Pudota painoa nopeasti 2-4 kiloa 5 päivän helpon terveyspaaston avulla

Haluatko saada helpot ohjeet turvalliseen tapaan toteuttaa paasto ilman pussikeittoja, mehuja tai suolihuuhteluita?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa

 • Voit suorittaa paaston omaan aikatauluusi sopivaksi. Ohjeet jäävät sinulle ja voit halutessasi paastota uudestaan vaikka kuukauden kuluttua.
 • Apuna ryhmän tuki ja valmentajien vastaukset
 • Ei mehuja, pussiruokia, suolihuuhteluita. Vain paastoamista yhden tavallisen aterian tukemana. Paastoaika 23,5 tuntia vuorokaudessa.
 • Tämä on todennäköisesti helpoin ja yksinkertaisin tapa kokeilla sopiiko paastoaminen sinulle

Paasto-ohjeiden ja tukiryhmän hinta 77€

5 Päivän Terveyspaasto... niin mikä? Lue eteenpäin, jos haluat oppia helpon ja terveellisen tavan paastota ilman suolihuuhteluita. Tämä ei ole vesipaasto vaan paaston aikana myös syödään.

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnista ja ravinnosta kiinnostunutta valmentajaa.Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys.

Paastoa on käytetty maailman historiassa eri kulttuureissa eri tavoin, mutta lähes jokaisesta kulttuurista löytyy jonkinlainen paastoamisen tapa. Toisissa se on tie itsetutkiskeluun, joissain osa uskonnollista rituaalia tai tapaa. Erilaisia variaatioita on eri aikoina ollut monenlaisia, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti keksitä.

Sen takia kokosimme tämän 5 Päivän helpon terveyspaaston. Kun aloitat nyt, saat ohjeet, joilla voit paastota milloin vain. Tämä ei ole vesi- tai mehupaasto vaan olemme koonneet ohjeet joilla voit koostaa päivään yhden ateriakokonaisuuden, jolloin paastoaika on noin 23,5 tuntia vuorokaudessa.

Emme myy tuotteita vaan ohjeet, joita voit itse soveltaa milloin haluat. Ruoka-aineet ovat tavallisia ruokakaupoissa myytäviä elintarvikkeita ja kaikki perustuu aitoon puhtaaseen ruokaan.

Eli tässä paastossa ei juoda mehuja, jauheita tai lisäravinteita vaan syödään pelkästään normaalia ruokaa, toki vähän tavallista rajoitetummin.

Tämä on sinulle helppo vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat nopean alkusysäyksen painonpudotukselle, nopeasti ketoosiin tai vireystilaa ylös.

Paasto kestää viisi päivää, mutta saat terveyshyötyjä jo lyhyemmässäkin ajassa. Tilauksen yhteydessä sinulle lähetetään henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin.

Hmm, 5 Päivän Terveyspaasto... Voiko se sopia minulle? Jos nämä asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan

Paastoa koskevissa tutkimustuloksissa ja testiryhmän raporteissa havaittiin seuraavia hyötyjä paastoamisesta:

 • Paino putoaa nopeasti useita kiloja. Paasto toimii varsin hyvänä alkusysäyksenä esimerkiksi ruokavaliomuutoksille
 • Ruuansulatus toimii paremmin paaston aikana ja sen jälkeen. Vähemmän närästystä, vatsan turvotusta ja muitakin vatsaongelmia.
 • Vastustuskyky paranee ja ehkä saat jätettyä yhden tai pari kausiflunssaa väliin.
 • Uni syvenee (erityisesti paaston jälkeen). Hyvin nukutun yön sanotaan vaikuttavan enemmän onnellisuuteesi kuin se, kuinka paljon sinulla on rahaa pankkitilillä.
 • Verenpaine tasoittuu, joka on hyvä asia jos kärsit korkeasta verenpaineesta.
 • Elimistön lämmönsäätelykyky paranee ja talvikelit eivät tunnu niin pistäviltä ja kesät niin tukalilta.
 • Aistit terävöityvät ja pystyt nauttimaan esimerkiksi ruoasta paaston jälkeen ihan eri tavoilla
 • Ihon kunto paranee. Eräällä testiryhmän jäsenellä ihon kunto parani kohisten paaston aikana.
 • Nivelten ja lihasten liikkuvuus paranee
 • Energisyys kasvaa ja jaksat tehdä niitä asioita paremmin, mitä haluatkin tehdä.
 • Mieliala kohentuu (erityisesti paaston jälkeen)
 • Keskittymiskyky paranee. Paasto oli monille testiryhmän jäsenille erittäin tuotteliasta aikaa.
 • Itsetunto ja itseluottamus kasvavat (hei pystyn tähänkin, mihinkähän muuhun pystyn?)
 • Itsekuri lisääntyy, voitto turhista mielihaluista
 • Paasto korjaa tulehduksellisia tiloja ja elimistö voi korjata itseään paaston aikana paremmin.

On olemassa ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta, paasto ei ole sinua varten)

 • Ykköstyypin diabetes (II tyypin sopii)
 • Syöpä (vain lääkärin valvonnassa)
 • Vanhuuden heikkous tai kasvuikä (Silloin paasto sopii ainoastaan vatsaoireisiin 1-2 pv kerrallaan)
 • Syömishäiriöt tai liikalaihuus
 • Vuotava vatsahaava
 • Odottavat ja imettävät äidit
 • Maksasairaudet ja Munuaissairaudet (vain lääkärin valvonnassa)
 • Basedowin tauti tai epilepsia
 • Antibioottikuurien aikana, jos sinulle on lääkityksessä oleva sydänsairaus tai jokin muu lääkitys (varmistettava lääkäriltä)
 • Jos sinulla on jokin muu sairaus, varmista sopivuus omalta lääkäriltäsi
 • Myös vakavissa masennus- ja väsymisoireissa ei suositella paastoa tehtäväksi yksin!

Muista, että paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi. Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi.

Kokeile paastoamista ilman poppaskonsteja ja hanki helppo terveyspaasto itsellesi hintaan 77€

KYLLÄ, HALUAN ITSELLENI OHJEET HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 77€

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Miksi paastota ja miksi paastota juuri 5 päivän helpolla terveyspaastolla?

Elämme ravinnon suhteen erikoista ylitarjonnan aikaa, johon ihmisen kehitys ei ole ehtinyt sopeutua. Ihmisen biologialle on täysin uusi asia, että ravintoa on tarjolla jopa muutaman tunnin välein ja se sisältää asioita, joita vuosituhansia on ollut saatavilla vain tiettyyn aikaan vuodesta. Tästä johtuu hyvin paljon niin kutsutut elintasosairaudet, kuten 2- tyypin diabetes, sydän- ja verisuonitaudit, sekä useat syövän muodot. Kehossa tapahtuu jatkuvaa varastoitumista, sekä solujen vaurioitumista, sillä ei ole mahdollisuutta poistaa varastoitunutta energiaa, sekä proteiineja, eikä se ehdi korjata tai poistaa vaurioituneita soluja kunnolla.

Paastossa annetaan elimistölle aikaa toimia itse niin kuin se on ohjelmoitu toimimaan. Paasto on evoluution saatossa ollut todella oleellinen mekanismi selviytymisen kannalta ja meiltä kaikilta löytyy mekanismi siihen sopeutumiseen ja siitä hyödyn saamiseen. Paasto on elimistön siivousta, jossa poistetaan vaurioituneita soluja, turhaan kuormittavia elimistön proteiineja.

Kun toistetaan viitenä peräkkäisenä päivänä noin 24h paastoaika, saadaan myös solujen uusiutuminen käyntiin. Tällöin elimistö alkaa korjaamaan esimerkiksi vaurioitunutta DNA:ta, sekä solujen energialaitoksia eli mitokondriota. Paaston aikana elimistö alkaa myös suojelemaan, sekä tehostamaan terveiden solujen toimintaa.

Paaston jälkeen elimistö toimii kaikin puolin tehokkaammin. Se käyttää energiaa paremmin hyväkseen ja osaa käsitellä sokereita paremmin, mikä on verensokereiden käyttäytymisen kannalta hyvin oleellista.

Toistuvat paastot ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi pitkäikäisyystutkimuksissa ja moni tekee paastoja juurikin tästä syystä. Elimistölle pitää antaa välillä aikaa rauhoittua myös ravinnosta, jotta se toimisi niin hyvin kuin mahdollista. Tässä paastossa syödään kerran päivässä kalorirajoitetusti, mikä tekee huomattavan paljon helpompaa kuin pelkästä vesipaastosta. Mutta samalla saadaan silti paaston hyvät vaikutukset.

Pidennetyt yli 24 tuntia jatkuvat paastot, joissa ei syödä mitään olisi hyvä tehdä lääkärin tai muun asiantuntijan valvonnassa.

Suoliston toiminta pyritään myös pitämään käynnissä tässä paastomuodossa, jotta suolihuuhteluita ei tarvita poistamaan elimistön kuona-aineita. Viiden päivän terveyspaastosta saat hyödyt, vaikka et muuttaisi mitään muuta elintapaasi. Tämä paasto sopii myös minkä tahansa ruokavalion tueksi.

Hyödyt tulevat esiin varsinkin jos paastoa toistetaan säännöllisesti esimerkiksi kerran kuussa. Viiden päivän terveyspaaston tekemisestä saa myös taloudellista hyötyä terveyshyötyjen lisäksi. Mieti kuinka paljon ruokakustannukset ovat viiden päivän ajalta varsinkin, jos yrität vielä syödä terveellisesti? Samalla teet myös vihreän ympäristöteon, kun alennat hetkeksi omaa kulutustasi ravinnon osalta.

Monille paastoa harkitseville on kynnyskysymyksenä ollut kahvin juonnin rajoittaminen. Teille on hyvä uutisia! Vaikka on erittäin suositeltavaa vierottaa itsensä hetkeksi pois kahvista, niin tutkimuksissa on saatu paljon paaston hyviä vaikutuksia, vaikka paaston aikana on juotu mustaa kahvia tai teetä.

Näin kävi kun kokeilimme 5 Päivän Terveyspaastoa syksyllä pienen ryhmän kanssa

Ennen kuin laitoimme paasto-ohjeet jakoon, keräsimme kasaan pienen testiryhmän ja kysyimme heiltä kokemuksia paastosta. Tässä ovat heidän kommenttinsa.

Nainen 1:

Ennen paastoa aloitus jännitti kovasti. Muistan kavereideni kokeilleen jotain mehupaastoja muinoin ja heidän kurjat kokemuksensa päänsärystä, oksentelusta ja liki pyörtymisestä. Valitsin arkiviikon, jolloin tiesin töissä olevan helpompaa, ei palaveritäytteistä liitoa tiedossa ja minulla olisi mahdollisuus keskittyä tähän. Päätin syödä aterian lounaalla töissä, etten joutuisi selittelemään mitään kenellekään.

Jälkeenpäin olen tosi ylpeä tehtyäni tämän. Noudatin ohjeita vain 4 päivää, perjantain ohjelmani ei mahdollistanut jatkoa. Perjantaina piti syödä pieni satsi irtokarkkeja, joista olin haaveillut koko viikon, siihen päättyi herkuttelu, edes kuoharilasillista ei tehnyt mieli. nyt on helpompi jatkaa terveellistä syömistä, olin soveltaen mukana myös 8viikkoa-ohjelmassa.

Paaston aikana kärsin päänsärystä liki koko viikon. Ajatukseni pyörivät vahvasti ruuan ympärillä, aikaa oli siis liikaa vapaana työkiireiltä. Energiatasoissani en viikon aikana huomannut eroa, mutta paaston jälkeen olen ollut tosi energinen!

Minulle tässä oli helppoa ateroiden koostaminen hyvien ohjeiden mukaan. Söin joka päivä erilaisen aterian, kaupassa kävin ennen aloitusta, suunnitelmallisesti ostin kaiken viikolla tarvitsemani, siten ei tarvinut pyöriä kaupassa houkutusten keskellä.

Paaston aikana painoni putosi vain 2.5 kg, mutta farkut kävivät tosi löysiksi. Turvotusta lähti niin, että sormuksetkin pyörivät sormissa.

Kun minä herkuttelija pystyin tähän, kyllä tähän pystyy muutkin. Olen ylpeä ja energinen olo kruunaa kokeiluni. Tässä sain nopeasti tilaa vaatteisiin ja kevyen olon. Kaikki se, mitä haaveilin syöväni paaston jälkeen, jäi vain suunnitelmaksi, vähempi herkuttelu riitti. Jätän ohjeet talteen, teen tämä joskus uudelleen. Enää ei oo peikkoja paastoa kohtaan.

Nainen 2:

Ennen paastoa jännitti, ehkä jopa pelotti hieman. En ole ennen kokeillut mitään tällaista ja tein järjestelyjä töiden suhteen, jotta olisi helpompaa olla huononkin olon kanssa. Myös sosiaalisesta näkökulmasta on helpompi paastota kotona kuin töissä. Söin tavalliseen tapaan edellisenä päivänä. Aloitin paaston perjantaina ja päätin tiistai-iltaan.

Työskentelin perjantain ja tiistain kotona, sillä epäilin niiden olevan hankalimpia. Perjantai olikin paha päivä. Oli vaikea olla syömättä aamupalaa ja lounasta, mutta siirsin ajatukset töihin ja pääsin sen yli, etten tehnyt tapojeni mukaan. Iltapäivällä olo oli huono. Oli kova nälkä, oksetti ja vilutti. Menin nukkumaan päiväunet, jotta aika kuluisi nopeammin. Ruoan söin noin viiden aikaan, eikä minulle ehtinyt tulla nälkä ennen nukkumaanmenoa. Päätä särki koko päivän, mutta se johtui siitä, että olin nukkunut huonossa asennossa. Venyttely ja hengittely auttoivat.

Lauantai ja sunnuntai sujuivat hyvin. Minulla ei ollut kova nälkä, mahani ei murissut, mutta tuntui silti siltä, että voisi syödä ennen kuin ruoka-aika koitti. Lauantaina pidin itseni kiireisenä ja siivosin, sunnuntaina askartelin. Keksin jatkuvasti jotain tehtävää, että nälkä ei tulisi mieleen. Ruoka-aikana ei tehnyt mieli syödä ja sunnuntaina ruoka jopa vähän kuvotti. Söin kuitenkin kaiken, mitä piti. Maanantaina olin töissä, mutta hieman lyhyemmän päivän kuin normaalisti. En tuntenut nälkää, mutta se saattoi johtua kiireisestä päivästä, jolloin lounasaikaa en ehtinyt edes ajatella. Ennen lounasaikaa nälkä ehti tulla kylään ja söin hyvällä ruokahalulla.

Tiistai oli lähes yhtä kammottava päivä kuin perjantai. Tunsin jatkuvaa nälkää ja mahanikin siitä ilmoitteli. Teki mieli lopettaa kesken, mutta en sitä tehnyt. Olin väsynyt ja huonotuulinen, jopa surullinen. Paaston aikana pidin huolen siitä, että menen ajoissa nukkumaan, jotta nälkä ei ehtisi paikalle ennen Nukkumattia. Nukuin hyvin, vaikkakin heräilin. Nukahtaminen oli helppoa, mutta ensimmäisinä öinä heräsin vessaan useamman kerran. Olin juonut niinä päivinä enemmän vettä. Näin painajaisia ja levottomia unia. Yleensä näen näin eläväisiä unia, kun olen stressaantunut tai kipeä. Silti heräsin virkeänä, joten sanoisin nukkuneeni hyvin.

Paaston aikana tunsin myös tavallista voimakkaampia seksuaalisia haluja, se oli erikoista. Ne heijastuivat myös uniin. Tunnen, että paasto vaikutti etenkin hormoneihini positiivisesti. En koe, että olisin ollut paaston aikana normaalia aikaansaavampi, vaan ehkä levottomampi. Tein paljon asioita, mutta olisin tehnyt niitä myös ilman paastoa. En kokenut juuri erityistä keveyttä tai minkäänlaista euforiaa, mikä oli pieni pettymys. Tunsin kuitenkin kehoni puhdistuneen. Kokeilisin tätä myöhemmin hormonitasapainon vuoksi, en ihmelääkkeenä laihtumiseen.

Nyt tein tämän aikana, jolloin minulla oli töiden kannalta hyvin stressaavaa. Kokeilisin mielelläni esimerkiksi loma-aikana, jolloin ei tarvitse miettiä, miten selitän työkavereille sen, että en käy lounaalla. Silloin voisin aistia kehoani tarkemmin, kun ylimääräisiä asioita ei ole ympärillä. Paaston aikana painoni putosi 3,5 kiloa. Vyötärön ympärysmitta pysyi ennallaan, eroa vain 2 senttiä, mutta aiemmin hieman nafti takki on nyt paremman kokoinen.

Mielitekoja ei juuri ollut, paitsi viimeisenä päivänä.

Nainen 3:

Ennen aloitusta Jännitti ja vähän pelottikin. Lähdin liikenteeseen asenteella että voin lopettaa milloin vaan jos käy ylivoimaiseksi, mutta halusin viedä loppuun. Paaston jälkeen fiilis on hyvä, kevyt ja energinen olo. Tuntuu että olisi voinut vaikka vielä jatkaa pari päivää.

Toisena, kolmantena ja neljäntenä päivänä oli jonkin verran ilmaa mahassa. Kahtena ensimmäisenä päivänä maha toimi hyvin, mutta muina päivinä ei niinkään. Kahtena ensimmäisenä yönä nukuin hyvin, mutta loput yöt vähän huonommin. Olin aika väsynyt ensimmäisinä päivinä, johtui ehkä paastosta, mutta voi olla jokin muukin syy.

Viimeisenä päivänä olin energinen ja pirteä. Aamut oli vaikeita kun ei voinut syödä mitään ja niinä aikoina oli nälkä kun on tottunut syömään. Iltaisin kaipasin hedelmiä. Kaiken kaikkiaan paasto tuntui loppuviimein yllättävän helpolta.

Paino putosi 4 kg, vyötäröltä lähti 4 cm ja lantiolta 3 cm. Mielestäni kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos on ylivoimaista, aina voi lopettaa. Siihen pystyy kyllä kunhan siihen asennoituu.

Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja ohjeistus oli selkeä.

Olet valmis aloittamaan viiden päivän helpon terveyspaaston?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN PAASTOON HINTAAN 77€

Kyllä, tämä on paasto-ohjeistuksen koko hinta eli tilaamalla nyt maksat vain 77€. Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään, eikä valmennuksessa myydä sinulle mitään.

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Luotamme ja uskomme paastotapaamme niin paljon, että saat 14-päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen paaston ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat mielellämme.

Lähetä meille sähköpostia ja hoidamme asian kuntoon

Muista, että paastoamisen oltava sinun oma päätös. Ruoan rajoittaminen on vapauttavaa, kun se tapahtuu omasta tahdosta, mutta kidutusta, jos päätöksen tekee joku muu.

Koko paaston ajan mukana kulkee Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta ihmisiltä. Ryhmässä voit keskustella kaikista tuntemuksista muiden vastaavassa olevien tai olleiden kanssa.

5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

 • 5 päivän ravintosuunnitelma paaston ajaksi (Arvo 37€)

  Saat ravintosuunnitelman jota voit noudattaa paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita useasta valmiiksi kootusta ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

 • Ryhmän ja valmentajien tuki (arvo 240€)

  Kun osallistut, saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa tukenasi on muut paastoajat ja valmentajat.

 • Ohjeistus erilaisten oireiden selättämiseksi (arvo 34€)

  Paaston aikana yleensä ilmenee pieniä oireita ja ne voi varsin helposti hoitaa kuntoon. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, ne ottavat huomioon mahdolliset päänsäryt ja muut vastaavat epämiellyttävät tuntemukset selittäen mistä ne johtuu. Useaan epämiellyttävään tunteeseen on olemassa myös helppo ratkaisu. Saat kaikki ne.

Jos koko 5 päivän helpon terveyspaaston sisältöjen arvo lasketaan yhteen niin se olisi 311 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat ohjeet ja tuen itsellesi nyt 77 eurolla

Varaa paikkasi valmennukseen nyt

Tämän koko paasto-ohjeen kokonaishinta on vain 77€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 77 euroa.

Saat myös 100% tyytyväisyystakuun. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

LÄHDEN MUKAAN PAASTOON HINTAAN 77€

Näitä asioita on kysytty 5 päivän helposta terveyspaastosta

Ravitsemussuositukset suosittelevat syömään kolmen tunnin välein ja korostavat aamiaisen tärkeyttä. Tämä on ristiriidassa sen kanssa. Miksi suosittelette paastoamista?

Ihmiset ovat eläneet kautta maailman historian ilman virallisia ravitsemussuosituksia. Jos kolmen tunnin välein syöminen olisi ainut tapa syödä terveellisesti, ihmiskunta tuskin olisi selvinnyt tänne saakka. Entisaikojen ihmiselle on luontaista olla pitkiä aikoja syömättä ja elimistömme on tottunut siihen.

Paastoamista on tavalla tai toisella harjoitettu lähes kaikissa maailman suurissa kulttuureissa. Joissain se on uskonnollinen rituaali, toisissa jotain muuta, mutta kaikkia yhdistävä piirre on syömisen rajoittaminen.

Onko tämä jonkinlainen mehupaasto? Täytyykö minun ostaa jotain erityisiä tuotteita tätä varten?

Tämä ei ole mehupaasto eikä tässä syödä mitään pussiruokia. Ruoka on ihan tavallista kotiruokaa ja voit koota ateriasi ihan tavallisista ruokakaupassa myytävistä aineksista. Saat tarkat ohjeet annoksesi kokoamiseen.

Saat myös valmiita ehdotuksia aterioista.

En voi lopettaa kahvin juomista. Voinko suorittaa paaston siitä huolimatta?

Kahvin juomista ei ole pakko lopettaa, mutta itse asiassa suosittelemme sitä. Kahvin piristävät ja terveyttä edistävät vaikutukset tulevat esille ihan eri tavalla, kun siitä pitää pienen tauon.
Paaston aikana kahvi tulee juoda aterian yhteydessä, jotta se ei katkaise paastoa.

Onnistunko 100% varmuudella viemään paaston läpi?

Emme voi taata, että pystyt siihen. Paastoaminen on aina tietynlaista epämukavuusalueella olemista, vaikka monet kokevat erilaisia positiivia tuntemuksia paaston aikana.

Paastoa ei ole myöskään pakko toteuttaa juuri viiden päivän pituisena.
Monet harjoittavat paastoamista esimerkiksi paastoamalla yhden vuorokauden kuukaudessa.

Eikö syömättä oleminen ole vaikeaa ja vaarallista?

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä. Ruoansulatus ei juuri saa rahoituttua, kun koko ajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnot usein aktivoituvat.

Paastolla on tutkitusti paljon terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Mitä paaston aikana voi syödä ja juoda?

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Paaston tarkoitus on ajaa kehon hiilihydraattivarastoja tyhjäksi.

Ruoat ovat tavallista kotiruokaa jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoaika vuorokaudessa on noin 23,5 tuntia.

Olen raskaana/juuri synnyttänyt. Sopiiko tämä minulle?

Raskaana ollessa tai imettäessä ei paastoa kannata toteuttaa.

Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa kiinnostava tieto: Yhdysvalloissa on tehty tutkimuksia, joissa ihminen on paastonnut todella pitkän ajan, pudottanut paljon painoa ja se mikä tutkimuksessa yllätti: hänen kehonsa käytti ylimääräisiä ihosoluja ravintonaan ja iho palautui tavallista niukkakalorista laihduttamista paljon paremmin. Paastolla voi siis olla ihoa palauttava vaikutus.

Miten voin maksaa valmennuksen?

Valmennuksen voi maksaa verkkopankin tai MobilePayn kautta, tavallisimmilla luotto- ja pankkikorteilla sekä verkkosivujemme kautta erilaisten osamaksupalveluiden kautta.

Sitoudunko johonkin kuukausittaiseen tilaukseen osallistumalla tähän?

Et sitoudu, valmennus maksetaan kertamaksuna.
Kun ostat valmennuksen, maksat sen kerran ja saat tunnukset valmennusalustalle. Tunnuksesi ovat voimassa niin kauan kuin verkkosivu vain on olemassa. Paaston voit toteuttaa miten usein tahdot, mutta mitään muita kuluja ei sinulle koidu.

Missä muodossa saan ohjeet ja miten pääsen niihin käsiksi?

Sen jälkeen kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan valmennusalustalle. Siellä on kaikki ohjeet sekä videoina että tekstiaineistoina. Saat myös sähköpostiisi suorat linkit materiaaleihin ja valmennuksen Facebook-ryhmään.

Tunnukset pysyvät sinulla käytössäsi myös tulevaisuudessa, joten sinun ei tarvitse tallentaa mitään tulevaa käyttöä varten.

Aloita paastoaminen nyt, pudota painoa muutamia kiloja, anna elimistöllesi tilaa korjata itseään ja paranna energiatasojasi.

KYLLÄ, OLEN VALMIS LÄHTEMÄÄN MUKAAN

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukortilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät.