POLTA RASVAA JA KOHENNA ENERGIATASOJASI KETOGEENISELLÄ RUOKAVALIOLLA!

Syvennä tietämystäsi ravinnosta ja siirry hallitusti ketogeeniseen ruokavalioon ravintovalmentaja Sami Sundvikin opastuksessa.

8 viikon valmennuksen aikana opit noudattamaan ketogeenistä ruokavaliota turvallisesti ja oikein. Saat syödä vapaasti kaikista ravintorikkaimpia ruoka-aineita, joten voitkin yllättyä miten monipuolinen ja herkullinen ruokavalio voi olla.

Valmennuksen aikana opit ketogeenisen ruokavalion ja elämäntavan, sekä lisäksi liikunnan ketogeenisellä ruokavaliolla. Koet ruokavalion lukuisat eri hyödyt ja saat kattavan ohjeistuksen, sekä ymmärryksen siitä, mitä tehdään ja miksi.

Lue lisää ja varaa paikkasi mukaan nyt!

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI MUKAAN NYT

Muut valmennuksemme ja materiaalit (mukana paljon ilmaista sisältöä mihin kannattaa tutustua)

8 VIIKON STARTTI - ITSEOPISKELU

8 viikon Startti on yksinkertainen ruokavaliovalmennus, jonka aikana poltetaan turvallisesti ja tehokkaasti jopa yli 10 kg rasvaa.

Valmennus sopii sinulle jos et halua enää kokeilla jojo-dieettejä, suuriin liikuntamääriin, lisäravinteisiin tai ateriankorvikkeisiin perustuvia valmennuksia. Jos haluat pudottaa painoa ja pitää sen poissa - kokeilla jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.

Voit odottaa saavasi toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen lähestymistavan.

Valmennukseen on osallistunut jo yli 30 000 osallistujaa!

Lue lisää valmennuksesta

KETOGEENINEEN VALMENNUS

Syvennä tietämystäsi ravinnosta ja siirry hallitusti ketogeeniseen ruokavalioon ravintovalmentaja Sami Sundvikin opastuksessa.

8 viikon valmennuksen aikana siirrytään ketogeeniseen ruokavalioon asteittain riippuen siitä, miten syöt juuri nyt. Ohjeistuksella noudatat ketogeenistä ruokavaliota ennen kaikkea oikein - saat syödä vapaasti kaikista ravintorikkaimpia ruoka-aineita, joten voitkin yllättyä miten monipuolinen ja herkullinen ketogeeninen ruokavalio voi olla.

Valmennuksen aikana opit ketogeenisen ruokavalion ja elämäntavan, sekä lisäksi liikunnan ketogeenisellä ruokavaliolla. Koet ruokavalion lukuisat eri hyödyt ja saat kattavan ohjeistuksen, sekä ymmärryksen siitä, mitä tehdään ja miksi.

Lue lisää valmennuksesta

Fysiojooga

Tällä verkkokurssilla joogaa lähestytään fysioterapeutin vankan ammattitaidon ohjauksessa. Liikkeissä keskitytään kehon liikkuvuuteen ja hengitykseen fysioterapeutillisilla ominaisuuksilla. Liikkeet ovat erityisesti koko kehoa avaavia, eikä mukana ole henkisyyttä, mystiikkaa tai muutakaan monimutkaista.

Kun harjoitteiden lähestymistapa on fysioterapeuttinen, helposti lähestyttävä, sekä jokaiselle sopiva, päästäänkin lähemmäksi sitä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään ja vähentämään vammariskejä sekä kiputiloja.

Fysiojoogassa keho ja mieli rauhoittuu, liikkuvuus ja tasapaino lisääntyy sekä aineenvaihdunta nopeutuu.

Lue lisää valmennuksesta

3 viikon toiminnallinen pakaratreeni

3 viikon toiminnallisella pakaratreenillä vähennät selkäkipuja ja treenaat jalkoihin lisää voimaa, pakaroihin pyöreyttä, ryhtiä suoremmaksi.

Pakaratreenillä pidät koko kehon toimintakykyisenä. Aloitat tai jatkat pakaroiden treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana - 3 kertaa viikossa riittää!

Samalla lisäät liikkuvuuttasi ja opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat - sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Treenit tehdään tehokkailla vastusnauhoilla, jotka toimitetaan sinulle postitse kotiin.

Lue lisää valmennuksesta

Aktiiviliikkujan ravintovalmennus

4 viikon ravintovalmennus aktiiviselle liikkujalle, joka haluaa pudottaa painoa tai kiristää rasvaprosenttia liikuntaharrastuksiensa ohessa tai parantaa omaa suorituskykyä niissä lajeissa mitä harrastaa.

Valmennuksessa laitetaan ravintoasiat kerralla kuntoon tukemaan omaa lajiharrastusta ja hyvinvointia. Saat vastauksia niihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ravinnosta, joihin ei ole vielä löytynyt selkeyttä. Valmennus antaa apua arjessa jaksamiseen ja palautumiseen muidenkin rasitteiden keskellä.

Koko valmennuksen ajan sinulla on ammattilaisten ja kanssaliikkujien tuki: apunasi ovat muut ryhmäläiset ja kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista.

Lue lisää valmennuksesta

Toiminnallinen vastusnauhatreeni

Koska liikunnan harrastaminen kuntosalilla ei ole ollut viime aikoina itsestäänselvyys, kotona treenaaminen on kasvattanut suosiotaan. Silti moni kaipaa kuntosalilla tehtävien liikkeiden monipuolisuutta ja tehoa.

Siksi loimme tämän Toiminallisen vastusnauhatreenin, 8 viikon ohjelman lihaskunnon parantamiseen, jossa hyödynnetään vastusnauhoja treenivälineenä. Toiminnallisen vastusnauhatreenin avulla treenaat koko kehon läpi tehokkaasti kotoasi käsin.

Vastusnauhatreenaaminen on perustreenaajalle yhtä tehokasta kuin kuntosalilla käyminen ja salille menemiseen vaadittava aikakin säästyy. Vastusnauhat ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset, sekä kulkevat helposti mukana.

Lue lisää valmennuksesta

5 päivän helppo terveyspaasto

Koska paaston terveysvaikutukset ovat lukuisat ja sen avulla pudottaa painoa nopeasti 2-4 kiloa, kehitimme paastoamiseen oman menetelmän. 5 päivän helppo terveyspaasto on turvallinen ja yksinkertainen tapa testata paastoa, ilman ylimääräisiä apuvälineitä.

Paaston aikana syödään yksi ateria ja paastoaikaa jää 23,5 tuntia vuorokauteen.

Kevennä oloasi, nosta energiatasojasi ja pudota muutama kilo esimerkiksi ennen juhlia. Samalla koet paaston lukuisat terveyshyödyt ja voit toistaa paaston uudelleen myöhemminkin, sillä ohjeet jäävät käyttöösi.

Lue lisää valmennuksesta

Työkalut pysyvään kehonhuoltoon

Yksinkertainen ja kokonaisvaltainen kehonhuolto-ohjelma: selkäranka kuntoon, monipuolista venyttelyä, lisää toimintakykyä ja vähemmän kiputiloja.

Kattava paketti kehonhuoltoharjoituksia, jotka pitäisi löytyä jokaisen arjesta. Yhdistät harjoitukset myös helposti muun harjoittelun yhdeksi tärkeimmäksi osaksi.

Valmennus sopii kaikille ja on vastalääke nykykulttuurin passiivisuudelle: saa elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi. Siis täydellinen työkalupakki toimivilla koko kehon harjoituksilla loppuelämän kehonhuoltoon.

Lue lisää valmennuksesta

4 viikkoa vapaampaan hengittämiseen

Ihminen selviytyy hengissä ilman ravintoa 30 vuorokautta, ilman vettä 3 vuorokautta, mutta kuinka kauan ilman hengittämistä? Ei kovinkaan kauaa.

Hengittäminen on elinehtomme ja merkittävässä roolissa terveyden takana. Se on siis huomattavasti tärkeämpää kuin syöminen tai juominen, mutta jostain syystä siihen kiinnitetään vähiten huomiota. Kuitenkin tilanteeseen sopiva hengitys tarjoaa avaimet parempaan terveyteen, mieleen ja suorituskykyyn.

Uniikissa valmennuksessa pyritään löytämään tutkitusti toimivilla harjoituksilla ja metodeilla oikeanlainen hengitys. Nimittäin hengittämällä oikein, edesautat painonpudotusta, siirryt stressihengityksestä rentouteen ja autat vatsaasi toimimaan optimaalisesti.

Lue lisää valmennuksesta

Syö ensin oikein 2 - 75 täysin uutta reseptiä painonhallintaan

75 uutta ja herkullista reseptiä tukemaan painonhallintaa ja edistämään painonpudotusta.

Viisi eri osiota: Aamu- ja iltapalat, Pääruoat, Herkut & lisukkeet, Jouluextra ja Mausteet. Jokaiselle jotakin aina vauvasta vaariin!

Vinkkejä parempaan uneen, jolla vaikutetaan suuresti painonpudotukseen ja uusien pysyvien elämäntapojen luomiseen

Reseptikirjan ensimmäisen osa sai suuren suosion ja tämä kirja on sille toivottu jatko-osa. Ensimmäinen reseptikirja sisälsi paljon reseptejä niin grillaamiseen kuin muutenkin kesäiseen tunnelmaan. Tämä kirja tarjoilee sävyltään talvisempia ja myös jouluisia reseptejä.

Lue lisää kirjasta

Syö ensin oikein - 100 parasta reseptiä painonhallintaan

Reseptikirja sisältää 100 helppoa, nopeaa ja herkullista reseptiä tukemaan painonhallintaa ja edistämään painonpudotusta.

4 eri osiota: Vaivattomasti valmista, Salaatit & lisukkeet, Pannaan astetta paremmaksi ja Lempeään herkutteluun. Lukuisia vaihtoehtoja maukkaasta kotiruoasta, parempiin jälkiruokiin, virkistäviin salaatteihin, nopeisiin smoothieihin sekä grilliherkkuihin - jokaiselle jotakin!

Reseptit ovat muokattavissa omaan makuusi ja tilanteeseesi sopivaksi. Ongelmaa ei tuota allergiat tai erityisruokavaliot. Parhaimpien vinkkien avulla oivallat kuinka helppoa ja vaivatonta ruoanlaitto voi olla myös terveellistä (ja maukasta) ruokavaliota noudattaen. 

Lue lisää kirjasta

3 viikon keskivartalo

Yksinkertainen ja tehokas kotitreeni-ohjelma: opi kuinka treenaat vatsan litteäksi, selkäkivut pois ja ryhdin suoraksi.

Treenit voit yhdistää muun harjoittelun ohelle tai tehdä omana kokonaisuutena. Liikkeet onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta ilman välineitä. Valmennuksen avulla huomioit syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset sekä selkälihakset varmistaen, ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.

Keskivartalon treenaaminen ei ole vain pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu kaikille.

Lue lisää valmennuksesta

7 päivän
ravintosuunnitelma

Mitäpä jos tänä kesänä söisi ja joisi kunnolla? Nauttisi lämmöstä ja illanistujaisista ilman ylimääräisiä kiloja? Pysyisi kohtuudessa, ettei syksystä tarvitsisi murehtia.

Kesällä nimittäin voi grillata, nauttia, syödä herkullisia ruokia ja halutessaan juoda alkoholijuomia ilman lisäkiloja puntarissa fiksumpien valintojen avulla. Tämä kaikki onnistuu ravintoammattilaisten ja ammattikokin laatimalla 7-päivän ravintosuunnitelmalla.

Ravintosuunnitelmaa voi noudattaa viikon, kuukauden tai vaikka koko loppuvuoden.

Lue lisää valmennuksesta

Erityisesti naisille suunnatut valmennuksemme, jotka huomioivat erityisesti naisten tarpeet

Leidien kotitreenistartti

Leidien kotitreenistartti on 8 viikon valmennus tavalliselle naiselle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin järkevästi, tuloksekkaasti ja pysyvästi rikkomatta itseään.

Valmennuksen ohjeilla treenaat hyvä olo etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä. Pysyt varmasti mukana, sillä 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää!

Lisäät liikkuvuuttasi ja opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.

Lue lisää valmennuksesta

Leidien kuntosalitreeni

Selkeä ja tehokas kuntosalivalmennus naisille. 12 viikon aikana kiinteydyt, saat lisää voimaa, sekä opit liikkeiden tehokkaat ja turvalliset suoritustekniikat. Lisäät arkeesi toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Saat järkevän treenirutiinin osaksi arkeasi, jolla ylläpidät intoa ja motivaatiota. Saat sporttista olemusta, paukkua pakaroihin ja estät lihasmassan vähenemistä vanhemmalla iällä.

Valmennus on juuri sinua varten, jos kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai siellä kehittyminen kiinnostaa. Jos haluat edetä niin, että tulosta tulee, ryhti suoristuu ja paikat pysyvät kunnossa.

Lue lisää valmennuksesta

Erityisesti miehille suunnatut valmennuksemme, jotka huomioivat esimerkiksi erilaisen hormonitoiminnan

ÄIJIEN KOTITREENISTARTTI

Jos olet mies ja haluat aloittaa treenamisen turvallisesti ja tehokkaasti oikein, tai edellisestä treenikerrasta on jo hetki aikaa, tämä valmennus on sinua varten.

Treenistartissa rakennamme pohjakunnon kovempia liikuntasuorituksia varten kuntoon. Eli valamme perustukset, ettei paikat mene rikki kun lajivalikoimaa laajennetaan.

Tämä sopii erinomaisesti sinulle, jos haluat siirtyä esimerkiksi kuntosalitreenin pariin lähitulevaisuudessa, mutta et ole sitä koskaan harjoittanut aikaisemmin ja haluat varmistaa, että pohjakunto on ensin kunnossa.

Lue lisää valmennuksesta

Äijien kuntosalitreeni

Selkeä ja järkevä 12 viikon kuntosalivalmennus miehille, joka on kuitenkin kaikkea muuta kuin perinteinen A4 -paperilla oleva treeniohjelma. Valmennuksen aikana opit 
kokonaiskuormituksesta, kuinka mieli ohjaa toimintaa, ruoansulatuksesta, palautumisesta, unesta, ryhdistä, hormonitoiminnasta ja kehonhuollosta.

Saat lisää lihasta, itsekunnioitusta ja parempaa toimintakykyä arkeen. Suunnitelmallista treenaamista kuntosalilla tukee myös ravintosuunnitelman mukainen ruokavalio.

Valmennus on juuri sinua varten, jos kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai siellä kehittyminen kiinnostaa. Jos haluat edetä niin, että tulosta tulee, ryhti suoristuu ja paikat pysyvät kunnossa.

Lue lisää valmennuksesta

Ilmaisia hyviä juttuja, joiden parissa voit tutustua meihin ja muihin hyviin tyyppeihin

Dokumenttisarja 8 viikon startista

KAKSI UUTTA JAKSOA JULKAISTU, KUINKA ELÄMÄ ON JATKUNUT VALMENNUKSEN JÄLKEEN!

Katso kuinka Miian, Keijon ja Senjan matka taittui 8 viikon Startti -valmennuksen parissa!

Nyt julkaistu jaksot kuinka Miian ja Senjan elämä muuttui valmennuksen jälkeen ja onko muutokset pysyneet mukana elämässä.

Näet kaikki sarjan jaksot sivuiltamme!

KATSO KOKO SARJA TÄÄLTÄ

Seuraavat 8 viikkoa
- uutiskirjejulkaisu

Valmentajien parhaat, sekä ajankohtaiset vinkit ja ajatukset, jotka auttavat sinua eteenpäin muutoksessa. Lue kaikki ilmaiseksi täältä!

Lue lisää uutiskirjeitä

Nuku kuin murmeli -unihaaste

Ilmaisen Nuku kuin murmeli -unihaasteen aikana treenaat nukkumista ammattilaisten avulla. Saat uneen liittyvää tietoa, vinkkejä, haasteita ja harjoituksia. Tuet painonhallintaa ja hyvinvointiasi laittamalla unen kuntoon.

Unihaaste on tehty yhteistyössä 8viikkoa.fi, Tempurin ja nukkumisergonomia.fi:n kanssa.
4 viikon ajan saat kaikki materiaalit ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi. Lähde mukaan murmeleiden joukkoon ja kutsu ystäväsikin mukaan nukkumaan!

Lue lisää valmennuksesta

Ilmainen
ravintolisävalmennus

Sami Sundvikin ja Teemu Elorannan valmennus koskien olennaisimpia asioita terveyttä tukevista lisäravinteista.

15 minuutin pikavalmennuksen aikana opit miksi niitä ei tarvitse käyttää painonpudotusta varten. Miten hyötyä niistä on yleisterveyteen ja mihin laatuseikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Mitkä ovat ne lisäravinteet, jotka olisi hyvä löytyä kotoa?

Lue lisää valmennuksesta

Sami Sundvikin haastattelussa lääkäri Olli Sovijärvi (ilmainen)

Mikä on suomalaisten ravitsemuksen tilanne ja mitä sille voisi tehdä? (haastattelun kesto 38 min)

  • Voiko ravinnon avulla harjoittaa ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, niin ettei lääkärin vastaanotolle tarvitsi päätyä niin usein?
  • Mitä puutostiloja ihmisillä tyypillisesti voi olla ja miten ne vaikuttavat?
  • Miten voi ottaa selville mikä tilanne omassa elimistössä on?
KATSO HAASTATTELU TÄSTÄ

Sami Sundvikin haastattelussa lääkäri Olli Sovijärvi: Vatsa kuntoon (ilmainen)

Millä keinoilla voit parantaa suoliston kuntoa ja sitä kautta koko terveyttä? (haastattelun kesto 28 min)

  • Mihin kaikkeen suoliston kunto vaikuttaa?
  • Mitkä ovat tyypillisimpiä vääriä uskomuksia suoliston kunnon ylläpidossa?
  • Miten suoliston huonoa kuntoa voi parantaa helposti?
  • Millaiset ruoka-aineet auttavat suolistoa, mitkä voivat pahentaa tilannetta?
KATSO HAASTATTELU TÄSTÄ

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä?

Elokuussa 2019 osallistuin valmennukseen ja voin kyllä suositella vahvasti. 8 viikon tavoite oli painonpudotuksen lisäksi terveellisten elämäntavan ja ruokailutottumusten muuttaminen.
Ensimmäiset viikot toki vaativat itseltä, mutta homma on kyllä sen arvoinen. Valmennuksen aikana oppii aivan uusia asioita ravinnosta ja siitä miksi syödään mitäkin. Vanhaan ”hiilarimättöön” ei ole ainakin meidän perheessä paluuta.


Diabeetikkomieheni on saanut verensokerinsa huomattavasti paremmin hallintaan ja itsellä on närästykset ja muut vatsavaivat hävinneet täysin. Painoa on pudonnut kahdelta aikuiselta yhteensä tähän mennessä n.20 kiloa. Olo on hieno ja tämä ruokavalio tulee olemaan meillä käytössä loppuelämän. Kiitos valmentajille, olette ihan huippupoikia!

Päivi Suurhasko

Hyvä tiimi vetämässä elämäntapamuutosta ja huomioi kokonaisvaltaisesti muutoksen!

Hilkka Santala

Olin mukana Raskaasta sarjasta keskisarjaan -valmennuksessa. Aivan loistava setti: ohjeet ja videot selkeät. Itse olen ollut aktiivinen jojo-laihduttaja koko aikuisikäni, nyt hieman yli 50-kymppisenä löytyi minulle sopiva kokonaisuus! Toimii erittäin hyvin, kun noudattaa ohjeita, ei mitään kummallista ja erittäin helppo toteuttaa ja noudattaa. 8 viikon aikana 8 kg pois ja vyötäröstä 11 cm, jatkan ohjeilla painonpudotusta edelleen koska tämä on niin helppoa ja vaivatonta!

Mika Suomalainen

Täyden kympin valmennus! Selkeät ohjeet, ei ”pakkoruokia”. Laihtumisen lisäksi opettaa uutta mm. suhtautumisesta ruokaan ja jopa itseensä. Tulokset näkyy, ja PYSYY! Sovellettavissa ihan jokaiselle. Yksinkertaisesti parasta ikinä!

Suvi Vallentin

Asiakaspalautteita

Jos tahdot kuulla tarkemmin, mitä ihmiset ovat kertoneet 8 viikon Startista, lue täältä palautteita, jotka on jätetty valmennuksen päätyttyä.

LUE PALAUTTEITA

VALMENTAJAT

Liikunnan, hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaisina olemme yhdistäneet valmennuksiimme vuosien kokemuksen ja parhaan osaamisemme luodaksemme jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.

LUE VALMENTAJISTA

Haluatko pysyvän hyvän olon ilman liikuntaa tai dieettejä?

Opi polttamaan rasvaa tehokkaasti ja pitämään kilot kurissa. Ei enää jojo-dieettejä tai turhia pilleripurkkeja vaan toimiva metodi, joka muuttaa kehosi rasvanpolttokoneeksi.

KYLLÄ, HALUAN OPPIA