Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 75 € ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

VIIKKO 1

VIIKKO 2

VIIKKO 3

VIIKKO 1

VIIKKO 2

VIIKKO 3

PikaDieetissä noudatetaan tarkkaa ateriarytmiä. Päivän ruoka -ja vesiannokset syödään ja juodaan neljässä aikaikkunnassa.

Sinun tehtäväsi on noudattaa päivärytmiä ja syödä sen mukaan jokainen ateria ja juoma.

Joka viikolle on omat reseptit ja ostoslista. Saat ne myös sähköpostiisi.

Lounas- ja päivällisruoka on sama koko viikon ajan. Annos vaihtuu viikon välein.

Lounas- ja päivällisruoat valmistetaan 3 kertaa viikossa. Aamupala ja iltapala valmistetaan erikseen päivittäin.

Saat ravintovalmentaja Teemun, kokki Mirkkan ja muun tiimin avun  sähköpostitse dieetin ajan. Autamme sinua yksityisesti dieettiin liittyvissä kysymyksissä.

Lähetä kysymykset sähköpostiin PD@8viikkoa.fi.

Vastaamme kysymyksiin mahdollisiman pian.

Ota itsestäsi kuva ja paino ennen dieetin aloittamista

Käy puntarilla aamulla heti heräämisen jälkeen, aamun tarpeiden jälkeen.

Ota kuva itsestäsi edestä ja sivulta.

Seuraa painoasi dieetin aikana

Punnitse itsesi vain aamuisin, aamun tarpeiden jälkeen. 

Voit käydä puntarilla esim. kerran viikossa sunnuntaisin.

Ota itsestäsi kuva ja paino ennen dieetin loputtua

Käy puntarilla aamulla heti heräämisen jälkeen, aamun tarpeiden jälkeen.

Ota kuva itsestäsi edestä ja sivulta.

PikaDieetin makrojakauma

> tähän sisältö

PikaDieetin kalorit

> tähän sisältö

Ruoka-aineiden korvaaminen

Jos sinulla on cashew-allergia niin vaihda pesto rypsiöljy + Provencenyrtit mausteseos.

PikaDieetin ruoka-aineita ja aterioita ei voi korvata. Jos haluat enemmän reseptejä tai vaihtoehtoja, tutustu 52 viikkoa -ohjelmaan tai henkilökohtaiseen konsultaatioon.

Copyright 2024 – 8viikkoa Oy – All Rights Reserved

Tietosuojaehdot | Sopimusehdot

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit

Sienipiirakka

Tämä syksyinen sienipiirakka sopii niin kahvipöytään kun ihan ateriaksi. Piirakassa yhdistyy savukalkkunan ja curryn maut unohtamatta sieniä.

Lue artikkeli »