Kiitos ilmoittautumisesta Raskaasta sarjasta keskisarjaan-valmennukseen! Voit myös hyödyntää halutessasi tämän erikoistarjouksen, joka on voimassa kaksi tuntia.

Pudota painoa nopeasti 2-4 kiloa 5 päivän helpon terveyspaaston avulla.

Koska osallistuit juuri Raskaasta sarjasta keskisarjaan-valmennukseen, saat rajatun erikoistarjouksen joka on voimassa vain 2 tuntia. Aikaa jäljellä:

Jos teet ostopäätöksen nyt, saat lisäksi 5 päivän helpon terveyspaaston hintaan 19€ (normaalisti hinta on 77€ ja säästät 58€). Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksesi ja saat hyödyn niistä, vaikka et tekisikään paastoa juuri nyt.

Kyllä, haluan tutustua tarkemmin tarjoukseen!
Ei kiitos, en halua osallistua paastoon vaan haluan mennä suoraan lukemaan ohjeita Raskaasta sarjasta keskisarjaan-valmennuksen sisäänkirjautumiseen

Lue paastosta lisää ja ilmoittaudu tarjoushintaan selaamalla alaspäin

arrow

Haluatko saada heti helpot ohjeet turvalliseen tapaan toteuttaa paasto ilman pussikeittoja, mehuja tai suolihuuhteluita? (saat jopa syödä yhden aterian päivässä)

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa

 • Voit suorittaa paaston omaan aikatauluusi sopivasti. Ohjeet jäävät sinulle ja voit halutessasi paastota uudestaan vaikka kuukauden kuluttua.
 • Apuna ryhmän tuki ja valmentajien vastaukset
 • Ei mehuja, pussiruokia, suolihuuhteluita. Vain paastoamista yhden tavallisen aterian tukemana. Paastoaika 23,5 tuntia vuorokaudessa.
 • Tämä on todennäköisesti helpoin ja yksinkertaisin tapa kokeilla sopiiko paastoaminen sinulle

5 Päivän Terveyspaasto... niin mikä? Lue eteenpäin, jos haluat oppia helpon ja terveellisen tavan paastota ilman suolihuuhteluita. Tämä ei ole vesipaasto vaan paaston aikana myös syödään.

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnista ja ravinnosta kiinnostunutta valmentajaa.Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys.

Paastoa on käytetty maailman historiassa eri kulttuureissa eri tavoin, mutta lähes jokaisesta kulttuurista löytyy jonkinlainen paastoamisen tapa. Toisissa se on tie itsetutkiskeluun, joissain osa uskonnollista rituaalia tai tapaa. Erilaisia variaatioita on eri aikoina ollut monenlaisia, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti keksitä.

Sen takia kokosimme tämän 5 Päivän helpon terveyspaaston. Kun aloitat nyt, saat ohjeet, joilla voit paastota milloin vain. Tämä ei ole vesi- tai mehupaasto vaan olemme koonneet ohjeet joilla voit koostaa päivään yhden ateriakokonaisuuden, jolloin paastoaika on noin 23,5 tuntia vuorokaudessa.

Emme myy tuotteita vaan ohjeet, joita voit itse soveltaa milloin haluat. Ruoka-aineet ovat tavallisia ruokakaupoissa myytäviä elintarvikkeita ja kaikki perustuu aitoon puhtaaseen ruokaan.

Eli tässä paastossa ei juoda mehuja, jauheita tai lisäravinteita vaan syödään pelkästään normaalia ruokaa, toki vähän tavallista rajoitetummin.

Tämä on sinulle helppo vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat nopean alkusysäyksen painonpudotukselle, nopeasti ketoosiin tai vireystilaa ylös.

Paasto kestää viisi päivää, mutta saat terveyshyötyjä jo lyhyemmässäkin ajassa. Tilauksen yhteydessä sinulle lähetetään henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin.

Hmm, 5 Päivän Terveyspaasto... Voiko se sopia minulle? Jos nämä asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan

Paastoa koskevissa tutkimustuloksissa ja testiryhmän raporteissa havaittiin seuraavia hyötyjä paastoamisesta:

 • Paino putoaa nopeasti useita kiloja. Paasto toimii varsin hyvänä alkusysäyksenä esimerkiksi ruokavaliomuutoksille
 • Ruuansulatus toimii paremmin paaston aikana ja sen jälkeen. Vähemmän närästystä, vatsan turvotusta ja muitakin vatsaongelmia.
 • Vastustuskyky paranee ja ehkä saat jätettyä yhden tai pari kausiflunssaa väliin.
 • Uni syvenee (erityisesti paaston jälkeen). Hyvin nukutun yön sanotaan vaikuttavan enemmän onnellisuuteesi kuin se, kuinka paljon sinulla on rahaa pankkitilillä.
 • Verenpaine tasoittuu, joka on hyvä asia jos kärsit korkeasta verenpaineesta.
 • Elimistön lämmönsäätelykyky paranee ja talvikelit eivät tunnu niin pistäviltä ja kesät niin tukalilta.
 • Aistit terävöityvät ja pystyt nauttimaan esimerkiksi ruoasta paaston jälkeen ihan eri tavoilla
 • Ihon kunto paranee. Eräällä testiryhmän jäsenellä ihon kunto parani kohisten paaston aikana.
 • Nivelten ja lihasten liikkuvuus paranee
 • Energisyys kasvaa ja jaksat tehdä niitä asioita paremmin, mitä haluatkin tehdä.
 • Mieliala kohentuu (erityisesti paaston jälkeen)
 • Keskittymiskyky paranee. Paasto oli monille testiryhmän jäsenille erittäin tuotteliasta aikaa.
 • Itsetunto ja itseluottamus kasvavat (hei pystyn tähänkin, mihinkähän muuhun pystyn?)
 • Itsekuri lisääntyy, voitto turhista mielihaluista
 • Paasto korjaa tulehduksellisia tiloja ja elimistö voi korjata itseään paaston aikana paremmin.

On olemassa ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta, paasto ei ole sinua varten)

 • Ykköstyypin diabetes (II tyypin sopii)
 • Syöpä (vain lääkärin valvonnassa)
 • Vanhuuden heikkous tai kasvuikä (Silloin paasto sopii ainoastaan vatsaoireisiin 1-2 pv kerrallaan)
 • Syömishäiriöt tai liikalaihuus
 • Vuotava vatsahaava
 • Odottavat ja imettävät äidit
 • Maksasairaudet ja Munuaissairaudet (vain lääkärin valvonnassa)
 • Basedowin tauti tai epilepsia
 • Antibioottikuurien aikana, jos sinulle on lääkityksessä oleva sydänsairaus tai jokin muu lääkitys (varmistettava lääkäriltä)
 • Jos sinulla on jokin muu sairaus, varmista sopivuus omalta lääkäriltäsi
 • Myös vakavissa masennus- ja väsymisoireissa ei suositella paastoa tehtäväksi yksin!

Muista, että paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi. Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi.

Kokeile paastoamista ilman poppaskonsteja ja hanki helppo terveyspaasto itsellesi hintaan 19€ (Hinta voimassa vain nyt. Hinta normaalisti 77€)

KYLLÄ, HALUAN ITSELLENI OHJEET HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 19€

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Miksi paastota ja miksi paastota juuri 5 päivän helpolla terveyspaastolla?

Elämme ravinnon suhteen erikoista ylitarjonnan aikaa, johon ihmisen kehitys ei ole ehtinyt sopeutua. Ihmisen biologialle on täysin uusi asia, että ravintoa on tarjolla jopa muutaman tunnin välein ja se sisältää asioita, joita vuosituhansia on ollut saatavilla vain tiettyyn aikaan vuodesta. Tästä johtuu hyvin paljon niin kutsutut elintasosairaudet kuten 2- tyypin diabetes, sydän- ja verisuonitaudit sekä useat syövän muodot. Kehossa tapahtuu jatkuvaa varastoitumista sekä solujen vaurioitumista, sillä ei ole mahdollisuutta poistaa varastoitunutta energiaa sekä proteiineja eikä se ehdi korjata tai poistaa vaurioituneita soluja kunnolla.

Paastossa annetaan elimistölle aikaa toimia itse niin kuin se on ohjelmoitu toimimaan. Paasto on evoluution saatossa ollut todella oleellinen mekanismi selviytymisen kannalta ja meiltä kaikilta löytyy mekanismi siihen sopeutumiseen ja siitä hyödyn saamiseen. Paasto on elimistön siivousta, jossa poistetaan vaurioituneita soluja, turhaan kuormittavia elimistön proteiineja.

Kun toistetaan viitenä perättäisenä päivänä noin 24 h paasto aika saadaan myös solujen uusiutuminen käyntiin. Tällöin elimistö alkaa korjaamaan esimerkiksi vaurioitunutta DNA:ta sekä solujen energialaitoksia eli mitokondriota. Paaston aikana elimistö alkaa myös suojelemaan sekä tehostamaan terveiden solujen toimintaa. Paaston jälkeen elimistö toimii kaikin puolin tehokkaammin. Se käyttää energiaa paremmin hyväkseen ja osaa käsitellä sokereita paremmin, mikä on verensokereiden käyttäytymisen kannalta hyvin oleellista.

Toistuvat paastot ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi pitkäikäisyys tutkimuksissa ja moni tekee paastoja juurikin tästä syystä. Elimistölle pitää antaa välillä aikaa rauhoituttua myös ravinnosta, jotta se toimisi niin hyvin kuin mahdollista. Tässä paastossa syödään kerran päivässä kalorirajoitetusti, mitkä tekee huomattavan paljon helpompaa kuin pelkästä vesipaastosta, mutta saadaan silti paaston hyvä vaikutukset.

Pidennetyt yli 24 tuntia jatkuvat paastot, joissa ei syödä mitään ja olisi hyvä tehdä lääkärin tai muun asiantuntijan valvonnassa. Suoliston toiminta pyritään myös pitämään käynnissä tässä paasto muodossa, jotta suolihuuhteluita ei tarvita poistamaan elimistön kuona-aineita. Viiden päivän terveyspaastosta saadaan hyödyt vaikka et muuttaisi mitään muuta elintapaasi. Tämä sopii myös minkä tahansa ruokavalion tueksi.

Hyödyt tulevat esiin varsinkin jos tätä toistetaan säännöllisesti esimerkiksi kerran kuussa. Viiden päivän terveyspaaston tekemistä saa myös taloudellista hyötyä terveyshyötyjen lisäksi. Mieti kuinka paljon ruoka kustannukset ovat viidenpäivän ajalta varsinkin jos yrität vielä syödä terveellisesti? Samalla teet myös vihreän ympäristöteon, kun alennat hetkeksi omaa kulutustasi ravinnon osalta.

Monille paastoa harkitseville on kynnyskysymyksenä ollut kahvin juonnin rajoittaminen. Teille on hyvä uutisia! Vaikka on erittäin suositeltavaa vierottaa itsensä hetkeksi pois kahvista niin tutkimuksissa on saatu paljon paaston hyviä vaikutuksia vaikka paaston aikana on juotu mustaa kahvia tai teetä.

Olet valmis aloittamaan viiden päivän helpon terveyspaaston?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN PAASTOON HINTAAN 19€ (hinta normaalisti 77€)

Kyllä, tämä on paasto-ohjeistuksen koko hinta eli tilaamalla nyt maksat vain 19€. Mitään lisämaksuja ei tule. Eikä tilaus sido sinua mihinkään, eikä valmennuksessa myydä sinulle mitään.

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Luotamme ja uskomme paastotapaamme niin paljon, että saat 14-päivän 100% tyytyväisyystakuun

Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen paaston ohjeisiin, ota yhteyttä meihin 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat mielellämme.

Lähetä meille sähköpostia ja hoidamme asian kuntoon

Muista, että paastoamisen oltava sinun oma päätös. Ruoan rajoittaminen on vapauttavaa, kun se tapahtuu omasta tahdosta, mutta kidutusta, jos päätöksen tekee joku muu.

Koko paaston ajan mukana kulkee Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta ihmisiltä. Ryhmässä voit keskustella kaikista tuntemuksista muiden vastaavassa olevien tai olleiden kanssa.

5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

 • 5 päivän ravintosuunnitelma paaston ajaksi (Arvo 37€)

  Saat ravintosuunnitelman jota voit noudattaa paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita useasta valmiiksi kootusta ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

 • Ryhmän ja valmentajien tuki (arvo 240€)

  Kun osallistut, saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa tukenasi on muut paastoajat ja valmentajat.

 • Ohjeistus erilaisten oireiden selättämiseksi (arvo 34€)

  Paaston aikana yleensä ilmenee pieniä oireita ja ne voi varsin helposti hoitaa kuntoon. Ohjeet ovat yksityiskohtaiset, ne ottavat huomioon mahdolliset päänsäryt ja muut vastaavat epämiellyttävät tuntemukset ja selittää mistä ne johtuu. Useaan epämiellyttävään tunteeseen on olemassa myös helppo ratkaisu. Saat kaikki ne.

Jos koko 5 päivän helpon terveyspaaston sisältöjen arvo lasketaan yhteen niin se olisi 311 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat ohjeet ja tuen itsellesi nyt 19 eurolla! (normaalisti 77€)

Varaa nyt paikkasi valmennukseen nyt

Tämän koko paasto-ohjeen kokonaishinta on vain 19€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 19 euroa.

Saat myös 100% tyytyväisyystakuun. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

Tee päätös nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain nyt.

LÄHDEN MUKAAN PAASTOON HINTAAN 19€ (normaalisti 77€)

Näitä asioita on kysytty 5 päivän helposta terveyspaastosta

Ravitsemussuositukset suosittelevat syömään kolmen tunnin välein ja korostavat aamiaisen tärkeyttä. Tämä on ristiriidassa sen kanssa. Miksi suosittelette paastoamista?

Ihmiset ovat eläneet kautta maailman historian ilman virallisia ravitsemussuosituksia. Jos kolmen tunnin välein syöminen olisi ainut tapa syödä terveellisesti, ihmiskunta tuskin olisi selvinnyt tänne saakka. Entisaikojen ihmiselle on luontaista olla pitkiä aikoja syömättä ja elimistömme on tottunut siihen..

Paastoamista on tavalla tai toisella harjoitettu lähes kaikissa maailman suurissa kulttuureissa. Joissain se on uskonnollinen rituaali, toisissa jotain muuta, mutta kaikkia yhdistävä piirre on syömisen rajoittaminen.

Onko tämä jonkinlainen mehupaasto? Täytyykö minun ostaa jotain erityisiä tuotteita tätä varten?

Tämä ei ole mehupaasto eikä tässä syödä mitään pussiruokia. Ruoka on ihan tavallista kotiruokaa ja voit koota ateriasi ihan tavallisista ruokakaupassa myytävistä aineksista. Saat tarkat ohjeet annoksesi kokoamiseen.

Saat myös valmiita ehdotuksia aterioista.

En voi lopettaa kahvin juomista. Voinko suorittaa paaston siitä huolimatta?

Kahvin juomista ei ole pakko lopettaa, mutta itse asiassa suosittelemme sitä. Kahvin piristävät ja terveyttä edistävät vaikutukset tulevat esille ihan eri tavalla, kun siitä pitää pienen tauon.
Paaston aikana kahvi tulee juoda aterian yhteydessä, jotta se ei katkaise paastoa.

Onnistunko 100% varmuudella viemään paaston läpi?

Emme voi taata, että pystyt siihen. Paastoaminen on aina tietynlaista epämukavuusalueella olemista, vaikka monet kokevat erilaisia positiivia tuntemuksia paaston aikana.

Paastoa ei ole myöskään pakko toteuttaa juuri viiden päivän pituisena.
Monet harjoittavat paastoamista esimerkiksi paastoamalla yhden vuorokauden kuukaudessa.

Eikö syömättä oleminen ole vaikeaa ja vaarallista?

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä. Ruoansulatus ei juuri saa rahoituttua, kun koko ajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnon usein aktivoituvat.

Paastolla on tutkitusti paljon terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Mitä paaston aikana voi syödä ja juoda?

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Paaston tarkoitus on ajaa kehon hiilihydraattivarastoja tyhjäksi.

Ruoat ovat tavallista kotiruokaa jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoaika vuorokaudessa on noin 23,5 tuntia.

Olen raskaana/juuri synnyttänyt. Sopiiko tämä minulle?

Raskaana ollessa tai imettäessä ei paastoa kannata toteuttaa.

Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa kiinnostava tieto: Yhdysvalloissa on tehty tutkimuksia, joissa ihminen on paastonnut todella pitkän ajan, pudottanut paljon painoa ja se mikä tutkimuksessa yllätti: hänen kehonsa käytti ylimääräisiä ihosoluja ravintonaan ja iho palautui tavallista niukkakalorista laihduttamista paljon paremmin. Paastolla voi siis olla ihoa palauttava vaikutus.

Miten voin maksaa valmennuksen?

Valmennuksen voi maksaa verkkopankin tai MobilePayn kautta, tavallisimmilla luotto- ja pankkikorteilla sekä verkkosivujemme kautta erilaisten osamaksupalveluiden kautta.

Sitoudunko johonkin kuukausittaiseen tilaukseen osallistumalla tähän?

Et sitoudu, valmennus maksetaan kertamaksuna.
Kun ostat valmennuksen, maksat sen kerran ja saat tunnukset valmennusalustalle. Tunnuksesi ovat voimassa niin kauan kuin verkkosivu vain on olemassa. Paaston voit toteuttaa miten usein tahdot, mutta mitään muita kuluja ei sinulle koidu.

Missä muodossa saan ohjeet ja miten pääsen niihin käsiksi?

Sen jälkeen kun olet maksanut valmennuksen, saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan valmennusalustalle. Siellä on kaikki ohjeet sekä videoina että tekstiaineistoina. Saat myös sähköpostiisi suorat linkit materiaaleihin ja valmennuksen Facebook-ryhmään.

Tunnukset pysyvät sinulla käytössäsi myös tulevaisuudessa, joten sinun ei tarvitse tallentaa mitään tulevaa käyttöä varten.

Aloita nyt paastoaminen nyt, pudota painoa muutamia kiloja, anna elimistöllesi tilaa korjata itseään ja paranna energiatasojasi.

KYLLÄ, OLEN VALMIS LÄHTEMÄÄN MUKAAN 5 PÄIVÄN HELPPOON TERVEYSPAASTOON HINTAAN 19€

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukortilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät.

Ei kiitos, haluan vain suoraan lukemaan ohjeita Raskaasta sarjasta keskisarjaan-valmennuksen sisäänkirjautumiseen