Leidien kuntosalitreeni -
Uusi kiinteämpi ja voimakkaampi sinä 12 viikossa

Selkeä ja tehokas kuntosalivalmennus naisille. 12 viikon aikana kiinteydyt, saat lisää voimaa, sekä opit liikkeiden tehokkaat ja turvalliset suoritustekniikat.
Lisäät arkeesi toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!

 • Varaa paikkasi mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi.
 • Saat järkevän treenirutiinin osaksi arkeasi, jolla ylläpidät intoa ja motivaatiota. Laajennat osaamistasi olit sitten ensimmäistä kertaa kuntosalille menevä, aloittelija tai kokeneempi kävijä.
 • Paranna ryhtiä ja saat enemmän itsevarmuutta. Lisää sporttista olemusta, paukkua pakaroihin ja estät lihasmassan vähenemistä vanhemmalla iällä.
 • Lisäät hyvää oloa, liikkuvuutta, voimavaroja ja jaksamista arjessa.
 • Treenaat monipuolisesti koko kehon 3 kertaa viikossa tärkeitä kehonhuoltoja ja kevennettyjä lepoviikkoja unohtamatta.
 • Saat näkyviä tuloksia, kannustavan naisporukan ympärillesi ja kaksi ammattivalmentajaa tueksi muutokseen.
 • Voit maksaa myös liikuntaeduilla! (Smartum, ePassi, tykysetelit, Eazybreak ja Edenred)

Miksi Leidien kuntosalitreeni on luultavasti paras tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu?

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin, liikunnan ja ravinnon ammattilaista. Riina ja Teemu.

Olemme yhdessä ja erikseen valmentaneet tuhansia suomalaisia kohti parempia valintoja. Maailmanmestareista ihan tavallisiin ihmisiin. Tiedämme siis miltä erilaiset ruokavaliot ja treeniohjelmat näyttävät riippumatta siitä, millä tasolla hommia tehdään.

Olemmekin kuulleet monia tarinoita siitä, kuinka treeni-intoa löytyy ja salikorttikin on jo taskussa. Fiilis on hyvä, mutta jokin välillä tökkii. Treeneissä ei ole suunnitelmallisuutta, punaista lankaa, eikä tuloksiakaan tule halutulla tahdilla ja temmolla.

Moni myös haluaisi aloittaa treenaamisen kuntosalilla tai palata sinne monen vuoden tauon jälkeen, mutta ei tiedä mistä kannattaisi aloittaa. Mitä tehdä, miten pitää motivaatiota yllä ja suunnan oikeana alusta alkaen... Miten ottaa treenamiseen vaikuttavat seikat kokonaisvaltaisesti huomioon?

Tai sitten treenaminen sujuukin jo, mutta moni asia kokeneemmallakin konkarilla jää huomioimatta, kun vain ohimennen kuulee esimerkiksi unen ja kehonhuollon tärkeydestä.

Siksi olemme jälleen yhdistäneet osaamisemme.

Meillä molemmilla on pitkä historia urheilun ja etenkin kuntosaliharjoittelun parissa. Vuosiakin on mittarissa jo muutama ja arkea rikastuttaa perhe-elämä. Kuntosaliharjoittelu on kuitenkin aina pysynyt matkassa mukana. Se on ollut kokonaisvaltainen tapa liikkua, joka ei ole koskaan ollut sidoksissa aikaan.

Olemme luoneet tämän matalan kynnyksen Leidien kuntosalitreeni -valmennuksen juuri ylläolevista syistä. Jotta jokaisen olisi helppoa ja turvallista aloittaa tai jatkaa kuntosaliharjoittelua. Jotta sinulla olis tieto siitä, mitä kuntosalilla kannatta tehdä ja miten siellä käytetystä ajasta saisi kaiken ilon ja hyödyn irti.

Valmennuksessa aloitetaan perusasioista. Oikeita liikkeitä, oikeita määriä, oikein tehtynä. Ensin hyvä pohjakunto alle ja katsotaan sitten mitä seuraavaksi. Valmennuksen kuntosaliohjelmalla voit kuitenkin halutessasi jatkaa kuinka pitkään tahansa. 

Suurin hyöty säännöllisestä kuntosalitreenistä ei välttämättä edes ole lihaskunnon kasvu, vaikka sen pitkälle kantavia positiivisia vaikutuksia ei voikaan vähätellä. Lihaskunto on tärkeää, mutta suurin hyöty on se kunnioitus, mitä alat tuntea itseäsi kohtaan, kun alkuvaikeuksista huolimatta päätit ryhtyä toimeen.

Fyysinen voima lisää henkistä voimaa - Minä pystyn! Ja niin pystyt sinäkin.

Lähde mukaamme 12 viikon treenimatkalle oli syy sitten liikunnan jälkeinen hyvä olo, kasvavat voimavarat, liikkuvuuden lisääntyminen, jaksaminen arjessa, tai mukavempi peilikuva. Mikä tahansa, olemme valmentajina apuna!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Leidien kuntosalitreeni sopii juuri sinulle

 • Olet treenannut joskus aikaisemmin tai nuoremmalla iällä. Nyt olisi aika palata treenien pariin.
 • Et ole treenannut aikaisemmin ollenkaan, mutta nyt se tuntuisi ajankohtaiselta. Haluat kokeilla treenaamista kuntosalilla ja tehdä asiat alusta alkaen oikein.
 • Treenaat jo, mutta kaipaat, että joku kertoo sinulle asioista lisää. Haluat laajentaa osaamistasi ja ymmärrystäsi treenaamisen ympärillä.
 • Haluat tuen ja avun ympärillesi, jotta voit kysyä jos jokin liike tai asia askarruttaa. Haluat varmistaa, että saat kuntosaliharjoittelusta ja siihen käytetystä ajasta kaiken tehon ja hyödyn irti.
 • Kuntosaliharjoitteluun liittyvät asiat tuntuvat siltä, että niitä on internet pullollaan ja et jaksa edes aloittaa perehtymistä. Haluat, että joku leikkaa monimutkaisuuden viidakon läpi ja kertoo sinulle miten asiat toimii.
 • Et halua kuntosaliharjoittelun olevan monimutkaista tai hifistelyä.
 • Haluat treenata ja tehdä liikkeet oikealla tekniikalla niin, että paikat pysyvät ehjinä.
 • Haluat ennaltaehkäistä lihasmassan vähenemistä vanhemmalla iällä, ja olla toimintakykyinen myös tulevaisuudessa.
 • Haluat parantaa lihas- ja kestävyyskuntoasi.
 • Haluat lisää itsevarmuutta, toimintakykyä ja liikkuvuutta.
 • Haluat pudottaa painoa/polttaa rasvaa/muokata kehonkoostumusta.
 • Haluat voida hyvin, olet avoin kokeilemaan uutta ja saamaan muutoksia hyvinvoinnissasi aikaan nopeastikin.
 • Kaipaat kanssatreenaajien tukea ja tsemppiä.

"Aikaisemmin salilla tuli pysyteltyä turvallisissa, pienissä painoissa ja liikkeistä tuli tehtyä niitä, mitkä oli tuttuja ja helposti suoritettavia. Valmennuksen aikana opin nopeasti, että olen voimakkaampi kun olen tajunnutkaan, ja salilla voi oikeasti lähteä nostamaan painoja nopeastikin. Olet Riina valmentajana kannustava, kuunteleva ja otat hyvin huomioon yksilölliset tekijät. Kiitos!"

- Valmennettava

"LÄMMIN KIITOS TEEMU! Oot taitava! Olen saanut paljon intoa ja voimaa päivittäiseen aherrukseen. Valmennus oli minun ja kroppani tarpeeseen napakymppi. Salille lähteminen on ollut motivoivaa ja mukavaa. Salikortista on saanut enemmän irti, kun on oppinut käyttämään laitteita monipuolisemmin."

- Valmennettava

Varaa paikkasi mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 109€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Mitä hyötyä kuntosaliharjoittelusta on?

Vaikka järkevästi treenaamalla saa mukavasti muotoja ja muokattua omaa kehonkoostumusta mieleiseksi, on sillä paljon tärkeämpikin merkitys. Lihasvoimaa nimittäin tarvitaan päivittäin nousemiseen, kävelemiseen ja tavaroiden nostamiseen.

Lihasvoima on korkeimmillaan 30 vuoden iässä, jonka jälkeen se alkaa heiketä. Ilman lihaskuntoharjoittelua tämä johtaa siihen, että lihasvoimat hiipuvat ja arjessa selviäminen vanhemmalla iällä vaikeutuu. Jopa arkiset perustoiminnot, kuten sängystä nouseminen voivat tuottaa vaikeuksia, kun lihasvoimat ovat heikot, eikä niitä ole nuoremmalla iällä treenannut.

Kuntosaliharjoittelun avulla lisäät tasapainoa, parannat ryhtiä ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi. Säännöllinen treenaaminen, onnistumiset ja kehittyminen vie sinua eteenpäin niin fyysisesti kuin henkisesti. Näin lisäät minäpystyvyyden tunnetta.

Lihasmassaa lisäämällä kiinteydyt ja energiankulutuksesi lisääntyy ja täten myös rasva palaa helpommin. Saat muotoja, sporttista olemusta, sekä lisäät kehonhallintaa. Kun hallitset kehoasi, tunnet vartalosi ääriviivat ja ymmärrät paremmin, miten kehosi toimii.

Jos ajatellaan fyysistä kehoa, tarvitsee sen hallinta lihaksia ja kehotuntemusta, jotta se voi liikkua optimaalisesti ilman kipuja. Kuntosaliharjoittelulla vähennät siis myös kipuja, kolotuksia ja loukkaantumisia. Sekä riskiä niiden syntymiselle.

Lihasvoimaharjoittelu on siis äärimmäisen tärkeää. Eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa. Ennenkaikkea se edistää toimintakykyä arjessa ja vahvistaa lihaksia, sekä luustoa. Sen avulla arkesi rullaa nyt ja tulevaisuudessa mukavemmin.

Voimistamalla itseäsi fyysisesti, voimistut myös sisäisesti! Mikäpä sen upeampaa kuin tuntea itsensä vahvaksi ja pystyväksi. 

- Riina

Lisäämällä lihasvoimaa, pidät itsesi toimintakykyisenä. Jos lihaskuntoa ei ylläpidetä harjoittelemalla, alkaa lihakset surkastua. Naisen suurin lihasmassan väheneminen tapahtuu 50-70-vuotiaana, mutta väheneminen on reipasta jo nelikymppisenä. 

- Teemu

Kuntosaliharjoitteluun liittyy monia haasteita, pelkoja ja uskomuksia, jotka ovat usein aloittamisen tiellä (...ja joita olemme rikkomassa tämän valmennuksen myötä!).

Lihaskimpuksi kun ei muututa yhdessä yössä eikä vuodessakaan. Kuntosalilla ei tarvitse asua kuutena kertana viikossa, treenin ei tarvitse sisältää 20 eri liikettä, eikä treenikassista tarvitse löytyä pulvereita, jotta tuloksia syntyy. 

3 kertaa viikossa, säännöllisesti, järkevästi ja kokonasvaltaisesti keho ja mieli huomioiden saadaan jo paljon aikaan. Sitten jääkin vielä neljä päivää viikosta kaikelle muulle!

Siispä, olisiko aika aloittaa? 

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta ja syy siihen, miksi tästä kannattaa maksaa...

 • KUNTOSALIOHJELMA

  (Arvo: 200€)

  Saat 12 viikon treeniohjelman, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Treeniohjelma kestää käyttöä, joten voit jatkaa sillä pitkän ajan myös valmennuksen päätyttyä.

  Koko kehon treeniohjelma on valmennuksen ajan 3-jakoinen, eli treenikertoja tulee kolmesti viikossa.

  Treenit on myös jaettu lihasryhmittäin, joten koko kroppa tulee treenattua viikon aikana oikein. Jokaisesta treeniliikkeestä on erillinen ohjevideo, jossa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein. Apu ja ohjeet kulkevat siis kätevästi mukana puhelimessa, tietokoneessa tai tabletissa. 

 • OHEISMATERIAALI

  (Arvo: 100€)

  Saat kokonaisvaltaista tietoa hyvinvoinnista kuntosaliharjoittelun ympärille. Keskitymme nimittäin myös unen tärkeyteen, mieleen ja motivaatioon.

  Varsinkin pidempien projektien aikana tavoite voi muuttua tai kasvaa. Myös elämäntilanne voi muuttua ja se voi aiheuttaa haasteita. Käsittelemme sitä, millaisten kysymysten äärelle tällaisissa tilanteissa on hyvä pysähtyä.

  Syvennymme myös palautumiseen ja kehonhuoltoon. Kattavan kehonhuolto-osion avulla saadaan kehoa toimintakykyiseksi, jonka jälkeen on turvallista ja miellyttävää rakentaa lisää voimaa ja kestävyyttä.

 • VALMENTAJIEN TUKI

  (Arvo: 500€)

  Koko valmennuksen ajan mukana on tsemppaamassa valmentajasi Riina Kivikoski ja Teemu Eloranta. Riina ja Teemu ovat apunasi vastaamassa kysymyksiin, sekä tukemassa sinua koko kahdentoista viikon ajan.

 • YHTEINEN RYHMÄ

  (Arvo: Korvaamaton)

  Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Mutta mitä 12 viikon aikana tapahtuu? Tässä ohjelma tuleville viikoille:

Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi ja myös palata materiaalien pariin aina halutessasi. 

Kuntosalitreenejä tulee viikossa kolme. Viikon aikana koko keho treenataan monipuolisesti, sillä treenikerrat on jaettu lihasryhmittäin:

Treeni 1: Selkä & pakarat
Treeni 2: Olkapäät & rinta
Treeni 3: Jalat

Lisäksi joka viikko tehdään yksi lempeä ja kehoa hellivä kehonhuoltoharjoittelu.

Treenit etenevät myös kolmen viikon sykleissä. Ensin treenataan 3 viikkoa, jonka jälkeen pidetään lepoviikko. Lepoviikon aikana huolletaan ja palautellaan kehoa, sekä annetaan kehittymiselle tilaa ja aikaa. Lepoviikon jälkeen treenataan 3 viikkoa, jota seuraa taas viikon tauko.

Lisäksi viikkojen aikana käsitellään kuntosaliharjoitteluun vaikuttavia tekijöitä. Unta, palautumista, kehonhuoltoa, motivaatiota... Näin selkeällä toteutuksella ja monipuolisella treeniohjelmalla saat treenirutiinin helposti osaksi arkeasi.

 • Viikot 1-3

  Yhteinen matka alkaa! Tutustutaan valmentajiin, sekä kanssatreenaajiin.

  Aloitetaan tekemällä kuntosaliliikkeitä tutuiksi. Haetaan hallintaa liikkeisiin ja hermotusta lihaksiin. Pyritään löytämään kaikki ne lihakset, joita ollaan jatkossa treenaamassa.

  Viikossa kolme kuntosaliharjoitusta ja yksi kehonhuolto.

 • Viikko 4

  Ah! Ensimmäinen lepoviikko. Annetaan levolla keholle, elimistölle ja aivoille mahdollisuus kehittyä. Rauhoitutaan, rentoudutaan ja keskitytään kehonhuollon, sekä lihashuollon tärkeyteen.

 • Viikot 5-7

  Taas treenataan!

  Vähennetään liikkeiden toistomääriä, mutta lisätään kuormaa. Näin saadaan lisää ärsykettä lihaksille. Pyritään yhdessä hyvään kehon kontrolliin.

  Viikossa kolme kuntosaliharjoitusta ja yksi kehonhuolto.

 • Viikko 8

  Ai että! Toinen lepoviikko. Annetaan levolla keholle, elimistölle ja aivoille mahdollisuus kehittyä. Rauhoitutaan, rentoudutaan ja keskitytään kehonhuollon, sekä lihashuollon tärkeyteen.

 • Viikot 9-11

  Viimeisen treenijakson aikana pyritään haastamaan kehoa. Nostetaan voimatasoja edelleen hyvässä kehon kontrollissa. Otetaan mukaan lisäksi HIIT -treenit, joilla tuetaan rasvanpolttoa.

  Viikossa kolme kuntosaliharjoitusta, HIIT -treeni ja yksi kehonhuolto.

 • Viikko 12

  Viimeinen lepoviikko, ja samalla viimeinen valmennusviikko.
  Katseet tulevaisuuteen. Miten tästä eteenpäin?

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat myös 100% tyytyväisyystakuun

Jos treenaat kanssamme 12 viikkoa ja et syystä tai toisesta ole tyytyväinen materiaaleihin, etkä saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Lähde mukaan treenaamaan ja aloita syksy virkeänä ja sporttisena... pian muutos näkyy myös hyvinvoinnissasi!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 109€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Saat valmentajaksesi kaksi ammattilaista tukemaan sinua koko 12 viikon ajaksi

Valmentajanasi tässä valmennuksessa toimii hyvinvoinnin, liikunnan ja ravinnon ammattilaiset Riina Kivikoski ja Teemu Eloranta.

RIINA KIVIKOSKI
Personal trainer, valmentaja, fitness-urheilija

"Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työelämään, arkeen tai perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana.

Kilpa-urheilun innoittamana olen opiskellut psyykkiseksi valmentajaksi, liikunnanohjauksen peruskoulutuksen, sekä personal trainerin tutkinnon."

TEEMU ELORANTA
Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja

"Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Lue alta usein kysytyt kysymykset vastauksineen!

Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolta alaspäin nähdäksesi vastauksen.

Miten tämä kuntosalivalmennus toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät 12 viikon valmennuksen materiaalit. 

Valmennusalustan lisäksi valmentajasi Riina ja Teemu ovat päivittäin mukana valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiin.

Valmennuksen rinnalla kulkevassa Facebook-ryhmässä tavoitat myös muut osallistujat. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat apua, tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä heti, tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin. Lisäksi valmennuksen materiaaleihin voi palata aina halutessaan. 

Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

Et menetä, sillä valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei ole sinua varten, eikä se tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi täysimääräisenä. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Mitä kaikkea tarvitsen, jotta valmennuksen toteuttaminen on mahdollista?

Kyseessä on naisten kuntosalivalmennus, joten pääsy kuntosalille on tärkeintä. Treeniohjelman liikkeissä käytetään kuntosalilta löytyvää laitteistoa ja välineistöä, joten homma pelittää parhaiten kun sinulla on kuntosalijäsenyys, kuntosalikortti tai oma kotisali.

Mielekkäät ja itselle sopivat varusteet ja vaatetukset ovat tietenkin sellaisia asioita, jotka tekevät treenaamisesta vieläkin mukavempaa. Kuitenkaan satojen eurojen satsausta ei tarvitse tehdä.

Materiaalien ja ohjeiden läpikäymistä tarvitset nettiyhteyden, sekä puhelimen/tietokoneen/tabletin.

Liikuntaseteleitä löytyy hyllyltä vino pino, käykö ne maksutavaksi?

Kyllä käy! Voit maksaa myös ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä tai Smartum saldolla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta (painat vain sivulta löytyvää osto-painiketta, joka vie sinut kassalle maksutavan valitsemiseen).

Minkälaiselle treenajalle tämä valmennus sopii?

Suunnittelemme tuotteemme tavallisille tyypeille. Tämän kuntosalivalmennuksen tavallisille naisille ikähaarukassa 18-80v. Valmennus ei ole sellaiselle treenaajalle, joka esimerkiksi tekee elantonsa liikunnalla, jolloin treenillä on aivan eri prioriteetti.

Valmennus sopii pähkinänkuoressa:
– Sinulle, joka olet aloittamassa kuntosalilla treenaamista
– Sinulle, joka et ole vielä aiemmin treenannut kuntosalilla
– Sinulle, joka olet jo treenannut kuntosalilla 
– Sinulle, joka haluat tavoitteen ja selkeän suunnitelman treenaamisen ympärille
– Sinulle, joka haluat laajentaa osaamistasi treenaamisen ympärillä
– Sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen paketin, jolla saat hyvää oloa ja jaksamista

Olit sitten aloittelija tai kokeneempi kuntosalikävijä, saat valmennuksesta varmasti uutta tietoa ja intoa! 

Kuuluko tähän kuntosalivalmennukseen myös ruokavalio?

Ei kuulu. Suosittelemme, että laitat ensin liikunnan tai syömisen kuntoon, et molempia yhtäaikaa. Onnistumisen todennäköisyys pienenee, jos yrittää muuttaa useita asioita samanaikaisesti.

Nyt aloitamme treenamisesta, ja treeneissä keskitymme kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Tämän jälkeen voidaan katsoa myös ravintoasiat kuntoon. On helpompaa miettiä ruokavaliota, kun treenirutiini rullaa säännöllisenä ja mielekkäänä taustalla.

Minulla on vamma/olen palautumassa leikkauksesta/luuni on murtunut. Sopiiko tämä valmennus minulle?

Jos jokin treeniliikkeistä ei onnistu, voit vain jättää sen pois tai korvata jollakin sopivammalla liikkeellä. Saat tarvittaessa aina apua valmennuksen sisäisessä ja suljetussa Facebook-ryhmässä Riinalta ja Teemulta. 

Muistathan kuitenkin aina konsultoida omaa lääkäriäsi, jos epäilet tilanteesi sopivuutta valmennuksen liikkeisiin. 

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia seuraavan 12 viikon aikana?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 109€

Varaa paikkasi painamalla ylläolevaa nappia 

 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Haluatko vielä kysyä jotain?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi