Aktiiviliikkujan ravintovalmennus

4 viikon ravintovalmennus verkossa liikkujalle, joka haluaa...

 • Pudottaa painoa tai kiristää rasvaprosenttia liikuntaharrastuksiensa ohessa
 • Parantaa omaa suorituskykyä niissä lajeissa mitä harrastaa
 • Laittaa ravintoasiat kerralla kuntoon tukemaan omaa lajiharrastusta ja hyvinvointia
 • Saada vastauksia niihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ravinnosta, joihin ei ole vielä löytynyt selkeyttä
 • Apua arjessa jaksamiseen ja palautumiseen muidenkin rasitteiden keskellä
 • Saada ammattilaisten ja kanssaliikkujien tuen: Koko valmennuksen ajan apunasi ovat muut ryhmäläiset ja kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista
 • 100%:n tulostakuun ettei tarvitse hankkia "sikaa säkissä" ja olla epävarma sen suhteen onko osallistuminen hyvä sijoitus

Mukana yli 500 osallistujaa!

Lue eteenpäin, jos haluat tietää mistä pitää huolehtia, kun fyysinen aktiivisuus arjessa on lisääntynyt

Moi! Olemme kolme hyvinvointialan ammattilaista. Olemme tiimimme kanssa valmentaneet vuosien aikana kymmeniä tuhansia suomalaisia ravinnon ja liikunnan parissa kohti parempia valintoja.

Kaikista merkittävimmät ja pysyvimmät tulokset on saatu aikaan ruokavaliovalmennuksissamme.

Huomasimme kuitenkin hiljattain tilanteen, että moni onnistuneen painonpudotuksen jälkeen on lisännyt (joskus jopa huomaamattaan) liikuntaa arkeensa, sillä energiatasot ovat elämäntapamuutoksen jälkeen nousseet.

Näillä henkilöillä opittu tapa syödä esimerkiksi painonpudotusvalmennuksemme aikana ei kuitenkaan enää kohtaakkaan tarpeita, mitä nyt lisääntynyt aktiivisuus on tuonut mukanaan.

Aktiiviliikkujan ruokavaliolle alkaa siis entistä enemmän olla kysyntää. Kun huomaat aikaisempien kävelylenkkien lisäksi löytäväsi itsesi viikottain lenkiltä, kuntosalilta, ryhmäliikuntatunneilta tai jopa oman lajiharrastuksen parista totisemmella otteella, ruokavalioon pitää ehdottomasti alkaa kiinnittää huomiota.

Vaikka entinen tapa syödä olisi pääpiirteittäin kunnossa, se ei enää auta palautumisen ja suorituskyvyn kannalta optimaalisesti, sillä liikuntaa on arjessa runsaasti enemmän.

Mitä puutteita ruokavaliossa tyypillisesti on?

Kun arjessa alkaa olla enemmän liikuntaa, seuraavat yleisimmät virheet nousevat pintaan: Syödään liian vähän tai liian puhtaasti, energiansaanti ei ole riittävää, syödään epäsäännöllisesti, ruokavaliossa ei ole joustovaraa tai sitten hifistellään liikaa.

Moni nimittäin luulee, että kaappien pitää olla pullollaan erilaisia pillereitä, pulvereita ja palkkareita, vaikka todellisuudessa tavallisista ruoka-aineista oikein koostettu ruokavalio riittää.

Myös moni, joka lähtee pudottamaan painoa, pyrkii samalla treenaamaan kovaa. Toisinaan se onnistuu, mutta toisinaan taas ei. Oletko ollut tilanteessa, jossa liikut, liikut ja liikut, mutta mitään ei tapahdu? Esimerkiksi juuri paino ei putoa. Mikä menee metsään?

Tässä tilanteessa yksi merkittävistä tekijöistä on se, että syödään aivan liian vähän. Stressataan elimistöä ensin useilla treenikerroilla ja sen jälkeen vielä liian alhaisilla kaloreilla ja energioilla. Kirsikkana kakussa on yleensä vielä vähäiset yöunet. Soppa on valmis, eikä yhtälö voi toimia.

Monella aktiiviliikkujalla kompastuskivenä on siis usein liian vähäinen ravinto ja palautuminen.

Ja siksi olemme apunasi. Aktiiviliikkujan ruokavaliovalmennuksessa käydään läpi kaikkia edeltäviä asioita ja ennenkaikkea sitä, miten homma saadaan toimimaan fiksusti ja normaalin aktiivisen ihmisen arkeen sopivalla tavalla.

On nimittäin eri asia urheilla ammatikseen ja täysipäiväisesti kuin hoitaa tavallinen arki ja vielä iso määrä aktiivista liikuntaa siihen päälle. Ravintovalintojen ja monien muidenkin valintojen tulee olla sellaisia, että niitä voi oikeasti noudattaa velvoitteiden ristipaineessa.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä ruokavaliovalmennus sopii juuri sinulle

 • Et ole ammattiurheilija, mutta liikut arjessa aktiivisesti
 • Liikut paljon, mutta tuntuu, ettet kiinnitä ruokavalioon riittävästi huomiota
 • Haluat syventää osaamistasi ja syödä niin, että ruokavalio tukee liikuntasuorituksia ja palautumista
 • Syöt liian vähän, eikä energiansaanti ole riittävää / syöt epäsäännöllisesti ja ruokailurytmi on kateissa
 • Tykkäät hifistellä ja kaapistasi löytyy monenlaista purkkia, purnukkaa ja pilleriä, mutta et täysin tiedä ovatko ne tarpeellisia ja onko niistä edes apua
 • Koet syöväsi oikein ja nukkuvasi tarpeeksi, mutta silti liikuntasuoritukset takkuaa ja energiatasot ovat matalalla - liikunta ei tuota enää iloa ja onnistumisen tunteita
 • Haluat pudottaa painoa samalla kun pidät liikuntatottumuksesi samanlaisina kuin nyt
 • Liikut, liikut ja liikut, mutta painonpudotus ei vain onnistu
 • Ajattelet, että painonpudotuksen onnistumisen resepti on suuri määrä liikuntaa (ruokavaliosta, unen määrästä, tai palautumisesta viis)
 • Haluat tukea arjessa jaksamista ja arjen toimintoja
 • Haluat vastauksia niihin lukemattomiin, mitä jos x tai entäpä jos y-tyyppisiin kysymyksiin mitä sinulla on aktiivisessa arjessasi

Lähde mukaan nyt ja vältät aktiivisen liikkujan yleisimmät virheet ruokavalion suhteen.

Otat treeneistä kaiken ilon ja hyödyn irti, sekä palaudut oikein!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 89€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos käyt kanssamme ravintoasioita läpi 4 viikkoa, etkä saa tilanteeseesi apua tai muutosta, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Mitä 4 viikon valmennus pitää sisällään?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Valmennusalustalta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.

Valmentajat ovat mukana yksityisessä Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • Viikko 1: Tarpeen ja tavoitteen määrittäminen & Ruokavalion rakentaminen omaan tilanteeseen sopivaksi

  Määritellään tarpeet ja tavoitteet.

  Rakennetaan ruokavalio omaan tilanteeseesi sopivaksi sen mukaan, mitä halutaan huomioida: 1. Jaksaminen ja palautuminen / 2. Painonpudottaminen / 3. Lihasten ja voiman kasvattaminen / 4. Kestävyyden kehittäminen

  Opit ymmärtämään kaiken tarpeellisen makroista ja saat ravinnon oikean määrän ja rytmin itsellesi sopivaksi. Tehdään ruokavaliolle perusrunko, johon nojautua. 

  Valmiita esimerkkejä kestävyysliikkujalle, lihasmassan metsästäjälle ja painonpudottajalle.

 • Viikko 2: Palautuminen ja kuormitus oikeaan suhteeseen & Nesteytyksen huomioiminen

  Kokonaistilanteen hahmottaminen. Uni kuntoon: nukkuminen on palautumisen ydin!

  Kehonhuollon merkitys. Energian säätäminen ja vaihtelu.

  Nesteytyksen perustarve ja elektrolyyttien merkitys. Miten pitäisi toimia erikoistilanteissa.
  Tietoa alkoholin vaikutuksista.

 • Viikko 3: Vatsantoiminnan tärkeys & Yleisimmät sudenkuopat

  Vatsantoiminnan tärkeys – miten ruoansulatusta yleisesti voidaan tehostaa. Mitä ovat stressi- tai jännitysvatsa?

  Milloin kannattaisi syödä? Paneudutaan syömisen ajoitukseen suhteessa treeneihin.

  Mahdolliset ongelmatilanteet (ja ratkaisut niihin): ummetus, turvotus, ripuli ja närästys.

  Yleisimmät sudenkuopat ja niiden välttäminen tai niistä selviytyminen: liiallinen rajoittaminen, energian ja kuormituksen suhde, elimistön signaalien huomiotta jättäminen ja erilaiset puutostilat.

 • Viikko 4: Tehokeinot & Ravintolisät

  Miten tehostaa rasvanpolttoa. Aterioiden rytmitys ja erilaiset pätkäpaastomallit. Ohjeet rasvanpolton tehokeinoissa, eli miten esimerkiksi liikuntaa voidaan käyttää hyväksi. 

  Tankkauksella energiat ylös ja aineenvaihduntaan tehoa. Mielen vapauttamista herkuttelulla.

  Yleistä tietoa ravintolisistä – miten tuet niveliä. Onko palautusjuoma tarpeellinen?

  Hermoston ja unen yhteydet.

 • Bonus: Fyysisesti aktiivinen lapsi

  Mitä tärkeitä seikkoja tulee ottaa huomioon, kun oma kasvava lapsi on hyvin aktiivinen tai urheileva nuori?

Lähde mukaan nyt, ja laitetaan yhdessä ravintoasiat kerralla kuntoon!

Valmennuksen koko hinta on 89€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 89 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle. Jos et näe tuloksia, tai ole tyytyväinen valmennuksen materiaaleihin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 89€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat 3 valmentajaa mukaasi auttamaan sinua koko valmennuksen ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ammattilaiset
Teemu Eloranta, Riina Kivikoski ja Sami Sundvik.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin. Hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Riina Kivikoski Fitness-urheilija ja valmentaja
"Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana."

Sami Sundvik Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja
"Ravinto ja treeni ovat olleet lähellä sydäntä oman kuntosaliharrastuksen takia jo yli 30 vuoden ajan. Aluksi ravinnon ainoa funktio oli tukea saliharjoittelua, mutta hyvin nopeasti huomasin, että ravinnolla on valtava vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Mielestäni terveys ja hyvinvointi on laaja kokonaisuus, josta ravinto on vain yksi hyvin merkittävä osa. Ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi kannattaa muistaa myös unen, sosiaalisten suhteiden ja merkityksellisen elämän rooli kokonaisvaltaista hyvinvointia rakennettaessa."

Satojen henkilökohtaisten asiakkaiden kanssa olemme nähneet mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Siksi loimme aktiiviliikkujille oman ruokavaliovalmennuksen, jossa voimme käydä kaiken olennaisen läpi, että yhtälö liikunnan, syömisen, nukkumisen ja palautumisen osalta on kunnossa.

"Löydän varmasti aktiivisen liikkujan ravintovinkit ilmaiseksi netistä... Miksi lähtisin mukaan?"

Vaikka siksi, että...

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Kattava aktiiviliikkujan videosarja (Arvo 495€)

  Valmentajat käyvät videosarjan välityksellä läpi kaikki olennaisimmat asiat, jotka sinun aktiivisena liikkujana tulisi tietää ja ottaa huomioon.

  Keskitymme ruokavalioon, uneen, kehonhuoltoon, nesteytykseen, painonpudotukseen, vatsantoimintaan, erilaisiin ongelmatilanteisiin ja niistä selviytymiseen, tankkaukseen ja hermostoon.

 • Kokonaisvaltainen työkalupakki: Miten ruokavalio vaikuttaa suorityskykyyn (Arvo 100€)

  Opit ymmärtämään ruokavalion merkityksen suhteessa liikuntasuorituksiin. Jotta jaksat liikkua, elimistössä on oltava energiaa.

  Mikä määrä ja rytmi on oikea? Entä mitä kannattaa ottaa huomioon ajoituksen kanssa? Milloin syöminen on järkevintä liikuntasuorituksia ajatellen?

  Onko energiansaanti riittävää? Onko ote liian tiukka? Onko hifistely tarpeen? Miten tavallisista ruoka-aineista oikein koostettu ruokavalio riittää?

  Oletko lisännyt liikuntaa, mutta et ruokailua? – Mikä menee metsään, kun liikutaan paljon, mutta paino ei silti putoa?

 • Kolmen valmentajan tuki ja apu (Arvo 300€)

  Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa koko valmennuksen ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

...eli jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 895 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen 89 eurolla! 

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

Miten valmennus toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.

Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä ja suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Facebook-ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti. 

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä heti, tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

Et menetä, sillä valmennuksella on 100% tulostakuu. Jos koet, että valmennus ei ole sinua varten, eikä se tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi täysimääräisenä. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Kenelle tämä valmennus sopii?

Kaikille aktiivisille liikkujille jotka haluavat jaksaa ja voida paremmin. Tervetuloa mukaan, jos sinulla löytyy viikolta pari kovatempoisempaa treenikertaa tai yleisesti kiinnostusta siihen, miten ravinnon avulla voi optimoida omaa tuloskuntoa, palautumista ja hyvinvointia.

Millainen valmennuksen ruokavalio on?

Ruokavalio-ohjeistus koostuu selkeistä ja helpoista palikoista, joista muokataan itselle ja omaan tilanteeseen sopiva kokonaisuus. Sellainen, joka tukee omia tavoitteita.
Kyseessä ei ole tiukka muotti, jonka läpi kaikki pusketaan, vaan hyvin juostava malli, eli tilanteeseen mukautuva tapa syödä. Kaikki valinnat ja ruoka-aineet on aina korvattavissa toisella vaihtoehdolla.

Joka tapauksessa ruokavalio on sellainen, ettei sinun tarvitse onnistuaksesi lähteä lähikauppaa kauemmas.

Miten paljon minun tulee liikkua, että ruokavalio on minulle sopiva?

Hyödyt valmennuksesta, jos liikut kuntoilu mielessä tai teet fyysistä työtä. Jos liikuntaa löytyy kalenterista esimerkiksi 2-4 kertaa viikossa ja seassa on kovempia treenejä vähintään yksi, valmennukseen osallistuminen on suositeltavaa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jatkuvasti lenkillä oleva hyötyäksesi tästä kokonaisuudesta. 

Olen vegaani / kasvissyöjä / monelle allerginen, joten sopiiko valmennuksen ruokavalio minulle?

Sopii. Ohjeistusta löytyy myös kasvisruokavaliota noudattaville. Kaikki ruoka-aineet ovat aina korvattavissa jollain toisella ainesosalla, joten allergiat eivät estä valmennukseen osallistumista.

Ohjeistusta voi siis aina soveltaa omien tarpeiden mukaan. Emme silti keskity erityisesti vegaaniseen ruokavalioon ja se kannattaa ottaa huomioon.

Tarvitseeko minun hankkia jotain erityistä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

Ei. Toki nettiyhteys ja tietokone tai kännykkä on tarpeellisia. Muuten valmennuksen videoiden katsominen tai keskusteluun osallistuminen on vaikeaa.

Kaikki ruoka-aineet löytyvät aivan tavallisista ruokakaupoista. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen ja halun oppia uutta.

Miten tämä eroaa teidän Startti -valmennuksestanne?

Tässä aktiivisemman liikkujan ruokavaliovalmennuksessa säädetään syömistä oman tarpeen ja tavoitteen mukaan. Jos tavoitteesi on painonpudotus, ruokavalio-ohjeistus myötäilee Startin ohjeistusta.

Jos tavoitteesi on lihasten kasvatus tai harrastat kestävyysliikuntaa, ohjeistus on erilainen. Tässäkin valmennuksessa ajatuksena on oppia itse koostamaa aterioita oikein. Pyrimme tarjamaan tietoa laaja-alaisesti aiheen ympäriltä jokaisella viikolla. 

Oletko valmis lähtemään mukaan ja nostamaan suorituskyvyn aivan uudelle tasolle?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 89€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun lähdet mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit myös säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi