8 VIIKON STARTTI -ITSEOPISKELURYHMÄ

Haluatko saada pysyvästi hyvän olon ilman pussikeittoja, pillereitä tai liikuntaa?

8 viikon startti ... niin mikä?

Lue eteenpäin, jos haluat lopullisesti hyvästellä epämiellyttävät jojo-dieetit ja älyttömiin treenimääriin perustuvat ohjelmat ja kokeilla jotain sellaista, mikä oikeasti toimii. Olisiko jo aika?

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen. Tämän vuoksi loimme tämän 8 viikon mittaisen Startti-valmennuksen. Kun lähdet mukaan, opetamme sinulle ruokavalion, jota voit noudattaa loppuelämäsi.

Emme opeta sinulle ”dieettiä”, vaan ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Tässä valmennuksessa sinua ei pistetä kuntosalille, vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Et syö pillereitä, jauheita tai lisäravinteita, vaan noudatat ruokavaliota, joka perustuu aitoon, puhtaaseen ruokaan. Ruokaan, jonka kaikki ainekset löydät lähimarketistasi. 

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen, eikä muuteta montaa asiaa kerralla. 

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat materiaalit käyttöösi ennakkoon. Materiaalit voit käydä läpi omaan tahtiisi itseopiskeluna. 

Startti käynnistyy seuraavan kerran yhteisessä aloituksessa 7.1.2022, joten pääset myös kevään ensimmäiseen ryhmään mukaan! Saat yhteisessä aloituksessa lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun, sekä muut ryhmäläiset voimavaraksesi valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä.

Huomioithan siis, että tavoitat valmentajat Startin osalta vasta tammikuusta 2022 lähtien.

Haluamme Starttiin mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Yhteisessä aloituksessa 7.1.2022 valmennuksen ryhmä ja valmentajat tukevat sinua, joka auttaa muutoksessa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tuleekin tapahtumaan rennosti ja kevyesti.

Et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita, etkä joudu kuntosalille tuijottamaan mitä ihmeellisimpiä laitteita. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu normaalista ruoasta.

Valmennuksessa ei ole kyse ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu (syksyn ryhmässä loppukyselyyn tuloksensa ilmoittaneilta vyötäröltä lähti keskimäärin 8,18 cm)

Kyse on hyvästä olosta ja virkeydestä, jotka saavutetaan muutoksen myötä. Ne ovat asioita, joita asiakkaat raportoivat yllättyneenä yleensä jo muutaman viikon jälkeen.

Jos tunnistat itsesi seuraavista, 8 viikon Startti -valmennus sopii juuri sinulle

Tee päätös ja sano EI jojo-dieeteille.

Aloita 8 viikon startti -valmennus, hanki pysyvästi hyvä olo ja koe uudenlainen virkeys!

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi, mutta lisäksi pääsyn 7.1.2022 yhteiseen aloitukseen kevään ensimmäisessä ryhmässä muiden kanssa.

Yhteisessä aloituksessa (tammikuussa) pääset valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä saat valmentajien täyden tuen ja avun itseopiskelun jatkoksi. Huomioithan siis, että tavoitat valmentajat vasta tammikuusta lähtien. 

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta. 

Saat 100% tulostakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä.

8 VIIKON STARTTI - itseopiskeluryhmä

Näin kävi kun kokeilimme 8 viikon starttia pienen ryhmän kanssa

Epäiletkö vielä valmennuksen toimivuutta? Lue tämä lyhyt tarina mistä kaikki alkoi.

Tiesimme, että meillä on toimiva painonpudotuskeino, mutta halusimme aiemmin kokeilla sitä valmennusryhmälle. Siksi Sami (yksi valmentajistamme) julkaisi yksinkertaisen haun pilottiryhmään omalla Facebook-tilillään. Etsimme 10 innokasta kokeilijaa, jotka olisivat valmiita noudattamaan tätä painonpudotusmallia 8 viikkoa ja vielä kesän aikana.

Tässä hakemus, jolla saimme nopeasti ryhmän täyteen. Ryhmään valittiin 17 erilaisista elämäntilanteista olevaa miestä ja naista, jotka olivat iältään 20-vuotiaasta yli 60-vuotiaaseen. 

Ryhmä kokoontui kesän alussa, jossa valmentajat (Sami ja Teemu) opettivat tämän yksinkertaisen painonpudotustavan osallistujille. Kesän aikana osallistujat seurasivat uutta ruokavaliota, joka salli myös herkuttelun ja nautinnot, eikä kenenkään tarvinnut aloittaa tiukkaa treeniä. 

Valmentajamme Teemu sanoikin ryhmälle, että: ”Jos et ole aikaisemmin liikkunut, älä aloita nyt. Keskity mieluummin nukkumiseen ja varmista, että saat vähintään 8 tuntia unta yössä, että kehosi pystyy toimimaan tehokkaasti.”

 

Sama sääntö pätee myös sinulle. Liikuntaa ei tarvita, mutta saat tietysti liikkua, jos olet siihen tottunut. Moni kesän pilottiryhmäläisistä kuitenkin huomasi yleisen olotilan valmennuksen loppuvaiheessa niin paljon virkeämmäksi, että halusi aloittaa kevyesti liikkumaan. Todennäköisesti niin käy myös sinulle.

Keskimäärin ohjeita noudattaneet ryhmäläiset pudottivat 7,3 kiloa painoa tuon 8 viikon aikana. Samalla monella meni myös vaatekaapin sisältö uusiksi, kun vyötäröltä hävisi 14,5 senttiä.

Eikä siinä vielä kaikki. Syksyllä 2018 päätimme toteuttaa saman verkkovalmennuksena ja keräsimme uuden ryhmän kasaan. Saimme valmennukseemme yli 2000 osallistujaa. Tällä kertaa osallistujien joukko oli vieläkin kirjavampi ja valmennuksen Facebook-ryhmä oli alusta loppuun erittäin aktiivinen. 

Loppukyselyssä saimme kaikkien tulostensa ilmoittaneiden kesken selville, että syksyn ryhmäläisiltä oli lähtenyt vyötäröltä keskimäärin 8,18 cm ja paino oli pudonnut 6,30 kg.

Ja nyt olemme tässä pisteessä. Startti-verkkovalmennukseen on tänä päivänä osallistunut jo yli 30 000 osallistujaa ja nyt meillä on edessämme tammikuussa jo 11. yhteinen aloitus.

8 viikkoa ... mitä ihmettä tehdään tuona aikana?

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat materiaalit käyttöösi ennakkoon, mutta lisäksi pääsyn 7.1.2022 yhteiseen aloitukseen muiden tammikuun Starttiin lähteneiden kanssa, pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä lisäksi valmentajien täyden tuen ja avun. Huomioithan siis, että tavoitat valmentajat vasta tammikuusta lähtien. 

Kun valmennus virallisesti alkaa tammikuussa, se kestää 8 viikkoa. Tässä kohtaa olet kuitenkin jo nähnyt valmennuksen materiaalit, mutta yhteisessä aloituksessa pääset mukaan muiden ryhmäläisten ja valmentajien kanssa käymään kattavaa pakettia läpi oppien pysyvän elämäntapamuutoksen.

Jos lähdet mukaan nyt ennakkoon ja käyt valmennuksen läpi ennen tammikuuta, suosittelemme että pyrit etenemään viikkotahdissa niin, että käyt materiaalin läpi osio kerrallaan.

Viikko 1: Rasvanpolttokoneiston käynnistäminen! Pistetään homma rokkaamaan ja aloitetaan muutos uuteen elämään.

Miten painonpudotus tapahtuu tällä menetelmällä, mitä syödään, miten ja miksi? Tutustutaan valmentajiin ja muihin matkatovereihin.

Viikko 2: Kuinka pidät huolta vatsan ja suoliston hyvinvoinnista ja tuet rasvanpolttokoneiston toimintaa.

Millä keinoilla turvotus vähenee, vatsan toiminta tehostuu ja paino putoaa tehokkaammin kun ruoansulatuskoneisto on kunnossa.

Viikko 3: Näin teet rasvanpolttosyömisestä tavan itsellesi. Kuinka uudesta metodista tulee osa arkea ja elämääsi niin, että hyvinvointi voi jatkua.

Miten tavat muodostuvat? Miten niitä muutetaan ja mitä haasteita voi ilmetä? Miksi dieetti-ajattelu ei yksinkertaisesti toimi. Valmennuksen mukaisia herkkuja, reseptejä ja video-ohjeet valmistuksesta. Sekä suolaisen että makean herkkunälkään.

Viikko 4: Nuku paremmin – laihdu enemmän ja sulata rasvaa nukkumalla.

Unen vaikutus elimistön toimintaan on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa, niin se tapahtuu pääasiallisesti kahdella keinolla: Syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Maltillinen liikunta saattaa tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden korjaamisen jälkeen.

Viikko 5: Painonpudottajan arjen haastavat tilanteet: sosiaaliset tapahtumat, työpaikkaruokailu, matkustelu. Ja ratkaisut niihin.

Mitä tehdä, kun kutsu hääjuhliin saapuu ja buffetin tarjonta ei oikein sovi kuvioihin? Entä jos kaveriporukka painostaa oluelle ja mieli tekeekin osallistua? Kun työkaverit lähtevät käymään pizzalla ja et halua olla eristäytynyt erakko? Yksinkertaisia ratkaisuja arjen pulmatilanteisiin.

Viikko 6: Yleisimmät tavat miten mielesi valehtelee sinulle ja saa suurimman osan painonpudotusprojekteista epäonnistumaan.

Meidän aivoissa on useita eri mekanismeja, joiden toimintaa on lähes mahdotonta itse huomata. Mutta, kun niiden olemassaolon tietää, ne voi ottaa huomioon. Tässä osiossa käymme läpi tapoja joilla mielemme huijaa itseään ja miten tämä näkyy erityisesti painonpudotuksessa.

Viikko 7: Mitä painonpudotusta edistäviä pieniä muutoksia voit tehdä arjessa (näiden vaikutus on yllättävän suuri).

Kuinka suuri niiden pienten valintojen merkitys oikeasti on? Istua vai seistä? Ottaako tänään hissin vai portaat? Mitä jos syökin vähän hitaammin?

Viikko 8: Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina.

Valmennus päättyy, mutta miten hommat jatkuu tästä eteenpäin. Elämä kun jatkuu myös kahdeksan viikon jälkeen ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon.

Millaisia ruokia ruokavalio sisältää?

8 viikon Startissa syödään tavallista marketista saatavaa ruokaa, joka on monille tuttua kotiruokaa. Voit itse päättää ruokarytmisi, mutta suositus lähtee neljästä ateriasta päivässä. Annamme aterioille määriä, mutta varsinaisesti annoskoon voit päättää itse vaihtelemalla esimerkiksi kasvisten määrää. Vaakaa et annoskokojen määrittämiseen tarvitse, mutta se on toki hyvä apuväline ensimmäisillä viikoilla. 

Ruokien määrät perustuvat ihmisen fysiologisiin tarpeisiin, kuten vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden sekä rasvojen tarpeeseen. Tiukan ateriasuunnitelman sijaan saat valmennuksessa selkeät raamit, joiden sisällä voit tehdä itsellesi sopivia valintoja. Jos alussa tuntuu, että omien valintojen tekeminen tuottaa päänvaivaa, saat myös lukuisia eri reseptejä, sekä valmiit ostoslistat ensimmäisille viikoille. Näin voit keskittyä täysillä valmennuksen muihin sisältöihin.

Onko kyseessä karppaus- tai ketodieetti?

Ei ole.

Ruokavalio on vähähiilihydraattinen, mutta soveltamiselle on varaa. Koko valmennuksen ajan hiilihydraatteja syödään oman fysiologisen tarpeen, esimerkiksi unen ja vatsan toiminnan, sekä aktiivisuuden mukaan. Hiilihydraattien saanti todennäköisesti pienenee alussa aiemmasta ruokavaliostasi, mutta pystyt säätelemään annostusta oman tarpeesi mukaan.

Perustelemme jokaisen antamamme ruokavaliosuosituksen valmennuksen aikana. Saamasi tiedon perusteella osaat tulevaisuudessakin arvioida, kuinka paljon hiilihydraatteja tarvitset ja näin voit muokata ruokavaliosta itsellesi paremmin sopivan. 

Minulla on paljon ruokarajoitteita ja allergioita, voinko silti osallistua valmennukseen?

Ruokavalio ei perustu minkään tiukan suunnitelman noudattamiseen, vaan saat raamit, joiden sisällä voit tehdä itsellesi sopivia valintoja. Jos listalla on jotain sinulle sopimatonta, voit korvata sen aina jollain sinulle paremmin sopivalla tai enemmän oman mielesi mukaisella vaihtoehdolla. 

Katsot vain mihin kategoriaan välttelemäsi ruoka-aine kuuluu ja valitset mitä tahansa muuta samasta kategoriasta tilalle. Vaihtoehtoja on lukuisia ja me autamme jos tuntuu ettei asia muuten ratkea.

Oletko valmis lähtemään 8 viikon starttiin ja aloittamaan muutoksen, joka pysyy? SAAT KOKO VALMENNUKSEN HINTAAN 97€

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi, mutta lisäksi pääsyn 7.1.2022 yhteiseen aloitukseen kevään ensimmäisessä ryhmässä muiden kanssa.

Yhteisessä aloituksessa (tammikuussa) pääset valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä saat valmentajien täyden tuen ja avun itseopiskelun jatkoksi.

Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.

Saat lisäksi 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Mitä 8 viikon starttia kokeilleet sanovat - ja miksi uskomme tämän valmennuksen sopivan myös sinulle

Positiivista tässä projektissa on ollut se, ettei mitään pussikeittoja ja miljoonalisäravinteita olla sotkettu tähän, vaan pääosassa näyttelee aito ja puhdas ruoka.

Itse olen halunnut jättää ihan minimiin kaikki ylimääräiset ”teolliset” lisäravinteet ja keskittyä puhtaaseen ruokaan. On ollut ilo huomata, että samat ruuat maistuvat hyvin myös kiinteään ruokaan tutustuvalle pikkumiehelle. Aika pitkälti samoilla eväillä ollaan menty!

Yleisolotila alkaa olla nyt paljon parempi, on kaikin puolin helpompi olla. Kiloja on lähtenyt hyvin, tätä kirjoittaessani -11,4kg. 
Ja tämä kaikki saavutettu pelkästään syömällä, liikkunut en ole yhtään.

Vastuu on itsellään, motivaatiota pitää löytyä, halua ja tahtoa muutokseen. Mikään pikalaihdutuskurssi tämä ei ole, vaan ennemminkin muutos elämäntapoihin. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan ja sitä kautta tuloksista.

Tällä ruokavaliolla kyllä paino putoaa, jos vaan on valmis sitä noudattamaan. 

Tiina

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän – olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa on lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Tämä 8 viikon matka on ollut aivan mielettömän huikea ja mielenkiintoinen. Paino jo tähän mennessä -8kg, vyötärö ainakin -10cm (harmi etten heti alussa tullut mitanneeksi).

Heti ensimmäisen viikon ennätystulos nesteiden lähtiessä tuotti suorastaan huumaavan ”Yes, I can”-fiiliksen!
En olisi ikinä uskonut, että painonpudotus voi olla kohta 60-vuotiaalle naiselle näin vaivatonta. Valmennus on antanut upeaa tukea ja selkeät ohjeet, joita oli yllättävän helppo seurata.

Alussa oli toki vähän opettelemista kaiken tiedon sisäistämisessä ja ensimmäinen viikko meni hieman omaa systeemiä hakien, mutta selkeiden ohjeiden ja hyvien reseptien ansiosta homma sitten aukeni ja aloin soveltaa ruoka-aineita ja ruokailurytmiä itselleni sopivaksi ja mieleiseksi.

Minussa ei missään vaiheessa herännyt mitään kapinahenkeä, joten valmennuksen lempeästi kannustava ja piiskaamaton henki oli sopiva temperamenttiselle luonteelleni, seurasin ohjelmaa kiltisti ja säyseästi. 
Facebookin keskusteluryhmästä sai ihanasti tukea ja kannustusta valmentajilta ja entisiltä sekä saman kurssin aloittaneilta oppilailta. Vastauksia mieleen tulleisiin kysymyksiin ja oli kivaa lukea muiden matkan sujumisia ja oivalluksia. 

Päivittäistä nettiaikaa tämä tosin on lisännyt, mutta erittäin hyvään tarkoitukseen se kaikki on mennyt! Tästä on tullut uusi ja terveellinen elämäntapa, jota on ilo noudattaa, kun tietää ja tuntee nyt sen hyvän olon, jonka kunnollinen ja tasapainoinen ruokavalio tuo tullessaan. Toivottavasti kaikki tuli tässä kerrottua, niin paljon olen tästä valmennuksesta saanut, niin paljosta olen kiitollinen!

8 viikon startti-valmennukseen osallistunut

Ensin SUURET KIITOKSET Teemu ja Sami.
Tämä 8 viikkoa oli minun mielestä tosi helposti toteutettavissa ja pystyin toteuttamaan sitä hyvin luottavaisin mielin. 

Ohjeet ja videot oli selkeät ja niihin pystyi aina palaamaan jos jokin asia askarrutti mieltä. Tietysti terveet elämäntavat oli tavallaan hallinnassa, mutta kuitenkin kiloja kertyi ja olin aina väsynyt.

Tämä elämäntapamuutos on ollut minusta alusta asti mielenkiintoinen ja nyt tiedän miten syön oikein. Aluksi epäröin tietysti rasvojen määriä päivässä, mutta luotin kuitenkin että ne on suunniteltu just niin kuin pitääkin. Tajusin jo viikon päästä että olin niitä käyttänyt liian vähän. Ateriat oli liian niukkoja joissa ei ollut tarpeeksi proteiineja ja söin hyvinkin epäsäännöllisin väliajoin. Elimistöni on ollut säästöliekillä ja energiavarastot 0 ja hiuksia tippui päästä.

No nyt on asia toisin. Energiaa ja virtaa riittää, töiden jälkeen ei ole kertaakaan täytynyt ottaa päiväunia ja liiallinen hiusten irtoaminen on loppunut. Siis painoa lähti 7,8 kg ja vyötärö suli  -19 cm, en aluksi uskonut lukemia mutta totta on ja asteikko loppui kesken.

Voin nyt tosi hyvin. Ja sekin asia pitänee paikkansa että mieliala on noussut tämän 8 viikon aikana. 

Ja minussa on jotenkin jatkuva seesteisyys, rauhallisuus ja hyvänolon tunne.

Omaan hyvän stressin sietokyvyn, uskon kuitenkin että tämä elämäntapamuutos on sitä vahvistanut vielä lisää.
Ja mitään negatiivista sanottavaa tästä matkasta ei ole

8 viikon startti-valmennukseen osallistunut

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

1 %
tulostakuun

Tämän kaiken saat 8 viikon aikana

8 viikon ravintovalmennus (Arvo 245€)

Saat tämän uniikin verkkovalmennuksen, joka kestää 8 viikkoa. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat esimerkiksi edellistä ryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa.

Neljän valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

Koko valmennuksen ajan (7.1.2022 alkaen) mukana on 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan. Huomioithan siis, että tavoitat valmentajat vasta tammikuusta lähtien. 

E-kirja, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä (Arvo 37€)

Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseen, niin löydät ne tästä kirjasta. Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi.

Ammattilaisen suunnittelema 4-viikon ruokasuunnitelma ostoslistoineen (Arvo 88€)

Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua laittaa ylimääräistä energiaa ruoanlaiton suunnitteluun, saat meiltä valmiin suunnitelman (joka noudattaa valmennuksen ruokaohjeita). Suunnitelma kattaa neljä viikkoa. Voit noudattaa tätä sokeasti vaikka valmennuksen alusta loppuun.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 970 euroa. 
Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen nyt hintaan 97€.

tee investointi omaan hyvinvointiisi ja VARAA PAIKKASI NYT!

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 97€ euroa. 

Saat 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. 

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vain vähän yli 12 euroa viikossa. Se on vähän alle 2 euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa alle eurolla, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Moni on säästänyt valmennuksen hinnan ruokakuluina, koska heille ruokavalio on ollut paljon edullisempi kuin se tapa miten he ovat syöneet aikaisemmin.

Uusi, kevyempi ja energisempi elämäsi alkaa, kun lähdet mukaan, joten nähdään valmennuksessa!

saat yhteensä 4 valmentajaa tukemaan sinua muutoksessa

Päävalmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Sami Sundvik. 

Löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista joka oikeasti toimii.

Päädyimme luomaan 8 viikon startin: Yksinkertaisen ja tavalliseen ruokaan perustuvan lähestymistavan syömiseen, joka takuuvarmasti pudottaa painoa. Verkkovalmennuksen, joka ei sisällä kikkoja, pussikeittoja tai lisäravinteiden myyntiä.

Jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät!

– Sami ja Teemu

Mukana apuvalmentajana Riina KIVIKOSKI

Riina Kivikoski on personal trainer, fitness-urheilija ja kondiittori. Tämä takaa, että hänen takataskustaan löytyy reseptit jos jonkinlaiseen painonpudotusta edistävään herkkuun. Hän näyttää valmennuksessa viisi erilaista esimerkkiä erittäin maukkaista luomuksista.

Näitä asioita on kysytty VALMENNUKSESTA - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Millaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen lähestymistavan.

Entä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

Tarvitaanko superfoodeja tai ravintolisiä?

Ei tarvita. Suosittelemme ainoastaan D-vitamiinia ja kalaöljyä, mutta pakkoa niiden käyttämiseen ei ole.

Voi olla, että ruokavalioosi ilmestyy sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät ole vielä tuttuja. Mutta ei mitään sen mystisempää kuin mitä lähimarketistasi löydät.

Sopiiko tämä ruokavalio juuri minulle?

Jos elimistösi on terve, ruokavalio toimii kaikilla suurinpiirtein samalla tavalla. Tottakai erityistapauksissa kannattaa kysyä mielipidettä lääkäriltäsi.

Onnistunko 100% varmuudella?

Jos noudatat antamiamme ohjeita, on vaikea nähdä miksi epäonnistuisit. Jos taas et pysty noudattamaan ohjeita, niin silloin vastaus on ei.

Joskus syömiskäyttäytymisen taustalla on niin isoja syitä (esimerkiksi traumat, joita ei välttämättä edes tiedosta), ettei niitä pystytä ratkaisemaan millään kahdeksan viikon aikana.

Silloin tilanne vaatii muita työkaluja ja tämä valmennus ei ole sitä varten.

Onko tätä ohjelmaa mahdollista noudattaa, jos tulee uusia koronarajoituksia?

On. Ohjelma vaatii vain normaalia ruoanlaittoa, normaaleilla ruoka-aineilla. Ruokakaupat pysyvät koronarajoituksien aikana auki. 

Ruokavaliota voi noudattaa koko perhe. 

Paljonko ruokavalion noudattaminen maksaa kuukaudessa, jos ostaa ruokatarvikkeet tavallisesta marketista?

Edellisessä valmennuksessa olleet kertoivat, että heidän ruokakulunsa pienenivät huomattavasti. Eli tulet todennäköisesti säästämään jo pelkästään kauppalaskun pienenemisellä.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni tai esimerkiksi herkuttelua?

Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä. Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti. On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi syödä jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

Olen vegaani / kasvissyöjä, sopiiko ruokavalio minulle?

Ruokavaliosta saa vähän muokkaamalla sinulle sopivan version. 
Valmennus sisältää oman ohjeistuksen kasvisruokavaliota noudattaville. Kasvisruokailijoiden ohjeistus sisältää erilaisia kasviproteiinien lähteitä.

Tätä voi myös vegaanina hyödyntää, mutta se vaatii jonkin verran soveltamista ja ruokavalio ei todennäköisesti tule olemaan yhtä laaja. Valmiita kasvisruokavalioon sopivia reseptejä on valmennuksessa paljon, ja niitä voi halutessaan muokata täysin vegaanisiksi vain vaihtamalla proteiininlähteen vegaaniseen vaihtoehtoon.

Annamme asiaan lisää ehdotuksia valmennuksessa. 

Olen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

Liian usein epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvä elämäntapaa. Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan tilanteeseen, missä oli ennen dieettiä. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa? Tässä valmennuksessa kysymys ei ole takaisin paluusta.

Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä?

Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittiövaaka on hyvä hankinta. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein. Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Kun mittaa vyötärönympärystä kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu.

Aloita nyt muutos kohti virkeämpää ja kevyempää arkea!

Liittymällä mukaan nyt, saat heti 8 viikon valmennuksen kattavat itseopiskelumateriaalit käyttöösi, mutta lisäksi pääsyn 7.1.2022 yhteiseen aloitukseen kevään ensimmäisessä ryhmässä muiden kanssa.

Yhteisessä aloituksessa (tammikuussa) pääset valmennuksen suljettuun Facebook-ryhmään, sekä saat valmentajien täyden tuen ja avun itseopiskelun jatkoksi.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukortilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak käyvät. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}