Raskaasta sarjasta keskisarjaan -valmennukseen osallistuneiden asiakkaiden kommentteja

Kyllä ruokavalio muuttui nyt pysyvästi; nälkä ei ole koskaan ja syön aivan normaaleja ruokia. Paino tippuu koko ajan, -14,5kg ja virtaa on kuin pienessä kylässä. Arkiaktiivisuus noussut nollasta suunnilleen jatkuvaan puuhailuun!

Mika

Tasan kymmenen kiloa vähemmän eli 86 kilosta 76 kiloon. Kaupan päälle muumivartalo hävisi. Kiitos, tästä on hyvä jatkaa. Paluuta ei vanhaan ole, sillä sen verran on hyvä olo tällä hetkellä. Kiitos äijät vertaistuesta ja koutsit hyvästä proggiksesta.

Mikko

Isot kiitokset! En olisi ikinä uskonut, että laihduttaminen voi olla näin vaivatonta. 11 kiloa lähti pois vaikka repsahduksiakin tapahtui. Minun matkani jatkuu vielä toisen 11 kilon verran valmennuksen opeilla.

Ville

"Jenkkakahvat on sulanut pois melkeen kokonaan. Otin käyttöön housut, jotka hyllytin vuosia, kun eivät oikein mahtuneet jalkaan. Oon yllättyny, miten helpolla on pysyny pois houkutuksista. Oon kyllä erittäin tyytyväinen tän hetkisiin tuloksiin."

- Tommi

"3 viikkoa takana, -3kg, vyötäröltä -8cm. Energinen ja pirteä olo, kaikki vörkkii hienosti. Upeeta, mahtavaa."

- Janne

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän - olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Kivasti. Just vedettiin 1h 40min lujaa jääkiekkoa. Paino tippunut 5vko aikana 12kg! Mies viihtyy!

Marko

Tavoite oli 7kg. Tänä aamuna oli lähteny 6,9kg. Ympärysmitasta on hävinny 8cm. Tavoite oli 10cm. Siihen kyllä pääsen. Tää homma todella rokkaa. Pari päivää menin ryhmän ruokaohjeilla, mutta sen jälkeen menny aika pitkälle soveltamalla. Noudatellu niitä ohjeiden mukaisia ainemääriä päivätasolla. Esim. jos joku jää vajaaks, niin paikataan seuraavalla aterialla. 

Tapio

Haluatko sinäkin saavuttaa tavoitteesi? Ei enää haikeaa muistelua menneistä tai turhia jojo-dieettejä vaan pysyvä muutos ja virkeä olo!

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA JA LÄHDE MUKAAN KAMPANJAHINTAAN 49€ (NORM. 119€)
  • Toimi nopeasti: tämä kampanjahinta umpeutuu sunnuntaina. Liittymällä nyt mukaan säästät 70€ hinnassa!
  • Valmennus alkaa maanantaina 9.9.
  • Saat 100% tyytyväisyystakuun koko valmennuksen ajaksi, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä 8 viikon ajan.
  • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Ohjeet ovat olleet selkeät ja riittävät. Sovelsin päivästä 1 lähtien ruuat omien mieltymysten mukaan huomioiden kaksi rasvaa, proteiini ja suoja-aineet. Tietoa on ollut riittävästi saatavissa, joku vastuuhan se on myös osallistujilla. Tosi hyvä ja selkeä sapluuna. Hyvät videot ja materiaalit. Iso kiitos teille kaikille, olen tykännyt.

Kevään 2019 valmennukseen osallistunut

Oli jotenkin tosi selkeä kurssi. Nyt tietää että paljonko mun kokoisen jäbän pitää syödä(yllättävän paljon enemmän kuin luulin!) Kiitos tästä!

Kevään 2019 valmennukseen osallistunut

Tämä on oikeasti niin helppoa, kun he väittävät. Eikä tässä ole ärsyttävää nuorta "hypeä,tsemppaamas"... Vain aitoja äijiä toistensa kanssa punnertamassa. Tänä aikana käytännössä vain syömällä oikein tiputin 10kg ja 10cm. Alkuun koin ensimmäisellä viikolla "nälän" tunnetta hieman tai näin luulin. Näin jälkeen päin väitän sen olleen kehoni aiheuttamia vieroitusoireita hyvin runsaan hiilari/sokeri ruokavalion jäljiltä. Parin viikon jälkeen annokset tuntuivat hyvin täyttäviltä ja riittoisilta. Ruuanlaittoa ei juuri tarvinnut miettiä. Toki tämä niinkuin kaikki vaatii itsekuria ja halua muuttaa pahat tavat.

Kevään 2019 valmennukseen osallistunut

8viikkoa meni. Paino aloittaessa oli 83kg ja vyötärönympärys 103cm. Nyt 75kg ja 92cm. Sekä korkean ja matalan verensokerin oireet hävisivät. Lääkäri päästi diabetes2 seurannasta pois. Sokerirasitustestit olivat kuin terveellä. En voi kuin kiittää tästä valmennuksesta ja suosittelen kyllä jokaiselle jolla on painon tai verensokereitten kanssa ongelmia. Ylimääräistä painoa on vielä muutama kilo mut pikkuhiljaa sekin häviää. Ruokavaliota en tosiaankaan aijo muuttaa takaisin entiseen "ravintokolmion mukaiseen". Kiitos!

Timo

8 viikkoa ja viimeinen punnitus: 89,6 > 80,4 ja 107 > 97, tässähän pääsee vanha (55v) nuoruuden mittoihin...ekat kokoyön unet aikoihin, vatsa toimii taas, mielialat korkealla. Ei stressiä siitä että jatkaisinko? Tietysti jatkan kun on ratkaisu löytynyt! Nyt voi keskittyä tohon jumppaan ja samalla asenteella, ohjeita noudattaen. Todella kiitollinen ja tyytyväinen!

Petri
arrow

Kerro kaverille valmennuksesta