Leidien kotitreenistartti

Ammattilaisten suunnittelema treeniohjelma tavalliselle naiselle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin järkevästi ja tuloksekkaasti rikkomatta itseään.

 • Ohjeilla treenaat hyvä olo etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä.
 • Lisäät liikkuvuuttasi ja opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Opit miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta keskitymme treenaamiseen. Yksi asia kerrallaan kuntoon, sillä liian monen muutoksen tekeminen yhtäaikaa ei onnistu.
 • Aloitat tai jatkat treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana - 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää!
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan naisporukan ympärillesi ja valmentajat tueksesi muutokseen.

Lue eteenpäin, jos haluat oppia treenaamaan ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä!

Huomasimme, ettei Suomesta oikein löydy tavalliselle naiselle suunniteltua tuloksekasta ja turvallista kotitreeniohjelmaa, jolla treenataan hyvä olo etusijalla ilman erillisiä välineitä.

No nyt löytyy.

8 viikon Leidien treenistartti -valmennus on sinulle, jos et ole liikkunut lainkaan, liikunnasta on vierähtänyt jo tovi tai haluat järkeistää omaa tekemistä varmistaen liikunnan osaksi arkeasi.

Monessa tilanteessa kuntosali ei ole se paikka, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Siispä Leidien treenistartissa pistetään ensin pohja kuntoon kotona ja treenataan monipuolisesti, oppien liikunnallinen elämäntapa. Valmennuksen jälkeen on halutessasi mahdollista siirtyä kuntosalille tai jatkaa ohjelmallamme pysyvästi.

Valmennuksessa keskitytään tekemään monipuolisia treenejä turvallisesti kotona. Ohjeilla treenaat ajasta ja paikasta riippumatta ja kaiken lisäksi niin, että paikat pysyvät ehjinä. Treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.

Liikkeet ja harjoitukset on ohjattu selkeiden treeniohjevideoiden avulla, joten opit liikkeiden turvalliset suoritustekniikat. Ja mikä parasta - treenaat juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Video auki ja vain seuraat perässä.

Tämä on sinulle yksinkertaisin ja toimivin vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteistasi ja lisätä liikunnan osaksi arkeasi. Näet tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana!

Kiitos valmentajat Jessica ja Teemu tästä mahtavasta kurssista!

Tulin kurssille saadakseni turvalliset ja hyvät ohjeet sekä ideoita monipuoliseen liikuntaan ja lisäeväitä elämänmuutokseen, jonka aloitin tammikuussa. Ja sainkin ne! Sekä lisäksi paljon muuta: tsemppiä, hyvää oloa, innostusta, tietoa ja mukavan treeniryhmän täällä Facebookissa.

Nyt säännölliseen liikuntapakkiini kuuluu muutakin kuin kävelyä ja hyöty(pyöräily)liikuntaa. Ja tiedän, mitä ja miten jatkan tästä eteenpäin. En ole enää tuuliajolla. Lämmin kiitos siis teille! Samoin haluan kiittää myös tätä Facebookin treeniyhteisöä. Rakkaat leidit, tsemppiä elämänmuutokseen ja liikunnaniloa! Olo on aika haikea nyt, kun viimeinen leidistartti-viikko on menossa.

Hannele

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Leidien kotitreenistartti sopii juuri sinulle

 • Haluat muokata kehonkoostumustasi
 • Et ole liikkunut juuri lainkaan tai liikkumisesta on vierähtänyt jo tovi. Olet ehkä koittanut aloittaa treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin
 • Arkesi on kiireistä ja haluat pystyä treenamaan oman aikataulusi mukaan kotona (tai valitsemassasi paikassa) aikaa säästäen
 • Et halua treenata kuntosalilla, maksaa kuntosalimaksuja, vaan oppia treenaamaan turvallisesti ja tuloksekkaasti kotona niin, että paikat pysyvät ehjinä
 • Et koe kuntosalia omaksi paikaksesi, ehkä arastelet sinne menoa tai yksinkertaisesti haluat treenata omassa rauhassasi
 • Koet, että kaikkialla on liikaa erilaisia vaihtoehtoja mitä tehdä, etkä tiedä, mikä olisi järkevintä juuri sinun tilanteessasi. Haluat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä loputonta valintojen maailmaa.
 • Koet erilaiset treenivälineet epämukavaksi ja haluat pystyä treenaamaan monipuolisesti ilman erillisiä välineitä
 • Haluat tehdä liikuntatottumuksiisi muutoksen ja oppia toimivan treenitavan koko keholle
 • Haluat lisää liikkuvuutta ja napakan keskivartalon
 • Haluat tukea arjessa jaksamista ja arjen toimintoja
 • Haluat voida hyvin ja parantaa ryhtiäsi
 • Haluat parantaa lihas- ja kestävyyskuntoasi

Kiitän koko tiimiä siitä, että liikunnanilo on löytynyt. Treenit helppoja eli kynnys matala, ainakin mulle ja Jessica on super pirtsakka!

Eva

Todella monipuolinen valmennusohjelma, ilo tehdä! Olen saanut miehenkin mukaan (jätän vain lady sanan pois :D). Yhdessä homma etenee tehokkaasti. Kiitos!

Maija

Lähde mukaan treenaamaan kotoa käsin ja aloita syksy energisenä!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ryhmä aloitti maanantaina 19.10., joten ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Mitä kaikkea saat 8 viikon valmennuksessa?

 • Kotitreeniohjelman, joka sopii kaikille huomioiden erilaiset lähtötasot. Ohjelmalla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman lisävälineitä.
 • Treeniohjelman, jossa treenejä tehdään ohjeistettujen treenivideoiden mukaan kolme kertaa viikossa. Halukkaat voivat tietenkin treenata enemmän ja olemme suunnitelleet viikkotreenien lisäksi innokkaille lisätreeniohjeet.
 • Treeniohjelman, jonka lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.
 • Opit parantamaan ryhtiäsi ja ymmärrät ryhdin tärkeyden.
 • Saat ohjeet napakkaan keskivartaloon ja korsetin kuntoon laittamiseen.
 • Saat koko kehoosi lisää liikkuvutta ja ymmärrät sen tärkeyden ja merkityksen arjen askareissa ja perustoiminnoissa.
 • Saat voimaharjoittelutreenejä, joilla treenaat käsivarret ja pakarat napakoiksi.
 • Opit unen merkityksen ja tärkeyden, saat myös vinkkejä unenlaadun parantamiseksi.
 • Lisäksi extra-osioissa käymme läpi seuraavia aiheita: ruokavalion merkitys, oikeaoppinen koroilla kävely, itsensä arvostus, armollisuus, ulkoisten tekijöiden, esimerkiksi vaatteiden vaikutus, ihon hoito- ja meikkausvinkit.
 • Saat 2 valmentajan tuen kysymyksiä ja neuvoja varten koko valmennuksen ajaksi. Lisäksi ympärillesi kannustavan naisporukan, tsempin ja vertaistuen valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä.
 • Henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat kiinni treenaamisesta, pistät rasvan palamaan, olet energisempi ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi sekä voimakkaammaksi.

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kahdeksan viikkoa ja et saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa 8 viikkoa, eli koko valmennuksen ajan. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettaessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia.

Syy siihen, miksi tästä valmennuksesta kannattaa maksaa

Haluatko suunnata kohti vuoden vaihdetta itsevarmana, energisenä ja hyvinvoivana niin, että liikkuvuutesi on lisääntynyt, ryhtisi on parantunut ja liikunnasta on tullut säännöllinen osa arkeasi? 

Jos et ole liikkunut aikaisemmin, liikkumisesta on vierähtänyt jo tovi tai yksinkertaisesti haluat oppia miten liikkua tavalla, jolla keho pysyy hyvässä kunnossa, on tilanteessasi valinta Leidien kotitreenistartti -valmennus.

Tavoitteidesi ei enää tarvitse karata kauemmaksi, vaan voit yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen tehdä niistä totta. Saat liikunnan säännölliseksi osaksi arkeasi ja aloitat syksyn energisempänä kuin aiemmin.

Paketoimme tähän valmennukseen kolmen valmentajan osaamisen. Saat naisille suunnatun treenivalmennuksen, joka on turvallinen, tehokas ja yksinkertainen kotona tehtävä treeniohjelma.

Saat tiivistettynä nämä asiat valmennuksessa:

 • Naisille suunniteltu ja ohjeistettu 8 viikon kotitreeniohjelma (Arvo 395€)

  Saat kotitreeniohjelman, jolla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman lisävälineitä. 8 viikon ohjelmassa treenejä on kolmesti viikossa, mutta halukkaat voivat treenata useammin lisätreeniohjeilla.

  Treenaat turvallisesti ja tuloksekkaasti oikein, sillä treenit ovat ohjeistettu selkeillä ohjevideoilla. Opit jokaisen liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan. Treeniohjelman alkaa hyvin maltillisesti, ja etenee viikkojen myötä, sillä olemme huomioineet erilaiset lähtötasot.

  Treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa mahdollistaen sen, että kaikki pääsevät mukaan jatkamaan tai aloittamaan liikunnan.

 • Bonus-materaali liikunnallisen leidin elämäntavan ympärille (Arvo 295€)

  Treeniohjeiden lisäksi parannat liikkuvuutta ja ryhtiä ja saat vinkit, joilla parannat unenlaatuasi.

 • 2 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Valmennuksen ajan mukana on kaksi valmentajaa, jotka ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 1290 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen 119 eurolla!

Tosi hyvillä fiiliksillä mennään. Liikkumiseen on löytynyt hyvä tatsi ja painokin on kääntynyt hivenen laskusuuntaan jökötettyään viisi (5) viikkoa hievahtamatta paikallaan. Oli siinä kuulkaa motivaatio kovalla koetuksella, mutta nyt on motariakin vaikka toisille jakaa. Jaankin, tässä näin; roppakaupalla motivaatiota ja hyviä fiiliksiä kaikille Leideille! Säteillään!

Marja

Ryhdy treenaamaan kanssamme ja teet päätöksen, joka muuttaa elämäsi

Valmennuksen hinta on vain 119€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Liittymällä mukaan nyt, maksat 8 viikon valmennuksesta vähän yli 14€ viikossa. Se on kaksi euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa sillä summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

Valmennuksen koko hinta lisämateriaaleineen on 119€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Ryhmä aloitti maanantaina 19.10., joten ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Smartum-seteleiden, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Saat 2 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Jessica Reiman.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksessamme."

Jessica Reiman Fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja
"Fysioterapeutin koulutukseni antaa laajan kuvan ihmisen fysiologiasta ja toimin kaikessa valmentamisessa tämän tiedon pohjalta. Vuosien myötä olen havahtunut siihen, että haluan auttaa juuri niitä ihmisiä, jotka eivät vielä ole päässeet syystä tai toisesta kokemaan liikunnan riemua. Haluan auttaa aivan tavallisia ihmisiä ymmärtämään, että terveys on elämän tärkein rikkaus ja siitä kannattaa pitää hyvää huolta."

Loimme yhdessä tavallisille naisille kotona tehtävän Leidien treenistartin, jolla lähdet liikenteeseen jos et ole liikkunut lainkaan tai liikkumisesta on jo vierähtänyt tovi, etkä tiedä mistä on hyvä aloittaa. Jos olet jo liikkunut, valmennuksen avulla on hyvä jatkaa ja järkeistää omaa tekemistä oppien miten liikunnasta tulee pysyvä osa arkea.

Satojen henkilökohtaisen asiakkaiden kanssa olemme nähneet mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen, jotta jokaisella naisella olisi mahdollisuus oppia tehokas ja turvallinen tapa treenata.

Kyllä tässä vaan niin huomaa, että on ammattilaiset asialla ja tehdään yksinkertaisesti ja turvallisesti liikkeitä! Perustreeni+Core tehty, ja hyvältä tuntuu!

Outi

Mitä tämä 8 viikkoa kestävä valmennus oikein sisältää? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle:

Valmennuksen kotitreeniohjelma sisältää 8 viikon ajan joka viikko yhteensä 3 treeniä, jotka ovat ohjeistettu selkeiden treeniohjevideoiden muodossa. Treenien tekeminen onnistuu siellä missä liikutkin, ajasta ja paikasta riippumatta ja ne suoritetaan oman kehon painolla, ilman ylimääräisiä välineitä.

Halukkaat voivat tietenkin treenata enemmän ja olemme suunnitelleet viikkotreenien lisäksi innokkaille lisätreeniohjeet.

8 viikon treeniohjelma sisältää jokaiselle viikolle ehdotuksen, miten treenit voi rytmittää, mutta voit myös suunnitella oman treeniviikkosi muuhun aikatauluusi paremmin sopivaksi.

 • Viikko 1: Leidit liikkeelle ja peruskunnon rakentaminen käyntiin

  Tutustutaan valmentajiin, sekä valmennuksessa muihin mukana oleviin. Käytännön ohjeet ja sisältö. Aloitetaan liikkuminen rauhallisesti. 

  Alkutesti ja hyvinvointiympyrä. Oman tilanteen kartoittaminen.
  Ryhdin huomioiminen ja merkitys.

  Ensimmäiset kolme treeniä.

 • Viikko 2: Korsetin aktivointi ja ruokavalion merkitys

  Keskitytään keskivartaloon ja sen merkitykseen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyssä fysioterapeutin kertomana.

  Käydään myös läpi ruokavalion merkitystä.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana tehokkaat keskivartaloharjoitukset.

 • Viikko 3: Liikkuvuudella lisää ryhtiä ja eleganttia liikkumista

  Lisää liikkuvuutta! Liikkuvuuden hyödyt ja merkitys. Liikkuvuuden tärkeys arjen askareissa ja perustoiminnoissa.

  Ryhdin vaikutus tekemiseen, itsetuntoon ja päätöksentekoon.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana liikkuvuusharjoitukset.

  Extra: Koroilla kävelyn näkeminen uusin silmin. Fysioterapeutin opastamana oikeaoppinen korkokenkäkävely välttäen yleisimmät virheet.

 • Viikko 4: Voimaharjoittelulla ylävartalo ja käsivarret napakoiksi

  Voimatreeniin tutustuminen. Lihaskunnon merkityksen tiedostaminen. Erityisesti käsittelyssä ja tarkkailussa käsivarret, eli ojentajalihaksen heikentyessä syntyneet allit.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana ylävartalon voimatreenit. 

  Extra: Itsensä arvostus ja itsetunto. Ulkoisten tekijöiden huomioiminen ja onko niillä merkitystä itsetuntoon. Voiko vaatteilla parantaa sitä, miten ajattelet itsestäsi.

 • Viikko 5: Voimaharjoittelulla tarakka piukeaksi

  Harjoittelun tehostaminen. Pakarat ovat muutakin kuin housun täytettä! Lihaskunnon merkityksen tiedostaminen. Erityisesti käsittelyssä ja tarkkailussa pakarat.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana voimatreenit. 

  Extra: Ihon hoito ja sen merkitys. Kuorinta ja kuivaharjaus.

 • Viikko 6: Lepo, palautuminen ja armollisuus

  Unen merkitys ja tärkeys. Miten uni vaikuttaa treeniin?

  Kauneusunet ja keinot parantaa unta. Kokonaiskuormituksen huomioiminen ja hahmottaminen ja sen mukaan toimiminen palautuksen suhteen.

  Seuraavat kolme treeniä!

  Extra: Vinkit virkeään katseeseen. Pilkettä silmäkulmaan! 

 • Viikko 7: Oman minäkuvan muokkaaminen. Sohvaperunasta aktiiviseksi leidiksi?

  Ehkä olet jo kuullu HIIT-tyyppisestä treenistä tai intervallitreenistä, jota käymme läpi – miten tehdä lyhytkestoista ja kovaa treeniä rikkomatta itseään.

  Perusaktiivisuuden merkitys. Motivointi.

  Tietoinen itsestään ajatteleminen. Millä tyylillä ja äänensävyllä puhut itsellesi ja itsestäsi muille?

  Seuraavat kolme treeniä, mukana HIIT -vaihtoehto. 

  Extra: Meikkausvinkit!

 • Viikko 8: Kuinka tästä eteenpäin? Kuinka motivoitua pysymään nyt ja aina aktiivisena leidinä?

  Oman tavoitteen määrittäminen ja pysyvän motivaation luominen. Kuinka jatkaa aktiivista elämää. 

  Tulevan harjoittelun jaksottaminen, kehitys ja palautuminen. Armollisuus ja itsensä arvostaminen kiireen keskellä.

Ihanaa tässä on se,että nämä ohjeistukset on meille hyviä ihan loppuelämänkin varrelle..ei kannata ressata liikaa tuloksia tai edes jos itse kullekkin tulee hankalampia viikkoja. Otetaan kaikki asiat oman hyvinvoinnin innoittajaksi ja tueksi. Mäki oon tosiaan ollu nyt vähä kipee ja olen nautisekellu osan viikkoa ihan vaan rentoutumisharjoitusten parissa!

Santra

8 viikon päästä voit olla energisempi, voimakkaampi ja hyvinvoivempi.
Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN!
 • Ryhmä aloitti maanantaina 19.10., joten ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Smartum-setelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Kaikki maksuvaihtoehdot ja ohjeet löydät kassasivulta.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Näitä asioita naiset ovat kysyneet tästä valmennuksesta... Lue usein kysytyt kysymykset ja vataukset niihin!

 • q-iconKuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni? Joudunko jättämään herkut pois?

  Sinun ei ole pakko muuttaa mitään ruokavaliosi suhteen. Valmennuksessa on tarkoitus luoda tehokas, turvallinen ja toimiva liikuntarutiini, jota voisi ylläpitää myös jatkossa. Olit liikunnasta mitä mieltä hyvänsä, meidän kannattaa liikkua muodossa tai toisessa, nyt ja aina. Niin kauan kuin se on mahdollista.

  Jos haluat enemmän tuloksia esimerkiksi painon pudotuksen suhteen, myös keittiössä kannattaa miettiä asioita tarkemmin. Käymme valmennuksen aikana läpi ruokavalion merkitystä, mutta suosittelemme, että et ota asiasta stressiä ensimmäisen kahdeksan viikon aikana. Opetellaan ensin liikkumaan ja kun se toimii, katsotaan myös ruokailu kuntoon.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Riippuu tietysti liikunnasta. Valmennuksen treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Aloitamme treeniohjelman hyvin maltillisesti, koska olemme huomioineet myös ne, jotka eivät ole liikkuneet juuri lainkaan tai liikkumisesta on jo pidempi tovi. Valmennuksen treeniohjelma mahdollistaa sen, että kaikki pääsevät mukaan jatkamaan tai aloittamaan liikunnan.

  Eli voit ilman muuta osallistua mukaan, mutta ota huomioon, että olemassa olevaan treeniviikkoosi ilmestyy useita lisätreenejä ja joudut ehkä hieman karsimaan nykytekemisestäsi.

 • q-iconMillainen valmennuksen treeniohjelma on? Mitä jos haluan liikkua ennemmän kuin 3 kertaa viikossa?

  Valmennuksen kotitreeniohjelma sisältää 8 viikon ajan joka viikko yhteensä 3 treeniä, jotka ovat ohjeistettu selkeiden treeniohjevideoiden muodossa. Treenien tekeminen onnistuu siellä missä liikutkin, ajasta ja paikasta riippumatta ja ne suoritetaan oman kehon painolla, ilman ylimääräisiä välineitä.

  Luvassa on monipuolinen paketti lihaskuntotreenejä, keskivartaloharjoituksia, liikkuvuustreenejä, voimatreenejä ja leidikävelyä. 

  Treeniohjelma sisältää jokaiselle viikolle ehdotuksen, miten treenit voi rytmittää, mutta voit myös suunnitella oman treeniviikkosi muuhun aikatauluusi paremmin sopivaksi.

  Jos haluat liikkua enemmän, se toki onnistuu, sillä valmennuksessa on myös suunniteltu viikkotreenien lisäksi innokkaille lisätreeniohjeet. Jokatapauksessa, terveyden kannalta 3 x 20 min liikuntaa viikossa riittää, kun treenikertojen sisältö on kunnossa! 

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit.

  Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiin.

  Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä samaan aikaan muiden kanssa tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

  Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

  Ei tarvitse. Jos sinulla on kotonasi matto ja jonkinlaiset kengät joilla voit kävellä, niin se riittää. Valmennuksen treenit tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

  Voit siis osallistua valmennukseen ilman riskiä.

  Sääntöjen puitteissa emme voi kuitenkaan muuttaa työnantajan tarjoamaa verotonta etua rahaksi.

 • q-iconOlen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

  Usein epäonnistumisten taustalla on sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvää elämäntapaa.

  Treenibuumi-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että treenijakson jälkeen voi palata takaisin istumaan sohvalle. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

  Tässä ei ole kysymys takaisin paluusta. Tavoite on oppia liikkumaan tavalla, jota voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

  Olemme muodostamassa uutta suhdetta liikkumiseen. Yhdessä. Järkevästi ja tuloksekkaasti.

 • q-iconPelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

  Uskallat. Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta osallistujat saavat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. Voimme luvata, että sinulla on myös hauskaa treenatessasi!

  Annamme jokaiselle liikkeelle suoritusvaihtoehtoja niin, että voit valita kulloisestakin liikkeestä sen version, joka sopii treenattavan lihasryhmän liikkuvuudelle ja voimatasoille.

  Olemme valmentajinasi myös tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos sinua askarruttaa jokin treeniohjelman liikkeissä tai suoritustekniikassa. 

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia 8 viikon aikana?

KYLLÄ, HALUAN ALOITTAA TREENAAMISEN FIKSUSTI HINTAAN 119€
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Smartum-setelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi