Tässä 8 viikon startti -valmennukseen osallistuneiden asiakkaidemme kommentteja valmennuksesta

Innostavaa ja silmiä-avaavaa kokonaisuudessaan, meille molemmille minulle ja miehelleni. Söimme jo alunperin terveellisesti, mutta nyt osaamme kiinnittää huomiota oleellisiin "turhiin" ruoka-aineisiin ja rakentaa päivittäiset ateriamme aineenvaihdunnankin kannalta järkevämmin/paremmin. Aivan loistava sakki. Iso kiitos teille jokaiselle erikseen ja kaikille yhdessä <3 Tämä oli ensimmäinen kerta, kun itse lähdin mukaan tällaiseen valmennukseen ja nimenomaan tuo valmennus asia oli se, joka minua kiinnosti, ei niinkään ensisijaisesti nopeat tulokset. On ollut todella ilo ja nautinto kokea nämä yhteiset viikot ja olen todellakin valmis jatkamaan viitoittamallanne tiellä.. välillä herkutellen, mutta arjessa ihanista ja minulle hyvää tekevistä ruoka-aineista hyötyen.

Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

Ruokavalion muutos oli yllättävän helppo, jopa tällaiselle henkilölle jonka ruokavalio on pääasiallisesti koostunut hiilihydraateista, ja joilla on myös korvattu oikean ruoan syöminen. Alkuunsa suurimpana haasteena oli sisäistää mitä tulisi syödä, jotta söisi ns. oikein, mutta ilokseni huomasin, että viikon työmatkan aikana nämä valinnat tulivatkin jo takaraivosta, eikä valintoja tarvinnut miettiä. Olen myös oppinut olemaan syömättä sokeria, päivittäin, sen kaikissa eri olomuodoissa, siitäkin huolimatta, että välillä olen antanut itselleni luvan herkkujen syömiseen, ja suorastaan ahmimiseen, jos siltä on oikeasti tuntunut. Tämän olen tehnyt ilman huonoa omatuntoa, täysin vailla syyllisyyttä, ja palannut taas takaisin oikeille raiteille. En edelleenkään usko totaali-kieltäytymiseen, vaan uskon vahvasti, että kohtuudella kaikkea, on tässäkin se oikea ja pysyvämpi ratkaisu. Suosittelen lämpimästi kaikille joilla on halu muuttaa ruokailutottumuksia parempaan suuntaan ja sitä kautta vaikuttaa oman kehon hyvinvointiin sekä koostumukseen. Siitäkin huolimatta, että omat muutokseni eivät painossa ja senteissä olleet päätä huimaavia, mutta lähtötilanteeseen verrattuna, muutosprosentit ovat painon osalta 8% ja vyötäröllä 7%. Henkilökohtainen tavoitteeni, on edelleen, oppia syömään oikein, tai edes sinnepäin, mikä on suoraan verrannollinen yleiseen hyvinvointiin, jaksamiseen, terveyteen, unenlaatuun ja kehon kuntoon sekä vointiini. Itse en koe olleeni/olevani dieetillä vaan oppimassa uutta ja terveellisempää tapaa syödä sekä parempia ruokailutottumuksia.

Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

”Olen tosi onnellinen että lähdin mukaan.Minulla ei ollut paljoa ylimääräisiä kiloja, mutta suoliston oli huonossa kunnossa. Enää ei pieretä eikä närästä. Jatkuva napostelu on loppunut eikä ole tolkutonta makean himoa. Oman kehon hallinta ja oma määräysvalta on tuntunut hyvältä. Kiitos sallivasta tavastanne valmentaa. Teillä oli pieni pilke mukana koko ajan,tästä oli ryppyotsaisuus kaukana. Kokonaisvaltainen ymmärryksenne hyvinvointiin (niin juuri, saitte minut uskomaan että teitä kiinnosti juuri minun hyvinvointini) oli tärkeää. Muiden matkaa joen tuki oli mahtavaa ja lisäksi meillä oli välillä ihan hauskaa tuolla keskustelussa.”

- Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

"Erittäin mielenkiintoinen ja mahtava 8 viikkoinen. Ikinä ennen en ole saanut painoa tippumaan näin helposti ja nyt on hyvät avaimet saada paino myös pysymään matalammalla. Olen oppinut syömään aivan uudella tavalla ja terveys on parantunut huimasti. Kyllä suosittelen koettamaan. Koskaan ei tarvitse olla nälkäinen eikä tuo nyt kovin pahaa tee jos sokerit, pullat ja muut imellokset jäävät pois, koska tilalle on tullut uusia hienoja ruoka-aineita ja makuja. Hieman itsekuria ja malttia niin hyvä tulee. Ja vallankin jos puolisokin innostuu niin on kiva tehdä tätä uutta ruokamatkaa yhdessä. Ensimmäisen kerran eläissäni olen onnistunut ilman hammasten kiristelyä pudottamaan painoani, toki vielä on jäljellä 30 kg:n yritys mutta hiljaa hyvä tulee. Olette kehittäneet todella toimivan systeemin."

- Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

”Olen tykännyt tosi paljon olla tässä ohjelmassa mukana, on ollut motivoivaa kun on selkeät ja helpot ohjeet ja saa teiltä valkuilta aina iloista tsemppiä sekä tärkeää tietoa. Faceryhmä on ollut myös tosi hyvä juttu ja se, että siellä pääsee kysymään jos joku asia on mietityttänyt. Vastaukset valkuilta tulee nopeasti. Olen siis NIIIIIIN tyytyväinen ja iloinen tästä jutusta, ei voisi parempi homma olla. On ollut myös tosi helppoa noudattaa ohjelmaa ja tässä on oikeasti hyvä runko jatkoon, aion elää tämän mukaan jatkossakin eli ottaa tämän terveellisen ja järkevän ruokavalion osaksi jokapäiväistä elämää. Olen saanut myös ravitsemustietoa ihan uudella tavalla ja oppinut paljon. Arvosana 10 +. Kannattaa kokeilla, tämä on helppo ja järkevä keino tutustua itseensä ja kiloihinsa, perustuu myös paljon henkiseen puoleen ja antaa hyvää oloa. Olette todella timantti kolmikko!! Aivan kuin olisi ollut kolme henkilökohtaista valmentajaa saatavilla koko ajan. Tsemppinne ja iloisuutenne lämmitti mieltä ja kannusti eteenpäin. Onneksi jatkoa on tiedossa koko kesäksi, ei vielä tarvitse heittää teille haikeita hyvästejä. Oli hyvä, että ruuan lisäksi oli keskitytty oikein kunnolla henkiseen puoleen sekä unen vaikutukseen. Sain todella hyvän mielen aina kun katsoin videoitanne. Kiitos, kiitos, kiitos!! ”

- Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

"Alkuun dieetti tuntui rajoittavalta ja punnitseminen ja kaupassakäynti vaivalloisilta. Neljä kertaa päivässä piti nähdä vaivaa ja ottaa stressiä ruoasta. Dieetti tuntui täyttävän elämän ihan kokonaan. Oma valinta oli toki pitää tarkkaa ruokapäiväkirjaa ja mitata edistymistä exceliin päivittäin, vaikka nekin tuntuivat lisävaivalta. Alussa oli myös hiilarivieroitusoireita parin päivän ajan, päätä särki ja väsytti. Pian sitä kuitenkin tottui, ja energia palasi korkoineen kehoon. Nyt viimeisillä viikoilla ruokailut ovat hoituneet enempiä miettimättä, ihan yhtä helposti kuin vapaalla ruokavaliollakin, tosin ruokailen vain kolme kertaa päivässä. Alkoholista en luopunut kuin arkisin, vaihdoin vain oluen kuiviin viineihin. Tämä ei juuri laihtumista hidastanut, mutta piristi mieltä. Suosittelen lämpimästi kenelle vain. Alun jälkeen helpottaa, ja sitten ruokavalion noudattaminen tuntuu luontevalta ja arkiselta. Tuloksia tulee lopulta yllättävän helpolla, ja ymmärtämys ravinnosta kasvaa merkittävästi. Sain valmennuksesta hyviä työkaluja loppuelämäksi. Valmentajat laittavat hienosti itsensä ja persoonansa likoon, ammattitaitoisuus näkyy ohjeissa ja tuloksissa. Olen teitä suositellut muillekin, ja itse olen jo mukana kuntohaasteryhmässänne."

- Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

"Olen oppinut valitsemaan ruokani terveellisemmin ja oikeanlainen ruokarytmi on liki hallinnassa. Hyvä valmennus, paljon erilaista tietoa ja vinkkejä syömiseen kasapäin. Kannattaa lähteä mukaan, paljon eväitä saa tulevaan. Kiitän kovasti opeista, kyllä se ikääntyväkin oppii uutta kun sitä tarjotaan tukea antaen."

- Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

”Tämä valmennus tuntui hyvältä. Söin aikaisemmin paljon hiilareita kun luulin, että se pitää nälkää loitolla ja pienentää makean himoa. Entinen voimaurheilija ja nykyinen keski-ikäinen spinning pullero, olin niin väärässä vaikka luulin tietäväni paljon treenaamisesta ja syömisestä. ”

- Huhtikuun 2019 valmennusryhmäläinen

"Paras 'dieetti' ikinä! Ei ole ollut pätkääkään nälkä. Välillä ollut jopa työlästä syödä ohjeistettu ruokamäärä. Painoni on tippunut hitaammin kuin pussikeittokuureilla (joita olen kokeillut kolmea erilaista). Parhaimmillaan pudotettuja kiloja ollut jopa 30, mutta aina ne ovat pyrkineet takaisin, jolloin jotain uutta kuuria pitänyt taas kokeilla. Toivon, että tämä rauhallisempi lahdutustahti toisi mukanaan myös vähemmän painonheilahtelua. Omaan tyytyväiseen itseeni on vielä noin 10 kiloa matkaa. 8 viikon aikana ei ollut mainittavia vaivoja vaan vatsakin toimi loistavasti, kun pussikeittokuureilla olin aivan jumissa. Ainoa mikä hämmensi oli hermojen kireys ihan alussa. Nyt se on laantunut."

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

”Aivan loistavaa, suorastaan briljant! Ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, jos vähän herkuttelee ja ennenkaikkea ettei tarvitse hampaat irvessä repiä itseään rikki kuntosalilla ja aamuaerobisella kuten esim Jutan dietin aikana..johon se homma kaatui kun työn ohella ei ehtinyt ja ei vaan enää jaksanut. Homma rokkaa näköjään pelkällä hyvällä ruualla.”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

"Tämä oli paras ja helpoin painonpudotus mitä olen ikinä kokeillut. Ei tarvinnut orjallisesti noudattaa ruokaohjeita, eikä niitä pussikeittoja näkynyt missään. Nälässä en ollut, mielitekoja oli. Olipa mielenkiintoista havaita, että tämä on mieliteko ei nälkä. Sen selättäminen oli helpompaa. Videot olivat hyviä ja kivaa kuunneltavaa, tekstiosuudet oli myös hyvä kun olivat mukana. Itselläni oli päämäärä päästä alle 90kg eli oli 4kg pudotettavaa. Olin saanut jo aiemmin painoa pudotettua 4 kiloa. Repsahduksia tuli, mutta seuraavana päivänä takaisin ruotuun. Neuvot painon pitämineseen tässä nykyisessä painossa olivat selkeät. Myös ohjeet siihen miksi syödään näin olivat selkeät. Rytmihäiriöni ovat miltei kokonaan pois. Niitä ei tule enää päivittäin. Vielä en uskalla vähentää lääkitystä. Jos lihon takaisin entiselleen, mitä en halua, niin se ei ole kenenkään muun syy kuin omani. Suuret kiitokset valmentajille, te olette mahtavia."

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

Haluatko sinäkin saavuttaa tavoitteesi? Sano EI jojo-dieeteille ja liity kymmenien tuhansien onnistujien joukkoon. Valmennuksen avulla saat pysyviä muutoksia!

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI 8 VIIKON STARTISTA TÄÄLTÄ

”Tämä on ollut yllättävän helppoa. Ensialkuun palkitsevaa, kun nestettä katosi kilokaupalla parin ensimmäisen viikon aikana. Nälkä ei ollut koskaan, vaikka en ihan ihan niin montaa ateriaa syönytkään kuin ohjeissa oli. Kuusi kiloa kahdessa kuukaudessa ja vähäisellä liikunnalla on enemmän kuin koskaan olen ryhdistäytymiskampanjassani saavuttanut. Tästä on hyvä jatkaa  ne puuttuvat neljä kiloa tavoitteeseeni.

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”On ollut hyvä valmennus. Monet ohjeet olen ottanut käyttööni ja nyt kiinnitän huomiota etenkin syömishetken tunnelmaan ja ruoan pureskelemiseen. Oli hyvä, ettei mukava ollut liikuntaa. Aiemmat elämäntapamuutosvalmennukset ovat tyssäänneet juuri siksi, että on pitänyt muuttaa liian nopeasti liian monta asiaa."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Tuntuu erittäin hyvinvoivalta ja energiseltä! Ensimmäinen viikko oli vaikein, mutta siitä se sitten lähti. Liikuntaa rajoitin ensimmäiset viikot tarkoituksella, koska halusin todella antaa kehoni levätä. Tykkään harrastaa rankkaa rääkkiä, juosta miljoonia kilometrejä ja pelata jalkapalloa. Nyt aloin 8 viikon aikana miettiä, ettei se ehkä kuitenkaan palvele minua ja olen lisännyt pitkiä kävelylenkkejä juoksemisen sijaan. Ohjeet selkeät, annoskoot hirvitti aluksi, tuntuivat isoilta, koska ne on olleet itsellä ihan päin persettä näköjään. Mitään hirveää ylipainoa minulla ei ole, mutta halusin opetella normi syömistä, koska ennen tykkäsin paastota liian pitkiä pätkiä ja läheiseni alkoivat tästä minulle jo huomautellakin.”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

"Olen aiemmin, noin 4 vuotta sitten karpannut ja saanut hyvät tulokset, mutta jostain ulkomaanmatkasta tai juhlapyhästä lähtien ryhdyin taas puputamaan leipää ja melkein kaikki pudotetut kilot tulivat takaisin. Tiesin tarvitsevani valmennusta, tajusin, etten yksin pysty. Kun näin mainoksenne, ajattelin, että tässä se on. Päätin sitoutua 100%:sesti ja noudattaa ohjeita prikulleen. Jäin työeläkkeelle samana päivänä, kun valmennus alkoi. Ajattelin, että nyt minulla on energiaa ja aikaa keskittyä ja laittaa itseni kuntoon loppuelämäksi. Stressi lihottaa - sen olen kyllä todennut monta kertaa. Toki olen ollut jonkin verran sijaisena ja töissä näiden viikkojen aikana - energisempänä kuin ennen. Ohjeet ovat olleet selkeät ja niitä on ollut helppo naudattaa. Yllätys oli, että -10.4 kilon tulos syntyi paljon nopeammin kuin edellisellä kerralla. Olen oppinut tosi paljon - mm, että hyviä rasvoja pitää syödä yllättävän paljon. Ruokavalioon on tullut monta uutta komponenttia. Ja mikä parasta, vatsa on toiminut koko ajan hyvin. Olen kirjoittanut koneelle päivittäin kaiken, mitä olen milläkin aterialla syönyt ja mihin kellonaikaan. Olen oppinut itsestäni ja syömistavoistani paljon. Niin monta kertaa olen sortunut vääriin valintoihin juhlapyhinä.. Minulla on vielä toinen 10 kg pudotettavaa, joten tällä jatketaan."

- Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja, nainen -10 kg

”Aluksi pohdin mitä ruokia voi oikein tehdä. Onneksi oli ihan huippuporukka mukana omia reseptejään jakamassa. Yhtään en ole nälkää nähnyt ja sokerinhimonkin taittui aika pian. Huippuvideot ja tsempit valmentajilta, niistä oli paljon hyötyä. Tästä tuli elämäntapa,ei dieetti.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Tämä on ollut opettavainen matka: elämäntavat mennyt kokonaan uusiksi. Ohjelma on ollut niin kokonaisvaltainen, terveyteen tähtäävä.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Tunne on todella hyvä. Olen tyytyväinen viiteen kiloon, mutta aion jatkaa tästä vielä. Uusia makuelämyksiä on tullut, oliiviöljyä mennyt kahdeksan viikon aikana enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Ennen se on tuntunut vastenmieliseltä, mutta nyt totesin vain, etteihän tämä pahaa olekaan. Minulla ei ole merkittävästi ylipainoa, mutta sen verran, että on makkarat vyötäröllä ovat ahdistaneet. Olen kokeillut joitain dieettejä, ilman tulosta. Nyt minulle mahtuu kolme-neljä vuotta sitten ostetut vaatteet päälleni. Tämä 8viikon Startti on ollut todella hyvä ja herättelevä. Karamellit ovat unohtuneet enkä sokeria juuri syönyt tämän kahdeksan viikon aikana. Nyt huomaan, että pärjään ilman. Alussa kahdeksan viikkoa tuntui ikuisuudelta, mutta nyt se onkin jo ohi."

”Aivan minulle sopiva valmennus. Tarvitsen juuri tällaista, että on tarkat ruokamäärät ja opin ymmärtämään oman elimistöni toiminnat.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Hienosti meni koko kahdeksan viikkoa. Ei mitään ongelmia koko aikana ja olen oppinut syömään oikein, mikä on aiemmin ollut ongelma. Tästä on hyvä jatkaa."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”On ollut tavattoman mielenkiintoista oppia uusia asioita ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Tähän ikään, eli 62-vuotiaaksi saakka, olen ollut epäilevä vähähiilihydraattisen ruokavalion, nimenomaan sen monipuolisuuden suhteen. Mutta nyt olen oppinut näkemään ennemminkin mahdollisuuksia kuin rajoituksia ja haastamaan vanhoja tuttuja kuvioita. On ollut mielenniintoista olla mukana ryhmän fb-keskusteluissa ja oppia muös muilta ryhmäläisiltä sekä seurata heidän upeaa edistymistään. ”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

”Mahtavaa, jo ensimmäisen viikon jälkeen hirmuisesti energiaa ja jotenkin tosi helposti kaikki mennyt. Ei ollut tunnetta, että olisi millään dietillä ja odottaisi vaan sen loppumista, vaan on tullut todellakin elämäntavaksi! ”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

”Tuntuu todella hyvältä, olen oppinut oikean tavan syödä ja samalla oppinut oman kehoni toiminnasta paljon. Mitä siis tunnen; kiitollisuutta, ylpeyttä, päättäväisyyttä. ”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Sopiva ruokailurytmi, ruokien laitto helppoa. Pääsin eroon iltanapostelusta. Ei tehnyt mieli herkkuja, joita työpaikalla päivittäin tarjolla.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Alkuhämmennyksen jälkeen ruokaohjelmaa on ollut tosi helppo toteuttaa. Olette helposti lähestyttävissä, joten yksinkertaisiakin kysymyksiä on voinut teille lähettää. Mie en ole ollut millään dietillä aiemmin ja sen vuoksi valitsin juuri teidät. Ruokailuun halusin saada jonkinlaista tolkkua ja sitä on tullutkin. Ja tässä syödään ruokaa monipuolisesti eikä pelkkää rahkaa ja pussikeittoja, eikä riehuta läkähdyksiin liikunnan parissa.”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

”Ikuiselle laihduttajalle uusi tapa lähestyä asioita auttoi ja nyt on hyvä olla. Makeiset ja vatsaongelmat jäivät matkalle.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Sopiva ruokailurytmi, ruokien laitto helppoa. Pääsin eroon iltanapostelusta. Ei tehnyt mieli herkkuja, joita työpaikalla päivittäin tarjolla.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Tämä 8 viikkoa on sujunut yllättävän hyvin, vaikka välillä on ollut haastaviakin hetkiä, varsinkin alussa. Ruokavalioon olen päässyt helposti sisään ja heti alusta asti opettelemani tapa tehdä useampi annos ruokaa valmiiksi on helpottanut päivittäistä elämää. Eikä näin ollen elämä ole liikaa pyörinyt sen ympärillä, mitä voin syödä. Otin alun alkaenkin asenteen, että nyt mennään rennolla meiningillä ja "lipsahduksista" ei itseä syytellä. Annoin myös tietoisesti itselleni välillä pieniä herkutteluhetkiä. Aina vaan vahvemmin tuntuu että tämä todella on loppuelämän juttu.”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

”On ollut aivan mahtavaa, hyvä fiilis koko ajan ja tosi helppoa noudattaa ohjeita.”

 

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Uni on parantunut huomattavasti: olo on aamuisin pirteä."

 

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”On tuntunut sekä helpolta että hyvältä. Parasta on ollut se, että ei ole tehnyt mitään mieli, vaan olo on ollut kylläinen koko ajan. Sellaiset jätskiämunkkiakarkkialimpskaa-olot ovat olleet koko tämän ajan poissa, koska verensokeritasot pysyvät tasaisina. Lisäksi olen syönyt säännöllisesti ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin ja lakannut pelkäämästä rasvaa - ja se on aivan ilmiselvästi toiminut. Minusta tuntuu tosin uskomattomalta, että kiloja on lähtenyt noin paljon. Mutta olen käyttänyt samaa vaakaa alusta asti ja noin se näyttää. Kuvia en ole ottanut.”

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

”Valmennuksessa on käyty monipuolisesti asioita läpi. Erityisesti omalle hyvinvoinnille uniasiat ovat nyt tärkeitä. Olen ollut aina iltavirkku ja kärsinyt univajeesta melkein aina. Nyt kun keski-iässä alkaa tuo elämän ehtoopuolen hyvinvointi kiinnostamaan eri tavalla, ja henkinen sekä aivojen hyvinvointi on erityisesti mielessä ja olen päättänyt opetella nukkumaan pidempiä yöunia.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Todella mukavalta ja vaivattomalta. Otin itseäni niskasta kiinni herkuttelun suhteen ja päätin toteuttaa valmennuksen siitä kiinni pitäen. Mielestäni helposti sain muutettua ruokarytmini ja tapani ohjeistuksen mukaan. Sokerikierre katkesi hyvin nopeasti ja aion pitää kiiinni siitä pysyvästi. Neljä kertaa päivässä ruokarytmi on minule hyvä, vaikkakin vaatii suunnittelua töiden takia. Selkeää ohjeistusta hyvillä vinkeillä ja järkevillä perusteilla. Jokainen joka on päättänyt sitoutua tosissaan niin voi saada tällä tuloksia aikaiseksi.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Todella helppo ja miellyttävä 8 viikkoa. Ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia noudattaa ohjeita. Muutama juhliin liittyvä pieni lipsuminen oli, mutta paluu ohjeistuksen mukaiseen ateriointiin tapahtui heti seuraavana päivänä. Liikuntaa en harrastanut, mutta nyt aloitan kevyen lenkkeilyn. Jos haluat muuttaa elämäntapojasi ruokailun suhteen ja laihtua tuntematta nälkää, niin nyt on hyvä mahdollisuus siihen - lähde ihmeessä mukaan 8 viikon starttiin. Minunkin oloni on nyt erinomainen, paino putosi 11 kg, makeanhimoa en tunne ja vesi maistuu toisin kuin ennen."

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

"Hienosti meni koko 8 viikkoa, ei mitään ongelmia koko aikana ja olen oppinut syömään oikein mikä aiemmin ollut ongelma. Tästä on hyvä jatkaa."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

”Tämä on ollut opettavainen matka: elämäntavat mennyt kokonaan uusiksi. Ohjelma on ollut niin kokonaisvaltainen, terveyteen tähtäävä.”

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Fiilis on ollut upea! Olen 45v 4 koululaisen (12v-7v) äiti, joka on kaivannut totaalista elämänmuutosta jo pitkään. Muutamasti yrittänyt, mutta ruuhkavuosien kiireessä eivät ole omat voimat riittäneet. Nyt tilanne alkoi kuitenkin olla jo kriittinen, sillä ylipainosta alkoi olla jo todella paljon haittaa. Intohimonani on Islanti ja kraatereille sekä vesiputouksille kiipeäminen ja vaeltaminen alkoi olla jo tosi raskasta. Ja verenpainelääkkeenkin työpaikkalääkäri jo määräsi. Vaihtoehtoina oli joko hylätä vuosittaiset Islannin vaellukset ja jämähtää kotisohvalle herkkujen kera. Valitsin kuitenkin tosin. Tämä valmennus ei olisi itselläni voinut osua parempaan kohtaan. Pääsin hyvin alkuun. Ohjelman noudattaminen on ollut kohtuullisen helppoa, lipsumisia ei juurikaan ole tullut. Tämä on minulle kuitenkin vasta polun alku, pudotettavaa painoa oli lähes 50kg, nyt tosin enää 40kg! Toivottavasti vuoden päästä olen jo lähellä ihannepainoani ja voin aloittaa tasapainon hakemisen. Tämä valmennus antoi minulle keinot leivänsyömisestä johtuvan hiilarikoukun katkaisuun ja terveellisemmän suhtautumisen ruokaan. Valtavasti kiitos!"

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

"Minulle tämä on sopinut. Aterioiden välillä ei ole ollut hirveää nälän tunnetta. Maha on toiminut hyvin koko 8 viikkoa."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Tämä on ollut yllättävän helppoa. Alkuun tuntui, että saa laittaa koko ajan ruokaa. Nyt jo rutiinia. Kauppalaskut pysyneet suht samana verrattuna aiempaan."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Tämä on ollut ihan parasta aikaa omalle itselle. LEPO. Sitä minä olen tarvinnut. Mulla on ollut jo vuosia sellainen elämän rytmi, että olen ollut lenkillä jo kukonlaulun aikaan ja JOKA PÄIVÄ. Sen jälkeen töihin. Kesällä tein pitkiä polkupyörälenkkejä. N. 2000km tuli poljettua pyörällä. Paino vaan nousi ja nousi. Olin lopen uupunut kaikkeen. Väsymys oli viedä kaiken ilon kaikesta. Sit löysin tämän <3 Olen todellakin nyt luvan kanssa levännyt. Nyt olen käynyt muutaman kerran jo lenkillä ja se on tuntunut hyvältä. Tänään lähden polkupyörällä töihin. Ruoka maistuu hyvälle ja sokerit ovat jääneet taka-alalle. Tää on niin mun juttu. KIITOS AVUSTA!"

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

"Heti tuntui kevyemmältä. Ruoan jälkeen ei iske kaameeta väsymystä ja nukun vieläkin paremmmin."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Tuntunut ihan hienolta. Kohta heti alkuun tuli oikein vireä olo ja sellainen yleinen "pönötys" jäi vatsan seudulta pois."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Aika on mennyt todella nopeasti. Muutos kropassa on ollut valtava ja päänupilla on haasteita pysyä mukana. Pärjään hyvin tämäntyyppisten ohjelmien kanssa, joissa on selkeät ohjeet ja tietty aikaraja. Jälkikäteen on valitettavasti ollut aina helppo päätyä takaisin vanhoihin tapoihin. Tulevaisuus onkin siten huolettanut heti ensimmäisten kilojen tiputtua, mutta nyt tuntuu, että on hyvä jatkaa."

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

Ensimmäiset kaksi viikkoa olivat haastavia, mutta sen jälkeen sujui hyvin. Minun ruokatapani olivat aivan hukassa ja nukuin vähän. Kyllähän sen tiesin, mutta en ollut jaksanut asialle mitään tehdä. Nyt nukun paljon paremmin ja olen virkeämpi. Uni on kyllä tosi tärkeä asia. Ei ole ollut mahdollista noudattaa ruokavaliota millin tarkkuudella ja on lohduttavaa ollut ymmärtää, ettei siihen kaadu koko homma. Syö niin hyvin kuin mahdollista sillä hetkellä. Polven kivun takia (olen menossa tähystysleikkaukseen) en myöskään ole voinut liikkua niin paljon kuin tavallisesti. Kun paino on pudonnut kipukin on vähentynyt."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

Olin tyytyväinen ohjaukseen videoiden kautta, ja sain niistä pontta laihdutukseen. Parit juhlat sattuivat tähän ajankohtaan, mutta niistäkin selvisin mielestäni melko hyvin. Terveydellisistä syistä minun pitäisi saada painoa pois, alkava nivelrikko toisessa polvessa. Olen laihduttanut muutama vuosi sitten n.23kg ja painoa tuli takaisin n.13kg. Olen olut tämän pienen ikäni (67v) aina ylipainoinen, luontaisen lahjakas tässä paino asiassa."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Vihdoinkin löytyi selkeä malli terveellisestä ravinnosta. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä kertaakaan tämän aikana. Makean himo loppui kuin seinään. Joka päivä ei ole pystynyt ihan noudattamaan, mutta tämä toimii ainakin omalla kohdalla. Keittiövaaka oli hyvä idea ja sitä suosittelen muillekkin. Silmä näkee eri tavalla kuin vaaka."

- Syksyn 2018 valmennusryhmäläinen

"Olen enemmän kuin tyytyväinen omaan jaksamiseen ja inspiraatiooni. Ulkonäön muutos ja painonlasku alkaa näkymään myös omaan silmään. Oma paino oli jumahtanut pahasti paikoilleen pitkähkön laihdutuksen tuloksena, tämä sai ihan uutta puhtia aineenvaihduntaan."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

"Tämä on antanut vauhtia jo keväällä aloittamalleni aika vähähiilariselle ruokavaliolle, ilman tätä laihtuminen ei olisi jatkunut (toukokuusta 8viikon alkuun olin laihtunut 6kg) Olen "huonosti laihtuva" 63 vuotias nainen, kilpparin vajaatoiminta, kiirettä opetuksessa, oma yritys sivutoimisena, ym."

Syksyn 2018 valmennuksen osallistuja

Haluatko sinäkin saavuttaa tavoitteesi? Sano EI jojo-dieeteille ja liity kymmenien tuhansien onnistujien joukkoon. Valmennuksen avulla saat pysyviä muutoksia!

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI 8 VIIKON STARTISTA TÄÄLTÄ
arrow

Kerro kaverille valmennuksesta