Syö ensin oikein -kirjat

Inspiraatiota ja makuelämyksiä terveellisesti

Yhteensä lähes 200 reseptiä, jotka tuovat vaihtelua ruokavalioosi. Reseptit ovat muokattavissa omaan makuusi ja tilanteeseesi sopivaksi. Ongelmaa ei tuota allergiat tai erityisruokavaliot. Parhaimpien vinkkien avulla oivallat kuinka helppoa ja vaivatonta ruoanlaitto voi olla myös terveellistä (ja maukasta) ruokavaliota noudattaen. 

Alla olevia painikkeita painamalla pääset tilaamaan itsellesi omat reseptikirjat. Kirjoista on saatavilla myös pakettitarjous, sekä E-kirjat. 

 

Syö ensin oikein

100 parasta reseptiä painonhallintaan

4 eri osiota: Vaivattomasti valmista, Salaatit & lisukkeet, Pannaan astetta paremmaksi ja Lempeään herkutteluun. Lukuisia vaihtoehtoja maukkaasta kotiruoasta, parempiin jälkiruokiin, virkistäviin salaatteihin, nopeisiin smoothieihin sekä grilliherkkuihin – jokaiselle jotakin!

Syö ensin oikein 2

75 täysin uutta reseptiä painonhallintaan

Reseptikirjan ensimmäisen osa sai suuren suosion ja tämä kirja on sille toivottu jatko-osa. Ensimmäinen reseptikirja sisälsi paljon reseptejä niin grillaamiseen kuin muutenkin kesäiseen tunnelmaan. Tämä kirja tarjoilee sävyltään talvisempia ja myös jouluisia reseptejä.

Ota yhteyttä

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved