Äijien kuntosalitreeni -verkkovalmennus

Selkeä ja järkevä 12 viikon kuntosalivalmennus.
Aikuiselle miehelle – lisää lihasta, itsekunnioitusta ja parempaa toimintakykyä arkeen.

 • Kaikkea muuta kuin perinteinen A4 -paperilla oleva treeniohjelma: opit 
kokonaiskuormituksesta, kuinka mieli ohjaa toimintaa, ruoansulatuksesta, palautumisesta, unesta, ryhdistä, hormonitoiminnasta ja kehonhuollosta.
 • Järkeistettyä ja suunnitelmallista treenaamista kuntosalilla, jota tukee ravintosuunnitelman mukainen ruokavalio.
 • Opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden turvalliset suoritustekniikat - Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Sopii aloittelijalle, kokeneemmalle treenaajalle, tavoitetta, sekä treenistruktuuria kaipaavalle. Jokaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan treenaamisen ympärillä.
 • Mukana jo yli 500 osallistujaa!
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla! (Smartum, ePassi, tykysetelit, Eazybreak ja Edenred)

Lue eteenpäin, jos haluat saada kuntosalilla käytetystä ajasta kaiken hyödyn irti

Moi! Olen hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilainen Teemu Eloranta. Olen perheenisä, ravintoterapeutti ja valmentaja.

Urani aikana olen valmentanut yli 20 000 ihmistä aina suomenmestareista ihan tavallisiin ihmisiin. Onpa minut valittu myös vuoden fitnessvalmentajaksi taannoin. Tiedän miltä erilaiset ruokavaliot ja treeniohjelmat näyttävät riippumatta siitä, millä tasolla hommaa tehdään.

Olen kuullut monia tarinoita siitä, kuinka treeni-intoa löytyy ja salikorttikin on jo lompakossa. Fiilis on hyvä, mutta jokin välillä tökkii. Treeneissä ei ole suunnitelmallisuutta, punaista lankaa, eikä tuloksiakaan tule halutulla tahdilla ja temmolla.

Välillä suunta on oikea, mutta sitten homma taas polkeekin paikoillaan. Kaikki on tuttua, mutta selkeät rytmit ja ohjeet treenamisen (ja ruokailun) suhteen uupuu. "Ens viikolla vaan kovemmat painot tankoon" - Mitäpä jos ei.

Moni haluaisi aloittaa treenaamisen kuntosalilla tai palata salille painojen paukkeeseen monen vuoden tauon jälkeen, mutta ei tiedä mistä kannattaisi aloittaa. Mitä tehdä, miten pitää motivaatiota yllä ja suunnan oikeana alusta alkaen... Miten ottaa treenamiseen vaikuttavat seikat kokonaisvaltaisesti huomioon?

Tai sitten treenaminen sujuukin jo ja tiedonnälkä on kova. Kaikki pukkarivinkit on käytössä, ja halu oppia uutta on korkealla. Moni asia kuitenkin kokeneemmallakin konkarilla jää huomioimatta, kun vain ohimennen kuulee esimerkiksi unen ja kehonhuollon tärkeydestä.

Mutta minäpä autan ja kerron.

Jos olet suunnitellut lähteväsi kuntosalille treenaamaan tai haluaisit saada aikaan myös tuloksia,  Äijien kuntosalitreeni on juuri sinua varten.

Valmennuksessa treenataan sillä tavalla järkevästi, ettei paikat mene heti hajalle ja kolmen kuukauden treenitauolle ei ole tarvetta. Tarkoitus ei välttämättä ole päästä kehonrakennus-kisoihin, vaan hyvään peruskuntoon, lisätä kroppaan lihasta, lisätä voimaa ja saada keho terveeseen ryhtiin

Aloitetaan perusasioista. Oikeita liikkeitä, oikeita määriä, oikein tehtynä. Ensin hyvä pohjakunto alle ja katsotaan sitten mitä seuraavaksi. Tällä ohjelmalla voit kuitenkin halutessasi jatkaa kuinka pitkään tahansa. 

Suurin osa meistä nimittäin tarvitsee enemmän hyvää säännöllistä perustreeniä, eikä pikarykäisyjä tai kuntokuureja. Tavallisella ihmisellä ole aikaa olla salilla kuutta kertaa viikossa. Joten parempi tehdä se määrä, millä saavuttaa parhaat tulokset minimipanostuksella.

Suurin hyöty säännöllisestä kuntosalitreenistä ei välttämättä edes ole lihaskunnon kasvu. Vaikka senkin hyödyt ovat massiiviset. Lihaskunto on tärkeää, mutta suurin hyöty on se kunnioitus mitä alat tuntea itseäsi kohtaan, kun alkuvaikeuksista huolimatta päätit ryhtyä toimeen.

"Michiganin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan huonon lihaskunnon omaavilla oli 50 % todennäköisyys kuolla aiemmin kuin vastaavan ikäisillä paremman lihaskunnon omaavilla."

Katso tästä esimakua valmennuksesta:

Jos tunnistat itsesi jostain seuraavista kohdista, Äijien kuntosalitreeni sopii juuri sinulle

 • Olet treenannut joskus aikaisemmin tai nuoremmalla iällä. Nyt olisi aika palata treenin pariin.
 • Et ole treenannut aikaisemmin ollenkaan, mutta nyt se tuntuisi ajankohtaiselta. Haluat kokeilla treenaamista kuntosalilla ja tehdä asiat alusta alkaen oikein.
 • Treenaat jo, mutta kaipaat, että joku kertoo sinulle asioista lisää. Haluat laajentaa osaamistasi ja ymmärrystäsi treenaamisen ympärillä.
 • Olet koittanut ottaa itseäsi niskasta kiinni ja aloittaa treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin.
 • Haluat, että joku yksinkertaistaa sinulle perusasiat käyttökelpoiseen muotoon, jotta voit keskittyä treenamiseen hifistelyn sijaan.
 • Treenamiseen liittyvät asiat tuntuvat siltä, että niitä internet pullollaan ja et jaksa edes aloittaa perehtymistä. Haluat, että joku leikkaa monimutkaisuuden viidakon läpi ja kertoo sinulle miten asiat toimii.
 • Haluat selkeät ohjeet ihmisiltä, jotka tietävät asiasta jotain kokemuksensa ja myös tietomääränsä kautta. Haluat oppia ihmisiltä, joka elävät niin kuin opettavat.
 • Haluat treenata ja tehdä liikkeet oikealla tekniikalla niin, että paikat pysyvät ehjinä.
 • Haluat syödä treenaamisen ohella niin, että se tukee harjoitteluasi.
 • Haluat tuen ja avun ympärillesi, jotta voit kysyä jos jokin liike tai asia askarruttaa. Muutakin tukea kuin ***tuilevat työkaverit, joka kannustavat sinua eteenpäin.
 • Haluat saada kuntosalilla käytetystä ajasta kaiken tehon ja hyödyn irti.

Vahvistamalla oikeita lihasryhmiä, suoristat ryhtisi automaattisesti

Lähde mukaan treenaamaan ja aloita syksy virkeänä ja sporttisena... pian muutos näkyy myös hyvinvoinnissasi!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 129€

Varaa paikkasi painamalla tätä keltaista nappia 

 • Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Saat pitää materiaalit ikuisesti, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Jos tunnistat itsesi tästä listasta, tämä valmennus EI ole sinua varten...

 • Et ole kiinnostunut työnteosta tai rehkimisestä. Salille on mentävä ja se päätös on tehtävä joka kerta. Aluksi se ei välttämättä ole helppoa, mutta jossain vaiheessa on vaikeampaa olla menemättä, kun pääsee vauhtiin.
 • Elämässäsi on monia stressitekijöitä: Liikaa töitä, vähäiset unet, lapset, avioero ja hajonnut auto. Jos tilanteesi on tämä, treenaaminen kannattaa aloittaa vasta sitten kun on tilaa hengittää. Treenaaminen valtavan stressikuorman keskellä on varsin hyödytöntä puuhaa.
 • Kuvittelet olevasi pidemmällä kuin olet. Jos ajattelet, että sinusta tulee parissa kuukaudessa jotain suurenmoista tai tuloskehitys on samaa luokkaa kuin se oli 16-vuotiaana, niin suosittelen syömään pari puurolautasellista nöyryyttä ja palaamaan asiaan uudelleen sen jälkeen. Tulosta tulee kyllä, mutta fysiikan lakeja tässä valmennuksessa ei pystytä rikkomaan.
 • Haluat jotain he***tin trendikästä hifistelyä. Tässä valmennuksessa ei tehdä tempausta tasapainolaudan päällä tai juosta mäkisprinttejä autonrengasta vetäen.
 • Olet hardcore treenaaja, treenaat ja haluat treenata todella kovaa tai tähtäät esimerkiksi kilpailuihin.

Alle tunti kolme kertaa viikossa riittää!

Vähemmän on enemmän. Kun tietää mitä tekee, ei siellä salilla tarvitse, eikä edes kannata asua.

Monien ongelma onkin, että yritetään tehdä liian paljon. Vaikka pitäisi tehdä sen verran, että se riittää, säännöllisesti. Kun tätä peruspakettia jatkaa sen kuukauden toisensa jälkeen, alkaa se vähitellen se temppelikin muovautua.

Sitä ei saada veistettyä kuukaudessa tai kahdessa, vaikka voimatasot saattavat hyvinkin kasvaa kymmeniä prosentteja viikkojen vieriessä.

Perusukolle 3 kertaa viikossa punttisalin ovesta sisään ja ulos on riittävä määrä. Sitten jää vielä neljä päivää viikosta kaikelle muulle!

Ryhtini oikeni, olkapäät aukesivat, kummallisia jänteviä patteja ilmestyi joka puolelle kroppaa (=lihaksia) ja koko tässä kropassa oleminen ja sen kannattelu muuttui täysin. Elämän ilo alkoi pursuta minusta ja aiemmin taakkanani ollut keskivaikea masennus oli poispyyhitty. Samoin olkapää- ja kantapäävaivat katosivat. Ei ollut enää kiertäjäkalvosin- eikä plantaarifaskiittikipuja. Geelikorkotyynyt kengistä sai heittää roskiin ja rinulin lisäksi sain palauttaa vaparin uintivalikoimaani. Jaksan tehdä ja touhuta asioita työpäivän jälkeen kuurin ansiosta ihan eri malliin kuin aiemmin. Sporttisuudesta tuli kertakirpasulla uusi elämäntapa minulle. Niin ja ulkonäköni - huh huh. Niin kuin kroatialaisystäväni sanoi: "You are not the same person".

- Valmennukseen osallistunut

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta ja syy siihen, miksi tästä kannattaa maksaa...

Valmennus kestää 12 viikkoa. Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit. Saat kaiken valmennusmateriaalin heti käyttöösi. Suosittelemme kuitenkin, että käyt valmennuksen läpi ehdottamassamme järjestyksessä viikko kerrallaan.

Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten ehdit käydä niitä läpi niin usein kuin haluat.

 • Miehille suunniteltu ja ohjeistettu 12 viikon treeniohjelma (Arvo 200€)

  …jota voi jatkaa myös valmennuksen päätyttyä.

  Koko kehon treeniohjelma on valmennuksen ajan 3-jakoinen, eli treenikertoja tulee viikossa kolme (halutessasi toki useammin). Selkeällä toteutuksella ja monipuolisella treeniohjelmalla saat treenirutiinin helposti osaksi arkeasi.

  Viikottaiset treenikerrat on jaettu lihasryhmittäin, joten koko kroppa tulee treenattua oikein. Tärkeitä lihashuoltoja, kehonhuoltoja, ryhtiä parantavia harjoituksia ja kevennettyjä viikkoja unohtamatta. Kyllä, otamme huomioon myös lihashuollon tärkeyden. Jumi ei ole voimaa.

  Jokaisesta treeniliikkeestä on erillinen ohjevideo, jossa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein. Ohjeet kulkevat kätevästi mukana puhelimessa, tietokoneessa tai tabletissa. Tarvitset vain nettiyhteyden.

 • Ammattilaisen laatima ravintosuunnitelma (Arvo 200€)

  Käydään läpi asioita myös keittiön puolella. Saat tietoa ravitsemuksesta, ruoansulatuksesta, alkoholin käytöstä (halutessasi sallittua valmennuksen aikana), sekä nesteytyksestä.

  Saat ravintosuunnitelman mukaisen ruokavalion oman painoluokkasi mukaan, joka tukee harjoitteluasi. Ruokavalion tavoitteena on lisätä hyvää oloa, eikä painonpudotus ole suurimpana tähtäimenä, vaikka se monella saattaakin tapahtua elimistön lähtiessä toimimaan.

  Ravintosuunnitelman avulla opit ateriarytmin ja säännöllisyyden tärkeyden, sekä syömään suhteessa harjoitteluun.

 • Ammattivalmentajan tuki, apu ja vinkit koko valmennuksen ajan (Arvo 450€)

  Koko valmennuksen ajan mukana tsemppaamassa on valmentajasi Teemu Eloranta. Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat Teemun päivittäin. Ryhmässä Teemu on vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko kahdentoista viikon ajan.

  Jos pyytäisit Teemulta valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

 • Kokonaisvaltaista tietoa hyvinvoinnista kuntosaliharjoittelun ympärille (Arvo 150€)

  Valmennuksen sisältö ei lainkaan jää vain treeniohjelman ja ruokavalion ympärille. Videosarja syventyy ryhtiharjoituksiin, lihashuoltoon ja kehonhuoltoon.

  Saat tietoa mielen voimasta, omasta kapasiteetista ja kuormittavista tekijöistä, joita on muuten muitakin kuin vain työelämä.

  Vinkkejä ja ohjeet parempaan uneen, sekä ryhtiin (joilla on suuria vaikutuksia!).

  Apua parempaan vatsan toimintaan ja tärpit ruoansulatukseen, sekä tietoa hormonitoiminnasta eli mieshormonistamme testosteronista.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen niin se olisi 1000 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat koko valmennuksen hintaan 129€

Tälläinen ohjelma luo valtavasti motivaatiota. Kävikin mielessäni, että olen hukannut elämästäni 15 vuotta, koska olen reenannut "väärin". Ryhti on korostunut ja ohjelman mukaiset lihasjaot /päivä tukivat hyvin myös jaksamista eikä paikat menneet juurikaan jumiin. Yleensä kaipaan hierojaa useasti kahden kuukauden aikana. Nyt ei ollut tarvetta hierojalle, eli siis ohjelman kautta myös hyvinvointi nousi. Olen tällä hetkellä energisempi ja erittäin tyytyväinen saavutettuun työhöni.

- Valmennukseen osallistunut

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssani 12 viikkoa ja et syystä tai toisesta ole tyytyväinen materiaaleihin, etkä saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan. 

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Pelkkää iloa ja voitosta voittoon kulkemista ihan ekasta viikosta alkaen. Kehitysviikko-ajatus tuntui ensin laiskottelulta, mutta aukesi heti ekalla kertaa minulle. Lepo on 54-vuotiaalle ensiarvoisen tärkeää kun treenaa.

- Valmennukseen osallistunut
KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 129€

Varaa paikkasi painamalla tätä keltaista nappia 

 • Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Saat pitää materiaalit ikuisesti, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat valmentajaksesi mukaan Teemu Elorannan auttamaan ja tukemaan sinua koko 12 viikon ajaksi

Valmentajanasi tässä valmennuksessa toimii hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilainen Teemu Eloranta.

TEEMU ELORANTA
Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja

"Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti ja lisäksi olen erikoistunut suolistosairauksien kanssa painiskelevien ravitsemukseen. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme.

Muiden valmennusten lisäksi valmennan urheilijoita ja konsultoin lisäravinnealan yrityksiä.

Loin miehille täysin oman treenivalmennuksen, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle.  Valmennukseen pystyin myös tuomaan tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen mies tietää, kun ikää alkaa tulla lisää, kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit toimivat eri tavalla. Onneksi näihin asioihin voi vaikuttaa ja niistä jatkamme valmennuksessa."

EVELIINA TISTELGREN
Fitneksen maailmanmestari 

Eveliina on fitneksen maailmanmestari vuodelta 2019 ja hän on ollut Teemun valmennettavana 7 vuotta. Eveliina on valmennuksessa mukana opastamassa kuntosalitreeniin näyttämällä treeniliikkeitä yhdessä Teemun kanssa.

Mitä hyötyä kuntosalitreenistä on? Miksi valitsisit juuri tämän valmennuksen kaikista vaihtoehdoista, joita on tarjolla?

Niin, miksipä sitä kannattaisi käydä kuntosalilla? Esimerkiksi siksi, että...

 • Voit nostaa teini-ikäisen lapsesi syliin kuin se olisi taas 4-vuotias.
 • Saat paremman ryhdin, näytät arvovaltaisemmalta. Ryhti vaikuttaa omaan mielialaan, mutta myös muiden suhtautumiseen sinua kohtaan. Halusimme tai emme, me automaattisesti arvostamme enemmän ihmistä, joka on fyysisesti hyvässä kunnossa. Se on asia, minkä voi saavuttaa vain tekemällä hommia (toki genetiikkaa auttaa asiassa, mutta ei tee töitä puolestasi).
 • Vähennät kipuja ja kolotuksia.
 • Sängyssä on hauskempaa ja sieltä on helpompi aamuisin nousta ylös.
 • Ravitset kehoasi oikein. Lihasvoimaharjoittelu on äärimmäisen tärkeää. Se edistää toimintakykyä arjessa ja vahvistaa lihaksia, sekä luustoa. Arkesi rullaa nyt ja tulevaisuudessa mukavemmin.
 • Olet energisempi (päivää ei tarvitse käynnistää pannullisella kahvia ja työpäivän jälkeen ei tarvitse jäädä sohvalle makaamaan).
 • Pääset kuntoon ja opit pitämään itsesi kunnossa. 12 viikkoa riittää isoon muutokseen, riippuen lähtötasostasi.

Mutta miksi juuri tämä valmennus satojen muiden vaihtoehtojen joukosta? Koska tässä ei ole mitään erikoista ja juuri siksi se toimii. Sen sijaan, että vertailisit loputtomasti erilaisia treenimetodeja ja etsisit jotain ns. ”täydellistä ratkaisua”, tärkeämpää on aloittaa. Hienosäätöä voi tehdä matkan varrella, mutta perusasiat ovat samat kaikille.

Saat lisäksi itsellesi samalla 12 viikkoa huipputasoista personal trainerin tukea. Sinun ei tarvitse jäädä vellomaan epäselvyyteen, vaan koko valmennnuksen ajan voit aina kysyä ja saada apua.

Me suunnittelemme tuotteemme tavallisille tyypeille. Tämän kuntosalivalmennuksen tavallisille äijille. Emme niille, jotka esimerkiksi tekevät elantonsa liikunnalla, jolloin treenillä on aivan eri prioriteetti. Sinun ei tarvitse asua kuntosalilla onnistuaksesi tällä ohjelmalla.

Valmennuksen koko hinta on vain 129€

Kyseessä on kertamaksu, etkä sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko kattavan valmennuksen hinta on siis vain 129 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita.

Koko 12 viikon valmennuksesta maksat siis vain vähän yli 10€ viikossa. Se on 1,5 euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla, joka tukisi muutostasi ja hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

Tuli ja tulee taas säännöllisesti treenattua. Hyvä mieli ja kropassa näkyy tekeminen. Perusliikkeilla meinaan jatkossakin vääntää. Ne jaksaa tehdä ja ne osaa. Tässä valmennuksessa ei tarvitse pelätä paikkojen menemistä rikki. Liikkeet hyvin mietittyjä ja lämmittelyyn sekä lihashuoltoon kiinnitetään riittävästi huomiota.

- Valmennukseen osallistunut

12 viikon päästä voit olla täysin uusi mies... energisempi ja voimakkaampi!
Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 129€

Varaa paikkasi painamalla tätä keltaista nappia 

 • Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Saat pitää materiaalit ikuisesti, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolta alaspäin, niin näet vastauksen.

Miten valmennus toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit. 

 

Lisäksi valmentajasi Teemu Eloranta on mukana valmennuksen ajan (12 viikkoa) sisäisessä ja suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

 

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä heti, tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

 

Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

Et menetä, sillä valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei ole sinua varten, eikä se tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi täysimääräisenä. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

 

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Mitä kaikkea tarvitsen, jotta valmennuksen toteuttaminen on mahdollista?

Kyseessä on miesten kuntosalivalmennus, joten pääsy kuntosalille on tärkeintä. Treeniohjelman liikkeissä käytetään kuntosalilta löytyvää laitteistoa ja välineistöä, joten homma pelittää parhaiten kun sinulla on kuntosalijäsenyys, kuntosalikortti tai oma kotisali.

 

Mukavat ja itselle sopivat varusteet ja vaatetukset ovat tietenkin sellaisia asioita, jotka tekevät treenaamisesta entistä mielekkäämpää. Kuitenkaan satojen eurojen satsausta ei tarvitse tehdä.

 

Ruokavalion suhteen et tarvitse erityisiä välineitä, sillä ruokien kokkaus onnistuu tavallisilla keittiövälineillä. Mitään ei siis ole pakko hankkia lisäksi keittiöön.

Kenelle tämä valmennus sopii?

Suunnittelemme tuotteemme tavallisille tyypeille. Tämän kuntosalivalmennuksen tavallisille äijille. Emme niille jotka esimerkiksi tekevät elantonsa liikunnalla, jolloin treenillä on aivan eri prioriteetti.

 

Valmennus sopii:
– Sinulle, joka olet aloittamassa kuntosalilla treenaamista
– Sinulle, joka et ole vielä aiemmin treenannut kuntosalilla
– Sinulle, joka olet jo treenannut kuntosalilla 
– Sinulle, joka haluat tavoitteen ja struktuurin treenaamisen ympärille
– Sinulle, joka haluat laajentaa osaamistasi treenaamisen ympärillä
– Sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen paketin, jolla saat hyvää oloa ja jaksamista

 

Olit sitten aloittelija tai kokeneempi kuntosalikävijä (mutta et kuitenkaan hardcore treenaaja tai kisoihin valmisteleva), valmennuksessa on varmasti uutta tietoa. 

Kuuluko valmennukseen ruokavalio? Minkälainen ruokavalio on?

Kuuluu! Ruokavalio on suunniteltu tukemaan valmennuksen treenejä ja yleistä jaksamista. Saat tarkat ohjeet syömiseen, mutta tilaa on myös muuttujille ja omille valinnoille.

 

Ruokavaliossa noudatetaan neljän aterian rytmiä. Aamuisin ja iltaisin syödään pääasiassa rasvaa ja proteiinia, päivän aktiivisina tunteina taas hiilihydraattia ja proteiinia. Treenipäivinä syödään 5 ateriaa eli treenin jälkeen syödään yksi eksta-ateria. Ruokavaliota ei ole suunniteltu painonpudotukseen, mutta jos tämä on tavoitteesi, painoa on mahdollista pudottaa energiamäärää pudottamalla.

 

Valmennuksen läpikäymisen edellytys ei ole ruokavalion noudattaminen, vaan voit halutessasi jatkaa itsellesi hyväksi havaittua ruokavaliota. Jos listalla on jotain sinulle sopimatonta, voit korvata sen aina jollain sinulle paremmin sopivalla tai enemmän oman mielesi mukaisella. Kasvisruokavalion noudattaminen onnistuu korvaamalla proteiininlähteet omilla, kasvisperäisillä vaihtoehdoilla. Olen itse noudattanut tätä ruokavaliomallia jo toistakymmentä vuotta.

Voinko maksaa Smartumilla tai jollakin muulla liikuntaedulla?

Tottakai! Voit maksaa verkkopankin, maksukorttien, laskun ja osamaksun lisäksi seuraavilla eduilla: Smartum, ePassi, tykysetelit, Eazybreak ja Edenred.

 

Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta (kun painat mistä tahansa tämän sivun keltaisesta osto-painikkeesta).

Minulla on vamma/olen palautumassa leikkauksesta/luuni on murtunut. Sopiiko tämä valmennus minulle?

Jos jokin treeniliikkeistä ei onnistu, voit vain jättää sen pois tai korvata jollakin sopivammalla liikkeellä. Treeniohjelman liikkeistä ei ole kuvattu eri variaatioita, mutta saat tarvittaessa apua valmennuksen sisäisessä ja suljetussa Facebook-ryhmässä Teemulta.

 

Muistathan kuitenkin aina konsultoida omaa lääkäriäsi, jos epäilet tilanteesi sopivuutta valmennuksen liikkeisiin. 

Entäpä tuo korona? Mitäs sitten jos salit ovat kiinni?

No se on asia mihin on vaikea vaikuttaa. Emme tiedä mihin suuntaan maailma on menossa asian suhteen.

 

Mutta sen tiedämme, että materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi, eli voit palata treenin pariin heti kun se on mahdollista. Tai kyhätä vaikka kuntosalin kotiisi!

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia seuraavan 12 viikon aikana?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 129€

Varaa paikkasi painamalla tätä keltaista nappia 

 • Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi! Saat pitää materiaalit ikuisesti, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi