Äijien kotitreenistartti - verkkovalmennus

Varaa paikkasi mukaan nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi!

Ammattilaisten suunnittelema treeniohjelma tavalliselle miehelle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin.

 • Opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden turvalliset suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Opit miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta nyt keskitymme treenaamiseen. Yksi asia kerrallaan kuntoon, sillä liian monen muutoksen tekeminen yhtäaikaa ei onnistu.
 • Ei järjettömiä tuntien treenejä, vaan sellainen tahti ja teho, että sen voi tavallinen työssäkäyvä ihminen ylläpitää.
 • Pysyt varmasti mukana - 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää! Treenaat ajasta ja paikasta riippumatta, ilman ylimääräisiä välineitä.
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärillesi ja tsemppaavat valmentajat mukaan muutokseen.

Mukana jo yli 1600 osallistujaa!

Lue eteenpäin jos haluat tehdä kotonasi jotain sellaista, mikä toimii, koska sinulla ei ole aikaa asua kuntosalilla kuutta kertaa viikossa

Moi! Olen hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilainen Teemu Eloranta. Olen perheenisä, ravintoterapeutti ja valmentaja.

Urani aikana olen valmentanut yli 20 000 ihmistä aina suomenmestareista ihan tavallisiin ihmisiin. Onpa minut valittu myös vuoden fitnessvalmentajaksi taannoin. Tiedän miltä erilaiset ruokavaliot ja treeniohjelmat näyttävät riippumatta siitä, millä tasolla hommaa tehdään.

Huomasinkin, että Suomesta ei oikein löydy normaalille miehelle suunniteltua treeniohjelmaa, jonka voisi tehdä kotona.

Siis treeniohjelmiahan löytyy kyllä. On olemassa monenlaista aamusprinttiä, näyttäviä käsilläseisontapunnerruksia, vatsatreeniä ja punttien heiluttelua. Mutta jos ikää on kertynyt ja on ollut vähän muutakin tekemistä, kaikenlainen "treenihifistely" tai salilla asuminen voi tuntua hiukan epärealistiselta.

Tai ainakaan kuntosali ei ole se paikka, josta tekisi mieli lähteä liikkeelle.

Äijien kotitreenistartti -valmennuksessa pistetään ensin kotona liikunnallinen pohja kuntoon ja vasta sitten lähdetään lisäämään rasitusta. Jos lähdetään nuoruuden innolla painamaan lenkkipolulle, niin siinä ei mene kuin paikat paskaksi.

En pakota sinua salille tekemään mitä ihmeellisimpiä liikkeitä, jotka vievät ikuisuuden tai diettaamaan niukalla ruoalla, joka vetää sängyn pohjalle ensimmäisen viikon jälkeen.

Sen sijaan keskityt tekemään ytimekkäitä treenejä turvallisesti kotona. Tämä on hyvin yksinkertaista ja siksi niin tehokasta.

Tämä treeni oli joustavuudessaan minulle paras mahdollinen tapa totuttaa kroppa taas liikkumiseen. Olin nuorempana aktiivinen liikkuja, mutta nyt aikuisiällä treenaamisen aloittaminen on aina tyssännyt liian kovaan starttiin (paikat totaalisen rikki ensimmäisen treenin jälkeen -> flunssa -> treenaaminen jää). Teidän treeniohjelmassa on hienosti huomioitu ns. nollasta aloittaminen ja kehon valmistelu kovempaa harjoittelua varten kiireettömästi.

- Valmennuksessa mukana ollut

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, Äijien treenistartti sopii juuri sinulle

 • Tuntuu, että nuorena treenaaminen sujui ja sai syödä mitä halusi, mutta nyt rasvaa kertyy ja sporttinen olo alkaa olla kaukana.
 • Koet, että joudut välttelemään saunailtoja, rantapäiviä ja uimahallireissuja, joissa pitäisi näyttää paljasta pintaa. Mitä jos sen sijaan voisitkin odottaa niitä innolla?
 • Olet koittanut ottaa itseäsi niskasta kiinni ja aloittaa treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin. On liikaa vaihtoehtoja mitä tehdä ja et tiedä mikä olisi järkevintä.
 • Haluat kiihdyttää testosteronin eli mieshormonin tuotantoa luonnollisilla tavoilla. Tämä vaikuttaa miehen hyvinvointiin uskomattoman paljon.
 • Haluat ympärillesi valmentajat, jotka ovat tehneet tätä jo pitkään (ja ovat myös itse miehiä).
 • Olet kyllästynyt katsomaan supermahdottomia liikkeitä täynnä olevia treenivideoita, jotka leviävät Facebookissa. Haluat tehdä jotain sellaista, mikä toimii ja sopii normaalille miehelle.
 • Haluat treenata kotona tehokkaasti ja säästää aikaa. Video pyörimään ja seuraat perästä, sillä siisti.
 • Haluat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä loputonta valintojen suota. Sinulla on muutakin mietittävää elämässä.
 • Haluat parantaa lihaskuntoa ja kestävyyskuntoa kotoa käsin. Unohtamatta sitä, että paikat pysyvät ehjinä.

Liikunnan ilo on tullut takaisin! Ihan mahtava fiilis, kun huomaa kesken työpäivän odottavansa innolla illan treenihetkeä ja kun jaksaa tehdä esimerkiksi raskaampia pihahommia väsymättä. Myös aamuisin sängystä nouseminen on nykyään helpompaa.

- Valmennuksessa mukana ollut

Valmentajat tuntuu ottavan asian omakseen, mikä on hyvä asia. Ihmisläheisyys ja hyvä ihmistuntemus huokuu valmentajista. Korona-aikaan kotitreenit nousee arvoonsa.

- Valmennuksessa mukana ollut

Lähde mukaan treenaamaan kotoa käsin ja aloita vuosi 2021 virkeänä ja sporttisena. Varaa paikkasi mukaan nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta...

 • Treeniohjelman, joka sisältää selkeät 20 minuutin kotitreenit. Treenejä on aluksi kolme kertaa viikossa.
 • Ohjeet palauttavaan treenaamiseen (tärkeää etenkin fyysistä työtä tekeville). Saat ohjeet kehonhuoltoon, jolla ylläpidät ja lisäät kehon liikkuvuutta nyt ja tulevaisuudessa.
 • Vinkkejä ravintoon, ruoansulatukseen, hormonitoiminnan ja testosteronin (eli mieshormonin) tehostamiseen.
 • Ryhmän sekä valmentajien tuen ja avun kysymyksiä tai vinkkejä varten.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-ryhmään keskusteluita, tukea ja tsemppiä varten.
 • 100 % tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat kiinni treenaamisesta, pistät rasvan palamaan ja löydät piiloon menneet lihakset. Olet pirteämpi, energisempi ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi sekä voimakkaammaksi.

Kun varaat paikkasi mukaan, saat henkilökohtaiset tunnukset suljetulle valmennusalustalle ja pääset heti materiaalien pariin. 

Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten ehdit kerrata ja käydä kaiken läpi niin usein kuin haluat.

Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Voit vain seurata ohjeita. Lisäksi valmentajat ovat mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Iso kiitos koko porukalle. Pidän siitä että homma on kannustavaa ja positiivista. Meitä äijiä on varmaan monentasoisia tässä projektissa ja meininki oli hyvä. Tästä jää monta juttua viikottaiseen treeniin. Videot ja ohjeet todella ammattitaidolla tehtyjä.

- Valmennuksessa mukana ollut

Liikkuvuus tuntuu olevan parantunut niin, että kello kääntyi takaisin 10 vuotta. Luulin että 36 vuotiaana oli fyysinen alamäki oikeasti alkanut, mutta ei sentään.

- Valmennuksessa mukana ollut

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kahdeksan viikkoa ja et saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia.

Tästä sinä maksat osallistuessasi...ja tämän kaiken tarkalleen saat

Haluaisitko suunnata kohti vuotta 2022 niin, ettei kaljamaha pursua paidan sisältä eikä housut kiristä?

Haluaisitko osallistua aktiivisempiin rientoihin ja menoihin tai leikkiä lasten kanssa ilman, että henki salpaantuu muutaman minuutin jälkeen?

Olisiko mukavampaa seistä ryhti suorassa ja kohdata elämän tarjoamat haasteet hymyillen?

Enää tavoitteesi ei tarvitse karata kauemmaksi, vaan yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen voit tehdä niistä totta.

Paketoimme tähän valmennukseen kolmen valmentajan osaamisen, jonka saat miehille suunnattuna valmennuksena. Jos ostaisit tämän valmennuksen yhdeltä meistä henkilökohtaisena valmennuksena, sen hinta olisi huomattavasti enemmän kuin nyt verkkovalmennuksena.


Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Miehille suunniteltu ja ohjeistettu 8 viikon kotitreeniohjelma (Arvo 395€)

  Voit valita treenaatko 3 vai 4 kertaa viikossa. Yksi treeni vie vain 20min.

  Saat jokaisesta liikkeestä hyvin selkeät ohjevideot, joissa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein.

 • Tietoa ja vinkkejä ravinnosta, sekä ruoansulatuksesta: Näin syöt treeniä tukevast niin, että rasva palaa (Arvo 195€)

  Käydään läpi tarkemmin asioita, joita ihmiset tyrivät keittiön puolella. Miksi tulokset jäävät yleensä saavuttamatta, vaikka treenaisi paljon. Kerromme myös miksi ei välttämättä kannatta yrittää muuttaa koko elämää samaan aikaan, vaan yksi palikka kerrallaan.

  Ensin treenataan ja sitten opetellaan syömään tai toisinpäin.

 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan mukana on valmentajasi Teemu Eloranta, jotka on suljetussa ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko valmennuksen ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 1190 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen hintaan 119€

Iso kiitos koko porukalle. Pidän siitä että homma on kannustavaa ja positiivista. Meitä äijiä on varmaan monentasoisia tässä projektissa ja meininki oli hyvä. Tästä jää monta juttua viikottaiseen treeniin. Videot ja ohjeet todella ammattitaidolla tehtyjä.

- Valmennuksessa mukana ollut

Lähde mukaan tänään ja tee päätös, joka muuttaa elämäsi!

Valmennuksen koko hinta on 119€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita.

8 viikon valmennuksesta maksat siis vain vähän yli 14 euroa viikossa. Se on kaksi euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

Tämä laittaa sinut harjoittelemaan itsesi hyvään kuntoon. Sopiva asteittain nouseva harjoituskuormitus ja omaan tahtiin eteneminen on mielekästä. Joustaa paljon joka suuntaan! Kiität itseäsi kun yrität vielä kerran nousta ylös!

- Valmennuksessa mukana ollut

Valmennuksen koko hinta lisämateriaaleineen on vain 119€

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Saat ammattivalmentajan mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

TEEMU ELORANTA
Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja

Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti ja lisäksi olen erikoistunut suolistosairauksien kanssa painiskelevien ravitsemukseen. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme.

Olemme viime vuosien aikana valmentaneet 8viikkoa.fi -tiimimme kanssa yli 25000 ihmistä painonpudotuksen suhteen. Tulokset ovat olleet hurjia.

Sitten huomasimme, että tavallisille miehille on tarjolla aika vähän tuotteita. Joten loimme heille ensin ruokavalioon keskittyvän Raskaasta sarjasta keskisarjaan -valmennuksen.

Kun osalla alkoi vyötäröltä vararengas sulamaan ja energia lisääntymään, mietimme, että ehkä he haluaisivat aloittaa treenamisen samalla tavalla.

Järkevästi ja tuloksekkaasti. Kotona. Siitä ajatuksesta syntyi Äijien kotitreenistartti -valmennus.

Valmennus, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle. Valmennukseen pystyin myös tuomaan tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen mies tietää, kun ikää alkaa tulla lisää, kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit toimivat eri tavalla. Onneksi näihin asioihin voi vaikuttaa ja niistä jatkamme valmennuksessa.

Mitä tämä 8 viikkoa kestävä Äijien treenistartti oikein sisältää?

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki materiaalit.

Jos et pysty aloittamaan valmennusta heti, huoli pois, sillä voit käydä valmennuksen myös omassa tahdissa läpi. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten ehdit kerrata ja käydä niitä läpi niin usein kuin haluat.

 • Viikko 1: "Kusipäätestin" tekeminen. Peruskunnon rakentaminen voi alkaa!

  Tarina testin nimen historiasta. Lähdetään liikkeelle ja kerrotaan miksi tehdään mitä tehdään. Ensimmäiset 3 treeniä.

 • Viikko 2: Tukilihakset kuntoon: selkä suoraksi ja lantio eteen. Bonuksena ravinto-osuus: syömällä näin varmistat, että tulosta tulee

  Seuraavat 3 treeniä. Bonuksena luento ravinnosta ja sen merkityksestä treenin kannalta. Kuinka vältät tyypillisimmät keittiömokat ja harhaluulot.

 • Viikko 3: Liikkuvuus ei ole pelkkiä spagaatteja, mutta olisihan ne kengännauhat hyvä saada itse kiinni

  Seuraavat 4 treeniä. Käymme läpi liikkuvuusharjoittelua, josta on käytännön hyötyä. Vältetään pahimmat jumit myös vanhemmalla iällä ja pidetään kroppa toimintakunnossa.

 • Viikko 4: Viimeinkin voimaa (luulin, ettei tämä treeniohjelma koskaan oikeasti ala)

  Osalle miehistä treenaaminen tarkoittaa nimenomaan voiman treenaamista. Ja nyt kun pohja on kunnossa, alamme keskittyä myös siihen siihen.

  Käymme läpi voimaharjoittelua ja alamme lisäämään treeneihin voimaa.

  Seuraavat neljä treeniä.

 • Viikko 5: Syvemmälle voimaharjoitteluun: miksi se on miehelle niin tärkeää

  Lisää jerkkua pakkiin. Seuraavat 4 treeniä.

 • Viikko 6: Palautuminen ja kevyempi treeniviikko. Kun enemmän ei ole aina parempi ja lihaskin kasvaa levossa

  Miten uni vaikuttaa treeniin? Muutama asia lisää ravinnosta.

  Näin huollat kehoasi tehokkaasti ja pienellä vaivalla.

 • Viikko 7: Turvallinen intervallitreeni - miten saada minimiajalla maksimitehot

  Ehkä olet jo kuullu HIIT-tyyppisestä treenistä tai intervallitreenistä? Nyt käymme läpi miten tehdä lyhytkestoista ja kovaa treeniä rikkomatta itseään. Opit miten voit minimiajassa saada maksimitehot irti treenistä.

  Seuraavat 4-5 treeniä.

 • Viikko 8: Kuinka tästä eteenpäin? Näistä palikoista oman tavoitteen mukaisen suunnitelman luominen ja kusipäätestin uusiminen

  Oman tavoitteen määrittäminen ja pysyvän motivaation luominen: Mitä oikein haluan? Ulkonäköä? Voimaa? Työssä jaksaminen? 

  Tulevan harjoittelun jaksottaminen. Kehitys ja palautuminen.

  Kusipäätesti uudelleen ja oman tuloskehityksen kartoittaminen.

8 viikon päästä voit olla täysin uusi mies... energisempi ja voimakkaampi! Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lue yleisimmät kysymykset ja vastaukset niihin!

Miten valmennus toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät heti kaikki valmennuksen materiaalit.

Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiin.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

Uskallat. Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta saat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. 

Annamme jokaiselle liikkeelle suoritusvaihtoehtoja, jotta voit valita liikkeestä sen version, joka sopii treenattavan lihasryhmän liikkuvuudelle ja voimatasoille.

Valmentajat ovat myös tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos sinua askarruttaa jokin treeniohjelman liikkeissä tai niiden suoritustekniikassa. 

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

Ei tarvitse. Jos sinulla on kotonasi matto ja jonkinlaiset kengät joilla voit kävellä, se riittää. Valmennuksen treenit tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

Entä jos harrastan jo liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Riippuu tietysti liikunnasta. Valmennuksen treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Aloitamme treeniohjelman hyvin maltillisesti, koska olemme huomioineet myös ne, jotka eivät ole liikkuneet juuri lainkaan tai liikkumisesta on jo pidempi tovi. Valmennuksen treeniohjelma mahdollistaa sen, että kaikki pääsevät mukaan jatkamaan tai aloittamaan liikunnan.

Eli voit ilman muuta osallistua mukaan, mutta ota huomioon, että olemassa olevaan treeniviikkoosi ilmestyy useita lisätreenejä ja joudut ehkä hieman karsimaan nykytekemisestäsi.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni? Joudunko jättämään saunaoluen pois?

Sinun ei ole pakko muuttaa mitään ruokavaliosi suhteen. Valmennuksessa on tarkoitus luoda tehokas, turvallinen ja toimiva liikuntarutiini, jota voisit ylläpitää myös jatkossa. 

Jos haluat enemmän tuloksia esimerkiksi painonpudotuksen suhteen, myös keittiössä kannattaa miettiä asioita tarkemmin. Käymme valmennuksen aikana läpi ruokavalion merkitystä, mutta suosittelemme, että et ota asiasta stressiä ensimmäisen kahdeksan viikon aikana.

Opetellaan ensin liikkumaan ja kun se toimii, katsotaan myös ruokailu kuntoon.

Olen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

Usein epäonnistumisten taustalla on sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvää elämäntapaa.

Treenibuumi-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että treenijakson jälkeen voi palata takaisin istumaan sohvalle. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

Tässä ei ole kysymys takaisin paluusta. Tavoite on oppia liikkumaan tavalla, jota voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

Olemme muodostamassa uutta suhdetta liikkumiseen. Yhdessä. Järkevästi ja tuloksekkaasti.

Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Voit siis osallistua valmennukseen ilman riskiä.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Saanko sixpackin näkyviin 8 viikossa?

Et. Paitsi jos rasvaprosenttisi on jo nyt alhainen.

Tiedätkös, suurin osa näistä netissä myytävistä treenijutuista on melkoista silmänlumetta. Lyödään joku fitnessmalli mainokseen ja väitetään, että sinusta tulee saman näköinen.

Mutta ei tule. Kaikkia meitä ei ole siunattu genetiikalla, mistä saadaan pienellä vaivalla veistettyä adonispatsas. Eikä kaikilla meillä ole aikaa laittaa suurinta osaa ajasta treeniin.

Oikeat tulokset tulee sillä, että aloitat nyt maltillisesti ja jatkat säännöllistä tekemistä. Jos tulee notkahdus, niin palaat takaisin rutiinin pariin.

Sitten kun aikaa on kulunut 3 kuukautta, 6 kuukautta ja 12 kuukautta, niin peilistä vähitellen tuijottaa takaisin ihan eri mies. Tämä 8 viikkoa on startti, jolla laitetaan pohja kuntoon (ja saavutetaan myös tuloksia, älä siitä huoli).

Mutta silti se on vain aloitus, uusi alku. Se millainen mies sinä olet vuoden kuluttua, riippuu siitä, mitä tapahtuu tämän treenijakson jälkeen.

Tee itsestäsi terve, hyväkuntoinen, suorituskykyinen ja energinen versio ja jätä kaikki muu roska toisille. 

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi