinua varten)

 • Ykköstyypin diabetes (II tyypin diabeetikoille paasto sopii)
 • Syöpä (vain lääkärin valvonnassa)
 • Vanhuuden heikkous tai kasvuikä (Silloin paasto sopii ainoastaan vatsaoireisiin 1-2 pv kerrallaan)
 • Syömishäiriöt tai liikalaihuus
 • Vuotava vatsahaava
 • Odottavat ja imettävät äidit
 • Maksasairaudet ja Munuaissairaudet (vain lääkärin valvonnassa)
 • Basedowin tauti tai epilepsia
 • Paha migreeni
 • Antibioottikuurien aikana, jos sinulle on lääkityksessä oleva sydänsairaus tai jokin muu lääkitys (varmistettava lääkäriltä)
 • Jos sinulla on jokin muu sairaus, varmista sopivuus omalta lääkäriltäsi
 • Myös vakavissa masennus- ja väsymisoireissa paastoa ei suositella tehtäväksi yksin
 • Paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi. Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi.

Millaisia ruokia 5 päivän helpolla terveyspaastolla syödään?

5 päivän helpon terveyspaaston aikana syöt yhden aterian päivässä valitsemanasi ajankohtana.

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Ruoat ovat tavallista kotiruokaa, jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoajaksi jää vuorokaudessa siis noin 23,5 tuntia.

Koostat aterian helposti materiaalien selkeiden ohjeiden avulla. Löydät materiaaleista listan eri aineksista, joiden avulla toteutat päivän aterian juuri omaan tilanteeseesi sopivaksi (esim. allergiat). Voit syödä jokaisena paastopäivänä saman aterian tai tehdä kaikille päiville aterian eri tavalla omien mieltymyksiesi mukaan.

Jos et itse halua koostaa ateriakokonaisuuksia, annamme sinulle myös vaihtoehdot viiden päivän ajalle. Helppoa!

Mitä sitten laseista tai mukeista löytyy?

Monille paastoa harkitseville on kynnyskysymyksenä ollut kahvin juonnin rajoittaminen. Jos tämä epäilyttää myös sinua, meillä on hyviä uutisia.

Vaikka on erittäin suositeltavaa vieroittaa itsensä hetkeksi pois kahvista, tutkimuksissa on saatu paljon paaston hyviä vaikutuksia, vaikka paaston aikana on juotu mustaa kahvia tai teetä. Kahvia voi siis nauttia paaston aikana ruoan yhteydessä.

Muuten nesteytyksenä toimii vesi ja halutessasi myös sokeroimaton vichy tai esimerkiksi kivennäisvesi.

Alla osallistujan päivän esimerkkiruokia, mutta omasi näyttää juuri siltä mitä listan vaihtoehdoista valitset. Nam!

5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Erika 5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Erika

Miksi paastota ja miksi paastota juuri 5 päivän helpolla terveyspaastolla?

Elämme ravinnon suhteen erikoista ylitarjonnan aikaa, johon ihmisen kehitys ei ole ehtinyt sopeutua. Ihmisen biologialle on täysin uusi asia, että ravintoa on tarjolla jopa muutaman tunnin välein ja se sisältää asioita, joita vuosituhansia on ollut saatavilla vain tiettyyn aikaan vuodesta.

Tästä johtuu hyvin paljon niin kutsutut elintasosairaudet, kuten 2- tyypin diabetes, sydän- ja verisuonitaudit, sekä useat syövän muodot.

Kehossa tapahtuu jatkuvaa varastoitumista, sekä solujen vaurioitumista. Elimistöllä ei ole mahdollisuutta poistaa varastoitunutta energiaa, sekä proteiineja, eikä se ehdi korjata tai poistaa vaurioituneita soluja kunnolla.

Paastossamme annetaan elimistölle aikaa toimia itse niin kuin se on ohjelmoitu toimimaan. Paasto on evoluution saatossa ollut todella oleellinen mekanismi selviytymisen kannalta ja meiltä kaikilta löytyy mekanismi siihen sopeutumiseen ja siitä hyödyn saamiseen. Paasto on elimistön siivousta, jossa poistetaan vaurioituneita soluja, turhaan kuormittavia elimistön proteiineja.

Kun toistetaan viitenä peräkkäisenä päivänä noin 24h paastoaika, saadaan myös solujen uusiutuminen käyntiin. Tällöin elimistö alkaa korjaamaan esimerkiksi vaurioitunutta DNA:ta, sekä solujen energialaitoksia eli mitokondriota. Paaston aikana elimistö alkaa myös suojelemaan, sekä tehostamaan terveiden solujen toimintaa.

Paaston jälkeen elimistö toimii kaikin puolin tehokkaammin. Se käyttää energiaa paremmin hyväkseen ja osaa käsitellä sokereita paremmin, mikä on verensokereiden käyttäytymisen kannalta hyvin oleellista.

Toistuvat paastot ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi pitkäikäisyystutkimuksissa ja moni tekee paastoja juurikin tästä syystä. Elimistölle pitää antaa välillä aikaa rauhoittua myös ravinnosta, jotta se toimisi niin hyvin kuin mahdollista.

Tässä paastossa syödään kerran päivässä, mikä tekee paastoamisesta huomattavan paljon helpompaa kuin pelkästä vesipaastosta. Samalla saadaan silti paaston hyvät vaikutukset.

Pidennetyt yli 24 tuntia jatkuvat paastot, joissa ei syödä mitään olisi hyvä tehdä lääkärin tai muun asiantuntijan valvonnassa.

Suoliston toiminta pyritään myös pitämään käynnissä tässä paastomuodossa, jotta suolihuuhteluita ei tarvita poistamaan elimistön kuona-aineita. 5 päivän terveyspaastosta saat hyödyt, vaikka et muuttaisi mitään muuta elintapaasi. Tämä malli sopii myös minkä tahansa ruokavalion tueksi.

Hyödyt tulevat esiin varsinkin jos paastoa toistetaan säännöllisesti esimerkiksi kerran kuussa.
Paaston toteuttamisesta saa myös taloudellista hyötyä terveyshyötyjen lisäksi. Mieti kuinka paljon ruokakustannukset ovat viiden päivän ajalta varsinkin, jos vielä syö terveellisesti? Samalla teet myös vihreän ympäristöteon, kun alennat hetkeksi omaa kulutustasi ravinnon osalta.

5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Mikko 5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Mikko
5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Anne 5 päivän terveyspaastossa mukana ollut Anne

Oletko valmis aloittamaan viiden päivän helpon terveyspaaston?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN TARJOUSHINTAAN 59€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia

 • Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi ja voit toteuttaa paaston juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.
 • Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Materiaalit jäävät ikuisesti käyttöösi, joten voit toteuttaa paaston uudelleen myöhemminkin.
 • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat myös 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

Luotamme ja uskomme paastotapaamme niin paljon, että saat 14-päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen paaston ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Muista, että paastoamisen on oltava sinun oma päätös. Ruoan rajoittaminen on vapauttavaa, kun se tapahtuu omasta tahdosta, mutta kidutusta, jos päätöksen tekee joku muu.

Koko paaston ajan mukana kulkee Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta ihmisiltä. Ryhmässä voit keskustella kaikista tuntemuksista muiden vastaavassa olevien tai olleiden kanssa.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia.

Reilu kuukausi edellisestä paastosta ja nyt 4. päivä menossa uutta paastoa. Ja niin helppoa on ollut. Ei ole nälkä. Olo on olut erittäin energinen 3.päivästä alkaen - olen pessyt ikkunat, uunin, pellit, liesituulettimen suodattimen, 2 mattoa, kristallivalaisimet ym sellaista, mitä aina normaalisti lykkään.
Taidanpa tästä lähtien pitää joka kuukausi 5 päivän terveyspaaston, niin huushollikin pysyy kunnossa. 😂

Elina

Tämän kaiken 5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

 • 5 päivän ravintosuunnitelma paaston ajaksi (Arvo 37€)

  Saat ravintosuunnitelman, jota noudatat paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita valmiiksi kootuita ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

 • Ryhmän ja valmentajien tuki (arvo 240€)

  Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa tukenasi ja apunasi on muut paastoajat ja valmentajat. Valmentajat vastaavat kaikkiin paaston aikana heränneisiin kysymyksiin. Ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

 • Ohjeet vapaaehtoiseen valmistautumiseen ja paaston soveltamiseen (arvo 49€)

  Saat lisäksi ohjeet kuinka voit halutessasi valmistautua ennen paaston aloittamista. Osa esimerkiksi haluaa keventää syömisiään ennen paastoamista. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

  Kerromme sinulle keinoja, joilla paastoon voi valmistautua esimerkiksi henkisesti tai kuinka paasto vinkeillämme voi sujua vieläkin mutkattomammin.

  Saat myös ohjeet, kuinka paastomalliamme voi soveltaa. Se onnistuu esimerkiksi Joka toinen päivä -mallilla, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, jos 5 peräkkäistä päivää ei ole sinua varten.

Jos koko 5 päivän helpon terveyspaaston sisältöjen arvo lasketaan yhteen niin se olisi 326 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat ohjeet ja tuen itsellesi hintaan 59€

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolea alaspäin, niin näet vastauksen.

Ravitsemussuositukset suosittelevat syömään kolmen tunnin välein ja korostavat aamiaisen tärkeyttä. Tämä on ristiriidassa sen kanssa. Miksi suosittelette paastoamista?

Kyseessä on 5 päivän turvallinen paasto, jolla on oikein toteutettuna lukuisia (ja positiivisia) terveyshyötyjä. Ihmiset ovat eläneet kautta maailman historian ilman virallisia ravitsemussuosituksia. Jos kolmen tunnin välein syöminen olisi ainut tapa syödä terveellisesti, ihmiskunta tuskin olisi selvinnyt tänne saakka. Entisaikojen ihmiselle oli luontaista olla pitkiä aikoja syömättä ja elimistö oli tottunut siihen.

Paastoamista on tavalla tai toisella harjoitettu lähes kaikissa maailman suurissa kulttuureissa. Joissain se on uskonnollinen rituaali, toisissa jotain muuta, mutta kaikkia yhdistävä piirre on syömisen rajoittaminen.

Moni kokee paaston tärkeänä osana hyvinvointiaan ja siksi se onkin kuukausi- tai vuositasolla monien käytössä oleva rutiini. Paastomme voi suorittaa kerran (ja kokea turvallisesti miltä se tuntuu) tai säännöllisesti esimerkiksi neljästi vuodessa. Ennenkaikkea painotamme sitä, että paasto tulee tapahtua aina omasta tahdosta ja omaa kehoa kuunnellen.

Eikö syömättä oleminen ole vaikeaa ja vaarallista?

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä. Tällöin ruoansulatus ei juuri pääse rauhoittumaan, kun kokoajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnot usein aktivoituvat.

Paaston kokemukset ovat kaikilla yksilöllisiä, mutta paastolla on tutkitusti lukuisia eri terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Tänä päivänä tarjolla on monia eri paaston malleja, joissa ei esimerkiksi syödä lainkaan. Meidän mallissamme syöt päivittäin yhden aterian ohjeistuksen mukaisesti, joka tekee paastoamisesta huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi pelkästä vesipaastosta.

Valmentajat (ja muut ryhmäläiset) ovat myös tukenasi koko paaston ajan, jos sinulla herää matkan aikana kysymyksiä.

Miten tämä paasto toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät 5 päivän helpon terveyspaaston materiaalit.

Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis ostaa paaston nyt ja toteuttaa sen vasta myöhemmin. Ja myös toistaa sen aina halutessasi!

Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Miten saan paasto-ohjeet itselleni?

Se onkin helppoa! Klikkaa joltain tämän sivun oranssikeltaisesta painikkeesta kassalle. Kassalla valitse mieluinen maksutapa ja osta ohjeet itsellesi. Liittymisen jälkeen saat tunnukset sähköpostitse siihen sähköpostiin, jolla osallistuit mukaan. Tunnuksien avulla kirjaudut valmennusalustalle, josta löydät heti kaikki materiaalit. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Valmennus maksetaan kertamaksuna, etkä sitoudu jäsenyyksiin tai jatkotilauksiin.
Paaston voit toteuttaa niin usein kuin tahdot, mutta mitään muita kuluja ei sinulle koidu.

Onko tämä jonkinlainen mehupaasto? Täytyykö minun ostaa jotain erityisiä tuotteita tai välineitä tätä varten?

Tämä ei ole mehupaasto, eikä tässä syödä mitään pussiruokia. Päivän aikana syötävä ruoka on ihan tavallista kotiruokaa ja voit koota ateriasi ihan tavallisista ruokakaupassa myytävistä aineksista. Saat tarkat ohjeet annoksesi kokoamiseen.

Saat myös valmiita ehdotuksia aterioista. Mitään muita ylimääräisiä tuotteita tai välineitä et tarvitse.

En voi lopettaa kahvin juomista. Voinko silti toteuttaa tämän paaston?

Kahvin juomista ei ole pakko lopettaa. Kahvia/teetä voi juoda paaston aikana päivittäisen ruokailun yhteydessä. Kahvi/tee tulee juoda aterian yhteydessä, jotta se ei katkaise paastoa.

Mitä paastonne aikana voi syödä ja juoda?

Ylempänä sivulla avasimme asiaa hieman enemmän, mutta tässä tiivistetysti:

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Paaston tarkoitus on ajaa kehon hiilihydraattivarastoja tyhjäksi.

Ruoat ovat tavallista kotiruokaa jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoaika vuorokaudessa on noin 23,5 tuntia.

Olen raskaana/juuri synnyttänyt. Sopiiko tämä paasto minulle?

Raskaana ollessa tai imettäessä ei paastoa kannata toteuttaa.

Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa kiinnostava tieto: Yhdysvalloissa on tehty tutkimuksia, joissa ihminen on paastonnut todella pitkän ajan, pudottanut paljon painoa ja se mikä tutkimuksessa yllätti: hänen kehonsa käytti ylimääräisiä ihosoluja ravintonaan ja iho palautui tavallista niukkakalorista laihduttamista paljon paremmin. Paastolla voi siis olla ihoa palauttava vaikutus.

Mistä tiedän sopiiko tämä paasto minulle?

Kurkkaathan sivun alusta olevan listan tilanteista, joissa paastoa ei pidä toteuttaa.

Muista, että paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi. Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi ja konsultoi omaa hoitavaa lääkäriäsi tarvittaessa.

Kuka toimii tämän paaston valmentajana?

Valmentajinasi paaston aikana toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Sami Sundvik. Voit tutustua meihin lisää tästä linkistä.

Aloita paastoaminen nyt, pudota painoa muutamia kiloja, anna elimistöllesi tilaa korjata itseään ja paranna energiatasojasi.

KYLLÄ, HALUAN OHJEET ITSELLENI HINTAAN 59€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia

 • Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi ja voit toteuttaa paaston juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.
 • Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Materiaalit jäävät ikuisesti käyttöösi, joten voit toteuttaa paaston uudelleen myöhemminkin.
 • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat myös 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi