Huom! Tämä miehille suunniteltu valmennus alkaa 13.5, mutta voit käydä materiaalit ja treeniohjelman läpi omassa tahdissasi.

Perusäijän kotitreenistartti - Lähde liikkumaan järkevästi, tuloksekkaasti ja pysyvästi rikkomatta itseäsi.

Tämä ammattilaisten suunnittelema treeniohjelma on suunniteltu tavalliselle miehelle, joka haluaa treenata kotona ja aloittaa liikkumisen järkevästi hajoittamatta itseään.

 • Aloita treenaaminen niin, että varmasti pysyt mukana ja jaksat treenata itsesi kuntoon. 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää.
 • Opit paljon tehokkaita treeniliikkeitä ja niiden turvalliset suoritustekniikat ... ei tarvitse arpoa miten mikäkin toimii vaan katso helpot ohjeet videolta.
 • Opetamme miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta nyt keskitymme treenaamiseen. Asia kerrallaan kuntoon niin ei mene puurot ja vellit sekaisin. Liian monen muutoksen tekeminen yhtäaikaa ei onnistu.
 • Ei järjettömiä aamusprinttejä, käsilläseisontapunnerruksia tai muuta vastenmielistä, vaan sellainen tahti ja teho, että sen voi tavallinen aikuinen, työssä käyvä ihminen ylläpitää
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärille ja tsemppaavat valmentajat (kuva ohessa) mukaan muutokseen.
 • Mukana jo yli 538 osallistujaa!

Huom. Jos olet jo nyt fitness- tai crossfit-sankari, tämä tuote ei ole sinua varten.

Lue eteenpäin, jos hifistely ja trendikikkailu riittää jo. Sen sijaan haluat tehdä kotonasi jotain sellaista, mikä toimii ja sopii ihan tavalliselle äijälle, jolla ei ole aikaa asua salilla kuutta kertaa viikossa.

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnista ja ravinnosta kiinnostunutta valmentajaa. Huomasimme, että Suomesta ei löydy oikein normaalille miehelle suunniteltua treeniohjelmaa, jonka voisi tehdä kotona.

Siis treeniohjelmiahan löytyy kyllä. On olemassa monenlaista aamusprinttiä ja näyttäviä käsilläseisontapunnerruksia, vatsatreeniä ja punttien heiluttelua. Mutta jos ikää on kertynyt ja on ollut vähän muutakin tekemistä, kaikenlainen "treenihifistely" tai salilla asuminen voi tuntua hiukan epärealistiselta.

Tai ainakaan sali ei ole se paikka mistä tekisi mieli lähteä liikkeelle. Meistä valmentajista jokainen viihtyy salilla muodossa tai toisessa, mutta kun se ei ole se paikka mistä kannattaa aloittaa. Varsinkaan jos siellä ei ole käynyt pitkään aikaan.

Eli pistetään ensin pohja kuntoon kotona ja sitten lähdetään lisäämään rasitusta. Jos lähdetään nuoruuden innolla painamaan lenkkipolulle siinä ei mene kuin paikat paskaksi. Siinä on tuloskehitys aika kaukana kun jalka paketissa tai olkapää sijoiltaan.

Emme pakota sinua salille tekemään mitä ihmeellisimpiä liikkeitä, jotka vievät ikuisuuden ja sitten siihen päälle dieettaamaan niukalla ruualla, joka vetää sinut sängyn pohjalle ensimmäisen viikon jälkeen.

Sen sijaan keskityt tekemään ytimekkäitä treenejä turvallisesti kotona. Tämä on hyvin yksinkertaista ja siksi niin tehokasta.

Tämä on sinulle yksinkertaisin ja tehokkain vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteistasi ja nähdä tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Jos tunnistat itsesi näistä asioista niin kurssi sopii sinulle

 • Tuntuu, että nuorena treenaaminen sujui ja sai syödä mitä halusi, mutta nyt rasvaa kertyy ja sporttinen olo alkaa olla jo aika kaukana.
 • Tuntuuko, että joudut välttelemään saunailtoja, rantapäiviä ja uimahallireissuja, joissa pitäisi näyttää paljasta pintaa? Mitä, jos sen sijaan voisitkin odottaa niitä innolla?
 • Olet koittanut ottaa itseäsi niskasta kiinni ja aloittaa viimein treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin. On liikaa vaihtoehtoja mitä tehdä ja välillä ei tiedä mitä kaikkea sitä pitäisi tehdä.
 • Haluat kiihdyttää testosteronin eli mieshormonin tuotantoa luonnollisilla tavoilla. Tämä vaikuttaa miehen hyvinvointiin uskomattoman paljon
 • Haluat ympärille valmentajia ovat tehneet pitkään (ja ovat itse miehiä), joten ymmärtävät hyvin mitä pitää tehdä joka hetki.
 • Olet kyllästynyt katsomaan supermahdottomia liikkeitä täynnä olevia treenivideoita, jotka leviävät Facebookissa. Haluat tehdä jotain sellaista joka sopii normaalille ihmiselle.
 • Haluat treenata kotona tehokkaasti ja säästää aikaa. Video pyörimään ja seuraa perästä, sillä siisti.
 • Haluat selkeät yksinkertaiset ohjeet, etkä mitään loputonta valintojen suota. Sinulla on muutakin mietittävää elämässä.
 • Haluat parantaa lihaskuntoa ja kestävyyskuntoa kotoa käsin. Unohtamatta sitä, että paikat pysyvät ehjinä.

Lähde mukaan treenaamaan kotonasi ja aloita kesä virkeänä ja sporttisena ... pian muutos näkyy myös kropassa.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia. Maksat koko valmennuksesta nyt vain 119€.

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta...

 • Selkeät 20 minuutin treeniohjelmat kotiin. Treenejä on aluksi kolme kertaa viikossa.
 • Ohjeet palauttavaan treenaamiseen (tärkeää etenkin rankkaa työtä tekeville) sekä kehonhuoltoon, joilla ylläpidät ja lisäät kehon liikkuvuutta nyt ja tulevaisuudessa.
 • Vinkkejä hormonitoiminnan ja testosteronin (eli mieshormonin) tehostamiseen.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennukset materiaalit.
 • Ryhmän ja valmentajien tuen kysymyksiä tai vinkkejä varten.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-yhteisöön keskusteluita, tukea ja tsemppiä varten
 • 100 % tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat kiinni treenaamisesta, pistät rasvan palamaan ja löydät kropasta piiloon menneet lihakset. Olet pirteämpi, energisempi ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi sekä voimakkaammaksi.

Valmennus on jo käynnissä, hyppää mukaan milloin haluat

Jatkossakin saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi valmentajat ovat mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Jos et pysty aloittamaan valmennusta samaan aikaan muiden kanssa niin voit käydä valmennus myöhemmin omassa tahdissa läpi. Kaikki materiaalit ovat sinun käytössäsi vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten ehdit kyllä kerrata ja käydä niitä läpi niin paljon kuin haluat.

Tämä valmennus on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Sellaiseksi, että voit vain seurata ohjeita ja pysyt varmasti mukana joka hetki.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kahdeksan viikkoa ja alussa tehtävän kuntotestin tulos ei parane roimasti loppua kohden, saat jokaisen sijoittamasi pennin takaisin.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa valmennuksen 8 viikkoa, valmennuksen alusta aina loppuun asti.

Tästä sinä maksat osallistuessasi...ja mitä tarkalleen saat

Haluatko suunnata kesää kohti niin, että kaljamaha ei pursua paidan sisältä eikä housut kiristä niin, että veri ei kierrä? Olisiko aika jo tehdä tälle jotain?

Kiinnostaisi osallistua aktiivisempiin kesärientoihin ja menoihin tai leikkiä lasten kanssa ilman, että henki salpautuu parin minuutin jälkeen?

Olisiko mukavampaa seisoa ryhti suorassa ja kohdata elämän tarjoamat haasteet hymyillen?

Enää sen tavoitteen ei tarvitse karata kauemmaksi ja kauemmaksi vaan yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen voit tehdä niistä totta.

Paketoimme tähän valmennukseen 3 valmentajan osaamisen, jotka saat miehille suunnattuna valmennuksena. Jos ostaisit tämän valmennuksen yhdeltä meistä henkilökohtaisena valmennuksena niin sen hinta olisi huomattavasti enemmän kuin nyt verkkovalmennuksena.

Saat käytännössä nämä asiat valmennuksessa:

 • Miehille suunniteltu ja ohjeistettu 8 viikon kotitreeniohjelma (Arvo 395€)

  Voit valita treenaatko 3 vai 4 kertaa viikossa. Yksi treeni vie vain 15-20min.

  Saat jokaisesta liikkeestä hyvin selkeät ohjevideot, joissa näytetään kuinka liike tehdään.

 • Kolmen ammattilaisen laatima ravintoluento: Näin syöt treeniä tukevasti ja niin, että rasva palaa (Arvo 295€)

  Käydäänpä läpi tarkemmin niitä asioita mitä ihmiset tyrivät keittiön puolella ja miksi tulokset jäävät yleensä saavuttamatta vaikka treenaisi miten. Kerromme myös miksi ei välttämättä kannatta yrittää muuttaa koko elämää kerralla vaan yksi palikka kerrallaan.

  Ensin treenataan ja sitten opetellaan syömään tai sitten toisinpäin.

 • 3 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan mukana myös 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena niin sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen niin se olisi 1290 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen nyt 119 eurolla!

Ryhdy treenaamaan kanssamme ja tee päätös joka muuttaa elämäsi.

Tämän koko valmennuksen hinta on vain 119€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vähän yli 14 euroa viikossa. Se on pari euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa parilla eurolla päivässä, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Tee päätös nopeasti, sillä valmennuksen hinta voi nousta tulevaisuudessa.

Valmennuksen koko hinta on 119€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Tässä valmennuksessa saat 3 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat valmentajat Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Me löimme viisaat päämme yhteen vuonna 2018 ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista joka oikeasti toimii.

Ja niin teimme. Olemme  tässä viimeisen vuoden aikana valmentaneet noin 10000 ihmistä painonpudotuksen suhteen. Tulokset ovat olleet hurjia.

Sitten huomasimme, että tavallisille miehille on tarjolla aika vähän tuotteita. Joten loimme heille ensin ruokavalioon keskittyvän raskaasta sarjasta keskisarjaan valmennuksen. Sitten kun osalla alkaa vyötäröltä vararengas sulaa ja energiaakin piisaamaan, mietimme, että ehkä he haluaisit aloittaa treenamisen samalla tavalla

Järkevästi ja tuloksekkaasti. Kotona.

Halusimme luoda miehille täysin oman valmennuksensa, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle. Moni koki, että sellaiseen ryhmään on helpompi osallistua ja siksi tämä valmennus on tässä.

Tähän valmennukseen pystymme myös tuoda tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen meistä tietää, kun ikää alkaa tulla lisää niin kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit vaan toimivat eri tavalla. Onneksi näihinkin asioihin voi vaikuttaa ja niistä puhutaan tässä valmennuksessa.

Itse valmennus on tehty helpoksi. Satojen henkilökohtaisen asiakkaiden kanssa olemme nähneet, että mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Tämä on jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, lähde mukaan treenaamaan itse itse ja sitten tiedät. Ja 8 viikon jälkeen myös näet tulokset ihan konkreettisesti.

- Samuli, Sami ja Teemu

Mitä tämä 8 viikko kestävä äijien treenistartti oikein sisältää? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle:

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät materiaalit. Valmennuksen sisällöt aukeavat viikko kerrallaan 13.5. alkaen.

 • Viikko 1: "Kusipäätestin" tekeminen ja peruskunnon rakentaminen voi alkaa

  Tarina testin nimen historiasta. Lähdetään liikkeelle ja kerrotaan miksi tehdään mitä tehdään. Ensimmäiset 3 treeniä.

 • Viikko 2: Tukilihakset kuntoon: selkä suoraksi ja lantio eteen. Bonuksena ravinto-osuus: syömällä näin, varmistat, että tulosta tulee

  Seuraavat 3 treeniä. Bonuksena luento ravinnosta ja sen merkityksestä treenin kannalta. Kuinka vältät tyypillisimmät keittiömokat ja harhaluulot.

 • Viikko 3: Liikkuvuus ei ole pelkkiä spagaatteja, mutta olisihan ne kengännauhat hyvä saada itse kiinni

  Seuraavat 4 treeniä. Käymme läpi liikkuvuusharjoittelua josta on käytännön hyötyä. Vältetään pahimmat jumit myös vanhemmalla iällä ja pidetään kroppa toimintakunnossa.

 • Viikko 4: Viimeinkin voimaa (luulin, ettei tämä treeniohjelma koskaan oikeasti ala)

  Osalle miehistä treenaaminen kun tarkoittaa nimenomaan voiman treenaamista. Ja nyt  pohja on kunnossa, alamme keskittyä myös siihen siihen.
  Voimanoston maailmanmestari Samuli Perälän johdolla käymme läpi voimatreenin perusteet.

  Seuraavat neljä treeniä.

 • Viikko 5: Syvemmälle voimaharjoitteluun: miksi se on miehelle niin tärkeää

  Lisää jerkkua pakkiin. Seuraavat 4 treeniä.

  Salibonus: Jos sinne salille haluaa, niin tästä voi aloittaa: Paras treeniohjelma salipuuhien aloittamiseen.

 • Viikko 6: Palautuminen ja kevyempi treeniviikko. Kun enemmän ei ole aina parempi ja lihaskin kasvaa levossa

  Miten uni vaikuttaa treeniin? Muutama asia lisää ravinnosta.

  Näin huollat kehoasi tehokkaasti ja pienellä vaivalla.

 • Viikko 7: Turvallinen intervallitreeni - miten saada minimiajalla maksimitehot

  Ehkä olet jo kuullu Hiit-tyyppisestä treenistä tai intervallitreenistä ja nyt käymme läpi tätä asiaa. Miten tehdä lyhytkestoista ja kovaa treeniä rikkomatta itseään. Opit miten voit minimiajassa saada maksimitehot irti treenistä.

  Seuraavat 4-5 treeniä.

 • Viikko 8: Kuinka tästä eteenpäin, näistä palikoista oman tavoitteen mukaisen suunnitelman luominen ja kusipäätestin uusiminen

  Oman tavoitteen määrittäminen ja pysyvän motivaation luominen: Mitä oikein haluan? Ulkonäköä? Voimaa? Työssä jaksaminen? Mitä se sinulle onkin.

  Tulevan harjoittelun jaksottaminen kehitys ja palautuminen

  Kusipäätesti uudelleen ja oman tuloskehityksen kartoittaminen

Materiaalit säilyvät sinulla vähintään vuoden ajan (12 kuukautta) valmennuksen alusta alkaen, joten ehdit kyllä käydä koko valmennuksen läpi vaikka et pääsisi aloittamaan sitä samaan aikana muiden kanssa tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

8 viikon päästä voit olla täysin uusi mies...energisempi, voimakkaampi ja valmiina kesään kisakunnossa! Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Näitä asioita miehet ovat kysyneet tästä valmennuksesta...lue mitä vastasimme kysymyksiin

 • q-iconKuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja jättämään herkut täysin pois?

  Ei sinun pakko ole muuttaa mitään ruokavaliosi suhteen. Sillä nyt on tarkoitus luoda liikuntaruutiini, jota voisi ylläpitää myös jatkossa. Olit liikunnasta mitä mieltä hyvänsä, meidän kannattaa liikkua muodossa tai toisessa, nyt ja aina.

  Niin kauan kuin se on mahdollista.

  Jos taas haluat enemmän tuloksia ja vaikka pienemmän vyötärön, niin keittiössä kannattaa miettiä asioita tarkemmin. Suosittelemme kuitenkin, että et ota asiasta stressiä ensimmäisen kahdeksan viikon aikana. Opetellaan ensin liikkumaan ja sitten kun se toimii niin katsotaan myös syömisiä.

  Voit lähtä vaikka mukaan raskaasta sarjasta keskisarjaan-valmennukseemme, joka keskittyy pelkästään ruokavalioon.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Riippuu tietysti liikunnasta. Tämän treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen, eli kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Aloitamme myös hyvin maltillisesti, että myös ne jotka eivät ole liikkuneet vähään aikaan pääsevät mukaan.

  Eli voit osallistua, mutta ota huomioon, että sinun treeniviikkoosi ilmestyy useita lisätreenejä ja ehkä joudut vähän karsimaan nykytekemisestäsi.

 • q-iconOlen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

  Liian usein useiden epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvä elämäntapa.

  Treenibuumi-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että treenijakson jälkeen voi palata takaisin istumaan sohvalle. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

  Tässä kysymys ei ole takaisin paluusta. Tavoite on oppia liikkumaan tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

  Me olemme muodostamassa uutta suhdetta liikkumiseen. Yhdessä. Järkevästi ja tuloksekkaasti.

 • q-iconMillaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

  On tärkeää ymmärtää, että painonpudotus tapahtuu 90%:sti keittiössä. Mutta liikunta tukee sitä, että kehokontakti paranee ja alkaa miettimään myös tarkemmin mitä suuhunsa laittaa.

  Kannattaa kuitenkin asennoitua niin, että laittaa ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, ei molempia yhtäaikaa. Onnistumisen todennäköisyys on todella huono jos yrittää muuttaa useita asioita yhtäaikaa.

  Nyt aloitamme treenamisesta, treenamisen jälkeen voidaan katsoa ravintoakin. On helpompaa miettiä ruokavaliota kun treenirutiini rullaa taustalla.

  Käymme valmennuksessa läpi myös treeniä tukevaa ruokavaliota.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei. Jos sinulla on kotonasi matto ja jonkinlaiset kengät joilla voi kävellä, niin se riittää

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Valmennuksella on tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana niin palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

 • q-iconEhdinkö saada sixpäckin näkyviin kahdeksassa viikossa?

  Et. Paitsi jos rasvaprosenttisi on jo nyt alhainen.

  Tiedätkö. Suurin osa näistä netissä myytävistä treenijutuista on melkoista silmänlumetta. Lyödään joku fitnessmalli mainokseen ja väitetään, että sinusta tulee saman näköinen.

  Mutta ei tule. Kaikkia meitä ei ole siunattu genetiikalla, mistä saadaan pienellä vaivalla veistettyä adonispatsas. Eikä kaikilla meillä ole aikaa laittaa suurinta osaa ajastaan treeniin.

  Oikeat tulokset tulee sillä, että aloitat nyt maltillisesti, jatkat säännöllistä tekemistä. Jos tulee notkahdus, niin palaat takaisin rutiinin pariin.

  Sitten kun aikaa on kulunut 3 kuukautta, 6 kuukautta ja 12 kuukautta niin peilistä vähitellen tuijottaa takaisin eri mies. Tämä 8 viikkoa on startti, jolla laitetaan pohja kuntoon (ja saavutetaan myös tuloksia, älä siitä huoli)

  Mutta silti se on vain aloitus, uusi alku. Se millainen mies sinä olet vuoden kuluttua, riippuu siitä mitä tapahtuu tämän treenijakson jälkeen

  Tee itsestäsi terve, hyväkuntoinen, suorituskykyinen ja energinen versio ja jätä kaikki muu roska toisille

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia seuraavan 8 viikon aikana?

KYLLÄ, HALUAN ALOITTAA TREENAMISEN JÄRKEVÄSTI JA TEHOKKAASTI
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Tässä ohjeet siihen...

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa viestiä osoitteeseen info@8viikkoa.fi sähköpostilla.