Aloita treenaamaan Fysiojoogaa kotonasi!

HELPOSTI LÄHESTYTTÄVÄT, KAIKILLE JA KAIKENIKÄISILLE SOPIVAT HARJOITUKSET:

 • Sisältävät 3 monipuolista ja kattavaa osiota: Yläselkä, rinta ja niska | Alaselkä ja lonkka | Stressin lievitys
 • Vahvistavat tukilihaksistoa, ennaltaehkäisevät, sekä lieventävät selkäkipuja, niskakipuja ja päänsärkyjä
 • Parantavat unenlaatua, laskevat verenpainetta ja vähentävät stressiä
 • Tukevat optimaalista hengitystä, painonhallintaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia
 • Lisäävät liikkuvuutta ja avaavat koko kehoa menetelmällä, jossa joogaa lähestytään fysioterapeuttisella näkökulmalla ilman sen suurempaa mystiikkaa
 • Toteutuvat omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta ilman erillisiä välineitä selkeiden ohjevideoiden avulla
 • Mukana jo yli 400 osallistujaa!
arrow

"Fysiojooga on syntynyt asiakaskohtaamisteni perusteella.
Moni asiakkaani olisi voinut välttää kiputilan ja koko fysioterapiavastaanotolle tulemisen tekemällä tämän verkkokurssin tyyppisiä harjoitteita!"

Moi! Olen Stina. Fysioterapeutti ja joogaopettaja.

Ja kyllä, ylläoleva otsikko pitää paikkaansa. Törmään jatkuvasti työssäni seuraavanlaisiin oireisiin: niskaan sattuu, alaselkään sattuu, kädet puutuu, hartiat ja olkapäät ovat kääntyneet virheasentona eteenpäin, pää on työntynyt eteen ja joka paikkaa jomottaa...

Tilanteita ei ainakaan helpota maailmalla riehuva pandemia, lisääntynyt passivoituminen, etätyöt tai vallitseva istumakulttuuri.

Siispä olen kehittänyt tehokkaan, mutta lempeän Fysiojooga -menetelmän, jotta pystyin yhdistämään fysioterapian, joogan ja oikeanlaisen hengityksen merkittävät hyödyt. Ja jotta jokainen pystyisi lisäämään kehon ja mielen hyvinvointia vaikkapa omasta olkkaristaan käsin. Ja täysin ilman erillisiä välineitä.

Kurssi on helposti lähestyttävä ja se on suunniteltu ihan jokaiselle: vasta-alkajille tai kokeneemmille konkareille. Pääset tutustumaan joogaan ilman henkistä höpinää tai mysteeristä mystiikkaa.

Nimittäin lähestyn joogaa ja kurssin harjoitteita nimenomaan fysioterapeuttina, jotta pysyt jatkossakin omatoimisena ja saat esimerkiksi kengännauhat solmittua. Sekä kurottua sen parhaimman kahvimukin keittiön kaapin ylähyllyltä.

Fysiojooga lieventää ja ennaltaehkäisee selkäkipuja, niskakipuja ja päänsärkyjä.
Se parantaa unenlaatua, auttaa painonhallinnassa, laskee verenpainetta ja vähentää stressiä.

Omaan tahtiin oman kodin rauhasta käsin vaikka yksikin toisto kerrallaan lisäät liikkuvuuttasi. Tietoisen hengityksen avulla keskityt, opit tulemaan läsnä hetkeen, lasket stressitasoja ja rentoudut.

Avaat koko kehoa, pidät lihaskuntoa yllä ja parannat painonhallintaa kiihdyttämällä aineenvaihduntaasi. Liikut omien kipurajojen mukaan saaden jokaiselle harjoitteelle myös tarvittaessa helpotetumman version.

Pääsin vasta alkuun, joten jatkahan lukemista ja kerron hieman lisää...

Katso tästä myös esimakua valmennuksesta:

Mitä hyötyä tämänkaltaisesta harjoittelusta on?

Joogaan saatetaan suhtautua uskonnollisena, henkisenä, mystisenä tai vaikkapa hengellisenä menetelmänä. Jokainen toki tämänkin lajin kokee omalla tavallaan, mutta siitä huolimatta joogalla on ihan oikeasti moniakin eri hyötyjä.

Tällä verkkokurssilla joogaa lähestytään fysioterapeutin vankan ammattitaidon ohjauksessa. Liikkeissä keskitytään kehon liikkuvuuteen ja hengitykseen fysioterapeutillisilla ominaisuuksilla. Liikkeet ovat erityisesti koko kehoa avaavia, eikä mukana ole henkisyyttä, mystiikkaa tai muutakaan monimutkaista.

Kun harjoitteiden lähestymistapa on fysioterapeuttinen, helposti lähestyttävä, sekä jokaiselle sopiva, päästäänkin lähemmäksi sitä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään ja vähentämään vammariskejä sekä kiputiloja.

Ja kun mukana on sekoitus joogaa, nousee esiin myös seuraavat hyödyt:

 • Hermostosi rauhoittuu palauttaen sinut päivän stressistä tehokkaasti
 • Omatoimisuus säilyy ja suoriudut arjen askareista myös tulevaisuudessa
 • Toleranssi stressiin kasvaa (säännöllisen harjoittelun myötä)
 • Elimistö rauhoittuu
 • Liikkuvuus lisääntyy
 • Hapenottokyky paranee
 • Keho ja mieli rentoutuu
 • Keskittymiskyky paranee
 • Aineenvaihdunta kiihtyy
 • Tasapaino paranee
 • Tukilihaksisto vahvistuu
 • Unenlaatu paranee
 • Verenpaine laskee

...jos ylläolevista edes yksi kohta kuulosti sellaiselta, mitä kaipaat elämääsi, varaa paikkasi mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 87€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit aloittaa omaan tahtiin ja myös edetä kurssilla omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

Saat kaksi ammattilaista mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko valmennuksen ajaksi

Valmentajanasi tässä valmennuksessa toimii hyvinvoinnin ammattilainen
Stina Hiltunen. Tukea antaa myös 8 viikkoa tiimin päävalmentaja Teemu Eloranta.

Stina Hiltunen Fysioterapeutti, joogaopettaja
"Olen toiminut fysioterapiayrittäjänä vuodesta 2011. Fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi olen perehtynyt äitiysfysioterapiaan, opiskellut joogaopettajaksi, kehittänyt manuaalisia taitojani osteopatiakoulutuksessa, syventänyt osaamistani urheilufysioterapiaan ja tehnyt paljon hierontaa.

Lähestyn joogaa ja kurssin harjoitteita nimenomaan fysioterapeuttina. Fysiojooga on jokaiselle sopiva ja helposti lähestyttävä menetelmä, jossa yhdistyy fysioterapian, joogan ja oikeanlaisen hengityksen hyödyt."

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin. Hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Luotamme ja uskomme valmmennukseen niin paljon, että saat myös 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen antamiimme ohjeisiin, ota asiakaspalveluumme yhteyttä 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

Kun lähetät meille sähköpostia osoitteeseen info@8viikkoa.fi, asia hoituu ilman turhia uteluita.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Fysiojoogassa keskitymme alueisiin, jotka aiheuttavat ongelmia suurimmalle osalle meistä - Tässä valmennuksen sisältö:

 • Fysioterapeutin ja joogaopettajan videosarja

  Kaikki kolme harjoituskokonaisuutta on videoitu selkeäksi kokonaisuudeksi videosarjan muodossa, jotta opit koko kehon tehokkaat, mutta lempeät harjoitukset ja niiden suoritustekniikat.

  Harjoitteiden tekeminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, ilman erillisiä välineitä.

  Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Voit vain laittaa videon pyörimään ja seurata perässä. Voiko enää olla helpompaa?

 • Yläselkä, rintaranka ja niska

  Ensimmäinen harjoituskokonaisuus, eli yläkehon osio (kestoltaan n. 20-30min) sisältää paljon voimaharjoitteita, sekä liikkuvuutta. Tarvitset liikkuvuutta ja voimaa yhdessä, sillä pelkkä venynyt tai kiristynyt lihas on hieman heikko.

  Tarvitaan siis voimaa, jotta kehoa jaksetaan kannatella. Keskitytään siihen, että rintaranka ja olkapäät saavat liikettä. Sanotaan hyvästit etenkin etätyöläisen etukumaralle!

 • Alaselkä ja lonkka

  Toisessa harjoituskokonaisuudessa (kestoltaan n. 20-30min) pidetään huolta siitä, että lonkka saa liikkuvuutta. Tiesitkö, että lonkan, sekä lonkan koukistajan liikkuvuus vaikuttavat erityiseesti alaselän hyvinvointiin. Eli hophop, alaselän kivuille kyytiä!

 • Stressin lievitys

  Lupa hengittää! Kolmas osio keskittyy erityisesti hengitykseen, lempeään liikkeeseen, sykkeen ja stressitasojen laskemiseen.

  Pysähdytään jooko hetkeksi? Opetellaan yhdessä rentotutumaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä.

 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan

  Et jää yksin, sillä valmentajasi Stina ja Teemu ovat tukena ja apuna, jos jokin askarruttaa tai sinulla herää jotakin kysyttävää.

Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljetulle valmennusalustalle, josta löydät kurssin materiaalit. Jos et pääse aloittamaan harjoittelua heti, huoli pois, sillä valmennuksen materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi.

Lähde mukaan lisäämään kehon ja mielen hyvinvointia oman kodin rauhasta käsin!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 87€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit aloittaa omaan tahtiin ja myös edetä kurssilla omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolea alaspäin, niin näet vastauksen.

Miten tämä valmennus toimii käytännössä?

Kyseessä on verkkokurssi. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät materiaalit.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset, sekä materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis ostaa tämän Fysiojooga -verkokkurssin nyt ja toteuttaa sen vasta myöhemmin. Missään ei myöskään tarvitse olla tiettyyn aikaan, vaan käyt materiaaleja läpi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Mitä jos en koe tätä toimivaksi? Menetänkö rahani?

Et menetä. Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, ettei valmennus ole sinua varten, eikä se tuonut tuloksia, palautamme rahasi täysimääräisenä. 

Voit siis ilmoittautua mukaan ilman riskiä.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Tarvitsenko valmennusta varten jotain välineitä?

Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden, sekä puhelimen, tabletin tai tietokoneen, jolla katsot harjoitteita. Lisäksi hieman tilaan ja pehmeän alustan (mattokin riittää) ja halutessasi myös pehmusteen/tyynyn.

Minkälaisia harjoitteita valmennus konkreettisesti pitää sisällään?

Liikkeetsarjat pitävät sisällään helppoja, sekä haastavampia liikkeitä. Liikkeissä yhdistyy fysioterapia, jooga ja hengitys. Jokaiseen liikkeeseen on helpompi versio, jos jokin liike tuntuu aluksi liian vaikealta. Toistojakin voi tehdä aluksi vaikka vain yhden ja sitten pikkuhiljaa lisätä määrää.

Muistathan kuunnella omaa kehoasi. Tee liikkeet ja toistot oman jaksamisen mukaan. Älä kuitenkaan päästä itseäsi liian helpolla!

En ole tottunut tämänkaltaisen harjoitteluun, ja pelkään että liikkeet ovat haastavia. Uskallanko kokeilla?

Uskallat. Selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Liikkeille on aina saatavilla myös helpotetumpi versio. Valmentajat ovat lisäksi apunasi, jos jotain kysyttävää herää!

Kuinka pitkiä harjoituskokonaisuudet ovat?

Harjoituskokonaisuuksia on kolme ja yksi harjoituskokonaisuus kestää n. 20-30min. 

Haluatko vielä kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi