8 viikon Startti -valmennukseen osallistuneiden kommentteja

"Elämä on ollut ihanaa tämän uuden elämäntavan kanssa. Tämä ruokavaliomalli todella katkaisi hirveän kierteen, jossa olin." 

LUE TÄSTÄ JUHON KOKO TARINA

"Tämä oli paras ja helpoin painonpudotus mitä olen ikinä kokeillut. Videot olivat hyviä ja kivaa kuunneltavaa, tekstiosuudet oli myös hyvä kun olivat mukana. Itselläni oli päämäärä päästä alle 90kg eli oli 4kg pudotettavaa. Olin saanut jo aiemmin painoa pudotettua 4 kiloa. Repsahduksia tuli, mutta seuraavana päivänä takaisin ruotuun. Neuvot painon pitämiseen tässä nykyisessä painossa olivat selkeät. Myös ohjeet siihen miksi syödään näin olivat selkeät. Rytmihäiriöni ovat miltei kokonaan pois. Niitä ei tule enää päivittäin. Suuret kiitokset valmentajille, te olette mahtavia."

"Erittäin mielenkiintoinen ja mahtava 8 viikkoinen. Ikinä ennen en ole saanut painoa tippumaan näin helposti ja nyt on hyvät avaimet saada paino myös pysymään matalammalla. Olen oppinut syömään aivan uudella tavalla ja terveys on parantunut huimasti. Kyllä suosittelen koettamaan. Hieman itsekuria ja malttia niin hyvä tulee. Ja vallankin jos puolisokin innostuu niin on kiva tehdä tätä uutta ruokamatkaa yhdessä. Ensimmäisen kerran eläissäni olen onnistunut ilman hammasten kiristelyä pudottamaan painoani. Olette kehittäneet todella toimivan systeemin."

Varaa paikkasi nyt, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, sanoa viimein EI jojo-dieeteille ja liittyä tuhansien onnistuneiden joukkoon.

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

"Mahtavaa, jo ensimmäisen viikon jälkeen hirmuisesti energiaa ja jotenkin tosi helposti kaikki mennyt. Ei ollut tunnetta, että olisi millään dieetillä ja odottaisi vaan sen loppumista, vaan on tullut todellakin elämäntavaksi!"

"Aivan loistavaa, suorastaan briljant! Ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, jos vähän herkuttelee ja ennenkaikkea ettei tarvitse hampaat irvessä repiä itseään rikki kuntosalilla ja aamuaerobisella kuten esim Jutan dietin aikana..johon se homma kaatui kun työn ohella ei ehtinyt ja ei vaan enää jaksanut. Homma rokkaa näköjään pelkällä hyvällä ruualla."

"Ikuiselle laihduttajalle uusi tapa lähestyä asioita auttoi ja nyt on hyvä olla. Makeiset ja vatsaongelmat jäivät matkalle."

Jarno

"Sopiva ruokailurytmi, ruokien laitto helppoa. Pääsin eroon iltanapostelusta. Ei tehnyt mieli herkkuja, joita työpaikalla päivittäin tarjolla."

Elisa

"En varmaan voi koskaan kiittää tarpeeksi teitä valmentajia. Tämä valmennus pelasti elämäni. Kiitos!"

- Maaliskuun 2020 ryhmään osallistunut

”Alkuhämmennyksen jälkeen ruokaohjelmaa on ollut tosi helppo toteuttaa. Olette helposti lähestyttävissä, joten yksinkertaisiakin kysymyksiä on voinut teille lähettää. Mie en ole ollut millään dietillä aiemmin ja sen vuoksi valitsin juuri teidät. Ruokailuun halusin saada jonkinlaista tolkkua ja sitä on tullutkin. Ja tässä syödään ruokaa monipuolisesti eikä pelkkää rahkaa ja pussikeittoja, eikä riehuta läkähdyksiin liikunnan parissa.”

-

"Hienosti meni koko 8 viikkoa, ei mitään ongelmia koko aikana ja olen oppinut syömään oikein mikä aiemmin ollut ongelma. Tästä on hyvä jatkaa."

Kevään valmennukseen osallistunut

”Tämä on ollut opettavainen matka: elämäntavat mennyt kokonaan uusiksi. Ohjelma on ollut niin kokonaisvaltainen, terveyteen tähtäävä.”

Kevään valmennukseen osallistunut

"Olen enemmän kuin tyytyväinen omaan jaksamiseen ja inspiraatiooni. Ulkonäön muutos ja painonlasku alkaa näkymään myös omaan silmään. Oma paino oli jumahtanut pahasti paikoilleen pitkähkön laihdutuksen tuloksena, tämä sai ihan uutta puhtia aineenvaihduntaan."

Kevään valmennukseen osallistunut

"Tämä on antanut vauhtia jo keväällä aloittamalleni aika vähähiilariselle ruokavaliolle, ilman tätä laihtuminen ei olisi jatkunut (toukokuusta 8viikon alkuun olin laihtunut 6kg) Olen "huonosti laihtuva" 63 vuotias nainen, kilpparin vajaatoiminta, kiirettä opetuksessa, oma yritys sivutoimisena, ym."

Kevään valmennukseen osallistunut
LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI TÄSTÄ
arrow

Kerro kaverille valmennuksesta