Mukana jo yli 40000 osallistujaa!

8 VIIKON STARTTI -
VERKKOVALMENNUS

Mukana jo yli 40000 osallistujaa!

HALUATKO SAADA PYSYVÄSTI HYVÄN OLON JA KEVENTYÄ ILMAN PUSSIKEITTOJA, PILLEREITÄ TAI LIIKUNTAA?

8 VIIKON STARTTI

TARJOUS ON VOIMASSA VAIN TÄMÄN VIIKON LOPPUUN 14.8. SAAKKA, JOTEN TOIMI NYT!

Liity nyt ja  pääset aloittamaan valmennuksen seuraavan ryhmän mukana 22.8. Ei kuitenkaan hätää, jos et ehdi aloittamaan ihan heti valmennuksen käynnistyttyä, koska valmennuksen voi käydä läpi myös omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla pysyvästi valmennuksen jälkeen. 

8 viikon Startti... niin mikä?

Lue eteenpäin, jos haluat lopullisesti hyvästellä epämiellyttävät jojo-dieetit ja älyttömiin treenimääriin perustuvat ohjelmat ja kokeilla jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.
Olisiko jo aika?

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ammattilaista.

Teemu Eloranta ja Sami Sundvik tässä terve! Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen.

Siitä syystä olemme luoneet tämän 8 viikon mittaisen Startti-valmennuksen. Kun lähdet meidän mukaan, opetamme sinulle ruokavalion, jota voit noudattaa loppuelämäsi.

Emme opeta sinulle ”dieettiä”, vaan ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia sekä hyvää vireystasoa.

Tässä valmennuksessa sinua ei panna kuntosalille, vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Et syö pillereitä, jauheita tai lisäravinteita, vaan noudatat ruokavaliota, joka perustuu aitoon, puhtaaseen ruokaan.

Ruokaan, jonka kaikki ainekset löydät lähimarketistasi. 

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen, eikä muuteta montaa asiaa kerralla. Se on nimittäin yksi tärkein avain onnistumiseen, pysyviin tuloksiin ja uusiin elämäntapoihin.


Voimme luvata, että valmennus on hiottu vuosikymmenten yhteisen osaamisen, tietotaidon ja asiakkaiden kokemusten perusteella huippuunsa. 

Saat 8 viikkoa kestävän verkkovalmennuksen kattavat materiaalit, valmentajien täyden tuen ja avun, sekä muut ryhmäläiset voimavaraksesi valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.

muutos, 8viikkoa, onnistuminen, elämäntapamuutos

Minna liittyi maaliskuussa 2021 8 viikon Starttiin, jonka aikana hän karisti 12,7 kiloa itsestään. Muutoksen huomasivat myös lapset – leikeissä oli mukana jaksavampi äiti, joka ei enää puuskuta muutamasta juoksuaskeleesta. 

Minna, syksyllä 2021

 

Haluamme Starttiin mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Valmennuksen ryhmä ja valmentajat tukevat sinua, mikä auttaa muutoksessa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tuleekin tapahtumaan rennosti ja kevyesti.

Et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita, etkä joudu kuntosalille tuijottamaan mitä ihmeellisimpiä laitteita. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu normaalista ruoasta.

Valmennuksessa ei ole kyse ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu (edellisen Startti-ryhmän loppukyselyyn tuloksensa ilmoittaneilta vyötäröltä lähti keskimäärin 8,18 cm).

Kyse on hyvästä olosta ja virkeydestä, jotka saavutetaan muutoksen myötä. Ne ovat asioita, joita asiakkaat raportoivat yllättyneenä yleensä jo muutaman viikon jälkeen.

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, 8 viikon Startti -valmennus sopii juuri sinulle:

TEE PÄÄTÖS JA SANO EI JOJO-DIEETEILLE.

ALOITA 8 VIIKON STARTTI -VALMENNUS, HANKI PYSYVÄSTI HYVÄ OLO JA KOE UUDENLAINEN VIRKEYS!

Liity nyt ja  pääset aloittamaan valmennuksen seuraavan ryhmän mukana 22.8. Ei kuitenkaan hätää, jos et ehdi aloittamaan ihan heti valmennuksen käynnistyttyä, koska valmennuksen voi käydä läpi myös omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla pysyvästi valmennuksen jälkeen. 

 Saat 8 viikon kestävän verkkovalmennuksen kattavat materiaalit, valmentajien täyden tuen ja avun, sekä muut ryhmäläiset voimavaraksesi valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa -sivulta, kun klikkaat itsesi mukaan. 

Saat lisäksi 100% tulostakuun, joten voit kokeilla valmennusta rauhassa ja ilman riskiä.

8 VIIKON STARTTI

Nyt tarjoushintaan

Näin kävi kun kokeilimme 8 viikon Starttia pienen ryhmän kanssa

Epäiletkö vielä valmennuksen toimivuutta? Lue lyhyt tarina siitä, mistä kaikki alkoi.

Tiesimme, että meillä on toimiva painonpudotuskeino, mutta halusimme ensin kokeilla sitä pienelle valmennusryhmälle. Siksi Sami (yksi valmentajista) julkaisi yksinkertaisen haun pilottiryhmään omalla Facebook-tilillään.

Etsimme 10 innokasta kokeilijaa, jotka olisivat valmiita noudattamaan tätä painonpudotusmallia 8 viikon ajan ja vielä kesän aikana.

Saimme nopeasti ryhmän täyteen. Ryhmään valittiin 17 erilaisista elämäntilanteista olevaa miestä ja naista, jotka olivat iältään 20-vuotiaasta yli 60-vuotiaaseen.

Ryhmä kokoontui kesän alussa, jossa valmentajat (Sami ja Teemu) opettivat tämän yksinkertaisen painonpudotustavan osallistujille. Kesän aikana osallistujat seurasivat uutta ruokavaliota, joka salli myös herkuttelun ja nautinnot, eikä kenenkään tarvinnut aloittaa tiukkaa treeniä. 

Teemu sanoikin ryhmälle, että: “Jos et ole aikaisemmin liikkunut, älä aloita nyt. Keskity mieluummin nukkumiseen ja varmista, että saat unta vähintään 8 tuntia yössä, jotta kehosi pystyy toimimaan tehokkaasti.”

Sama sääntö pätee myös sinulle. Onnistumiseen et tarvitse liikuntaa, mutta saat tietysti liikkua, jos olet siihen tottunut.

Moni kesän pilottiryhmäläisistä kuitenkin huomasi yleisen olotilan valmennuksen loppuvaiheessa niin paljon virkeämmäksi, että halusi aloittaa kevyesti liikkumaan. Todennäköisesti niin käy myös sinulle.

Kesän jälkeen ohjeita noudattaneet ryhmäläiset pudottivat keskimäärin 7,3 kiloa painoa. Samalla monella meni myös vaatekaapin sisältö uusiksi, kun vyötäröltä hävisi keskiarvoisesti 14,5 senttiä.

Onnistuneen pillottiryhmän päätyttyä homma ei tietenkään jäänyt siihen. Syksyllä 2018 päätimme toteuttaa saman, mutta verkkovalmennuksena ja keräsimme uuden ryhmän kasaan.

Saimme valmennukseemme yli 2000 osallistujaa. Tällä kertaa osallistujien joukko oli vieläkin kirjavampi ja valmennuksen Facebook-ryhmä oli alusta loppuun erittäin aktiivinen. 

Ensimmäisen verkkovalmennusryhmän loppukyselyssä saimme kaikkien tulostensa ilmoittaneiden kesken selville, että ryhmäläisiltä oli lähtenyt vyötäröltä keskimäärin 8,18 cm ja paino oli pudonnut 6,30 kg.

Ja nyt olemme tässä pisteessä. Startti-verkkovalmennukseen on tänä päivänä osallistunut jo yli 40 000 osallistujaa ja nyt meillä on käynnissä 12. yhteinen aloitus, johon saamme toivottavasti myös sinut mukaan.

8 viikkoa... mitä ihmettä tehdään tuona aikana?

Tämä verkkovalmennus kestää 8 viikkoa. Jos et syystä tai toisesta pysty aloittamaan heti, huoli pois, sillä voit käydä valmennuksen läpi myös omassa tahdissa. Kaikki materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi. 

Viikko 1: Rasvanpolttokoneiston käynnistäminen! Pistetään homma rokkaamaan ja aloitetaan muutos uuteen elämään.

Miten painonpudotus tapahtuu tällä menetelmällä? Mitä syödään, miten ja miksi? Tutustutaan valmentajiin ja muihin matkatovereihin.

Viikko 2: Kuinka pidät huolta vatsan ja suoliston hyvinvoinnista ja tuet rasvanpolttokoneiston toimintaa.

Näillä keinoilla turvotus vähenee, vatsan toiminta tehostuu ja paino putoaa tehokkaammin, kun ruoansulatuskoneisto on kunnossa.

Viikko 3: Näin teet rasvanpolttosyömisestä tavan itsellesi. Kuinka uudesta metodista tulee osa arkea ja elämääsi niin, että hyvinvointi voi jatkua.

Miten tavat muodostuvat? Miten niitä muutetaan ja mitä haasteita voi ilmetä? Miksi dieetti-ajattelu ei yksinkertaisesti toimi? Valmennuksen mukaisia herkkuja suolaiseen sekä makeaan herkkunälkään. Kattavasti reseptejä ja video-ohjeet valmistuksesta.

Viikko 4: Nuku paremmin – laihdu enemmän ja sulata rasvaa nukkumalla laadukkaasti.

Unen vaikutus elimistön toimintaan on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa, se tapahtuu pääasiallisesti kahdella keinolla: syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Maltillinen liikunta saattaa tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden tärkeän osa-alueen jälkeen.

Viikko 5: Painonpudottajan arjen haastavat tilanteet: sosiaaliset tapahtumat, työpaikkaruokailu, matkustelu - Ja ratkaisut niihin.

Mitä tehdä, kun postilaatikkoon tipahtaa kutsu hääjuhliin ja buffetin tarjonta ei oikein sovi kuvioihin? Entä jos kaveriporukka painostaa oluelle ja tekeekin mieli osallistua? Kun työkaverit lähtevät käymään pizzalla ja et halua olla eristäytynyt erakko? Yksinkertaisia ratkaisuja arjen pulmatilanteisiin.

Viikko 6: Yleisimmät tavat, miten mielesi valehtelee sinulle ja saa suurimman osan painonpudotusprojekteista epäonnistumaan.

Meidän aivoissa on useita eri mekanismeja, joiden toimintaa on lähes mahdotonta itse huomata. Mutta kun niiden olemassaolon tietää, ne voi ottaa huomioon. Tässä osiossa käymme läpi tapoja joilla mielemme huijaa itseään ja tarkastelemme sitä, miten tämä näkyy erityisesti painonpudotuksessa.

Viikko 7: Näitä painonpudotusta edistäviä pieniä muutoksia voit tehdä arjessa (joiden vaikutus on yllättävän suuri).

Kuinka suuri niiden pienten valintojen merkitys oikeasti on? Istutko vai seisotko? Otatko tänään hissin vai portaat? Mitä jos syötkin vähän hitaammin?

Viikko 8: Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina.

Valmennus päättyy, mutta käydään vielä yhdessä läpi miten homma jatkuu tästä eteenpäin. Elämä kun jatkuu myös kahdeksan viikon jälkeen, mutta mitä siinä kannattaa ottaa huomioon?

Oletko valmis lähtemään mukaan ja aloittamaan muutoksen, joka pysyy?

TARJOUS ON VOIMASSA VAIN TÄMÄN VIIKON LOPPUUN 21.8. SAAKKA, JOTEN TOIMI NYT!

Liity nyt ja  pääset aloittamaan valmennuksen seuraavan ryhmän mukana 22.8. Ei kuitenkaan hätää, jos et ehdi aloittamaan ihan heti valmennuksen käynnistyttyä, koska valmennuksen voi käydä läpi myös omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla pysyvästi valmennuksen jälkeen. 

Saat 8 viikon kestävän verkkovalmennuksen kattavat materiaalit, valmentajien täyden tuen ja avun, sekä muut ryhmäläiset voimavaraksesi valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa -sivulta, kun klikkaat itsesi mukaan. 

Saat lisäksi 100% tulostakuun, joten voit kokeilla valmennusta rauhassa ja ilman riskiä.

Millaisia ruokia ruokavalio sisältää?

8 viikon Startissa syödään tavallista marketista saatavaa ruokaa, joka on monille tuttua kotiruokaa. Voit itse päättää ruokarytmisi, mutta suositus lähtee neljästä ateriasta päivässä. Annamme aterioille määriä, mutta varsinaisesti annoskoon voit päättää itse vaihtelemalla esimerkiksi kasvisten määrää. Vaakaa et annoskokojen määrittämiseen tarvitse, mutta se on toki hyvä apuväline ensimmäisillä viikoilla. 

Ruokien määrät perustuvat ihmisen fysiologisiin tarpeisiin, kuten vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden sekä rasvojen tarpeeseen. Tiukan ateriasuunnitelman sijaan saat valmennuksessa selkeät raamit, joiden sisällä voit tehdä itsellesi sopivia valintoja. Jos alussa tuntuu, että omien valintojen tekeminen tuottaa päänvaivaa, saat myös lukuisia eri reseptejä, sekä valmiit ostoslistat ensimmäisille viikoille. Näin voit keskittyä täysillä valmennuksen muihin sisältöihin.

Onko kyseessä karppaus- tai ketodieetti?

Ei ole.

Ruokavalio on vähähiilihydraattinen, mutta soveltamiselle on varaa. Koko valmennuksen ajan hiilihydraatteja syödään oman fysiologisen tarpeen, esimerkiksi unen ja vatsan toiminnan, sekä aktiivisuuden mukaan. Hiilihydraattien saanti todennäköisesti pienenee alussa aiemmasta ruokavaliostasi, mutta pystyt säätelemään annostusta oman tarpeesi mukaan.

Perustelemme jokaisen antamamme ruokavaliosuosituksen valmennuksen aikana. Saamasi tiedon perusteella osaat tulevaisuudessakin arvioida, kuinka paljon hiilihydraatteja tarvitset ja näin voit muokata ruokavaliosta itsellesi paremmin sopivan. 

Minulla on paljon ruokarajoitteita ja allergioita, voinko silti osallistua valmennukseen?

Ruokavalio ei perustu minkään tiukan suunnitelman noudattamiseen, vaan saat raamit, joiden sisällä voit tehdä itsellesi sopivia valintoja. Jos listalla on jotain sinulle sopimatonta, voit korvata sen aina jollain sinulle paremmin sopivalla tai enemmän oman mielesi mukaisella vaihtoehdolla. 

Katsot vain mihin kategoriaan välttelemäsi ruoka-aine kuuluu ja valitset mitä tahansa muuta samasta kategoriasta tilalle. Vaihtoehtoja on lukuisia ja me autamme jos tuntuu ettei asia muuten ratkea.

Oletko valmis lähtemään 8 viikon starttiin ja aloittamaan muutoksen, joka pysyy?

TARJOUS ON VOIMASSA VAIN TÄMÄN VIIKON LOPPUUN 21.8. SAAKKA, JOTEN TOIMI NYT!

Liity nyt ja  pääset aloittamaan valmennuksen seuraavan ryhmän mukana 22.8. Ei kuitenkaan hätää, jos et ehdi aloittamaan ihan heti valmennuksen käynnistyttyä, koska valmennuksen voi käydä läpi myös omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla pysyvästi valmennuksen jälkeen. 

 Saat 8 viikon kestävän verkkovalmennuksen kattavat materiaalit, valmentajien täyden tuen ja avun, sekä muut ryhmäläiset voimavaraksesi valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa -sivulta, kun klikkaat itsesi mukaan. 

Saat lisäksi 100% tulostakuun, joten voit kokeilla valmennusta rauhassa ja ilman riskiä.

Mitä 8 viikon Starttia kokeilleet sanovat - ja miksi uskomme tämän valmennuksen sopivan myös sinulle

Positiivista tässä projektissa on ollut se, ettei mitään pussikeittoja ja miljoonalisäravinteita olla sotkettu tähän, vaan pääosassa näyttelee aito ja puhdas ruoka.

Itse olen halunnut jättää ihan minimiin kaikki ylimääräiset ”teolliset” lisäravinteet ja keskittyä puhtaaseen ruokaan. On ollut ilo huomata, että samat ruuat maistuvat hyvin myös kiinteään ruokaan tutustuvalle pikkumiehelle. Aika pitkälti samoilla eväillä ollaan menty!

Vastuu on itsellään, motivaatiota pitää löytyä, halua ja tahtoa muutokseen. Mikään pikalaihdutuskurssi tämä ei ole, vaan ennemminkin muutos elämäntapoihin. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan ja sitä kautta tuloksista.

Yleisolotila alkaa olla nyt paljon parempi, on kaikin puolin helpompi olla. Kiloja on lähtenyt hyvin, tätä kirjoittaessani -11,4kg.

Ja tämä kaikki saavutettu pelkästään syömällä, liikkunut en ole yhtään.

Tällä ruokavaliolla kyllä paino putoaa, jos vaan on valmis sitä noudattamaan. 

Tiina

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän – olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa on lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Tämä 8 viikon matka on ollut aivan mielettömän huikea ja mielenkiintoinen. Paino jo tähän mennessä -8kg, vyötärö ainakin -10cm (harmi etten heti alussa tullut mitanneeksi).

Heti ensimmäisen viikon ennätystulos nesteiden lähtiessä tuotti suorastaan huumaavan “Yes, I can”-fiiliksen! En olisi ikinä uskonut, että painonpudotus voi olla kohta 60-vuotiaalle naiselle näin vaivatonta. Valmennus on antanut upeaa tukea ja selkeät ohjeet, joita oli yllättävän helppo seurata.

Alussa oli toki vähän opettelemista kaiken tiedon sisäistämisessä ja ensimmäinen viikko meni hieman omaa systeemiä hakien, mutta selkeiden ohjeiden ja hyvien reseptien ansiosta homma aukeni ja aloin soveltaa ruoka-aineita ja ruokailurytmiä itselleni sopivaksi ja mieleiseksi.

Missään vaiheessa ei herännyt mitään kapinahenkeä, joten valmennuksen lempeästi kannustava ja piiskaamaton henki oli sopiva temperamenttiselle luonteelleni. Seurasin ohjelmaa kiltisti ja säyseästi. Facebookin keskusteluryhmästä sai ihanasti tukea ja kannustusta valmentajilta, sekä saman kurssin aloittaneilta osallistujilta. Sai vastauksia kysymyksiin ja oli kivaa lukea muiden matkan sujumisia ja oivalluksia. 

Päivittäistä nettiaikaa tämä tosin on lisännyt, mutta erittäin hyvään tarkoitukseen se kaikki on mennyt! Tästä on tullut uusi ja terveellinen elämäntapa, jota on ilo noudattaa, kun tietää ja tuntee sen hyvän olon, jonka kunnollinen ja tasapainoinen ruokavalio tuo tullessaan. Toivottavasti kaikki tuli kerrottua. Niin paljon olen tästä valmennuksesta saanut, niin paljosta olen kiitollinen!

8 viikon startti-valmennukseen osallistunut

Ensin SUURET KIITOKSET Teemu ja Sami.
Tämä 8 viikkoa oli minun mielestä tosi helposti toteutettavissa ja pystyin toteuttamaan sitä hyvin luottavaisin mielin. 

Ohjeet ja videot oli selkeät ja niihin pystyi aina palaamaan jos jokin asia askarrutti mieltä. Tietysti terveet elämäntavat oli tavallaan hallinnassa, mutta kuitenkin kiloja kertyi ja olin aina väsynyt.

Tämä elämäntapamuutos on ollut minusta alusta asti mielenkiintoinen ja nyt tiedän miten syön oikein. Aluksi epäröin tietysti rasvojen määriä päivässä, mutta luotin kuitenkin että ne on suunniteltu just niin kuin pitääkin. 

Tajusin jo viikon päästä että olin niitä käyttänyt liian vähän. Ateriat oli liian niukkoja joissa ei ollut tarpeeksi proteiineja ja söin hyvinkin epäsäännöllisin väliajoin. Elimistöni on ollut säästöliekillä ja energiavarastot 0 ja hiuksia tippui päästä.

 

Voin nyt tosi hyvin. Ja sekin asia pitänee paikkansa, että mieliala on noussut tämän 8 viikon aikana. 

Ja minussa on jotenkin jatkuva seesteisyys, rauhallisuus ja hyvän olon tunne. Omaan hyvän stressin sietokyvyn, mutta uskon kuitenkin että tämä elämäntapamuutos on sitä vahvistanut vielä lisää

No nyt on asia toisin. Energiaa ja virtaa riittää, töiden jälkeen ei ole kertaakaan täytynyt ottaa päiväunia ja liiallinen hiusten irtoaminen on loppunut. 

Siis painoa lähti 7,8 kg ja vyötärö suli  -19 cm, en aluksi uskonut lukemia mutta totta on ja asteikko loppui kesken.

 

8 viikon startti-valmennukseen osallistunut

Marko on osallistunut 8 viikon startti valmennukseen 3 vuotta sitten ja pudottanut matkan aikana 37 kiloa

Mira osallistui ensimmäiseen 8 viikon startin testiryhmään ja painoa on pudonnut kolmen vuoden aikana 55 kiloa

TAKUU

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan, eli 8 viikkoa aina alusta loppuun asti.

Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

1 %
tulostakuun

8 viikon ravintovalmennus (Arvo 245€)

Saat tämän uniikin verkkovalmennuksen, joka kestää 8 viikkoa. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat esimerkiksi edellistä ryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa.

Kolmen valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

Koko valmennuksen ajan mukana on 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.  

E-kirja, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä (Arvo 37€)

Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseen, niin löydät ne tästä kirjasta. Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi.

Ammattilaisen suunnittelema 4 viikon ruokasuunnitelma ostoslistoineen (Arvo 88€)

Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua laittaa ylimääräistä energiaa ruoanlaiton suunnitteluun, saat meiltä valmiin suunnitelman (joka noudattaa valmennuksen ruokaohjeita). Suunnitelma kattaa neljä viikkoa. Voit noudattaa tätä sokeasti vaikka valmennuksen alusta loppuun.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 970 euroa.
Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt hintaan 49€ (norm. 129)

TEE INVESTOINTI OMAAN HYVINVOINTIISI JA VARAA PAIKKASI MUKAAN! SAAT KOKO VALMENNUKSEN HINTAAN 49€ (NORM. 129€)

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on 49€ euroa. 

Saat 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vain vähän yli 6 euroa viikossa. Se on hieman alle euron päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Monet ovat säästänyt valmennuksen hinnan ruokakuluina, koska heille ruokavalio on ollut paljon edullisempi kuin se tapa, miten he ovat syöneet aikaisemmin.

VALMENTAJAT

Saat yhteensä 3 valmentajaa tukemaan sinua muutoksessa

Päävalmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Sami Sundvik. 

Löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista joka oikeasti toimii.

Päädyimme luomaan 8 viikon Startin: Yksinkertaisen ja tavalliseen ruokaan perustuvan lähestymistavan syömiseen, joka takuuvarmasti pudottaa painoa. Verkkovalmennuksen, joka ei sisällä kikkoja, pussikeittoja tai lisäravinteiden myyntiä.

Jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät!

– Sami ja Teemu

Mukana myös apuvalmentaja Riina Kivikoski

Riina Kivikoski (3. vasemmalta) on personal trainer, fitness-urheilija ja kondiittori. Tämä takaa, että hänen takataskustaan löytyy reseptit jos jonkinlaiseen painonpudotusta edistävään herkkuun. Hän näyttää valmennuksessa viisi erilaista esimerkkiä erittäin maukkaista luomuksista.

Valmennuksessa saat myös vinkkejä mielen saloihin ja painonpudotuksen psyykkiseen puoleen Rachel Tokolan videoiden kautta (2. vasemmalta)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Näitä asioita on kysytty valmennuksesta - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Millaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen lähestymistavan.

Entä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

Tarvitaanko superfoodeja tai ravintolisiä?

Ei tarvita. Suosittelemme ainoastaan D-vitamiinia ja kalaöljyä, mutta pakkoa niiden käyttämiseen ei ole, eikä niillä luvata parempia tuloksia.

Voi olla, että ruokavalioosi ilmestyy sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät ole vielä tuttuja. Mutta ei mitään sen mystisempää kuin mitä lähimarketistasi löydät.

Sopiiko tämä ruokavalio juuri minulle?

Jos elimistösi on terve, ruokavalio toimii kaikilla suurinpiirtein samalla tavalla. Tottakai erityistapauksissa kannattaa kysyä mielipidettä lääkäriltäsi.

Onnistunko 100% varmuudella?

Jos noudatat antamiamme ohjeita, on vaikea nähdä miksi epäonnistuisit. Jos taas et pysty noudattamaan ohjeita, niin silloin vastaus on ei.

Joskus syömiskäyttäytymisen taustalla on niin isoja syitä (esimerkiksi traumat, joita ei välttämättä edes tiedosta), ettei niitä pystytä ratkaisemaan millään kahdeksan viikon aikana.

Silloin tilanne vaatii muita työkaluja ja tämä valmennus ei ole sitä varten.

Onko tätä ohjelmaa mahdollista noudattaa, jos tulee uusia koronarajoituksia?

On. Ohjelma vaatii vain normaalia ruoanlaittoa, normaaleilla ruoka-aineilla. Ruokakaupat pysyvät koronarajoituksien aikana auki. 

Ruokavaliota voi noudattaa koko perhe. 

Sitoudunko johonkin kuukausimaksuun tai jatkuvaan jäsenyyteen?

Et sitoudu. Liittymismaksu on kertamaksu, joka sisältää koko 8 viikon valmennuksen, eikä mitään muita maksuja tule. Valmennuksella on täysi rahat takaisin -takuu, jos et koe saavasi haluamiasi tuloksia.

Kaikki materiaalit jäävät sinulle pysyvästi käyttöösi yhdellä maksulla.

Paljonko ruokavalion noudattaminen maksaa kuukaudessa, jos ostaa ruokatarvikkeet tavallisesta marketista?

Edellisessä valmennuksessa olleet kertoivat, että heidän ruokakulunsa pienenivät huomattavasti. Eli tulet todennäköisesti säästämään jo pelkästään kauppalaskun pienenemisellä.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni tai esimerkiksi herkuttelua?

Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä. Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti. On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi syödä jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

Olen vegaani / kasvissyöjä, sopiiko ruokavalio minulle?

Ruokavaliosta saa vähän muokkaamalla sinulle sopivan version. 

Tätä voi myös vegaanina hyödyntää, mutta se vaatii jonkin verran soveltamista ja ruokavalio ei todennäköisesti tule olemaan yhtä laaja.

Valmennus sisältää oman ohjeistuksen kasvisruokavaliota noudattaville. Kasvisruokailijoiden ohjeistus sisältää erilaisia kasviproteiinien lähteitä.

Valmiita kasvisruokavalioon sopivia reseptejä on valmennuksessa paljon, ja niitä voi halutessaan muokata täysin vegaanisiksi vaihtamalla proteiininlähteen vegaaniseen vaihtoehtoon. Annamme asiaan lisää ehdotuksia valmennuksessa.

Olen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

Liian usein epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvä elämäntapaa. 

Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa? Tässä valmennuksessa kysymys ei ole takaisin paluusta.

Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan tilanteeseen, missä oli ennen dieettiä.

Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä?

Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittiövaaka on hyvä hankinta. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Kun mittaa vyötärönympärystä kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu.

Tiedän jo paljon painon hallinnasta, mutta en vain ole saanut vietyä asioita käytöntöön. Hyödynkö mitään valmennuksesta, kun tietoa on jo paljon?

Toisinaan meillä on jopa niin paljon tietoa, että emme osaa aina erottaa, mikä tiedosta on oleellista ja mikä vähemmän merkittävää.  Suuri määrä tietoa ei myöskään suoraan muutu käytännön toiminnaksi.
Muutoksen tekeminen on toisinaan myös suuri myllerrys elämässä ja arkeen voi tulla monta uutta asiaa. Kaiken muutoksen keskellä on usein helpottavaa, että on joku, joka kertoo miten toimia, eikä joka tilanteessa tarvitse itse olla pohtimassa. Valmentajat tukevat ja vastaavat ryhmässä kysymyksiin, kun joku askarruttaa.

Aloita muutos kohti virkeämpää ja kevyempää kevättä!

TARJOUS ON VOIMASSA VAIN TÄMÄN VIIKON LOPPUUN 21.8. SAAKKA, JOTEN TOIMI NYT!

Liity nyt ja  pääset aloittamaan valmennuksen seuraavan ryhmän mukana 22.8. Ei kuitenkaan hätää, jos et ehdi aloittamaan ihan heti valmennuksen käynnistyttyä, koska valmennuksen voi käydä läpi myös omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla pysyvästi valmennuksen jälkeen. 

Saat 8 viikon kestävän verkkovalmennuksen kattavat materiaalit, valmentajien täyden tuen ja avun, sekä muut ryhmäläiset voimavaraksesi valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa -sivulta, kun klikkaat itsesi mukaan. 

Saat lisäksi 100% tulostakuun, joten voit kokeilla valmennusta rauhassa ja ilman riskiä.

Mietitkö vielä jotain?
Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved