Käytössä olevat maksutavat

Verkkopankki

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla. Verkkokaupassamme käyvät kaikki yleiset verkkopankkitunnukset. Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken

Korttimaksut

Voit maksaa luottokortillasi. Meillä käyvät Visa ja Mastercard.

Mobiilimaksut

Voit maksaa myös helposti mobiilimaksuna.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Osamaksulla tai laskulla myöhemmin

Voit maksaa myös myöhemmin joko 30 päivän kuluttua ostoksesta korotta ja kuluitta tai osamaksulla.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Työnantajan tarjoamalla edulla

Voit maksaa yleisimmillä työnantajan tarjoamilla eduilla. Klikkaa edun nimeä ja näet ohjeet kuinka toimia. 

Huom. fyysisiä tuotteita kuten kirjoja ei voi maksaa liikutaeduilla.

1. Kirjaudu Eazybreakin mobiilisovellukseen tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista salasanaasi, niin ota ensin yhteys Eazybreakin asiakaspalveluun. Valitse kauppiastoimipaikka: 8viikkoa.fi. Tarkista maksun tiedot ja vahvista maksusi ”Maksa” -painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Esitä mobiiliseteli kassalla maksuna. Ota setelistä kuvankaappaus ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi

2. Tai kirjaudu nettitilillesi tunnuksillasi. Etsi ja valitse kauppiastoimipaikka: 8viikkoa.fi. Valitse Tilaa ja maksa. Vahvista maksusi ”Maksa” -painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Ota setelistä kuvankaappaus ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi

2. Tai kirjoita kauppiaan toimipaikkakoodi: X355 sekä maksusi arvo tekstiviestiin. Erota tiedot välilyönnillä. Lähetä viesti tilausnumeroon 18171 ja saat mobiilisetelin tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Tekstiviestit ovat sinulle maksuttomia. Ota setelistä kuvankaappaus ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi

Valitse valmennus johon tahdot liittyä, mene kanssa sivulle ja valitse maksutavoista ePassi.

Hyväksy tilaus- ja sopimusehdot ja lähetä tilaus. Sivusto ohjaa sinut ePassin omaan portaaliin.
Kirjaudu omilla ePassi-tunnuksillasi kyseiseen portaaliin sisään. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista salasanaasi, niin ota ensin yhteys ePassin asiakaspalveluun.

Kun olet kirjautunut portaaliin, pääset suorittamaan maksun loppuun.

Jos sinulla on käytössäsi kortti eli Smartum-saldo, valitse ensin valmennus, johon tahdot liittyä ja mene maksamaan valmennus, kuten maksaisit millä tahansa maksutavalla. Valitse maksutavaksi Smartum, hyväksy tilaus- ja sopimusehdot ja lähetä tilaus. Näin pääset Smartumin omaan portaaliin.

Kirjaudu omilla portaaliin sisään Smartum-tunnuksillasi, jotka olet saanut omalta työnantajaltasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista salasanaasi, ota ensin yhteys Smartumin asiakaspalveluun. Kun olet kirjautunut portaaliin, pääset suorittamaan maksun loppuun.

Valitse ensin valmennus, johon tahdot liittyä ja mene maksamaan valmennus, kuten maksaisit millä tahansa maksutavalla. Valitse maksutavaksi Edenred.

Verkkosaldolla maksaessa mene osoitteeseen www.myedenred.fi Kirjaudu järjestelmään ja etsi käyttökohdehausta “8viikkoa.fi” ja luo maksutapahtuma. Maksun jälkeen paina “lähetä tilaus”-nappia.

Tai kirjaudu MyEdenred-sovellukseen ja paina “Luo mobiilimaksu”. Naputtele sovellukseen “8viikkoa.fi” ja luo maksutapahtuma. Maksun jälkeen paina “lähetä tilaus”-nappia.

Tee osto kuten tekisit mitä tahansa maksutapaa käyttäen. Valitse kassalla maksutavaksi liikuntasetelit, hyväksy tilausehdot ja lähetä tilaus.


Tämän jälkeen lähetä setelit kirjekuoressa osoitteeseen

Urheilijan ravintovalmennus
8viikkoa.fi
Kalevankatu 28 A 11

00100 HELSINKI

Laita kuoreen tarvittava määrä seteleitä ja saate, josta selviää nimesi, päiväys, sähköpostiosoiteesi ja maininta valmennuksesta, johon maksu osoitettu. Kirjoita saate selkeällä käsialalla ja irroita setelit toisistaan. Älä teippaa tai nido setelteitä.

Kun setelit saapuvat meille, saat sähköposti-ilmoituksen, että sinulle on luotu käyttäjätili tai uusi valmennus on liitetty jo olemassa oleviin tunnuksiin.

Huomaa, että seteleillä voi maksaa ainoastaan valmennusksia, ei fyysisiä tuotteita, kuten kirjoja.

Voit maksaa. Ole meihin yhteydessä osoitteessa info@8viikkoa.fi ja kerro, kuinka paljon haluat maksaa milläkin maksutavalla ja autamme sinut eteenpäin. Asiakaspalvelumme vastaa normaalisti arkipäivien toimistoaikoina.

Ota yhteyttä

Copyright 2018 – Urheilijan ravintovalmennus Oy – All Rights Reserved