8 viikon Startti -verkkovalmennus

ITSEOPISKELURYHMÄ

Haluatko saada pysyvän hyvän olon ilman liikuntaa, pussikeittoja ja pillereitä?

 • Liittyessäsi nyt mukaan, saat oikeudet maaliskuussa alkavaan yhteiseen starttiin ja samantien itseopiskeluryhmään, jossa kaikki materiaalit ovat auki heti ja voit käydä kurssin omaan tahtiisi läpi.
 • Aloita pysyvä muutos ja sano viimein EI turhille jojo-dieeteille ja liikuntarääkeille.
 • Startti -valmennuksen on käynyt jo yli 10 000 osallistujaa.
 • Voit aloittaa valmennuksen heti tilattuasi.

8 viikon startti ... niin mikä? Lue eteenpäin, jos haluat lopullisesti hyvästellä epämiellyttävät jojo-dieetit ja älyttömiin treenimääriin perustuvat ohjelmat ja kokeilla jotain mikä oikeasti toimii. Olisiko jo aika?

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen.

Sen takia kokosimme tämän 8 viikon mittaisen Startti-valmennuksen. Valmennuksessa opetamme sinulle heti ruokavalion, jota voit noudattaa loppuelämäsi. Emme kuitenkaan opeta sinulle "dieettiä", vaan ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Tässä valmennuksessa sinua ei pistetä kuntosalille tai juoksemaan, vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Ruokavalio perustuu puhtaaseen aitoon ruokaan, jota saat lähikaupastasi.

Valmennuksessa ei syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita, vaan pelkästään normaalia, maukasta ja ravinteikasta ruokaa.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen. Kun lähdet mukaan, niin näet tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat materiaalit käyttöösi ennakkoon, mutta lisäksi pääsyn maaliskuussa 16.3. yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuussa Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen sisäiseen ja suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi meidän valmentajien täyden tuen ja avun yhteisen matkan ajaksi.

Hmm, 8 viikon startti ... voiko se sopia minulle? Jos tunnistat itsesi näistä asioista niin valmennus sopii sinulle

 • Painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit. Ehkä vyötärölle ja myös muualle.
 • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi, mutta mikään ei tunnu toimivan, ainakaan pysyvästi.
 • Haluat oppia yksinkertaisen tavan ylläpitää painonpudotusta. Sellaisen, jonka avulla onnistut pysyvästi.
 • Haluat olla pysyvästi hoikempi, etkä halua enää kokeilla erilaisia jojo-dieettejä.
 • Et halua aloittaa treenaamista tai muuttaa liikuntatottumuksiasi. Mutta haluat silti pudottaa painoa.
 • Haluat päästä alkuun mahdollisimman helposti niin, että sinulla on käytössäsi, tieto, asiantuntemus ja muiden samassa tilanteessa olevien tuki.
 • Haluat noudattaa yksinkertaista ruokavaliota, johon löydät kaiken tarvittavan lähikaupasta (ei kalliita pussikeittoja tai pillereitä).
 • Haluat myös yleistä virkeyttä ja keveyttä sekä hyvää oloa.

Haluamme starttiin mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Yhteisessä aloituksessa 16.3.2020 valmennuksen ryhmä ja valmentajat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti.

8 viikon startissa et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita etkä joudu kuntosalille tuijottamaan mitä erilaisempia laitteita. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu ihan normaalista ruoasta.

Tässä valmennuksessa ei ole kyse myöskään ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu (syksyn ryhmässä loppukyselyyn tuloksensa ilmoittaneilta, keskimäärin vyötäröltä lähti 8,18 cm).

Kyse on hyvästä olosta ja virkeydestä, joka saavutetaan muutoksen myötä. Se on asia, minkä valmennuksen käyneet raportoivat yllättyneenä yleensä jo muutaman viikon jälkeen.

Tee päätös ja sano EI jojo-dieeteille. Aloita 8 viikon startti -valmennus, hanki pysyvästi hyvä olo ja koe uudenlainen virkeys.

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi, mutta lisäksi saat pääsyn 16.3.2020 yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 97€

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.

Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

8 viikkoa... mitä ihmettä tehdään tuona aikana?

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat materiaalit käyttöösi ennakkoon, mutta lisäksi pääsyn 16.3.2020 yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun.

Kun valmennus virallisesti alkaa huhtikuussa, se kestää 8 viikkoa. Tässä kohtaa olet kuitenkin jo nähnyt valmennuksen materiaalit, mutta yhteisessä aloituksessa pääset mukaan yhdessä muiden ryhmäläisten ja valmentajien kanssa käymään kattavaa pakettia läpi oppien pysyvän elämäntapamuutoksen.

Jos lähdet mukaan ennakkoon ja haluat käydä valmennuksen läpi ennen huhtikuuta, suosittelemme että pyrit etenemään viikkotahdissa niin, että käyt materiaalin läpi osio kerrallaan.

 • Viikko 1: Rasvanpolttokoneiston käynnistäminen! Pistetään homma rokkaamaan ja aloitetaan muutos uuteen elämään.

  Miten painonpudotus tapahtuu tällä menetelmällä? Mitä syödään, miten ja miksi? Tutustuminen valmentajiin ja muihin matkatovereihin (Tämä yhteisessä aloituksessa 16.3. alkaen).

 • Viikko 2: Kuinka pidät huolta vatsan ja suoliston hyvinvoinnista ja tuet rasvanpolttokoneiston toimintaa.

  Millä keinoilla turvotus vähenee, vatsan toiminta tehostuu ja paino putoaa tehokkaammin kun ruoansulatuskoneisto on kunnossa.

 • Viikko 3: Näin teet rasvanpolttosyömisestä tavan itsellesi. Kuinka uudesta metodista tulee osa arkea ja elämääsi niin, että hyvinvointi voi jatkua.

  Miten tavat muodostuvat, miten niitä muutetaan ja mitä haasteita voi olla? Miksi dieetti-ajattelu ei yksinkertaisesti toimi.

 • Viikko 4: Nuku paremmin – laihdu enemmän ja sulata rasvaa nukkumalla.

  Unen vaikutus elimistön toimintaan on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa, niin se tapahtuu kahdella keinolla pääasiallisesti: Syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Maltillinen liikunta saattaa tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden korjaamisen jälkeen.

 • Viikko 5: Painonpudottajan tyypilliset arjen haastavat tilanteet: sosiaaliset tapahtumat, työpaikkaruokailu, matkustelu ja ratkaisut niihin.

  Mitä tehdä, kun hääjuhlat iskevät ja buffetin tarjonta ei oikein sovi kuvioihin? Entä, kun kaveriporukka painostaa oluelle ja mieli tekeekin osallistua? Jos työkaverit lähtevät käymään pizzallla ja et halua olla eristäytynyt erakko?

  Yksinkertaisia ratkaisuja arjen pulmatilanteisiin.

 • Viikko 6: Yleisimmät tavat miten mielesi valehtelee sinulle ja saa suurimman osan painonpudotusprojekteista epäonnistumaan.

  Meidän aivoissa on useita eri mekanismeja, joiden toimintaa on lähes mahdotonta itse huomata. Mutta, kun niiden olemassaolon tietää, ne voi ottaa huomioon. Tässä osiossa käymme läpi tapoja joilla mielemme huijaa itseään ja miten tämä näkyy erityisesti painonpudotuksessa.

 • Viikko 7: Mitä painonpudotusta edistäviä pieniä muutoksia voit tehdä arjessa (näiden vaikutus on yllättävän iso).

  Kuinka suuri niiden pienten valintojen merkitys oikeasti on? Istua vai seistä? Ottaako tänään hissi vai portaat? Mitä jos syö vähän hitaammin?

 • Viikko 8: Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina.

  Miten homma jatkuu tästä eteenpäin. Elämä jatkuu myös kahdeksan viikon jälkeen ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon.

Yhteisen aloituksen (maaliskuussa) jälkeen koko valmennuksen ajan kulkee mukana Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta kaltaisiltasi ihmisiltä. Facebook-ryhmään liittyminen on vapaaehtoista, mutta hyvin suositeltavaa. Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, ohjeistamme miten voit tehdä itsellesi sellaisen valmennuksen ajaksi.

Oletko valmis lähtemään 8 viikon starttiin ja aloittamaan muutoksen joka pysyy?

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi, mutta lisäksi saat pääsyn 16.3.2020 yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 97€

Kyllä, tämä on koko hinta eli liittymällä mukaan nyt, maksat vain 97€. Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään.

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Mitä 8 viikon starttia kokeilleet sanovat - ja miksi uskomme tämän valmennuksen sopivan myös sinulle

Positiivista tässä projektissa on ollut se, ettei mitään pussikeittoja ja miljoonalisäravinteita olla sotkettu tähän, vaan pääosassa näyttelee aito ja puhdas ruoka.

Itse olen halunnut jättää ihan minimiin kaikki ylimääräiset ”teolliset” lisäravinteet ja keskittyä puhtaaseen ruokaan. On ollut ilo huomata, että samat ruuat maistuvat hyvin myös kiinteään ruokaan tutustuvalle pikkumiehelle. Aika pitkälti samoilla eväillä ollaan menty! 

Yleisolotila alkaa olla nyt paljon parempi, on kaikin puolin helpompi olla. Kiloja on lähtenyt hyvin, tätä kirjoittaessani -11,4kg.

Ja tämä kaikki on saavutettu pelkästään syömällä, liikkunut en ole yhtään.

Vastuu on itsellään, motivaatiota pitää löytyä ja halua muutokseen. Mikään pikalaihdutuskurssi tämä ei ole, vaan ennemminkin muutos elämäntapoihin. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan ja sitä kautta tuloksista.

Tällä ruokavaliolla kyllä paino putoaa, jos vaan on valmis sitä noudattamaan.

Tiina

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän - olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Ruokavalion noudattaminen on ollut todella helppoa. Ihan itsekin yllätyin miten hyvin tämä ruokavalio napsahti kohdilleen.

Pieniä lipeämiä on tullut silloin tällöin, koska olen käynyt reissuissa ja muutenkin olen antanut itselleni luvan hieman herkutella. Nekin maksimissaan 2 kertaa viikkoon eikä silloinkaan isoja määriä.

Kaikkein tärkeimpänä paino on tippunut tosi kivasti. Nyt alkaa mahtumaan vaatteet paremmin päälle ja olen saanut kaivettua vanhoja vaatteita kaapin perukoilta.

Eikä ole jatkuva nälkä ja sitä myöden ei tule ahmittuakaan järkyttäviä annoksia.

Marita

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Tämän kaiken saat valmennuksen aikana

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat materiaalit käyttöösi ennakkoon, mutta lisäksi pääsyn 16.3.2020 yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun.

Kun valmennus virallisesti alkaa maaliskuussa, se kestää 8 viikkoa. Tässä kohtaa olet kuitenkin jo nähnyt valmennuksen materiaalit, mutta yhteisessä aloituksessa pääset mukaan yhdessä muiden ryhmäläisten ja valmentajien kanssa käymään kattavaa pakettia läpi oppien pysyvän elämäntapamuutoksen.

 • 8 viikon ravintovalmennus (Arvo 245€)

  Saat tämän uniikin verkkovalmennuksen, joka kestää 8 viikkoa. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat viime kesänä ryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa.

  Koska koko valmennus on verkkovalmennus, niin saat sen huomattavasti halvemmalla kuin esimerkiksi pienryhmän.

 • 3 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan (16.3.2020 alkaen) mukana myös 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

 • E-kirja, jossa on 40 helppoa ja terveellistä reseptiä (Arvo 37€)

  Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseksi, niin löydät ne tästä kirjasta.

  Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi. Lisäksi kirja on kuvitettu ja tehty miellyttäväksi selata.

 • Ammattilaisen suunnittelema 4-viikon ruokasuunnitelma ostoslistoineen (Arvo 88€)

  Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua laittaa ylimääräistä energiaa ruoanlaiton suunnitteluun, saat meiltä valmiin valmennuksen ohjeiden mukaisen ruokasuunnitelman, joka kattaa neljä viikkoa.

  Voit noudattaa sitä sokeasti vaikka valmennuksen alusta loppuun.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, niin se olisi 970 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen nyt hintaan 97€.

Varaa nyt paikkasi valmennukseen ja tee investointi omaan hyvinvointiisi!

Tämän koko valmennuksen hinta on vain 97€.

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 97€ euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vain alle 7,4 euroa viikossa. Se on vähän yli euron päivässä. Mitä muuta voit ostaa noin eurolla, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Moni on säästänyt samat rahat takaisin ruokakuluina, koska heille ruokavalio on ollut paljon edullisempi kuin se tapa miten he ovat syöneet aikaisemmin.

Uusi, kevyempi ja energisempi elämäsi alkaa, kun lähdet mukaan, joten nähdään valmennuksessa!

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi, mutta lisäksi saat pääsyn 16.3.2020 yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun.

LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 97€

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat lisäksi 3 valmentajaa mukaasi matkalle auttamaan ja tukemaan sinua

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat ravintovalmentajat Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Me löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista, joka oikeasti toimii.

Päädyimme luomaan rasvanpolttokoneen: Yksinkertaisen ja tavalliseen ruokaan perustuvan lähestymistavan syömiseen, joka takuuvarmasti pudottaa painoa. Ei kikkoja, ei pussikeittoja tai lisäravinteiden myyntiä.

Jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät!

- Teemu, Samuli ja Sami

Näitä asioita on kysytty 8 viikon startista - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Millaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on  suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen tavan.

Testiryhmässä kaikki ohjeita noudattaneet pudottivat keskimäärin 7,3 kiloa kahdeksan viikon jakson aikana ja vyötäröltä hävisi keskimäärin 14,3 senttiä.

Entä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

Tarvitaanko superfoodeja tai ravintolisiä?

Ei tarvita. Ainoastaan d-vitamiinia ja kalaöljyä suosittelemme, mutta pakkoa niiden käyttämiseen ei ole.

Voi olla, että ruokavalioosi ilmestyy sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät ole vielä tuttuja. Mutta ei mitään sen mystisempää kuin mitä lähimarketistasi löydät.

Sopiiko tämä ruokavalio juuri minulle?

Jos elimistösi on terve, ruokavalio toimii kaikilla suurinpiirtein samalla tavalla. Tottakai erityistapauksissa kannattaa kysyä mielipidettä lääkäriltäsi.

Onnistunko 100% varmuudella?

Jos noudatat antamiamme ohjeita, on vaikea nähdä miksi epäonnistuisit. Jos taas et pysty noudattamaan ohjeita, niin silloin vastaus on ei.

Joskus syömiskäyttäytymisen taustalla on niin isoja syitä (esimerkiksi traumat, joita ei välttämättä edes tiedosta), ettei niitä pystytä ratkaisemaan millään kahdeksan viikon aikana.

Silloin tilanne vaatii muita työkaluja ja tämä valmennus ei ole sitä varten. Tämä valmennus auttaa sinua saamaan työkalut joiden avulla onnistut, jos vain käytät niitä työkaluja.

Paljonko ruokavalion noudattaminen maksaa kuukaudessa, jos ostaa ruokatarvikkeet tavallisesta marketista?

Edellisessä valmennuksessa olleet kertoivat, että heidän ruokakulunsa pienenivät huomattavasti. Eli tulet todennäköisesti säästämään jo pelkästään kauppalaskun pienenemisellä.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja jättämään herkut täysin pois?

Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä.

Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti. On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi kiskoa jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

Olen vegaani tai kasvisyöjä, sopiiko ruokavalio minulle?

Ruokavaliosta saa vähän muokkaamalla sinulle sopivan version. Annamme asiaan ehdotuksia valmennuksessa.

Olen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

Liian usein useiden epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvä elämäntapa.

Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan, missä oli ennen dieettiä. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa? Tässä kysymys ei ole takaisin paluusta.

Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittövaaka on hyvä hankkia. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Sillä kun mittaa vyötärönympärystän kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu.

Miten itseopiskeluryhmä oikein toimii ja miten se eroaa yhteisstartista?

Itseopiskeluryhmä on auki heti ja kokonaan. Löydät sieltä kaikki 8 viikon materiaalit kerralla ja pääset jokaiseen viikkoon käsiksi vaikka heti. Startti on kuitenkin suunniteltu alunperin yhdessä käytäväksi 8 viikon projektiksi, joten suosittelemme materiaalien läpi käymistä viikko kerrallaan.

Kun yhteisstartti alkaa maaliskuussa, materiaalien lisäksi saat kutsun facebook-ryhmään, jossa on paikalla muut startin osallistuja ja myös valmentajat, koko 8 viikon ajan. Eli itseopiskeluryhmän lisäksi yhteisstartissa on ryhmän tuki ja valmentajat vastaamassa aktiivisesti kysymyksiin.

Aloita nyt ja sulata ylimääräiset kesäkilot (ja mahdolliset edellistenkin kesien kesäkilot) pysyvästi!

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi heti, mutta lisäksi saat pääsyn 16.3.2020 yhteiseen aloitukseen muiden maaliskuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun.

KYLLÄ, OLEN VALMIS LÄHTEMÄÄN MUKAAN

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukortilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät.