Ravintoammattilaisten ja ammattikokin laatima 7-päivän ravintosuunnitelma kesälle

Mitä jos tänä kesänä söisi ja joisi kunnolla? Nauttisi kesästä ilman ylimääräisiä kiloja?

 • Opit miten tekemällä fiksuja valintoja alkuviikosta, voi ottaa reilusti rennommin loppuviikosta. Ravintosuunnitelman malli pitää ylimääräiset kilot poissa, mutta samalla sallii kesän riennot, juhlat ja grilli-illat!
 • Helppo tapa syödä hyvin varmistaen ettei arjesta ja kesästä puutu nautintoja. Voit noudattaa ohjelmaa viikon, 3 kuukautta tai halutessasi vaikka läpi vuoden.
 • Yksinkertaiset ja helpot päivittäiset ohjeet, jotka muokkaat omaan viikkoosi sopivaksi. Ruoat ovat muokattavissa myös kasvisruokailijalle tai erikoisruokavaliota noudattavalle.
 • Ravintosuunnitelman avulla opit miten voit nauttia ruoasta ja juomasta ilman syyllisyyttä ja ylimääräisiä kiloja, kun osa viikosta tehdään fiksumpia valintoja.
 • Suomen kokkimaajoukkueen Mikko Pakolan ohjeilla kokkaat kesäruokia (grillissä tai ilman) kuin mestari! Reseptien avulla opit lisäämään makua ruokaan ilman turhia kaloreita.

"Vihdoin yksinkertainen ravintosuunnitelma, joka pitää kilot kurissa ja auttaa pudottamaan ylimääräiset... ilman herkkujen rajoitusta."

Varaa paikkasi nyt tarjoushintaan 79€

Pääset kaikkiin materiaaleihin heti käsiksi. 

Tiedätkö sen tunteen, kun muut syövät ja juovat nautiskellen ja itse murehtii jo seuraavaa kuntokuuria?

Ryhdyimme pohtimaan miten kesästä voisi nauttia ja jättää ylimääräiset kilot ottamatta ja siksi loimme tämän 7-päivän ravintosuunnitelman (jota voi noudattaa vaikka koko kesän!)

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista Teemu Eloranta ja Sami Sundvik. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on asian kannalta suuri merkitys.

Monille meistä kesä (ja kesäloma) tarkoittaa sitä, että pistetään aivot narikkaan ja otetaan ansaitusti irtiotto. Juodaan, syödään, juhlitaan ja otetaan rennosti. On siis selvää, että monia ei kiinnosta miettiä ruokavalintoja kesän aikana, koska halutaan päästä rentoutumaan.

Mutta jos miettisikin asiaa edes hetken ennen kuin heittäisi takin naulaan ja avaisi ensimmäistä olutta. Sitten saattaisikin jäädä kesän aikana ylimääräiset kilot ottamatta.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kesällä voisi nauttia alkoholijuomista, maukkaista kesäruoista ja grillaamisesta. Päinvastoin. Kysymys onkin siitä, miten ruokailut ja kosteammat hetket toteuttaa (tai oikeastaan mitä valintoja ennen niitä hetkiä tekee).

Olemmekin saaneet paljon kysymyksiä siitä, miten kannattaisi syödä, kun ei haluaisi  asiasta kesällä murehtia, syömisiä rajoittaa ja vältellä luvassa olevia juhlia ja rientoja?

Siksi olemme miettineet sinulle asiat valmiiksi. Kokosimme ravintosuunnitelman, jolla lisäkiloja ei kerry ja ylimääräiset voivat pudota. Ja voit vapaasti käydä juhlissa, viettää aikaa illanistujaisissa, grillata ja ottaa rennosti!

"Entä ne lukemattomat riennot ja vapaapäivät? Kai sitä väkisinkin tulee lipsuttua."

Tämän suunnitelman hyvä puoli on se, että se sallii illanistujaiset ja riennot! Sinun ei siis tarvitse murehtia tai potea huonoa omatuntoa, jos on juhlat tulossa tai kaverit kutsuvat sinua viettämään iltaa. Suunnitelmassa noudatetaan 6+1 mallia, eli 6 päivää tehdään fiksuja valintoja, jolloin yhtenä valitsemanasi päivänä saat ottaa täysin rennosti - syödä ja juoda miten haluat.

Saat selkeät ohjeet jokaiselle viikonpäivälle, joten tiedät mitä tehdä. Voit noudattaa ravintosuunnitelmaa viikon, kaksi tai vaikka kolme kuukautta. Jo viikossa suunnitelma antaa sinulle paljon.

Jos haluat tietää miten vietät maukkaan (ja jos haluat, niin myös kostean) kesän ottamatta ylimääräisiä senttejä vyötärölle tai kiloja puntariin, tässä olisi sinulle siihen varmasti helpoin ratkaisu!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 7-päivän ravintosuunnitelma sopii juuri sinulle

 • Haluat viettää kesän suunnitelmiesi mukaan ilman murhetta kilojen kerääntymisestä tai jopa pudottaa muutamia kiloja pois. Tahdot pitää kiinni nykyisestä painostasi tai kulkea kohti painotavoitettasi myös kesällä.
 • Et halua vaivata päätäsi liikaa vahtimalla syömisiäsi jatkuvasti, etkä halua viettää kaupassa tuntikausia aikaa. Haluat yksinkertaiset periaatteet ja toimivat ohjeet, joita noudattaa.
 • Et halua kesän jälkeen syksyllä ensitöiksesi aloittaa kuntokuuria. Haluat viettää kesän niin, että syksyllä voit iloita kesän aikana tehdyistä valinnoistasi ja nauttia energisestä olostasi. Haluat kiittää itseäsi syksyllä, kun et ole ottanut koko kesää velaksi.
 • Haluat oppia joustavaa ajattelu- ja syömismallia, joka ei sisällä turhia rajoitteita, mutta et tahdo painosi nousevan. Haluat ohjeet, joita on helppo soveltaa juuri sinun mieltymystesi mukaiseksi.
 • Tiedät, että kesä on täynnä rientoja ja illanistujaisia, joissa tahdot syödä vapaasti ja nauttia tarjoiluista.
 • Et tahdo muuttaa liikuntatottumuksiasi. (Voit liikkua tai olla liikkumatta!)
 • Haluat kasan ammattikokin laatimia ruokaohjeita ja valmiita reseptejä kesän grillikautta varten. Grilliä ei ole pakko omistaa, sillä ruoat valmistuu myös pannulla tai uunissa.
 • Haluat parempia vaihtoehtoja ja vinkkejä alkoholin käyttämiseen (emme suosittele alkoholin käyttöä, mutta tiedostamme sen kuuluvan monen suomalaisen kesään).
 • Haluat tehdä pieniä valintoja oikeassa paikassa, saavuttaen tuloksia.

7-päivän ravintosuunnitelma on hyvin yksinkertainen. Saat jokaiselle viikonpäivälle selkeät ohjeet. 

Jos tiedät, että esimerkiksi lauantaina on luvassa juhlat, pidät itse grillijuhlat tai olet menossa kavereiden kanssa viettämään iltaa, voit huoletta syödä ja juoda juuri niin kuin haluat. Ravintosuunnitelmassa on otettu huomioon tilanteet, joita meille kaikille tulee eteen.

Voit miettiä tätä 6+1 suunnitelmana. Eli kuutena päivänä viikosta seuraat ohjelman ohjeita ja yhtenä päivänä voit syödä ja juoda ihan mitä tahansa.

Suunnitelma on laadittu niin, että vaikka seuraat ohjelmaa, niin syömäsi ruoka on herkullista ja täyttää sinut takuuvarmasti. Sen takaa yksi Suomen parhaista huippukokeista, Mikko Pakila, joka on laatinut kokkausohjeet osaksi suunnitelmaa.

Hanki itsellesi 7-päivän ravintosuunnitelma ja vietä elämäsi kevein ja maukkain kesä

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 79€
 • Varaa paikkasi nyt ja pääset kaikkiin materiaaleihin heti käsiksi. Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Ketkä ovat tämän 7-päivän ravintosuunnitelman takana?

Kokkikoulusta ja drinkkiohjeista vastaa Suomen kokkimaajoukkueen edustaja Mikko Pakola

Ammattikokki Mikko Pakola opettaa sinut grillaamaan (tai laittamaan samat ruoat ilman grilliä) ensiluokkaisesti ja ilman lisäkaloreita.

Mikko näyttää sinulle videoiden muodossa miten hommat onnistuu helposti ja yksinkertaisesti. Sen kun vedät läppärin auki grillipisteen viereen ja teet mukana.

Kokkikoulussa käydään läpi perusgrillattavat erikseen: kana, kala, liha ja kasvikset. Saat myös ohjeet mm. kastikkeiden, marinadin ja majoneesin valmistamiseen.

Lisäksi saat Mikon drinkkikoulun, jossa opit loihtimaan drinkkejä kuin baarimestari. Drinkit ovat valittu niin, että ne eivät tuo turhia kaloreita ja liikakiloja vyötärölle. (Jos siis haluat! Alkoholin käyttö ei ole mikään edellytys osallistumiselle).

Ravintosuunnitelmasta vastaa 8 viikon valmentajatiimin Teemu Eloranta ja Sami Sundvik

Löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista, joka oikeasti toimii.

Meistä voit lukea lisää tästä linkistä.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on asian kannalta suuri merkitys. Olemme siinä aika hyvin onnistuneetkin, kun kahdessa vuodessa valmennuksiimme on osallistunut yli 20 000 asiakasta.

Menetelmämme perustuu yksinkertaiseen ja tavalliseen ruokaan perustuvaan lähestymistapaan, jotta myös kesällä voisi nauttia, syödä hyvin ja silti pitää kilot kurissa tai jopa pudottaa ylimääräisiä pois kun viikossa tehdään "tilaa" ja fiksuja valintoja rientoja ajatellen.

Luotamme ja uskomme ravintosuunnitelmaamme niin paljon, että saat 14-päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen antamiimme ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@8viikkoa.fi ja hoidamme asian kuntoon.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9)., jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Tämän kaiken 7-päivän ravintosuunnitelma sisältää

 • 7 päivän ravintosuunnitelma, jossa voit esimerkiksi viikonloppuna ottaa reilusti rennosti (Arvo 169€)

  Saat selkeän päiväkohtaisen ravintosuunnitelman. Suunnitelmasta löytyy tila juhlille, joten voit vapaasti valita milloin otat rennosti ja milloin seuraat suunnitelman ohjeita. Suunnitelma noudattaa vähähiilihydraattisempaa linjaa ja 6+1 mallia. Kuutena päivänä viikosta seuraat ohjelman ohjeita (ja fiksumpia valintoja!) ja yhtenä/kahtena päivänä viikosta voit syödä ja juoda ihan mitä tahansa.

  Ravintosuunnitelman joustavuuden vuoksi voit noudattaa ohjeitamme vaikka koko kesän ajan kyllästymättä. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi ateriat useista vaihtoehdoista tai resepteistä tai voit mennä helpoimman kautta ja noudattaa päiväkohtaisia ehdotuksiamme.

  Voimme taata, että ravintosuunnitelman ruoat pitävät sisällään makua, nautintoa ja kylläisyyden tunnetta! Kaikki ainesosavaihtoehdot ovat muokattavissa esimerkiksi kasvisruokavalioon sopivaksi.

 • Kokkikoulu: Ammattikokki Mikko Pakolan laatima videosarja grillaamiseen (kastikkeineen) (arvo 69€)

  Jos oma luovuus keittiössä ei riitä, palkkasimme ammattikokin kouluttamaan sinulle videosarjan avulla miten hommat onnistuu. Sen kun vedät läppärin auki grilli- tai kokkauspisteen viereen ja teet mukana.

  Harjoittelun avulla sinustakin voi tulla mestari. Käymme läpi kuinka grillata kanaa, kasviksia, kalaa ja lihaa grillissä. Majoneesia ja marinadia unohtamatta. Grilliä ei ole pakko omistaa. Ruokien valmistus onnistuu myös pannulla/uunissa.

 • Alkoholivinkit (...ja baarimestarin drinkkivinkit) (arvo 39€)

  Tiedämme ettei alkoholi ole mikään absoluuttinen terveystuote, eikä me varsinaisesti suositella sen käyttöä kenellekään. Monen suomalaisen kesään se kuitenkin kuuluu ja haluamme antaa siihen muutama vinkin miten sen käytön voi toteuttaa aika paljon fiksummin.

  Alkoholi on melkoinen energiapommi ja jos sen suhteen onnistuu tekemään edes vähän fiksumpaa jälkeä, niin aika paljon vähemmän tarvitsee miettiä mitä puntari on mieltä asiasta.

  Opit järkevämmät vaihtoehdot alkoholivalintoihin. Ja mitä jos pelkkien oluttölkkien sijaan tekisit myös muutaman vähän luovemman ratkaisun tänä kesänä? Vähemmän kaloreita, enemmän makuja.

 • Reseptivihko ja parhaimmat tärpit kesään (arvo 59€)

  Reseptivihon lukuisten reseptien avulla laitat ruokia (grillissä tai ilman) kuin mestari!

  Saat lisäksi vinkit nesteytykseen ja motivaation ylläpitämiseen kesän aikana. Käymme läpi matkustamista ja hyvinvointivinkkejä, joista on apua reissun päällä. Kuinka valitset fiksumpia vaihtoehtoja hotelliaamupalalla ja miten vältät vatsavaivat kotiolojen ulkopuolella, joista on sinulle hyötyä viimeistään silloin kun matkustaminen on taas sallittua.

Jos koko kesän selviytymispaketin, eli 7-päivän ravintosuunnitelman sisältöjen arvo lasketaan yhteen, se olisi 336 euroa.

Et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat 7-päivän ravintosuunnitelman itsellesi 79 eurolla.

Oletko valmis hankkimaan itsellesi kesän selviytymispaketin?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 79€
 • Varaa paikkasi nyt ja pääset kaikkiin materiaaleihin heti käsiksi. Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Näitä asioita on kysytty 7-päivän ravintosuunnitelmasta

Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolea alaspäin, niin näet vastauksen.

Miten tämä valmennus toimii käytännössä?

Kyseessä on verkkokurssi. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät 7-päivän ravintosuunnitelman materiaalit.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis ostaa ravintosuunnitelman nyt ja toteuttaa sen vasta myöhemmin. Missään ei myöskään tarvitse olla tiettyyn aikaan, vaan käyt materiaaleja läpi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Miten saan 7-päivän ravintosuunnitelman ohjeet itselleni?

Se onkin helppoa! Klikkaa joltain tämän sivun painikkeesta kassalle. Valitse mieluinen maksutapa ja osta ohjeet itsellesi. Liittymisen jälkeen saat tunnukset sähköpostitse siihen sähköpostiin, jolla osallistuit mukaan. Tunnuksien avulla kirjaudut valmennusalustalle, josta löydät kaikki materiaalit. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Valmennus maksetaan kertamaksuna, etkä sitoudu jäsenyyksiin tai jatkotilauksiin.
Voit noudattaa ravintosuunnitelman ohjeita niin usein kuin tahdot, mutta mitään muita kuluja ei sinulle koidu.

Kuka toimii tämän ravintosuunnitelman valmentajana?

Valmentajinasi toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Sami Sundvik. Voit tutustua meihin lisää tästä linkistä.

Huomioithan, että muihin valmennuksiimme verrattuna 7-päivän ravintosuunnitelma ei sisällä yhteistä Facebook-ryhmää tai valmentajien päivittäistä apua ja vastauksia. Kaikki ohjeet on saatavilla materiaalien ohjeistuksessa.

7-päivän ravintosuunnitelma? Miten 7 päivän suunnitelma riittää mihinkään?

7-päivän ravintosuunnitelma onkin siitä hyvä juttu, että sitä voi soveltaa vaihtamalla päiväsuunnitelmia ja reseptejä. Jos toteutat sen yhdessä muodossa tällä viikolla, voit toteuttaa saman uudelleen hiukan eri tavalla ensi viikolla.

Suunnitelman mallin vuoksi saat itse valita mikä viikon seitsemästä päivästä sinulle on sellainen, jolloin haluat syödä ja juoda juuri niin kuin itse haluat. Et taatusti ehdi kyllästyä suunnitelman noudattamiseen yhden kesän aikana. Et varmasti seuraavanakaan. Suunnitelman ohjeistusta voit toki toteuttaa vain viikon, mutta se on suunniteltu niin, että siitä on apua vaikka koko kesäksi!

En käytä alkoholia, onko se jotenkin huono juttu osallistumisen kannalta?

Emme missään nimessä kehoita alkoholin käyttöön, eikä alkoholin käyttäminen ole tietenkään pakollista. Alkoholi ei ole mikään absoluuttinen terveystuote, mutta monen suomalaisen kesään se kuuluu joka tapauksessa. Alkoholi sisältää suuria määriä energiaa ja siksi halusimme antaa sille erityishuomiota ohjeistuksessa ja vinkit sen parempaan käyttöön niille, jotka alkoholia käyttävät.

Minkälaista ruokavaliota valmennuksessa noudatetaan?

Tässä valmennuksessa tärkeintä on oikeanlainen rytmitys ja ateriavälit. Jos haluat syödä itse valitsemiasi ruokia, pyri syömään vähähiilihydraattisesti. Jos haluat päästä helpolla, eikä sinulla ole erityisiä ruokarajoitteita, voit noudattaa päiväkohtaista ateriasuunnitelmaa tai valmistaa haluamasi reseptejä reseptivihon lukuisista eri vaihtoehdoista. Aterioissa noudatetaan kuitenkin hiilihydraattien suhteen maltillista linjaa.

Voimme taata, että ravintosuunnitelman ruoat pitävät sisällään makua, nautintoa ja kylläisyyden tunnetta! Siinä meitä on ollut auttamassa ammattikokki ja suomen kokkimaajoukkueen edustaja Mikko Pakola. Kaikki ainesosavaihtoehdot ovat muokattavissa esimerkiksi kasvisruokavalioon sopivaksi.

Mutta ei minulla ole grilliä, teenkö ruokaohjeilla mitään?

Ei hätää, reseptit valmistuvat ihan hyvin normaalissakin keittiössä. Halusimme huomioida grillaamisen, koska se on monelle kesällä ja vielä syksylläkin erittäin olennainen juttu.

Sopiiko tämä kasvisruokailijalle tai muulle erikoisruokavaliota noudattavalle?

Saat valmennuksessa reseptien lisäksi valmiin ateriasuunnitelman seitsemälle päivälle (jota voi noudattaa vaikka koko kesän). Varsinaista kasvisruokavaliota ei löydy, mutta kaikki vaihtoehdot ovat oma-aloitteisesti muokattavissa itsellesi sopiviksi.

Voimme taata, että ravintosuunnitelman ruoat pitävät sisällään makua, nautintoa ja kylläisyyden tunnetta! Siinä meitä on ollut auttamassa ammattikokki ja suomen kokkimaajoukkueen edustaja Mikko Pakola. 

Nauti kesästä ilman ylimääräisiä kiloja ja tilaa 7-päivän ravintosuunnitelma!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 79€
 • Varaa paikkasi nyt ja pääset kaikkiin materiaaleihin heti käsiksi. Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi