Leidien kotitreenistartti
-verkkovalmennus

Varaa paikkasi mukaan nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi!

 • Treenaat turvallisesti oikein ja hyvä olo etusijalla. Monipuoliset treenit onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta - ilman ylimääräisiä välineitä.
 • Opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Saat kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.
 • Yksinkertaisin ja toimivin vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteistasi ja lisätä liikunnan osaksi arkeasi.
 • Opit miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta keskitymme treenaamiseen. Yksi asia kerrallaan kuntoon, sillä liian monen muutoksen tekeminen yhtäaikaa ei onnistu.
 • Aloitat tai jatkat treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana - 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää!
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan naisporukan ympärillesi ja ammattivalmentajat tueksesi muutokseen.

Mukana jo yli 2600 osallistujaa!

Lue eteenpäin, jos haluat tavalliselle naiselle suunnitellun treeniohjelman, jolla aloitat tai jatkat treenaamista fiksusti kotoa käsin

Huomasimme, ettei Suomesta oikein löydy tavalliselle naiselle suunniteltua tuloksekasta kotitreeniohjelmaa, jolla treenataan hyvä olo etusijalla ilman erillisiä välineitä.

No nyt löytyy.

8 viikkoa kestävä Leidien kotitreenistartti on sinulle, jos et ole liikkunut lainkaan, liikunnasta on vierähtänyt jo tovi tai haluat järkeistää omaa tekemistä ja lisätä liikunnan osaksi arkeasi.

Monessa tilanteessa kuntosali ei ole se paikka, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Siispä Leidien treenistartissa pistetään ensin pohja kuntoon kotona ja treenataan monipuolisesti, oppien liikunnallinen elämäntapa. Valmennuksen jälkeen voit halutessasi ottaa "askeleen eteenpäin" tai jatkaa ohjelmallamme pysyvästi.

Valmennuksessa keskitytään tekemään monipuolisia treenejä turvallisesti kotona. Treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.

Liikkeet ja harjoitukset on ohjattu selkeiden ohjevideoiden avulla, joten opit liikkeiden turvalliset suoritustekniikat. Ja mikä parasta - treenaat juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Video auki ja vain seuraat perässä.

Tämä on sinulle yksinkertaisin ja toimivin vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteistasi ja lisätä liikunnan osaksi arkeasi. Näet tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana!

Katso tästä esimakua valmennuksesta:

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Leidien kotitreenistartti sopii juuri sinulle

 • Haluat muokata kehonkoostumustasi
 • Et ole liikkunut juuri lainkaan tai liikkumisesta on vierähtänyt jo tovi. Olet ehkä koittanut aloittaa treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin
 • Arkesi on kiireistä ja haluat pystyä treenamaan oman aikataulusi mukaan kotona (tai valitsemassasi paikassa) aikaa säästäen
 • Et pääse kuntosalille, et halua treenata kuntosalilla, etkä maksaa kuntosalimaksuja. Haluat oppia treenaamaan turvallisesti ja tuloksekkaasti kotona niin, että paikat pysyvät ehjinä
 • Koet, että kaikkialla on liikaa erilaisia vaihtoehtoja mitä tehdä, etkä tiedä, mikä olisi järkevintä juuri sinun tilanteessasi. Haluat selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, etkä loputonta valintojen maailmaa.
 • Haluat tehdä liikuntatottumuksiisi muutoksen ja oppia toimivan treenitavan koko keholle
 • Haluat lisää liikkuvuutta ja napakan keskivartalon
 • Haluat tukea arjessa jaksamista ja arjen toimintoja
 • Haluat voida hyvin ja parantaa ryhtiäsi
 • Haluat parantaa lihas- ja kestävyyskuntoasi

Kiitän koko tiimiä siitä, että liikunnanilo on löytynyt. Treenit helppoja eli kynnys matala, ainakin mulle ja Jessica on super pirtsakka!

Eva

Todella monipuolinen valmennusohjelma, ilo tehdä! Olen saanut miehenkin mukaan (jätän vain lady sanan pois :D). Yhdessä homma etenee tehokkaasti. Kiitos!

Maija

Lähde mukaan treenaamaan kotoa käsin ja nauti kesästä energisenä.

Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi!

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Mitä kaikkea saat 8 viikon valmennuksessa?

 • Kotitreeniohjelman, joka sopii kaikille huomioiden erilaiset lähtötasot. Ohjelmalla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman lisävälineitä.
 • Treeniohjelman, jossa treenejä tehdään ohjeistettujen treenivideoiden mukaan kolme kertaa viikossa. Halukkaat voivat tietenkin treenata enemmän ja olemme suunnitelleet viikkotreenien lisäksi innokkaille lisätreeniohjeet.
 • Treeniohjelman, jonka lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.
 • Opit parantamaan ryhtiäsi ja ymmärrät ryhdin tärkeyden.
 • Saat ohjeet napakkaan keskivartaloon ja korsetin kuntoon laittamiseen.
 • Saat koko kehoosi lisää liikkuvutta ja ymmärrät sen tärkeyden ja merkityksen arjen askareissa ja perustoiminnoissa.
 • Saat voimaharjoittelutreenejä, joilla treenaat käsivarret ja pakarat napakoiksi.
 • Opit unen merkityksen ja tärkeyden, saat myös vinkkejä unenlaadun parantamiseksi.
 • Lisäksi extra-osioissa käymme läpi seuraavia aiheita: ruokavalion merkitys, oikeaoppinen koroilla kävely, itsensä arvostus, armollisuus, ulkoisten tekijöiden, esimerkiksi vaatteiden vaikutus, ihon hoito- ja meikkausvinkit.
 • Saat 3 valmentajan tuen kysymyksiä ja neuvoja varten koko valmennuksen ajaksi. Lisäksi ympärillesi kannustavan naisporukan, tsempin ja vertaistuen valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä.
 • Lopputuloksena saat kiinni treenaamisesta, pistät rasvan palamaan, olet energisempi ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi sekä voimakkaammaksi.

Kiitos valmentajat tästä mahtavasta kurssista! Tulin kurssille saadakseni turvalliset ja hyvät ohjeet sekä ideoita monipuoliseen liikuntaan ja lisäeväitä elämänmuutokseen, jonka aloitin tammikuussa. Ja sainkin ne! Sekä lisäksi paljon muuta: tsemppiä, hyvää oloa, innostusta, tietoa ja mukavan treeniryhmän Facebookissa.

Nyt säännölliseen liikuntapakkiini kuuluu muutakin kuin kävelyä ja hyöty(pyöräily)liikuntaa. Ja tiedän, mitä ja miten jatkan tästä eteenpäin. En ole enää tuuliajolla. Lämmin kiitos siis teille! Samoin haluan kiittää Facebookin treeniyhteisöä. Rakkaat leidit, tsemppiä elämänmuutokseen ja liikunnaniloa! Olo on aika haikea nyt, kun viimeinen leidistartti-viikko on menossa.

Hannele

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat myös 100% tulostakuun

Jos treenaat kanssamme kahdeksan viikkoa ja et saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme 8viikkoa OY (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia.

Syy siihen, miksi tästä valmennuksesta kannattaa maksaa

Haluatko suunnata kohti syksyä itsevarmana, energisenä ja hyvinvoivana niin, että liikkuvuutesi on lisääntynyt, ryhtisi on parantunut ja liikunnasta on tullut säännöllinen osa arkeasi? 

Tavoitteidesi ei enää tarvitse karata kauemmaksi, vaan voit yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen tehdä niistä totta. Saat liikunnan säännölliseksi osaksi arkeasi ja aloitat syksyn energisempänä kuin aiemmin.

Paketoimme tähän valmennukseen valmentajien vuosien osaamisen. Saat naisille suunnatun treenivalmennuksen, joka on turvallinen, tehokas ja yksinkertainen kotona tehtävä treeniohjelma.

Tässä vielä kaikki pähkinänkuoressa:

 • Naisille suunniteltu ja ohjeistettu 8 viikon kotitreeniohjelma (Arvo 395€)

  Kotitreeniohjelman avulla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman lisävälineitä. Treenejä on kolmesti viikossa, mutta halutessasi voit treenata useammin lisätreeniohjeilla.

  Treenaat turvallisesti ja tuloksekkaasti oikein – harjoitukset on ohjeistettu selkeillä ohjevideoilla, joten opit jokaisen liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan. Treeniohjelman alkaa hyvin maltillisesti, ja etenee viikkojen myötä, sillä olemme huomioineet erilaiset lähtötasot.

  Treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Tämä mahdollistaen sen, että kaikki pääsevät mukaan jatkamaan tai aloittamaan liikunnan.

 • Bonus-materaali liikunnallisen leidin elämäntavan ympärille (Arvo 295€)

  Treeniohjeiden lisäksi parannat liikkuvuutta ja ryhtiä ja saat vinkit, joilla parannat unenlaatuasi.

 • 3 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Valmennuksen ajan mukana on kolme valmentajaa, jotka ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko valmennuksen ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 1290 euroa. 

Et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat koko valmennuksen hintaan 119€

Tosi hyvillä fiiliksillä mennään. Liikkumiseen on löytynyt hyvä tatsi ja painokin on kääntynyt hivenen laskusuuntaan jökötettyään viisi (5) viikkoa hievahtamatta paikallaan. Oli siinä kuulkaa motivaatio kovalla koetuksella, mutta nyt on motariakin vaikka toisille jakaa. Jaankin, tässä näin; roppakaupalla motivaatiota ja hyviä fiiliksiä kaikille Leideille! Säteillään!

Marja

Ryhdy treenaamaan kanssamme ja teet päätöksen, joka muuttaa elämäsi

Valmennuksen koko hinta on 119€

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Valmennuksen koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman turhia uteluita.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Liittymällä mukaan nyt, maksat 8 viikon valmennuksesta reilu 14€ viikossa. Se on kaksi euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

Valmennuksen koko hinta lisämateriaaleineen on vain 119€

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Saat 3 ammattivalmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta, Riina Kivikoski ja Jessica Reiman.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksessamme."

Riina Kivikoski Fitness-urheilija ja valmentaja
"Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana."

Jessica Reiman Fysioterapeutti, personal trainer, ravintovalmentaja
"Fysioterapeutin koulutukseni antaa laajan kuvan ihmisen fysiologiasta ja toimin kaikessa valmentamisessa tämän tiedon pohjalta. Vuosien myötä olen havahtunut siihen, että haluan auttaa juuri niitä ihmisiä, jotka eivät vielä ole päässeet syystä tai toisesta kokemaan liikunnan riemua. Haluan auttaa aivan tavallisia ihmisiä ymmärtämään, että terveys on elämän tärkein rikkaus ja siitä kannattaa pitää hyvää huolta."

Kyllä tässä vaan niin huomaa, että on ammattilaiset asialla ja tehdään yksinkertaisesti ja turvallisesti liikkeitä! Perustreeni+Core tehty, ja hyvältä tuntuu!

Outi

Mitä tämä 8 viikkoa kestävä valmennus oikein sisältää? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle:

 • Viikko 1: Leidit liikkeelle ja peruskunnon rakentaminen käyntiin

  Tutustutaan valmentajiin, sekä valmennuksessa muihin mukana oleviin. Käytännön ohjeet ja sisältö. Aloitetaan liikkuminen rauhallisesti. 

  Alkutesti ja hyvinvointiympyrä. Oman tilanteen kartoittaminen.
  Ryhdin huomioiminen ja merkitys.

  Ensimmäiset kolme treeniä.

 • Viikko 2: Korsetin aktivointi ja ruokavalion merkitys

  Keskitytään keskivartaloon ja sen merkitykseen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyssä fysioterapeutin kertomana.

  Käydään myös läpi ruokavalion merkitystä.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana tehokkaat keskivartaloharjoitukset.

 • Viikko 3: Liikkuvuudella lisää ryhtiä ja eleganttia liikkumista

  Lisää liikkuvuutta! Liikkuvuuden hyödyt ja merkitys. Liikkuvuuden tärkeys arjen askareissa ja perustoiminnoissa.

  Ryhdin vaikutus tekemiseen, itsetuntoon ja päätöksentekoon.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana liikkuvuusharjoitukset.

  Extra: Koroilla kävelyn näkeminen uusin silmin. Fysioterapeutin opastamana oikeaoppinen korkokenkäkävely välttäen yleisimmät virheet.

 • Viikko 4: Voimaharjoittelulla ylävartalo ja käsivarret napakoiksi

  Voimatreeniin tutustuminen. Lihaskunnon merkityksen tiedostaminen. Erityisesti käsittelyssä ja tarkkailussa käsivarret, eli ojentajalihaksen heikentyessä syntyneet allit.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana ylävartalon voimatreenit. 

  Extra: Itsensä arvostus ja itsetunto. Ulkoisten tekijöiden huomioiminen ja onko niillä merkitystä itsetuntoon. Voiko vaatteilla parantaa sitä, miten ajattelet itsestäsi.

 • Viikko 5: Voimaharjoittelulla tarakka piukeaksi

  Harjoittelun tehostaminen. Pakarat ovat muutakin kuin housun täytettä! Lihaskunnon merkityksen tiedostaminen. Erityisesti käsittelyssä ja tarkkailussa pakarat.

  Seuraavat kolme treeniä, mukana voimatreenit. 

  Extra: Ihon hoito ja sen merkitys. Kuorinta ja kuivaharjaus.

 • Viikko 6: Lepo, palautuminen ja armollisuus

  Unen merkitys ja tärkeys. Miten uni vaikuttaa treeniin?

  Kauneusunet ja keinot parantaa unta. Kokonaiskuormituksen huomioiminen ja hahmottaminen ja sen mukaan toimiminen palautuksen suhteen.

  Seuraavat kolme treeniä!

  Extra: Vinkit virkeään katseeseen. Pilkettä silmäkulmaan! 

 • Viikko 7: Oman minäkuvan muokkaaminen. Sohvaperunasta aktiiviseksi leidiksi?

  Ehkä olet jo kuullu HIIT-tyyppisestä treenistä tai intervallitreenistä, jota käymme läpi – miten tehdä lyhytkestoista ja kovaa treeniä rikkomatta itseään.

  Perusaktiivisuuden merkitys. Motivointi.

  Tietoinen itsestään ajatteleminen. Millä tyylillä ja äänensävyllä puhut itsellesi ja itsestäsi muille?

  Seuraavat kolme treeniä, mukana HIIT -vaihtoehto. 

  Extra: Meikkausvinkit!

 • Viikko 8: Kuinka tästä eteenpäin? Kuinka motivoitua pysymään nyt ja aina aktiivisena leidinä?

  Oman tavoitteen määrittäminen ja pysyvän motivaation luominen. Kuinka jatkaa aktiivista elämää. 

  Tulevan harjoittelun jaksottaminen, kehitys ja palautuminen. Armollisuus ja itsensä arvostaminen kiireen keskellä.

Ihanaa tässä on se,että nämä ohjeistukset on meille hyviä ihan loppuelämänkin varrelle..ei kannata ressata liikaa tuloksia tai edes jos itse kullekkin tulee hankalampia viikkoja. Otetaan kaikki asiat oman hyvinvoinnin innoittajaksi ja tueksi. Mäki oon tosiaan ollu nyt vähä kipee ja olen nautisekellu osan viikkoa ihan vaan rentoutumisharjoitusten parissa!

Santra

8 viikon päästä voit olla energisempi, voimakkaampi ja hyvinvoivempi.

Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN HINTAAN 119€
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.
 • Maksat 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

Miten valmennus toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät heti kaikki valmennuksen materiaalit.

Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiin.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Millainen valmennuksen treeniohjelma on? Mitä jos haluan liikkua ennemmän kuin 3 kertaa viikossa?

Valmennuksen kotitreeniohjelma sisältää joka viikko yhteensä 3 treeniä, jotka ovat ohjeistettu selkeiden treeniohjevideoiden muodossa. Treenien tekeminen onnistuu siellä missä liikutkin, ajasta ja paikasta riippumatta. Treenit suoritetaan oman kehon painolla, ilman ylimääräisiä välineitä.

Luvassa on monipuolinen paketti lihaskuntotreenejä, keskivartaloharjoituksia, liikkuvuustreenejä, voimatreenejä ja leidikävelyä. 

Treeniohjelma sisältää jokaiselle viikolle ehdotuksen miten treenit voi rytmittää, mutta voit myös suunnitella oman treeniviikkosi muuhun aikatauluusi paremmin sopivaksi.

Jos haluat liikkua enemmän, se toki onnistuu! Valmennuksessa on myös suunniteltu viikkotreenien lisäksi innokkaille lisätreeniohjeet. Jokatapauksessa, terveyden kannalta 3 x 20 min liikuntaa viikossa riittää, kun treenikertojen sisältö on kunnossa! 

Pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

Uskallat. Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta saat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. Voimme luvata, että sinulla on myös hauskaa treenatessasi!

Annamme jokaiselle liikkeelle suoritusvaihtoehtoja, jotta voit valita liikkeestä sen version, joka sopii treenattavan lihasryhmän liikkuvuudelle ja voimatasoille.

Valmentajat ovat myös tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos sinua askarruttaa jokin treeniohjelman liikkeissä tai niiden suoritustekniikassa. 

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että treeniohjelman toteuttaminen on mahdollista?

Ei tarvitse. Jos sinulla on kotonasi matto ja jonkinlaiset kengät joilla voit kävellä, se riittää. Valmennuksen treenit tehdään oman kehon painolla, ilman mitään ylimääräisiä välineitä. 

Entä jos harrastan jo liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Riippuu tietysti liikunnasta. Valmennuksen treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Aloitamme treeniohjelman hyvin maltillisesti, koska olemme huomioineet myös ne, jotka eivät ole liikkuneet juuri lainkaan tai liikkumisesta on jo pidempi tovi. Valmennuksen treeniohjelma mahdollistaa sen, että kaikki pääsevät mukaan jatkamaan tai aloittamaan liikunnan.

Eli voit ilman muuta osallistua mukaan, mutta ota huomioon, että olemassa olevaan treeniviikkoosi ilmestyy useita lisätreenejä ja joudut ehkä hieman karsimaan nykytekemisestäsi.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni? Joudunko jättämään herkut pois?

Sinun ei ole pakko muuttaa mitään ruokavaliosi suhteen. Valmennuksessa on tarkoitus luoda tehokas, turvallinen ja toimiva liikuntarutiini, jota voisit ylläpitää myös jatkossa. 

Jos haluat enemmän tuloksia esimerkiksi painonpudotuksen suhteen, myös keittiössä kannattaa miettiä asioita tarkemmin. Käymme valmennuksen aikana läpi ruokavalion merkitystä, mutta suosittelemme, että et ota asiasta stressiä ensimmäisen kahdeksan viikon aikana.

Opetellaan ensin liikkumaan ja kun se toimii, katsotaan myös ruokailu kuntoon.

Olen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

Usein epäonnistumisten taustalla on sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvää elämäntapaa.

Treenibuumi-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että treenijakson jälkeen voi palata takaisin istumaan sohvalle. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

Tässä ei ole kysymys takaisin paluusta. Tavoite on oppia liikkumaan tavalla, jota voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

Olemme muodostamassa uutta suhdetta liikkumiseen. Yhdessä. Järkevästi ja tuloksekkaasti.

Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Voit siis osallistua valmennukseen ilman riskiä.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi