Tiedätkö sen tunteen, kun muut syövät ja juovat nautiskellen ja itse murehtii jo seuraavaa kuntokuuria?

"Vihdoin yksinkertainen ravintosuunnitelma, joka pitää kilot kurissa ja auttaa pudottamaan ylimääräiset... ilman herkkujen rajoitusta"

Helppo tapa syödä hyvin ja varmistaa ettei arjesta puutu nautintoja. Tilaa 7 päivän ravintosuunnitelma, jota voit seurata vaikka läpi vuoden ja varmistat, että ylimääräiset kilot pysyvät poissa.

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on asian kannalta suuri merkitys.

Olemme siinä aika hyvin onnistuneetkin, kun vuodessa valmennuksiimme on osallistunut yli 10 000 asiakasta. Osa on pudottanut jopa 16-20 kiloa painoa 8 viikon aikana ohjeillamme.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä, että miten kannattaisi syödä, kun ei haluaisi arjessa asiasta murehtia, syömisiä rajoittaa ja vältellä luvassa olevia juhlia ja rientoja?

Siksi olemme miettineet sinulle asiat valmiiksi. Kokosimme ravintosuunnitelman, jolla lisäkiloja ei kerry ja ylimääräiset voivat pudota. Ja voit vapaasti käydä juhlissa, viettää aikaa illanistujaisissa, grillata ja ottaa rennosti!

"Entä ne lukemattomat riennot ja vapaapäivät? Kai sitä väkisinkin tulee lipsuttua."

Tämän suunnitelman hyvä puoli on se, että se sallii illanistujaiset ja riennot! Sinun ei siis tarvitse murehtia tai potea huonoa omatuntoa, jos on juhlat tulossa tai kaverit kutsuvat sinua viettämään iltaa. Suunnitelmassa 6 päivää tehdään fiksuja valintoja, jolloin yhtenä valitsemanasi päivänä saat ottaa täysin rennosti - syödä ja juoda miten haluat.

Saat selkeät ohjeet jokaiselle viikonpäivälle, joten tiedät mitä tehdä. Saat lisäksi reseptejä, ohjeita ruoanlaittoon ja grillaamiseen, sekä drinkkiohjeita kosteampiin hetkiin.

Voit noudattaa ravintosuunnitelmaa viikon, kaksi tai vaikka kolme kuukautta. Jo viikossa suunnitelma antaa sinulle paljon.

Jos haluat tietää, miten vietät maukkaan ja halutessasi myös kostean talven ottamatta ylimääräisiä senttejä vyötärölle tai kiloja puntariin, tässä olisi sinulle siihen varmasti yksinkertaisin ratkaisu.

Sopiiko 7-päivän ravintosuunnitelma sinulle? Sopii mikäli...

 • Haluat viettää talven ilman murhetta kilojen kerääntymisestä vyötärölle tai haluat jopa pudottaa muutamia ylimääräisiä kiloja.
 • Et halua vaivata päätäsi liikaa vahtimalla syömisiäsi jatkuvasti ja viettämällä kaupassa tuntikausia aikaa. Haluat yksinkertaiset periaatteet, joita noudattaa.
 • Et halua pilata talvea aloittamalla jotain kuntokuuria. Liikuntatottumuksia ei tarvitse muuttaa, voit liikkua tai olla liikkumatta!
 • Haluat ohjeet miten selviytyä matkustamisesta tehden oikeita valintoja esimerkiksi hotelliaamiaisella.
 • Haluat nauttia arjesta ilman, että sinun tarvitsee murehtia erilaisia kuntokuureja!

Tämä 7 päivän ravintosuunnitelma on hyvin yksinkertainen. Saat jokaiselle viikonpäivälle selkeät ohjeet. 

Jos tiedät, että esimerkiksi lauantaina on luvassa juhlat, pidät itse grillijuhlat tai olet menossa kavereiden kanssa viettämään iltaa, niin voit huoletta syödä ja juoda juuri niin kuin haluat. Ohjelmassa on otettu huomioon tilanteet, joita meille kaikille tulee eteen.

Voit miettiä tätä 6+1 suunnitelmana. Eli kuutena päivänä viikosta seuraat ohjelman ohjeita ja yhtenä päivänä voit syödä ja juoda ihan mitä tahansa.

Suunnitelma on laadittu niin, että vaikka seuraat ohjelmaa, niin syömäsi ruoka on herkullista ja täyttää sinut takuuvarmasti. Sen takaa yksi Suomen parhaista huippukokeista, Mikko Pakila, joka on laatinut kokkausohjeet osaksi suunnitelmaa. Lisäksi saat joukon erilaisia reseptejä.

Luotamme ja uskomme ravintosuunnitelmaamme niin paljon, että saat 14-päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen antamiimme ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@8viikkoa.fi ja hoidamme asian kuntoon.

Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettaessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9)., jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Mitä tämä 7-päivän ravintosuunnitelma tarkalleen sisältää?

 • 7 päivän tarkkaan mietitty ravintosuunnitelma, jossa voit esimerkiksi viikonloppuna ottaa reilusti rennosti (Arvo 167€)

  Saat selkeän päiväkohtaisen suunnitelman, jota voit lähteä seuraamaan. Suunnitelmasta löytyy tila juhlille, joten voit vapaasti valita milloin otat rennosti ja milloin seuraat suunnitelman ohjeita.

  Suunnitelmassa on huomioitu myös matkustaminen ja oikeat valinnat esimerkiksi hotelliaamiaisella.

  Voit miettiä tätä 6+1 suunnitelmana. Kuutena päivänä viikosta seuraat ohjelman ohjeita ja yhtenä päivänä voit syödä ja juoda ihan mitä tahansa.

 • Reseptikirja: 20 tarkkaan mietittyä reseptiä: Laita ruokia (grillissä tai ilman) kuin mestari (arvo 14,90 €)

  Reseptit on luonut kokki Suvi Vallentin.

 • Kokkikoulu: Ammattikokin ja kokkimaajoukkueen edustajan Mikko Pakolan laatimat ohjevideot grillaamiseen (kastikkeineen) (arvo 67€)

  Jos oma luovuus keittiössä ei riitä, me palkkasimme ammattikin kouluttamaan sinulle videoissa miten hommat onnistuu. Sen kun vedät läppärin auki grillipisteen viereen ja teet mukana.

  Harjoittelun avulla sinustakin voi tulla mestari. Käymme läpi kuinka grillata kanaa, kasviksia, kalaa ja lihaa grillissä. Majoneesia ja marinadia unohtamatta. Grilliä ei ole pakko omistaa. Ruokien valmistus onnistuu myös pannulla/uunissa.

 • Baarimestarin drinkkivinkit - kuinka sekoitat drinkkejä kuin ammattilainen (arvo 35€)

  Mitä jos pelkkien oluttölkkien sijaan tekisit myös muutaman vähän luovemman ratkaisun tänä syksynä? Vähemmän kaloreita, enemmän makuja. Yllätä ystäväsi ryhtymällä baarimestariksi.

  Alkoholi on melkoinen energiapommi ja jos sen suhteen onnistuu tekemään edes vähän fiksumpaa jälkeä, niin aika paljon vähemmän tarvitsee miettiä mitä puntari on mieltä asiasta.

  Opit järkevämmät vaihtoehdot alkoholivalintoihin.

 • Bonus: Paras aamu ikinä -verkkovalmenus (hinta 29€)

  Saat vielä kaupan päälle Paras aamu ikinä -verkkovalmennuksen, jonka hinta olisi normaalisti 29€.

  Bonusvalmennuksessa saat ohjeet, joilla aloitat tänä syksynä aamusi rautaisesti vaikka pienellä jumpalla tai meditaatiolla oikeaoppisen aamupalan rinnalla.

Jos koko ravintosuunnitelman sisältöjen arvo lasketaan yhteen niin se olisi 312,90 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä, vaan saat ravintosuunnitelman, lisäosat ja bonusvalmennuksen hintaan 79€

Oletko valmis hankkimaan itsellesi tämän "selviytymispaketin" eli 7-päivän ravintosuunnitelman?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Saat ravintosuunnitelman, lisäosat ja bonusvalmennuksen hintaan 79€.

Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään, eikä valmennuksessa myydä sinulle mitään.

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Ketkä ovat tämän suunnitelman takana?

Ravintosuunnitelmasta vastaa 8 viikon valmentajatiimi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat ravintovalmentajat Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Me löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista, joka oikeasti toimii.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on asian kannalta suuri merkitys.

Olemme siinä aika hyvin onnistuneetkin, kun vuodessa valmennuksiimme on osallistunut yli 15 000 asiakasta. Osa on pudottanut jopa 16-20 kiloa painoa 8 viikon aikana ohjeillamme.

Menetelmämme perustuu yksinkertaiseen ja tavalliseen ruokaan perustuvan lähestymistavan syömiseen, joka takuuvarmasti pudottaa painoa. Ei kikkoja, ei pussikeittoja tai lisäravinteiden lisämyyntiä.

Halusimme luoda tämän 7-päivän ravintosuunnitelman, jotta myös talvella voisi nauttia, syödä hyvin ja silti pitää kilot kurissa tai jopa pudottaa ylimääräisiä pois.

Kokkikoulusta ja drinkkiohjeista vastaa keittiömestari ja Suomen kokkimaajoukkueen edustaja Mikko Pakola

Ammattikokki Mikko Pakola opettaa sinut grillaamaan (tai laittamaan samat ruoat ilman grilliä) ensiluokkaisesti ja ilman lisäkaloreita.

Mikko näyttää sinulle videoiden muodossa miten hommat onnistuu helposti ja yksinkertaisesti. Sen kun vedät läppärin auki grillipisteen viereen ja teet mukana.

Kokkikoulussa käydään läpi perusgrillattavat erikseen: kana, kala, liha ja kasvikset. Saat myös ohjeet mm. kastikkeiden, marinadin ja majoneesin valmistamiseen.

Lisäksi saat Mikon drinkkikoulun, jossa opit loihtimaan drinkkejä kuin baarimestari. Lisäksi drinkit ovat valittu niin, että ne eivät tuo turhia kaloreita ja liikakiloja vyötärölle. (Jos siis haluat, juominen ei ole mikään edellytys osallistumiselle).

Oletko valmis hankkimaan itsellesi tämän "selviytymispaketin" eli 7-päivän ravintosuunnitelman?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN!

Saat koko ravintosuunnitelman hintaan 79€. 

Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään, eikä valmennuksessa myydä sinulle mitään.

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Näitä asioita on kysytty 7-päivän ravintosuunnitelmasta

7-päivän ravintosuunnitelma? Miten 7 päivän suunnitelma riittää mihinkään?

7-päivän ravintosuunnitelma on siitä hyvä juttu, että sitä voi soveltaa vaihtamalla päiväsuunnitelmia ja reseptejä. Jos toteutat sen yhdessä muodossa tällä viikolla, voit vetää saman uudelleen hiukan erilailla ensi viikolla. Saat itse valita mikä seitsemästä päivästä sinulle on sellainen, jolloin haluat syödä ja juoda juuri niin, kuin itse haluat.

Et taatusti ehdi kyllästyä suunnitelman noudattamiseen yhden kesän, syksyn tai talven aikana. Et varmasti seuraavanakaan.

Miten voin maksaa 7-päivän ravintosuunnitelman?

Voit maksaa suunnitelman verkkopankin tai MobilePayn kautta, tavallisimmilla luotto- ja pankkikorteilla sekä verkkosivujemme kautta erilaisten osamaksupalveluiden kautta.

Miten takuu toimii?

Valmennuksen oston jälkeen sinulla on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Jos et pidä materiaaleista, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@8viikkoa.fi ja palautamme rahasi sinulle täysimääräisenä.

En käytä alkoholia, onko se jotenkin huono juttu osallistumisen kannalta?

Alkoholin käyttäminen ei missään nimessä ole pakollista. Monen suomalaisen juhlaan se kuuluu jokatapauksessa. Alkoholi sisältää myös suuria määriä energiaa ja siksi halusimme antaa sille erityishuomiota ohjeistuksessa.

Pätkäpaasto? Eikö syömättä oleminen ole vaikeaa ja vaarallista?

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä. Ruoansulatus ei juuri ehdi rauhoittua, kun koko ajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnot usein aktivoituvat.

Paastolla on tutkitusti paljon terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Siksi olemme sisällyttäneet 7-päivän ravintosuunnitelmaan ajatuksen pätkäpaastosta. Kun paastoaa vähän parina vuorokautena viikosta, se antaa erittäin paljon joustoa muille päiville.

Missä muodossa saan ohjeet ja miten pääsen niihin käsiksi?

Sen jälkeen kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan materiaaleihin. Kurssialustalla on kaikki ohjeet sekä videoina että tekstiaineistoina.

Tunnukset pysyvät sinulla käytössäsi myös tulevaisuudessa, joten sinun ei tarvitse tallentaa mitään tulevaa käyttöä varten.

Mutta ei minulla ole grilliä, enkö tee ruokaohjeilla mitään?

Ei hätää, reseptit valmistuvat ihan hyvin normaalissakin keittiössä. Halusimme huomioida grillaamisen, koska se on monelle kesällä ja vielä syksylläkin erittäin olennainen juttu.

Hanki itsellesi 7-päivän ravintosuunnitelma nyt ja vietä elämäsi kevein ja maukkain talvi

Saat 7-päivän ravintosuunnitelman hintaan 79€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 79 euroa.

Saat myös 100% tyytyväisyystakuun. Jos et pidä laatimastamme suunnitelmasta, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN VALMENNUKSEEN!