Onko sinustakin helpompaa ja hauskempaa liikkua yhdessä muiden kanssa? - Jos on, lue eteenpäin!

"Olen aina ollut sosiaalinen liikkuja ja haluan treenata porukassa. Nämä livetreenit sopivat minulle loistavasti! On täysin erilaista treenata, kun tietää, että muutkin ovat mukana treenaamassa samaan aikaan"
- Livetreenaaja

8viikkoa.fi Livetreenit!

Kiinteydytään, treenataan, tsempataan toisiamme ja jaetaan fiiliksiä treenin jälkeen!

Aktiivisin treenaaja voittaa 500€!

Treenaa kanssamme LIVE-lähetyksen avulla etänä 3 x viikossa joka maanantai, keskiviikko ja perjantai klo 17.00.

Tule mukaan joko suoraan lähetykseen tai treenaa tallenteen avulla myöhemmin sinulle sopivana hetkenä!

4 syytä osallistua livetreeneihin

 • LIVETREENI TULEE TEHTYÄ

  Livetreenien avulla ohjaaja, sekä ryhmäliikuntatunti tulee kirjaimellisesti juuri sinne missä oletkin. Tekosyyt jäävät todella vähiin, kun kannustava ja ammattitaitoinen valmentaja, sekä monet muut osallistujat ruutujen takana tsemppaavat sinut liikkeelle.

  Ohjaaja treenaa videolla kanssasi alusta loppuun pitäen huolen, että kaikki sujuu ja fiilis on vähintäänkin katossa. Valitset kotona tai missä oletkin vain parhaan paikan, ja teet perässä.

  Ja kukaan ei huomaa, vaikka jalat menisi hieman solmuun tai liikkuisit eri suuntaan ohjaajan kanssa. Livetreeni tulee todellakin tehtyä!

 • UUSILLE & KOKENEEMMILLE TREENAAJILLE

  Livetreenit ovat tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille. Matalalla kynnyksellä, helposti lähestyttävää, tehokasta, turvallista treeniä. Pääset hyvän olon äärelle helposti ja nopeasti. Treenaat juuri sellaisena kuin olet, omassa rauhassa, ilman ylimääräisiä silmäpareja.

  Jokainen treeni toimii yksittäisenä treeninä, mutta jos treenaat viikossa kaikki 3 treeniä, saat lopulta kokonaisvaltaisen harjoituskokonaisuuden. Jokaisesta liikkeestä on aina saatavilla helpompia vaihtoehtoja: liikut aina omaa kehoa kuunnellen ja tarvittaessa sitä myös haastaen.

 • MISSÄ VAIN, MILLOIN VAIN

  …ja ilman ylimääräisiä välineitä!

  Kaikki treenit toteutuvat oman kehon painolla siellä missä oletkin: kotona, työpaikalla, mökillä tai vaikkapa omalla takapihalla. Et tarvitse muuta kuin itsesi, nettiyhteyden, sekä  puhelimen, tabletin tai tietokoneen. Klikkaat treenin auki joko livelähetyksessä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.00, tai katsot tallenteen itsellesi parhaiten sopivaan aikaan. Ostetut treenit ovat käytössäsi treenijakson ajan, eli jos ostat itsellesi 1kk paketin, voit halutessasi toistaa tallenteita niin usein kuin haluat kuukauden ajan!

 • EI SITOUTUMISTA

  Voit valita ostatko 2 viikon, 1kk tai 3kk livetreenit. Et sitoudu jäsenyyksiin tai kestotilauksiin – maksat yksinkertaisesti vain sinulle sopivasta treenimäärästä. 

  Joka kuukausi livetreenejä tulee kolmesti viikossa eli ostamalla 1kk treenit, saat kanssamme aina 12 treenikertaa. Ja ostamalla 3kk treenit, jopa 36 treenikertaa!

  Livetreeneillä on myös 100% tyytyväisyystakuu: jos ne eivät syystä tai toisesta ole sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Livetreenien takaa löytyy valmentaja, personal trainer ja liikunnan ilon lähettiläs

"Parasta on ollut Riinan tsemppi ja rauhallinen treenitahti.Kunto on kasvanut huomaamatta, vaikka ihan nollasta lähdin liikkeelle. Riina osaa antaa hyvät vinkit eri liikkeiden suorittamiseen."

- Livetreenaaja

Moi! Mie oon Riina, yksi 8 viikkoa -tiimin valmentajista, Personal trainer ja fitness-urheilija. Ja nyt saat minut myös ruudun välityksellä kotiisi.

8 viikkoa -tiimi on valmentanut vuosien aikana kymmeniä tuhansia suomalaisia ravinnon ja liikunnan parissa kohti parempia valintoja. Maailmalla vallitseva tilanne on kuitenkin muuttanut monia asioita, meidänkin kohdalla. Erityisesti se on lisännyt luovuutta ja keinoja toteuttaa asioita toisin.

Kaikki me tiedämme, että liikunnalla on tutkitusti monia eri hyötyjä, siitä ei päästä mihinkään. Mutta myös liikunta ja treenaaminen on kokenut jos jonkinlaista uudistusta ja treenaaminen on yhä enemmän näinä aikoina siirtynyt kotioloihin.

Eikä ole lainkaan huono juttu.

Kotioloissa tai vaikkapa mökin laiturilla saa aikaan todella tehokkaan ja terveyttä tukevan treenin aikaiseksi, kun vain tietää mitä tehdä.

Ja siksi 8 viikkoa Livetreenit ovat vihdoin täällä!

Aktiivisin treenaaja voittaa 500€!

Treenaa kanssamme (livelähetyksissä tai tallenteiden mukana) ja voit voittaa 500€!

Kirjaa treeneistä ylös fiiliksiä, lempihetkiä ja ajatuksia. Ota myös muutama kuva omasta treenituokiostasi tai parhaimmasta paikasta (vaikkapa mökin laiturilta), jossa treenit suoritit.

Lähetä sitten oma treenitarinasi vapaamuotoisesi meille 31.8.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info@8viikkoa.fi

Aktiivisimmista treenaajista valitaan voittaja, johon ollaan henkilökohaisesti yhteydessä syyskuussa 2021.

Voittaja saa itselleen 500 euroa palkinnoksi loistavasta esimerkillisyydestään!

Jos tunnistat itsesi jostain seuraavasta kohdasta, Livetreenit ovat juuri sinua varten

 • Et ole liikkunut juuri lainkaan tai liikkumisesta on vierähtänyt jo tovi. Olet ehkä koittanut aloittaa treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin.
 • Treenaat jo, mutta kaipaat ohjaajan ja valmentajan tukea ja tsemppiä.
 • Et pääse kuntosalille / et oikeastaan edes halua treenata kuntosalilla. Haluat oppia treenaamaan turvallisesti ja monipuolisesti kotona niin, että paikat pysyvät ehjinä.
 • Ikävöit ryhmäliikuntatunteja ja yhdessä tekemisen meininkiä, mutta haluat näinä aikoina pystyä treenaamaan samaan tapaan myös kotioloissa.
 • Haluat varmistaa, että treeni tulee varmasti tehtyä. Haluat ihmiskontakteja, vertaistukea ja kanssatreenaajia ympärillesi turvallisesti verkon kautta!
 • Haluat treenata kotona ja säästää aikaa. Haluat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä jaksa enää etsiä internetin syövereistä juuri sinulle sopivaa harjoitusta.
 • Vietät juuri nyt enemmän aikaa kotona tai etätöissä ja haluat ylläpitää kehosi toimintakykyä tai saada sitä lisää.
 • Haluat parantaa lihas- ja kestävyyskuntoasi.
 • Haluat lisää liikkuvuutta ja napakkuutta keskivartaloon. Haluat myös täsmäiskun pakaroille ja mahdollisesti myös polttaa rasvaa.
 • Haluat saada hyvää oloa oman aikataulusi mukaan kotona (tai valitsemassasi paikassa) ilman mitään ylimääräistä tai monimutkaista.
 • Haluat voida hyvin, olet avoin kokeilemaan uutta ja saamaan muutoksia hyvinvoinnissasi aikaan nopeastikkin.

"Yllättävän monta treeniä jäisi itseltä tekemättä jos ei tietäisi, että kaveri on tulossa treenaamaan myös. Se antaa sen extramotivaation lähteä liikenteeseen vaikkei aina itseä huvittaisi. Ja treenin jälkeen on kuitenkin aina sellainen olo, että olipa hyvä, että tuli tehtyä"

- Livetreenaaja

VARAA PAIKKASI MUKAAN NYT!

Valitse alta joko 2 viikon, 3kk, tai 6kk livetreenipaketti. Et sitoudu jäsenyyksiin tai kestotilauksiin - maksat yksinkertaisesti vain sinulle sopivasta treenimäärästä.

Kun olet klikannut itsesi kassalle, ja suorittanut maksun loppuun, saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun livetreenialustaan. Saat aina itsellesi tiedon myös sähköpostitse kun livetreeni on alkamassa, sekä linkin tallennettuihin nauhoitteisiin, jotta voit treenata myös silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

2 VIIKON TREENIT
Yhden treenin hinnaksi jää vain 1,5€!
9.00

2 vko livetreenit eli yhteensä 6 ohjattua treenikertaa verkossa.

  3 KUUKAUDEN TREENIT
  Yhden treenin hinnaksi jää vain 1,3€!
  48.00

  3kk livetreenit eli yhteensä 36 ohjattua treenikertaa verkossa.

   • Ostetut treenit ovat käytössäsi treenijakson ajan, eli jos ostat itsellesi 1kk paketin, voit halutessasi toistaa tallenteita niin usein kuin haluat kuukauden ajan!
   • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
   • Saat 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla livetreenejä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

   Mitä livetreenit sisältävät? Tämän kaiken tarkalleen ottaen saat:

   • Uuden ja uniikin 8viikkoa.fi livetreeniyhteisön

    Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun livetreenialustaan. Livetreenit lähetetään etäyhteydellä ja helppokäyttöisellä ohjelmalla sinne, missä ikinä liikutkin. Jotta pääset suoriin lähteyksiin mukaan, tarvitset vain nettiyhteyden ja jonkin laitteen, kuten puhelimen, tabletin tai tietokoneen.

    Suorissa lähetyksissä näet vain ohjaajan, joka treenaa kanssasi koko treenin läpi. Sinun kamerasi ei ole päällä, etkä tule näkymään kenellekkään ulkopuoliselle. Et edes ohjaajalle. Näin voit treenata rauhassa omaan tahtiin ilman ylimääräisiä silmäpareja!

   • Valmentajan ja yhteisön tuen

    Livelähetykset ovat joka viikko maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.00. Mukana valmentajan lisäksi on satoja muitakin kanssatreenaajia, joihin voit olla yhteydessä treenin sivussa toimivan Chat-alustan kautta. Voit siis lähettää terveiset ja tsempit kanssatovereille ja tehdä liikuntatuokiosta vieläkin hauskempaa!

    Jos et pääse livelähetyksiin mukaan, huoli pois, sillä jokainen treeni tallennetaan erilliseksi tallenteeksi. Voit siis suorittaa jokaisen treenin omalla ajalla myöhemminkin. Sinun ei ole pakko osallistua livelähetyksiin mukaan, mutta se on kiva ja motivoiva vaihtoehto niille, jotka haluavat treenata samaan aikaan muiden kanssa.

    Saat kuitenkin saman hyödyn myös silloin, kun painat tallenteen pyörimään jonain toisena ajankohtana.

   • Treenajien yhteisen Facebook-ryhmän

    Pääset halutessasi liittymään myös Livetreenaajien omaan Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa fiiliksiä, tsemppiä ja tunnelmia koko livetreeniyhteisön kanssa silloinkin kun treenit eivät ole käynnissä. Tähän erilliseen Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

    Huomioithan, että kaikki livetreenit järjestetään livetreenialustalla, johon kirjaudut omilla tunnuksilla. Facebook-ryhmä on vain keskusteluja varten.

   • 3 erilaista treeniä joka viikko (ja lisää tulossa myöhemmin)

    Ostit sitten 2 viikon, 1kk tai 3kk livetreenipaketin, saat paketin keston ajan joka viikko kolme kotitreeniä liveyhteydellä ohjattuna. Monipuolisten treenien kesto on 45-60min ja sisällöt vaihtuvat kuukauden välein, mutta joka viikko on luvassa kolme erilaista treeniä:

     Kunto & Keskivartalo | Kehonhuolto | Voima & Vire

    Kaikki liikkeet tehdään oman kehon painolla, ilman erillisiä välineitä. Mikään ei kuitenkaan estä sinua ottamasta esimerkiksi kuminauhoja tehostamaan liikkeitä. Liikkeet tehdään seisten, sekä lattialla.

    Jokainen treeni toimii yksittäisenä treeninä, mutta jos treenaat kaikki kolme viikon treeniä, saat lopulta kokonaisvaltaisen harjoituskokonaisuuden. Jokaisesta liikkeestä on aina saatavilla helpompia vaihtoehtoja: liikut aina omaa kehoa kuunnellen ja tarvittaessa sitä myös haastaen.

   "En edes tajunnut miten jumissa olin ennen kuin osallistuin kehonhuoltotunnille. Olo nyt on täysin erilainen kuin tunti sitten!"

   - Livetreenaaja

   "Monipuolisuus ja live parasta, vaikka olen tehnyt myös tallenteen kautta, mutta livessä on vain jotain tunnetta, että tekee yhdessä. Liikkeet on olleet hyviä vasta-alkajalle ja ovat varmasti sitä myös enemmän treenanneellekin ja on ollut ilo huomata, että itsekin jaksaa ja kykenee hyvin, vaikka keskiviikon treeneissä meinaa joskus usko loppua :)"

   - Livetreenaaja

   Luotamme ja uskomme livetreeneihimme niin paljon, että saat myös 100% tyytyväisyystakuun

   Jos treenaat kanssamme ja et syystä tai toisesta ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin täysimääräisenä. Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

   Mikäli et ole tyytyväinen livetreeneihin ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

   "Olo on pirteämpi. Aina paremmin jaksaa, kun treenit etenee. Jalkoihin on tullut lisää voimaa, samoin käsiin. On jotenkin napakampi olo, ryhti pysyy paremmin. Liikkuvuus on jo nyt parantunut (takana vasta n. 3 viikkoa) ja jaksan joka kerta enemmän."

   - Livetreenaaja

   Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lue alta usein kysytyt kysymykset vastauksineen!

   Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolta alaspäin, niin näet vastauksen.

   Miten tämä toimii käytännössä?

   Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun livetreenialustaan, johon kirjaudutaan omilla tunnuksilla täältä: https://8viikkoa.live/

   Saat käyttöoikeuden livetreenialustaan sen mukaan, minkälaisen treenipaketin ostat (2 viikkoa, 1kk tai 3kk).

   Livetreenit lähetetään etäyhteydellä ja helppokäyttöisellä ohjelmalla sinne, missä ikinä liikutkin. Jotta pääset suoriin lähteyksiin mukaan, tarvitset vain nettiyhteyden ja jonkin laitteen, kuten puhelimen, tabletin tai tietokoneen.

   Suorissa lähetyksissä näet vain ohjaajan, joka treenaa kanssasi koko treenin läpi. Sinun kamerasi ei ole päällä, etkä tule näkymään kenellekkään ulkopuoliselle. Et edes ohjaajalle. Näin voit treenata rauhassa omaan tahtiin ilman ylimääräisiä silmäpareja.

   Livelähetykset ovat joka viikko maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.00. Mukana on satoja muitakin kanssatreenaajia, joihin voit olla yhteydessä treenin sivussa toimivan Chat-alustan kautta. Voit siis lähettää terveiset ja tsempit kanssatovereille ja tehdä liikuntatuokiosta vieläkin hauskempaa!

   Jos et pääse livelähetyksiin mukaan, jokainen treeni tallennetaan erilliseksi tallenteeksi, joten voit suorittaa saman treenin omalla ajalla myöhemminkin. Sinun ei siis ole pakko osallistua livelähetyksiin mukaan – saat saman hyödyn silloinkin, kun painat tallenteen pyörimään jonain toisena ajankohtana.

   Kaikki treenit ja niiden tallenteet ovat livetreenialustalla, jonne saat myös aina linkin kun uusi livelähetys tai sen tallenne on katsottavissa.

   Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja tallenteet ovat käytössäsi jokaisen treenijakson (2 viikkoa, 1kk tai 3kk) ajan. Voit siis katsoa tallenteita ja toistaa harjoituksia niin usein kuin haluat.

   Mitä jos en koe livetreenejä toimivaksi? Menetänkö rahani?

   Et menetä, sillä livetreeneillä on 100% tyytyväisyystakuu. Jos koet syystä tai toisesta, että ne eivät ole sinua varten, palautamme rahasi täysimääräisenä.

   Mikäli et ole tyytyväinen livetreeneihin ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

   Mitä kaikkea tarvitsen, jotta livetreenien toteuttaminen on mahdollista?

   Et tarvitse muuta kuin itsesi, hieman tilaa, nettiyhteyden, sekä puhelimen/tietokoneen/tabletin. 

   Suosittelemme jumppamattoa, mutta mikä tahansa alusta, kuten olohuoneen matto käy myös mainiosti. Kaikki liikkeet tehdään oman kehon painolla, mutta jos haluat lisähaastetta, voit ottaa esimerkiksi kuminauhoja mukaan tehostamaan liikkeitä. 

   Se ei kuitenkaan ole pakollista, sillä kaikki onnistuu missä vain, milloin vain ja täysin ilman ylimääräisiä välineitä. 

   Liikuntaseteleitä löytyy hyllyltä vino pino, käykö ne maksutavaksi?

   Kyllä käy! Voit maksaa myös ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä tai Smartum saldolla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta (lisäät vain haluamasi livetreenipaketin ostoskoriin sivustolla olevista napeista). 

   Minkälaiselle treenajalle nämä sopivat?

   Lähtökohtaisesti treenikokonaisuudet sopivat kaikentasoisille liikkujille. Treeneissä ei voida huomioida jokaisen lähtötasoa erikseen, vaan treenit ovat kaikille yhteiset. Ohjaaja näyttää liikkeistä aina erilaisia variaatioita, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Liiku aina omaa kehoa kuunnellen ja haasta sitä tarpeen mukaan. Treenit ovat verrattavissa tyypillisiin ryhmäliikuntatunteihin.

   Livelähetykset ovat klo 17.00, mitä jos en ehdi mukaan?

   Huoli pois! Jokainen treeni lähetetään ensin livelähetyksenä klo 17.00 (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin). Livelähetys nauhoitetaan ja tallennetaan livetreenialustalle, josta voit katsoa livetreenin silloin kun sinulle parhaiten sopii. Livelähetyksissä ei siis ole pakko olla mukana, mutta se on kiva ja motivoiva vaihtoehto niille, jotka haluavat treenata samaan aikaan muiden kanssa. 

   Haluan ehdottomasti treenata livelähetyksien mukana, mutta en halua, että näyn muille treenaajille. Miten toimin?

   Suorissa lähetyksissä näet vain ohjaajan, joka treenaa kanssasi koko treenin läpi. Sinun kamerasi ei ole päällä, etkä tule näkymään kenellekkään ulkopuoliselle. Et edes ohjaajalle. Näin voit treenata rauhassa omaan tahtiin ilman ylimääräisiä silmäpareja!

   VARAA PAIKKASI MUKAAN NYT!

   Valitse alta joko 2 viikon, 3kk, tai 6kk livetreenipaketti. Et sitoudu jäsenyyksiin tai kestotilauksiin - maksat yksinkertaisesti vain sinulle sopivasta treenimäärästä.

   Kun olet klikannut itsesi kassalle, ja suorittanut maksun loppuun, saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun livetreenialustaan. Saat aina itsellesi tiedon myös sähköpostitse kun livetreeni on alkamassa, sekä linkin tallennettuihin nauhoitteisiin, jotta voit treenata myös silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

   2 VIIKON TREENIT
   Yhden treenin hinnaksi jää vain 1,5€!
   9.00

   2 vko livetreenit eli yhteensä 6 ohjattua treenikertaa verkossa.

    3 KUUKAUDEN TREENIT
    Yhden treenin hinnaksi jää vain 1,3€!
    48.00

    3kk livetreenit eli yhteensä 36 ohjattua treenikertaa verkossa.

     • Ostetut treenit ovat käytössäsi treenijakson ajan, eli jos ostat itsellesi 1kk paketin, voit halutessasi toistaa tallenteita niin usein kuin haluat kuukauden ajan!
     • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
     • Saat 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla livetreenejä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

     Haluatko vielä kysyä jotain?

     Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

     Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi