8 viikon Startti -valmennukseen osallistuneiden kommentteja

"Mä tein sen! Se on päällimmäinen fiilis karistettuani kehostani 20kg ylimääräistä painoa vuoden 2020 kevään aikana.

Se oli saavutus, johon en olisi uskonut pystyväni. Kulunut vuosi ei ollut mikään helpoin ja surutyö vei arjesta suurimmat voimat, mutta jostain sinnikkyys nousi ja liityin tammikuun 2020 startti ryhmään. Ystäväni suositteli sitä minulle karistettuaan myös starttiryhmän avulla runsaasti kiloja...Siitä se sitten lähti. Valmiit ostoslistat ja ruokaohjeet antoivat rytmiä viikkoihin ja antoi arkeen tietynlaista tavoitteellisuutta ja suuntaa. Lisäksi pientä liikuntaa pari kertaa viikossa zumban ja lenkkeilyn muodossa. Kun olo alkoi keventyä ja virtaa alkoi tulla lisää, tilasin myös työkalut pysyvään kehonhuoltoon, 3 viikon keskivartalovalmennuksen sekä leidien treenistartin...Ja tuloksia syntyi. Vappuna 2020 oli vaakan lukemat tipahtaneet sen 20 kg. Vaatekaappi meni uusiksi ja olo oli...ja on edelleen kerrassaan mahtava.

Kilot ovat pysyneet myös poissa ja kun materiaalit ovat minulla edelleen käytettävissä, palaan niihin aina säännöllisin väliajoin. Olen niin kiitollinen, että löysin tämän 8 viikkoa maailman ja sain sen avulla uuden buustin oman kehon huoltoon ja vieläpä onnistuin siinä... niin monta epäonnistumista kun onkin vuosien varrelta takana. Laihduttaminen ei koskaan mielestäni ole mikään helppo nakki ja töitä on sen eteen tehtävä. Mutta jos motivaatio on kohdallaan ja jaksaa tehdä töitä sen eteen annettujen ohjeiden mukaan...niin kyllä...SE ON MAHDOLLISTA! JA SE VIE KOHTI UUDENLAISTA ELÄMÄNTAPAA! KIITOS 8 VIIKKOA TIIMI!"

- Tammikuun 2020 ryhmään osallistunut

"Tärkeintä on hyvä olo, jonka on saavuttanut, joskin mittanauhan mukaan kadonneet sentit kyllä ilahduttavat myös. Kahdeksan viikkoa on nyt takana ohjaajien tuen avulla, aika on mennyt nopeasti ja innokkaalla mielellä. Nyt voi sitten "seisoa omilla jaloilla" jos haluaa ja pystyy. Mutta koska tiedän, kuinka helppo on palata vanhoihin tottumuksiin, jatkan tällä kertaa ohjaajien tuella. Valmennuksessa kaveria ei jätetä, vaan on mahdollista saada tukea ja ohjausta myös jatkossa."

LUE TÄSTÄ TAINAN KOKO TARINA

"Elämä on ollut ihanaa tämän uuden elämäntavan kanssa. Tämä ruokavaliomalli todella katkaisi hirveän kierteen, jossa olin." 

LUE TÄSTÄ JUHON KOKO TARINA

"Tämä oli paras ja helpoin painonpudotus mitä olen ikinä kokeillut. Videot olivat hyviä ja kivaa kuunneltavaa, tekstiosuudet oli myös hyvä kun olivat mukana. Itselläni oli päämäärä päästä alle 90kg eli oli 4kg pudotettavaa. Olin saanut jo aiemmin painoa pudotettua 4 kiloa. Repsahduksia tuli, mutta seuraavana päivänä takaisin ruotuun. Neuvot painon pitämiseen tässä nykyisessä painossa olivat selkeät. Myös ohjeet siihen miksi syödään näin olivat selkeät. Rytmihäiriöni ovat miltei kokonaan pois. Niitä ei tule enää päivittäin. Suuret kiitokset valmentajille, te olette mahtavia."

"Erittäin mielenkiintoinen ja mahtava 8 viikkoinen. Ikinä ennen en ole saanut painoa tippumaan näin helposti ja nyt on hyvät avaimet saada paino myös pysymään matalammalla. Olen oppinut syömään aivan uudella tavalla ja terveys on parantunut huimasti. Kyllä suosittelen koettamaan. Hieman itsekuria ja malttia niin hyvä tulee. Ja vallankin jos puolisokin innostuu niin on kiva tehdä tätä uutta ruokamatkaa yhdessä. Ensimmäisen kerran eläissäni olen onnistunut ilman hammasten kiristelyä pudottamaan painoani. Olette kehittäneet todella toimivan systeemin."

Varaa paikkasi nyt, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, sanoa viimein EI jojo-dieeteille ja liittyä tuhansien onnistuneiden joukkoon.

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

"Mahtavaa, jo ensimmäisen viikon jälkeen hirmuisesti energiaa ja jotenkin tosi helposti kaikki mennyt. Ei ollut tunnetta, että olisi millään dieetillä ja odottaisi vaan sen loppumista, vaan on tullut todellakin elämäntavaksi!"

"Aivan loistavaa, suorastaan briljant! Ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, jos vähän herkuttelee ja ennenkaikkea ettei tarvitse hampaat irvessä repiä itseään rikki kuntosalilla ja aamuaerobisella kuten esim Jutan dietin aikana..johon se homma kaatui kun työn ohella ei ehtinyt ja ei vaan enää jaksanut. Homma rokkaa näköjään pelkällä hyvällä ruualla."

"Ikuiselle laihduttajalle uusi tapa lähestyä asioita auttoi ja nyt on hyvä olla. Makeiset ja vatsaongelmat jäivät matkalle."

Jarno

"Sopiva ruokailurytmi, ruokien laitto helppoa. Pääsin eroon iltanapostelusta. Ei tehnyt mieli herkkuja, joita työpaikalla päivittäin tarjolla."

Elisa

"En varmaan voi koskaan kiittää tarpeeksi teitä valmentajia. Tämä valmennus pelasti elämäni. Kiitos!"

- Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

”Alkuhämmennyksen jälkeen ruokaohjelmaa on ollut tosi helppo toteuttaa. Olette helposti lähestyttävissä, joten yksinkertaisiakin kysymyksiä on voinut teille lähettää. Mie en ole ollut millään dietillä aiemmin ja sen vuoksi valitsin juuri teidät. Ruokailuun halusin saada jonkinlaista tolkkua ja sitä on tullutkin. Ja tässä syödään ruokaa monipuolisesti eikä pelkkää rahkaa ja pussikeittoja, eikä riehuta läkähdyksiin liikunnan parissa.”

-

"Toteutus on ollut hyvä ja se, kun on edetty askel kerrallaan. Videoilta on tullut paljon hyvää tietoa, mitä ei ole ajatellut ollenkaan ja jotka ovat kuitenkin liittyneet omaan hyvinvointiin oleellisesti."

Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

”Aluksi jännitti. En ole koskaan noudattanut mitään ruokavaliota. Tosi pian pääsin rytmiin ja ensimmäisen viikon jälkeen olo oli jo energinen. Siitä tiesin, että tää on just sitä, mitä kaipasin.”

Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

"Tämä on ollut yllättävän helppoa. Kyse ei ole ollut dieetistä vaan on saanut syödä normaalia kotiruokaa, toki terveellistä sellaista. Alun perinkin lähdin tähän mukaan sillä ajatuksella, että haluan löytää loppuelämän terveellisen ruokavalion ja nyt tuntuu siltä että olen sen löytänyt. "

Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

”Luulen että havaitsen paremmin tilanteet joissa tunnesyöminen kolkuttelee. Myös aiemmissa yrityksissä pudottaa painoa on ollut mukana kova syyllisyys ja itseruoskinta repsahduksista. Nyt opittu lempeyttä itseä kohtaan. Parasta ehkä juuri tämä itsensä ja oman kehon parempi ymmärtäminen.”

Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

"Hienosti meni koko 8 viikkoa, ei mitään ongelmia koko aikana ja olen oppinut syömään oikein mikä aiemmin ollut ongelma. Tästä on hyvä jatkaa."

Kevään valmennukseen osallistunut

”Tämä on ollut opettavainen matka: elämäntavat mennyt kokonaan uusiksi. Ohjelma on ollut niin kokonaisvaltainen, terveyteen tähtäävä.”

Kevään valmennukseen osallistunut

"Olen enemmän kuin tyytyväinen omaan jaksamiseen ja inspiraatiooni. Ulkonäön muutos ja painonlasku alkaa näkymään myös omaan silmään. Oma paino oli jumahtanut pahasti paikoilleen pitkähkön laihdutuksen tuloksena, tämä sai ihan uutta puhtia aineenvaihduntaan."

Kevään valmennukseen osallistunut

"Tämä on antanut vauhtia jo keväällä aloittamalleni aika vähähiilariselle ruokavaliolle, ilman tätä laihtuminen ei olisi jatkunut (toukokuusta 8viikon alkuun olin laihtunut 6kg) Olen "huonosti laihtuva" 63 vuotias nainen, kilpparin vajaatoiminta, kiirettä opetuksessa, oma yritys sivutoimisena, ym."

Kevään valmennukseen osallistunut

"Suuret kiitokset valmennuksesta. Tämä on toiminut kohdallani erittäin hyvin. Selkeät ja tarkat ohjeet, joita noudattamalla tuloksia syntyy ilman nälän tunnetta. 8:ssa viikossa painonpudotus, joka ei ole onnistunut omatoimisesti kymmenessä vuodessa. Elämäntapamuutos on tapahtunut."

Kevään valmennukseen osallistunut

"Kiitos. Olette aivan huikeita tyyppejä. Saitte mullekin päähän ajan suhteellisuuden. Hiljaa hyvää tulee. Teitä on ollut ilo kuunnella. Teidän ohjeet on huippua. Teidän asenteenne on ihana. Ette ole antamassa ohjeita ylhäältä alas vaan tasavertaisina meidän kurssilaisten kanssa."

Kevään valmennukseen osallistunut

"Paras päätös ikinä. Helposti ymmärrettävät ohjeet ja videot elämäntapamuutoksen ja paremman voinnin saavuttamiseksi ruokavaliolla. Valmentajat ovat erittäin perehtyneitä aiheeseen ja tietävät mistä puhuvat ja mitä opettavat. Se miksi ja miten muutoksia tehdään ovat selkeästi selvitetty ja erityisen hyvin perusteltu."

Kevään valmennukseen osallistunut

"Erittäin hyvä ja selkeä valmennus. Tykkäsin erittäin paljon siitä, että perustelitte kurssiin tehdyt valinnat niin ruoan kuin liikunnan ja levonkin suhteen. Pidin myös psyykkisen valmennuksen osioista. Esim. "Älä valehtele itsellesi" on ollut jääkaapin edessä seistessäni aika hyvä ohje. Hyvin taitavasti olette rakentaneet myös tsemppiosion"

Kevään valmennukseen osallistunut

"Nyt syön sen 3-4 kertaa päivässä enkä napostele mitään siinä välillä. TÄÄ ON IHAN PARASTA MITÄ MULLE ON TAPAHTUNUT!!"

- Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Minun piti elää 65-vuotiaaksi, että ymmärsin, mikä merkitys ravinnolla on terveyteeni ja mihin kaikkeen se vaikuttaa. Kokemuksen kautta oikein ohjattuna sen opin. Suosittelen kaikille, myös 60+ naisille."

- Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Tämä on ollut mahtava valmennus! Parasta on, ettei ole juurikaan ole ollut nälkä, vaan on saanut syödä masun täyteen. Ruokavalio on sopinut hyvin ja ollut helppo toteuttaa, kun ensimmäisen viikon materiaalin oli saanut henkisesti pureksittua ja tajusi mistä on kyse. Ruokavalio on ihanan yksinkertainen, eikä tarvitse miettiä mitä voi syödä ja mitä ei. Työpaikkaruokalastakin onnistuu löytämään sopivat ruoat."

Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Säännöllinen ruokailurytmi on valmennuksen ansiota. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on myös valmennuksen ansiota. Energisyyttä on tullut myös lisää, aamulla on helppo nousta ja töiden jälkeen ei ole kiire sohvalle vaan virtaa riittää. Uni on todella syvää ja nukahdan nopeasti."

Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Olette ihan huippuja! Tämä oli parasta mitä minulle on tullut tällä saralla vastaan. Olen ollut useissa painonpudotusryhmissä, eikä lääkäritkään ole saaneet selville miksi paino ei putoa. Ja nyt teidän opeilla - 7,4 kg 8 viikossa. Huikeaa!! Olisi ollut vielä enemmän, jos en olisi ottanut sitä 1 kiloa kahteen kertaan joka tuli lomalla. Mutta nyt en edes ole huolissani näistä pienistä lipsumisista. Tiedän mitä pitää tehdä. Kiitos kuuluu teille!"

Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Suosittelen lämpimästi! Olen itse kolunnut monet monet valmennukset ja kuluttanut rahaa niihin, saavuttamatta haluamaani tavoitetta. Nyt ei enää tarvitse haahuilla mihinkään muualle. Tästä löytyi helppo, herkullinen ja salliva elämäntapa. Tähän mennessä paino pudonnut 7 kg ja vyötäröltä -10 cm pois. Ja matka jatkuu...Valmentajien tyyli tuoda asiat esille on kiihkoton ja miellyttävä. Startissa otetaan huomioon ihminen kokonaisuutena. Olen niin kiitollinen, kun lähdin mukaan!"

Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Tämähän oli aivan ykkösvalmennus, kiitos tästä. Minullahan ei ylipainoa ollutkaan mutta turvonnut olo alkoi häiritsemään ja oli pakko tehdä jotain. Tämän valmennuksen avulla huomasin sen, että tuon paakelsien jatkuvan syömisen lisäksi söin ihan liikaa yhdellä kertaa! Entisestä lautas annoskoosta sain jaettua saman annoksen kolmesti päivään! Olen ollut aina liikunnallinen ihminen eikä painon kanssa ole ikinä ollut ongelmia niin kyllä on ollut pakko myöntää että 60v:Na on ollut pakko pikkusen himmata järkevämmäksi liikkumistaan kun työelämässäkin on jatkuvasti huisketta. Huomaamatta vaan söi samalla lailla kuin ennenkin. Mutta summasummaarum: 13cm vyötäröltä turvotusta sulanut ja 4kg painoa pois, niin en voi olla kuin äärimmäisen tyytyväinen! 😄👍 Kiitos videoista ja tsempeistä! Nytpä tiedän mistä etsin apua kun sitä jossain tarvitsen, teillä on monipuolinen nettitarjonta."

Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

"Suhtautuminen on muuttunut, ja varmasti loppuelämän ajaksi. Kuuntelen enemmän kehoani, ymmärrän paremmin mistä mieliteot juontavat, hengitän, ja olen rauhoittanut arkeani."

- Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Tasaiset ruokailuvälit on tehnyt ihmeitä. Ei mielitekoja. Olen virkeämpi ja pitkästä aikaa tosi innostunut ruoanlaitosta - kehittäen reseptejä nykyiseen syömätapaan sopiviksi. Syön tosi hyvin."

- Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Kahdeksassa viikossa oppii perusasiat ja ne saa hyvin sovellettua omiksi rutiineiksi. Muutokset eivät ole tuntuneet uhraukselta, koska palkintona on parempi olo. On hyvä, että ensiksi keskitytään ruokavalion kuntoon laittamiseen, sen jälkeen vasta liikuntaan ja muuhun. Ohjelma ei ole liian tiukka tai kieltävä, lisäksi ruokaa määrällisesti vähentämällä olen saanut ostettua laadukkaampaa ruokaa samalla rahalla. Selkeästi ammattilaiset asialla!"

Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Valmennuksen jälkeen tuntuu, että nyt on avaimet pysyvään elämänmuutokseen ja painonpudotus on vasta alussa. Pudotettavaa vielä riittää mutta nyt se ei enää tunnu saavuttamattomalta haaveelta vaan todelliselta ja saavutettavalta. Jotenkin tämän myötä on myös oppinut armollisuutta itseään kohtaan eikä ole mikään paniikki ja kiire tiputtaa painoa kun nyt paremmin ymmärtää mistä painonpudotuksessa ja muutoksessa on kyse."

Elokuun 2020 ryhmään osallistunut

"Alusta saakka kaikki tuntui oikealta ja palaset loksahtivat kohdalleen."

- Elokuun 2020 ryhmään osallistunut
LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI TÄSTÄ
arrow

Kerro kaverille valmennuksesta