Perusäijän kotitreenistartti

Ammattilaisten suunnittelema treeniohjelma tavalliselle miehelle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin.

 • Opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden turvalliset suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Opit miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta nyt keskitymme treenaamiseen. Yksi asia kerrallaan kuntoon, sillä liian monen muutoksen tekeminen yhtäaikaa ei onnistu.
 • Ei järjettömiä aamusprinttejä tai käsilläseisontapunnerruksia, vaan sellainen tahti ja teho, että sen voi tavallinen työssäkäyvä ihminen ylläpitää.
 • Pysyt varmasti mukana - 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää! Treenaat ajasta ja paikasta riippumatta, ilman ylimääräisiä välineitä.
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärillesi ja tsemppaavat valmentajat mukaan muutokseen.

Edellinen ryhmä aloitti maaliskuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.

Huom. Jos olet jo nyt fitness- tai crossfit-sankari, tämä tuote ei ole sinua varten.

Lue eteenpäin, jos hifistely ja trendikikkailu riittää jo. Sen sijaan haluat tehdä kotonasi jotain sellaista, mikä toimii ja sopii ihan tavalliselle äijälle, jolla ei ole aikaa asua salilla kuutta kertaa viikossa.

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista. Huomasimme, että Suomesta ei löydy oikein normaalille miehelle suunniteltua treeniohjelmaa, jonka voisi tehdä kotona.

Siis treeniohjelmiahan löytyy kyllä. On olemassa monenlaista aamusprinttiä, näyttäviä käsilläseisontapunnerruksia, vatsatreeniä ja punttien heiluttelua. Mutta jos ikää on kertynyt ja on ollut vähän muutakin tekemistä, kaikenlainen "treenihifistely" tai salilla asuminen voi tuntua hiukan epärealistiselta.

Tai ainakaan kuntosali ei ole se paikka mistä tekisi mieli lähteä liikkeelle. Meistä valmentajista jokainen viihtyy salilla muodossa tai toisessa, mutta monessa tilanteessa se ei ole paikka, josta kannattaa aloittaa. Varsinkaan jos siellä ei ole käynyt koskaan tai edellisestä kerrasta on jo tovi.

Äijien kotitreenistartti -valmennuksessa pistetään ensin liikunnallinen pohja kuntoon kotona ja sitten lähdetään lisäämään rasitusta. Jos lähdetään nuoruuden innolla painamaan lenkkipolulle, niin siinä ei mene kuin paikat paskaksi.

Emme pakota sinua salille tekemään mitä ihmeellisimpiä liikkeitä, jotka vievät ikuisuuden tai dieettaamaan niukalla ruoalla, joka vetää sängyn pohjalle ensimmäisen viikon jälkeen.

Sen sijaan keskityt tekemään ytimekkäitä treenejä turvallisesti kotona. Tämä on hyvin yksinkertaista ja siksi niin tehokasta.

Tämä on sinulle yksinkertaisin ja tehokkain vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteistasi ja nähdä tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Pakko todeta, että viikko 2 ja on jo hintansa haukkunut tämä ohjelma. Mielikin kevenee suoritusten parantuessa!

Mika, valmennukseen osallistunut

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, Äijien treenistartti sopii juuri sinulle

 • Tuntuu, että nuorena treenaaminen sujui ja sai syödä mitä halusi, mutta nyt rasvaa kertyy ja sporttinen olo alkaa olla kaukana.
 • Koet, että joudut välttelemään saunailtoja, rantapäiviä ja uimahallireissuja, joissa pitäisi näyttää paljasta pintaa. Mitä jos sen sijaan voisitkin odottaa niitä innolla?
 • Olet koittanut ottaa itseäsi niskasta kiinni ja aloittaa treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin. On liikaa vaihtoehtoja mitä tehdä ja et tiedä mikä olisi järkevintä.
 • Haluat kiihdyttää testosteronin eli mieshormonin tuotantoa luonnollisilla tavoilla. Tämä vaikuttaa miehen hyvinvointiin uskomattoman paljon.
 • Haluat ympärillesi valmentajat, jotka ovat tehneet tätä jo pitkään (ja ovat myös itse miehiä).
 • Olet kyllästynyt katsomaan supermahdottomia liikkeitä täynnä olevia treenivideoita, jotka leviävät Facebookissa. Haluat tehdä jotain sellaista, mikä toimii ja sopii normaalille miehelle.
 • Haluat treenata kotona tehokkaasti ja säästää aikaa. Video pyörimään ja seuraat perässä, sillä siisti.
 • Haluat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä loputonta valintojen suota. Sinulla on muutakin mietittävää elämässä.
 • Haluat parantaa lihaskuntoa ja kestävyyskuntoa kotoa käsin. Unohtamatta sitä, että paikat pysyvät ehjinä.

Mukava, kun voi tehdä kunnon treenin kotona ilman mitään elektroniikkaa tai rautaa sisältäviä vempeleitä. Focus on oman kropan parantamisessa ja siihen käytetty aika on kohtuullista.

Risto, valmennukseen osallistunut

Huomaan jo, että ryhti istuessa ja kävellessä on parantunut alkuperäisestä. Ja yllätyin jaksaessani tehdä treenit ohjeistusten mukaisesti. Niin sitä vanhakin (no ei nyt sentään) joskus yllättyy!

Rami, valmennukseen osallistunut

Lähde mukaan treenaamaan kotoa käsin ja aloita syksy virkeänä ja sporttisena... pian muutos näkyy myös hyvinvoinnissasi!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen ryhmä aloitti maaliskuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.

Tämän kaiken saat tällä kurssilla...

 • Treeniohjelman, joka sisältää selkeät 20 minuutin kotitreenit. Treenejä on aluksi kolme kertaa viikossa.
 • Ohjeet palauttavaan treenaamiseen (tärkeää etenkin fyysistä työtä tekeville). Ohjeet kehonhuoltoon, jolla ylläpidät ja lisäät kehon liikkuvuutta nyt ja tulevaisuudessa.
 • Vinkkejä hormonitoiminnan ja testosteronin (eli mieshormonin) tehostamiseen.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Ryhmän sekä valmentajien tuen ja avun kysymyksiä tai vinkkejä varten.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-ryhmään muiden miesten kanssa keskusteluita, tukea ja tsemppiä varten.
 • 100 % tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat kiinni treenaamisesta, pistät rasvan palamaan ja löydät piiloon menneet lihakset. Olet pirteämpi, energisempi ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi sekä voimakkaammaksi.

Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten ehdit kyllä kerrata ja käydä niitä läpi niin paljon kuin haluat.

Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Voit vain seurata ohjeita.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kahdeksan viikkoa ja alussa tehtävän kuntotestin tulos ei parane roimasti loppua kohden, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan. Huomioithan kuitenkin, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettaessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Tästä sinä maksat osallistuessasi...ja tämän kaiken tarkalleen saat

Haluatko suunnata kesää kohti niin, että kaljamaha ei pursua paidan sisältä eikä housut kiristä?

Haluaisitko osallistua aktiivisempiin rientoihin ja menoihin tai leikkiä lasten kanssa ilman, että henki salpautuu parin minuutin jälkeen?

Olisiko mukavampaa seistä ryhti suorassa ja kohdata elämän tarjoamat haasteet hymyillen?

Enää tavoitteesi ei tarvitse karata kauemmaksi, vaan yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen voit tehdä niistä totta.

Paketoimme tähän valmennukseen kolmen valmentajan osaamisen, jonka saat miehille suunnattuna valmennuksena. Jos ostaisit tämän valmennuksen yhdeltä meistä henkilökohtaisena valmennuksena, sen hinta olisi huomattavasti enemmän kuin nyt verkkovalmennuksena.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Miehille suunniteltu ja ohjeistettu 8 viikon kotitreeniohjelma (Arvo 395€)

  Voit valita treenaatko 3 vai 4 kertaa viikossa. Yksi treeni vie vain 20min.

  Saat jokaisesta liikkeestä hyvin selkeät ohjevideot, joissa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein.

 • Kolmen ammattilaisen laatima ravintoluento: Näin syöt treeniä tukevast niin, että rasva palaa (Arvo 295€)

  Käydään läpi tarkemmin asioita, joita ihmiset tyrivät keittiön puolella. Miksi tulokset jäävät yleensä saavuttamatta, vaikka treenaisi paljon. Kerromme myös miksi ei välttämättä kannatta yrittää muuttaa koko elämää samaan aikaan, vaan yksi palikka kerrallaan.

  Ensin treenataan ja sitten opetellaan syömään tai toisinpäin.

 • 2 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan mukana on kolme valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko kahdeksan viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen niin se olisi 1290 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen tämän viikon ajan vain 119 eurolla!

Maksoi kurssi jo itsensä takaisin, kun lankkua tehdessä huomasin lipaston alla yli kuukauden kateissa olleen kaulaketjuni!

Jarno (Syksyn 2019 ryhmään osallistunut)

Lähde mukaan tänään ja teet päätöksen, joka muuttaa elämäsi!

Koko valmennuksen hinta on vain 119€.

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vähän yli 14 euroa viikossa. Se on vähän yli 2 euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa eurolla päivässä, joka tukisi muutostasi ja hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

Valmennuksen koko hinta on tämän viikon vain 119€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen ryhmä aloitti maaliskuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.

Saat 2 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat valmentajat Sami Sundvik ja Teemu Eloranta.

Olemme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaisia. Löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista joka oikeasti toimii.

Ja niin teimme. Olemme viime vuosien aikana valmentaneet yli 10000 ihmistä painonpudotuksen suhteen. Tulokset ovat olleet hurjia.

Sitten huomasimme, että tavallisille miehille on tarjolla aika vähän tuotteita. Joten loimme heille ensin ruokavalioon keskittyvän Raskaasta sarjasta keskisarjaan -valmennuksen. Kun osalla alkoi vyötäröltä vararengas sulaa ja energia lisääntymään, mietimme, että ehkä he haluaisivat aloittaa treenamisen samalla tavalla.

Järkevästi ja tuloksekkaasti. Kotona.

Siispä loimme miehille täysin oman treenivalmennuksen, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle.

Äijien kotitreenistartti -valmennukseen pystyimme myös tuomaan tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen mies tietää, kun ikää alkaa tulla lisää, kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit toimivat eri tavalla. Onneksi näihin asioihin voi vaikuttaa ja niistä jatkamme valmennuksessa.

Valmennus on tehty helpoksi. Satojen henkilökohtaisen asiakkaiden kanssa olemme nähneet, mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Tämä on jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, vaan lähde mukaan treenaamaan itse ja sitten tiedät. 8 viikon jälkeen näet tuloksia ihan konkreettisesti.

- Sami ja Teemu

Mitä tämä 8 viikkoa kestävä Äijien treenistartti oikein sisältää? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle:

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit. 

Jos et pysty aloittamaan valmennusta samaan aikaan muiden kanssa niin ei hätää, sillä voit käydä valmennuksen myös omassa tahdissa läpi. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten ehdit kyllä kerrata ja käydä niitä läpi niin paljon kuin haluat.

 • Viikko 1: "Kusipäätestin" tekeminen. Peruskunnon rakentaminen voi alkaa!

  Tarina testin nimen historiasta. Lähdetään liikkeelle ja kerrotaan miksi tehdään mitä tehdään. Ensimmäiset 3 treeniä.

 • Viikko 2: Tukilihakset kuntoon: selkä suoraksi ja lantio eteen. Bonuksena ravinto-osuus: syömällä näin varmistat, että tulosta tulee

  Seuraavat 3 treeniä. Bonuksena luento ravinnosta ja sen merkityksestä treenin kannalta. Kuinka vältät tyypillisimmät keittiömokat ja harhaluulot.

 • Viikko 3: Liikkuvuus ei ole pelkkiä spagaatteja, mutta olisihan ne kengännauhat hyvä saada itse kiinni

  Seuraavat 4 treeniä. Käymme läpi liikkuvuusharjoittelua, josta on käytännön hyötyä. Vältetään pahimmat jumit myös vanhemmalla iällä ja pidetään kroppa toimintakunnossa.

 • Viikko 4: Viimeinkin voimaa (luulin, ettei tämä treeniohjelma koskaan oikeasti ala)

  Osalle miehistä treenaaminen tarkoittaa nimenomaan voiman treenaamista. Ja nyt kun pohja on kunnossa, alamme keskittyä myös siihen siihen.

  Voimanoston maailmanmestarin Samuli Perälän johdolla käymme läpi voimaharjoittelua ja alamme lisäämään treeneihin voimaa.

  Seuraavat neljä treeniä.

 • Viikko 5: Syvemmälle voimaharjoitteluun: miksi se on miehelle niin tärkeää

  Lisää jerkkua pakkiin. Seuraavat 4 treeniä.

  Kuntosalibonus: Jos kuntosalille haluaa, tästä voi aloittaa: Paras treeniohjelma salipuuhien aloittamiseen.

  Treenit jatkuvat normaalisti myös ilman kuntosaliharjoittelua.

 • Viikko 6: Palautuminen ja kevyempi treeniviikko. Kun enemmän ei ole aina parempi ja lihaskin kasvaa levossa

  Miten uni vaikuttaa treeniin? Muutama asia lisää ravinnosta.

  Näin huollat kehoasi tehokkaasti ja pienellä vaivalla.

 • Viikko 7: Turvallinen intervallitreeni - miten saada minimiajalla maksimitehot

  Ehkä olet jo kuullu HIIT-tyyppisestä treenistä tai intervallitreenistä? Nyt käymme läpi miten tehdä lyhytkestoista ja kovaa treeniä rikkomatta itseään. Opit miten voit minimiajassa saada maksimitehot irti treenistä.

  Seuraavat 4-5 treeniä.

 • Viikko 8: Kuinka tästä eteenpäin? Näistä palikoista oman tavoitteen mukaisen suunnitelman luominen ja kusipäätestin uusiminen

  Oman tavoitteen määrittäminen ja pysyvän motivaation luominen: Mitä oikein haluan? Ulkonäköä? Voimaa? Työssä jaksaminen? 

  Tulevan harjoittelun jaksottaminen. Kehitys ja palautuminen.

  Kusipäätesti uudelleen ja oman tuloskehityksen kartoittaminen.

Kolmas viikko menossa ja sukat menee jo helpommin jalkaan!

Ari (Syksyn 2019 ryhmään osallistunut)

Kiitos hyvästä 8 viikosta, viellä vanha pystyy näköjää kehittymään!

Marko (Syksyn 2019 ryhmään osallistunut)

8 viikon päästä voit olla täysin uusi mies...energisempi ja voimakkaampi! Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen ryhmä aloitti maaliskuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.

Näitä asioita miehet ovat kysyneet tästä valmennuksesta... lue yleisimmät kysymykset ja vastaukset niihin!

 • q-iconKuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja joudunko jättämään herkut pois?

  Sinun ei ole pakko muuttaa mitään ruokavaliosi suhteen. Nyt on tarkoitus luoda liikuntarutiini, jota voisi ylläpitää myös jatkossa. Olit liikunnasta mitä mieltä hyvänsä, meidän kannattaa liikkua muodossa tai toisessa, nyt ja aina.

  Niin kauan kuin se on mahdollista.

  Jos haluat enemmän tuloksia ja vaikka pienemmän vyötärön, niin keittiössä kannattaa miettiä asioita tarkemmin. Suosittelemme kuitenkin, että et ota asiasta stressiä ensimmäisen kahdeksan viikon aikana. Opetellaan ensin liikkumaan ja sitten kun se toimii, niin katsotaan myös syömisiä.

  Voit lähteä myös mukaan Raskaasta sarjasta keskisarjaan -valmennukseen, joka keskittyy pelkästään ruokavalioon.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Riippuu tietysti liikunnasta. Tämän treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen, eli kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Aloitamme hyvin maltillisesti, että myös ne jotka eivät ole liikkuneet vähään aikaan pääsevät mukaan.

  Eli voit osallistua, mutta ota huomioon, että treeniviikkoosi ilmestyy useita lisätreenejä ja joudut ehkä vähän karsimaan nykytekemisestäsi.

 • q-iconOlen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

  Liian usein epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvää elämäntapaa.

  Treenibuumi-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että treenijakson jälkeen voi palata takaisin sohvalle. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

  Tässä valmennuksessa kysymys ei ole takaisin paluusta. Tavoite on oppia liikkumaan tavalla, jota voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

  Me olemme muodostamassa uutta suhdetta liikkumiseen. Yhdessä. Järkevästi ja tuloksekkaasti.

 • q-iconMillaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

  On tärkeää ymmärtää, että painonpudotus tapahtuu suurimmaksi osaksi keittiössä. Mutta liikunta tukee sitä, että kehokontakti paranee ja alat miettimään myös tarkemmin mitä suuhusi laitat.

  Kannattaa kuitenkin asennoitua niin, että laittaa ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, ei molempia yhtäaikaa. Onnistumisen todennäköisyys on huono, jos yrittää muuttaa useita asioita samanaikaisesti.

  Nyt aloitamme treenamisesta, jonka jälkeen voidaan katsoa myös ravintoasiat kuntoon. On helpompaa miettiä ruokavaliota, kun treenirutiini rullaa taustalla. Mutta jokatapauksessa käymme valmennuksessa hieman myös treeniä tukevaa ruokavaliota läpi.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei tarvitse. Jos sinulla on kotonasi matto ja jonkinlaiset kengät joilla voit kävellä, niin se riittää. Valmennuksen treenit tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä.

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Valmennuksella on tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana niin palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

 • q-iconEhdinkö saada sixpackin näkyviin kahdeksassa viikossa?

  Et. Paitsi jos rasvaprosenttisi on jo nyt alhainen.

  Tiedätkös, suurin osa näistä netissä myytävistä treenijutuista on melkoista silmänlumetta. Lyödään joku fitnessmalli mainokseen ja väitetään, että sinusta tulee saman näköinen.

  Mutta ei tule. Kaikkia meitä ei ole siunattu genetiikalla, mistä saadaan pienellä vaivalla veistettyä adonispatsas. Eikä kaikilla meillä ole aikaa laittaa suurinta osaa ajasta treeniin.

  Oikeat tulokset tulee sillä, että aloitat nyt maltillisesti ja jatkat säännöllistä tekemistä. Jos tulee notkahdus, niin palaat takaisin rutiinin pariin.

  Sitten kun aikaa on kulunut 3 kuukautta, 6 kuukautta ja 12 kuukautta, niin peilistä vähitellen tuijottaa takaisin ihan eri mies. Tämä 8 viikkoa on startti, jolla laitetaan pohja kuntoon (ja saavutetaan myös tuloksia, älä siitä huoli).

  Mutta silti se on vain aloitus, uusi alku. Se millainen mies sinä olet vuoden kuluttua, riippuu siitä, mitä tapahtuu tämän treenijakson jälkeen.

  Tee itsestäsi terve, hyväkuntoinen, suorituskykyinen ja energinen versio ja jätä kaikki muu roska toisille. 

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit.

  Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiin.

  Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä samaan aikaan muiden kanssa tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

  Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia seuraavan 8 viikon aikana?

KYLLÄ, HALUAN ALOITTAA TREENAMISEN JÄRKEVÄSTI JA TEHOKKAASTI
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi