Seuraa kolmen 2021 tammikuun 8 viikon Starttiin osallistuneen suomalaisen matkaa

Uudet jaksot julkaistu!

Miten elämä jatkui 8 viikon jälkeen?

Miia ja Senja kertovat miten elämä on jatkunut ja miten muutokset ovat pysyneet mukana matkassa.

Aiemmin ilmestyneet jaksot!

Osa 8

Kiitos 8 viikkoa!

8 viikkoa on päätöksessään. Miia, Keijo ja Senja kertovat kuinka 8 viikkoa meni ja mikä on olo nyt. Paljonko kiloja tippui ja miten matka jatkuu nyt?

Osa 7 

7. jakso Nyt on puhkaistu tämäkin kupla

Keijo yrittää pudottaa pellen roolin ja pohtii terveyden merkitystä. Se ajaa miehen jopa hiihtoladulle. Senja ja Samu lähtevät moikkaamaan poroja ja etsivät poke stoppeja. Miialla luistaa hommat valmennuksessa ja töissä.

Osa 6  

6. jakso Hiilarihimot, pastaa ja eineksiä!

Välillä pitää uida vähän syvemmissä vesissä. Jaksossa palataan menneisiin ja käydään läpi elämän varrella eteen tulleita haasteita.

Osa 5 

5. jakso Manteleita, mielitekoja ja menevää meininkiä!

Nyt on tiukkaa menoa kun valmennettavat nautiskelevat elämästä. Jaksossa päästää seuraamaan karting-ajoa, heppailua ja hemmotteluhoitoja. Miten valmennus mahtuu tähän kaikkeen mukaan?

Osa 4 

4. jakso Nälän tunnetta ja oivalluksia!

Valmennus lähestyy puoliväliä ja mukaan mahtuu vähän matalapaineisempiakin päiviä. Sisukkuus kuitenkin palkitaan. Mitä muutoksia Keijo on huomannut ja millaisia oivalluksia valmennettavat ovat tehneet?

Osa 3 

3. jakso Energiat nousussa!

Tässä jaksossa kerrotaan miten uudenlaiset ruokailutavat ovat vaikuttaneet arkeen ja millaisilla fiiliksillä valmennus on sujunut. Senja elää jännittäviä hetkiä ja odottaa päätöstä tulevaisuudestaan. Miia pursuaa energiaa ja Keijo kuluttaa energiaa töissä.

Osa 2 

2. jakso Reseptejä, kesäsuunnitelmia ja valmennuksen toisen viikon tunnelmia

Tässä jaksossa nähdään kuinka elämäntapamuutos on lähtenyt käyntiin. Senja vaihtaa viihteelle ja viettää aikuisten viikonloppua. Miia harjoittaa food preppausta ja tekee uusia ruokakokeiluja. Keijo taas kasvattaa itsehillintä-lihasta ja haaveilee kesän uusista grilliherkuista.

Osa 1  

Jaksossa tutustutaan päähenkilöiden lähtötilanteisiin ja syihin lähteä muuttamaan elämäntapoja.

Millaisista unikavereista Keijo haluaa eroon? Millaista tyttöjeniltaa Miia suunnittelee? Mihin yöpalaan Senja tiukan paikan tullen turvautuu? Tämä ja paljon muuta selviää dokumenttisarjan ensimmäisessä jaksossa.

Traileri

Tässä vähän maistiaisia uudesta dokumenttisarjastamme, joka näyttää kolmen upean 8 viikon Startin osallistujan matkan iloineen ja suruineen! Tule mukaan!

Takaisin etusivulle
Tutustu 8 viikon Starttiin