8 viikon startti -verkkovalmennus

Haluatko saada pysyvän hyvän olon ilman pussikeittoja, pillereitä tai edes liikuntaa?

8 viikon startti ... niin mikä?

Lue eteenpäin, jos haluat lopullisesti hyvästellä epämiellyttävät jojo-dieetit ja älyttömiin treenimääriin perustuvat ohjelmat ja kokeilla jotain mikä oikeasti toimii. Olisiko jo aika?

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnista ja ravinnosta kiinnostunutta valmentajaa.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen.Sen takia kokosimme tämän 8 viikon mittaisen startin. Kun lähdet mukaan, opetamme sinulle heti ruokavalion, mitä voit noudattaa loppuelämäsi.

Emme opeta sinulle ”dieettiä”, vaan ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.Eikä tässä valmennuksessa sinua pistetä puntille tai juoksemaan, vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Ruokavalio perustuu puhtaaseen aitoon ruokaan, jota saat lähikaupastasi.Eli tässä valmennuksessa ei syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita vaan pelkästään normaalia ruokaa.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen. Kun lähdet mukaan, niin ryhdyt näkemään tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Hmm, 8 viikon startti ... voiko se sopia minulle? Jos tunnistat itsesi näistä asioista niin valmennus sopii sinulle

 • Painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit. Ehkä vyötärölle ja myös muualle.
 • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi, mutta mikään ei tunnu toimivan, ainakaan pysyvästi.
 • Haluat oppia yksinkertaisen tavan ylläpitää painonpudotusta. Sellaisen, jonka avulla onnistut pysyvästi
 • Haluat olla pysyvästi hoikempi, etkä halua enää kokeilla erilaisia jojo-dieettejä.
 • Et halua aloittaa treenaamista tai muuttaa liikuntatottumuksiasi ja haluat silti pudottaa painoa.
 • Haluat päästä alkuun mahdollisimman helposti niin, että sinulla on käytössäsi, tieto, asiantuntemus ja muiden tuki
 • Haluat noudattaa yksinkertaista ruokavaliota, johon löydät kaiken tarvittavan lähikaupasta (ei kalliita pussikeittoja tai pillereitä)
 • Haluat myös yleistä virkeyttä ja keveyttä sekä hyvää oloa.

Haluamme starttiin mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Koko valmennuksen ryhmä ja valmentajat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti.

8 viikon startissa et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita etkä joudu kuntosalille tuijottamaan mitä erilaisempia laitteita. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu ihan normaalista ruuasta.

Tässä valmennuksessa ei ole kyse myöskään ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu (syksyn ryhmässä loppukyselyyn tuloksensa ilmoittaneilta, keskimäärin vyötäröltä lähti 8,18 cm)

Kyse on enemmän hyvästä olosta ja virkeydestä, joka saavutetaan muutoksen myötä. Se on asia, minkä asiakkaat raportoivat yllättyneenä yleensä jo muutaman viikon jälkeen.

Tee päätös ja sano EI jojo-dieeteille.

Aloita 8 viikon startti -valmennus, hanki pysyvästi hyvä olo ja koe uudenlainen virkeys

Valmennuksen hinta on 97€. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä koko 8 viikon ajan.

Valmennus on alkanut 26.8, ja kerkeät vielä hyvin mukaan!

 • Aloita pysyvä muutos ja sano viimein EI turhille jojo-dieeteille ja liikuntarääkeille.
 • Valmennus on alkanut 26.8, ja kerkeät vielä hyvin mukaan!
 • Valmennukseen on osallistunut jo yli 8606 osallistujaa

Valmennus on alkanut 26.8, ja kerkeät vielä hyvin mukaan!

 • Aloita pysyvä muutos ja sano viimein EI turhille jojo-dieeteille ja liikuntarääkeille.
 • Valmennus on alkanut 26.8, ja kerkeät vielä hyvin mukaan!
 • Valmennukseen on osallistunut jo yli 8606 osallistujaa

Näin kävi kun kokeilimme 8 viikon starttia kesällä pienen ryhmän kanssa

Epäiletkö vielä valmennuksen toimivuutta? Lue tämä lyhyt tarina.

Tiesimme, että meillä on toimiva painonpudotuskeino, mutta halusimme vielä kokeilla sitä valmennusryhmälle. Siksi Sami (yksi valmentajistamme) julkaisi yksinkertaisen haun pilottiryhmään omalla Facebook-seinällään. Etsimme 10 innokasta kokeilijaa, ketkä olisivat valmiita noudattamaan tätä Rasvanpolttokoneen painonpudotusmallia 8 viikkoa ja vielä kesän aikana.

Tässä hakemus, jolla saimme nopeasti ryhmän täyteen. Ryhmään valittiin 17 erilaisista elämäntilanteista olevia eri ikäisiä ihmisiä, 20-vuotiaasti aina yli 60-vuotiaaseen ja mukana oli sekä miehiä ja naisia.

Ryhmä kokoontui kesän alussa ja siellä valmentajamme opettivat tämän yksinkertaisen painonpudotustavan osallistujille.Kesän aikana osallistujat sitten seurasivat uutta ruokavaliota, joka salli myös kesäisen herkuttelun ja nautinnot, eikä kenenkään tarvinnut aloittaa tiukkaa treeniä (eikä tarvitse sinunkaan).Valmentajamme Teemu sanoikin ryhmälle, että: ”Jos et ole aikaisemmin liikkunut, älä aloita nyt. Keskity mieluummin nukkumiseen ja varmista, että saat vähintään 8 tuntia unta yössä, että kehosi pystyy toimimaan tehokkaasti.”Sama sääntö pätee myös sinulle. Liikuntaa ei tarvita, mutta saat tietysti liikkua, jos olet siihen tottunut. Moni kesän pilottiryhmäläisistä kuitenkin huomasi yleisen olotilan valmennuksen loppuvaiheessa niin paljon virkeämmäksi, että halusi aloittaa kevyesti liikkumaan. Todennäköisesti niin käy myös sinulle.Keskimäärin ohjeita noudattaneet ryhmäläiset pudottivat 7,3 kiloa painoa tuona 8 viikon aikana. Samalla monella meni myös vaatekaapin sisältö uusiksi, kun vyötäröltä hävisi 14,5 senttiä.

Tässä muutamia kommentteja osallistujilta:

Eikä siinä vielä kaikki. Syksyllä 2018 päätimme toteuttaa saman verkkovalmennuksena ja keräsimme uuden ryhmän kasaan. Saimme valmennukseemme yli 2000 osallistujaa.

Tällä kertaa osallistujien joukko oli vieläkin monenkirjavampi ja valmennuksen Facebook-ryhmä oli alusta loppuun erittäin aktiivinen.

Loppukyselyssä saimme kaikkien tulostensa ilmoittaneiden kesken selville, että syksyn ryhmäläisiltä oli lähteänyt vyötäröltä keskimäärin 8,18 cm ja paino oli pudonnut 6,30 kg.

8 viikkoa ... mitä ihmettä tehdään tuona aikana?

Valmennus alkaa heti ja kestää siitä eteenpäin 8 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaiken materiaalin valmennuksen edetessä.

Viikko 1: Rasvanpolttokoneiston käynnistäminen!

Pistetään homma rokkaamaan ja aloitetaan muutos uuteen elämään Miten painonpudotus tapahtuu tällä menetelmällä, mitä syödään, miten ja miksi? Tutustuminen valmentajiin ja muihin matkatovereihin.

Viikko 2

Kuinka pidä huolta vatsan ja suoliston hyvinvoinnista ja tuet rasvanpolttokoneiston toimintaa.
Millä keinoilla turvotus vähenee, vatsan toiminta tehostuu ja paino putoaa tehokkaammin kun ruoansulatuskoneisto on kunnossa.

Viikko 3

Näin teet rasvanpolttosyömisestä tavan itsellesi eli kuinka tästä uudesta metodista tulee osa arkea ja elämääsi niin, että hyvinvointi voi jatkua.
Miten tavat muodostuvat, miten niitä muutetaan ja mitä haasteita siinä on? Miksi dieetti-ajattelu ei yksinkertaisesti toimi

Viikko 4

Nuku paremmin – laihdu enemmän ja sulata rasvaa nukkumalla
Unen vaikutus elimistön toimintaan on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa niin se tapahtuu kahdella keinolla pääasiallisesti: Syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Maltillinen liikunta saattaa tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden korjaamisen jälkeen.

Viikko 5

Tyypillisimmät painonpudottajan arjen haastavat tilanteet: sosiaaliset tapahtumat, työpaikkaruokailu, matkustelu ja ratkaisut niihin
Mitä tehdä, kun hääjuhlat iskevät ja buffetin tarjonta ei oikein sovi kuvioihin? Entä, kun kaveriporukka painostaa oluelle ja mieli tekeekin osallistua? Entä jos työkaverit lähtevät käymään pitsalla ja et halua olla eristäytynyt erakko? Yksinkertaisia ratkaisuja arjen pulmatilanteisiin.

Viikko 6

Yleisimmät tavat miten mielesi valehtelee sinulle ja saa suurimman osan painonpudotusprojekteista epäonnistumaan
Meidän aivoissa on useita eri mekanismeja, joiden toimintaa on lähes mahdotonta itse huomata. Mutta, kun niiden olemassaolon tietää, ne voi ottaa huomioon. Tässä osiossa käymme läpi tapoja joilla mielemme huijaa itseään ja miten tämä näkyy erityisesti painonpudotuksessa.

Viikko 7

Mitä painonpudotusta edistäviä pieniä muutoksia voit tehdä arjessasi (näiden vaikutus on yllättävän iso)
Kuinka paljon niiden pienten valintojen merkitys oikeasti on istua vai seisoa? Ottaako tänään hissi vai portaat? Mitä jos syö vähän hitaammin?

Viikko 8

Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina
Miten homma jatkuu tästä eteenpäin. Elämä jatkuu myös kahdeksan viikon jälkeen ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon.

Saat joka viikko sähköpostilla linkin suljetulle valmennusalustalle, josta löydät sen viikon opetusmateriaalit ja tehtävät. Lisäksi sinua muistutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä.

Koko valmennuksen ajan kulkee mukana Facebook-ryhmä, jossa voit keskustella, kysyä ja hakea tukea valmentajilta ja muilta ryhmässä mukana olevilta kaltaisiltasi ihmisiltä (Sinne liittyminen on vapaehtoista, mutta suositeltavaa. Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, ohjeistamme valmennuksessa miten voit tehdä itsellesi sellaisen valmennuksen ajaksi)

Oletko valmis lähtemään 8 viikon starttiin ja aloittamaan muutoksen joka pysyy? Saat koko valmennuksen hintaan 97€.

Valmennuksen hinta on 97€. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä koko 8 viikon ajan.

Mitä 8 viikon starttia kokeilleet sanovat - ja miksi uskomme tämän valmennuksen sopivan myös sinulle

Positiivista tässä projektissa on ollut se, ettei mitään pussikeittoja ja miljoonalisäravinteita olla sotkettu tähän, vaan pääosassa näyttelee aito ja puhdas ruoka.

Itse olen halunnut jättää ihan minimiin kaikki ylimääräiset ”teolliset” lisäravinteet yms ja keskittyä puhtaaseen ruokaan. On ollut ilo huomata, että samat ruuat maistuvat hyvin myös kiinteään ruokaan tutustuvalle pikkumiehelle. Aika pitkälti samoilla eväillä ollaan menty! 😀

Yleisolotila alkaa olla nyt paljon parempi, on kaikin puolin helpompi olla. Kiloja on lähtenyt hyvin, tätä kirjoittaessani -11,4kg.

Ja tämä kaikki saavutettu pelkästään syömällä, liikkunut en ole yhtään.

Vastuu on itsellään, motivaatiota pitää löytyä ja vahvaa halua ja tahtoa muutokseen. Mikään pikalaihdutuskurssi tämä ei ole, vaan ennemminkin muutos elämäntapoihin. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan ja sitä kautta tuloksista.

Tällä ruokavaliolla kyllä paino putoaa, jos vaan on valmis sitä noudattamaan. Kokeile jos uskallat!

Tiina

Tiina

-11,4 KG

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän – olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Alun jälkeen ruokavalion noudattaminen on ollut todella helppoa. Ihan itsekin yllätyin miten hyvin tämä ruokavalio napsahti kohdilleen.

Pieniä lipeämpiä on tullut silloin tällöin, koska olen käynyt reissuissa ja muutenkin olen antanut itselleni luvan hieman herkutella. Nekin maksimissaan 2 kertaa viikkoon eikä silloinkaan isoja määriä. Ei välttämättä vaikeaa, mutta haasteellista on ollut reissuissa löytää oikeanlaista ruokaa.

Kaikkein tärkeimpänä paino on tippunut tosi kivasti. Nyt alkaa mahtumaan vaatteet paremmin päälle ja olen saanut kaivettua vanhoja vaatteita kaapin perukoilta.

Eikä ole jatkuva nälkä ja sitä myöden ei tule ahmittuakaan järkyttäviä annoksia.

 

Marita

Ensin SUURET KIITOKSET Samuli, Teemu ja Sami   LOISTO JUTTU
Tämä 8 viikkoa oli minun mielestä tosi helposti toteutettavissa ja pystyin toteuttamaan sitä hyvin luottavaisin mielin.Ohjeet ja videot oli selkeät ja niihin pystyi aina palaamaan jos jokin asia askarrutti mieltä.Tietysti terveet elämäntavat oli tavallaan hallinnassa, mutta kuitenkin kiloja kertyi ja olin aina väsynyt.

Tämä elämäntapamuutos on ollut minusta alusta asti mielenkiintoinen ja nyt tiedän miten syön oikein. Aluksi epäröin tietysti rasvojen määriä päivässä, luotin kuitenkin että ne on suunniteltu just niin kuin pitääkin. Tajusin jo viikon päästä että olin niitä käyttänyt rasvaa liian vähän, ateriat oli liian niukkoja joissa ollut tarpeeksi proteiineja ja söin hyvinkin epäsäännöllisin väliajoin eli elimistöni on ollut säästöliekillä ja energia varastot 0 ja hiuksia tippui päästä.

No nyt on asia toisin energiaa ja virtaa riittää, töiden jälkeen ei ole kertaakaan täytynyt ottaa päiväunia ja liiallinen hiusten irtoaminen on loppunut. Siis painoa lähti 7,8 kg ja vyötärö suli  – 19 cm en aluksi uskonut lukemia mutta totta on ja asteikko loppui kesken.

Voin nyt tosi hyvin. Ja sekin asia pitänee paikkansa että mieliala on noussut tämän 8 viikon aikana.
Ja minussa on jotenkin jatkuva seesteisyys, rauhallisuus ja hyvänolon tunne.

Omaan hyvän stressin sietokyvyn, uskon kuitenkin että tämä elämäntapamuutos on sitä vahvistanut vielä lisää.
Ja mitään negatiivista sanottavaa tästä matkasta ei ole.

Syksy 2019 valmennukseen osallistuja

Tämä 8 viikon matka on ollut aivan mielettömän huikea ja mielenkiintoinen. Paino jo tähän mennessä -8kg, vyötärö ainakin -10cm (harmi etten heti alussa tullut mitanneeksi).

Heti ensimmäisen viikon ennätystulos nesteiden lähtiessä tuotti suorastaan huumaavan ”Yes, I can”-fiiliksen!
En olisi ikinä uskonut, että painonpudotus voi olla kohta 60-vuotiaalle naiselle näin vaivatonta. Monia dieettejä on tullut vuosien mittaan kokeiltua, aina huonolla menestyksellä, mutta nyt osui nappiin. Valmennus on antanut upeaa tukea ja selkeät ohjeet, joita oli yllättävän helppo seurata.

Alussa oli toki vähän opettelemista kaiken tiedon sisäistämisessä ja ensimmäinen viikko meni hieman omaa systeemiä hakien, mutta selkeiden ohjeiden ja hyvien reseptien ansiosta homma sitten aukeni ja aloin soveltaa ruoka-aineita ja ruokailurytmiä itselleni sopivaksi ja mieleiseksi.

Ihmeekseni minussa ei missään vaiheessa herännyt mitään kapinahenkeä, joten valmennuksen lempeästi kannustava ja piiskaamaton henki oli sopiva temperamenttiselle luonteelleni, seurasin ohjelmaa kiltisti ja säyseästi. Facebookin keskusteluryhmästä sai ihanasti tukea ja kannustusta valmentajilta ja entisiltä sekä saman kurssin aloittaneilta oppilailta, ja vastauksia mieleen tulleisiin kysymyksiin ja oli kivaa lukea muiden matkan sujumisia ja oivalluksia. Päivittäistä nettiaikaa tämä tosin on lisännyt, mutta erittäin hyvään tarkoitukseen se kaikki on mennyt! Tästä on tullut uusi ja terveellinen elämäntapa, jota on ilo noudattaa, kun tietää ja tuntee nyt sen hyvänolon, jonka kunnollinen ja tasapainoinen ruokavalio tuo tullessaan. Toivottavasti kaikki tuli tässä kerrottua, niin paljon olen tästä valmennuksesta olen saanut, niin paljosta olen kiitollinen!

Syksy 2019 valmennukseen osallistuja

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisesti.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa valmennuksen 8 viikkoa, valmennuksen alusta aina loppuun asti.

1 %
tulostakuun

Tämän kaiken siis saat seuraavan 8 viikon aikana, kun lähdet mukaan starttiin

Kauanko olet toivonut, että voisit kaivaa vaatekaapista ne farkut ja voisit vetää ne jalkaan helposti?

8 viikon ravintovalmennus (Arvo 245€)

Saat tämän uniikin verkkovalmennuksen, joka kestää 8 viikkoa. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat viime kesänä pientä ryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa. Koska koko valmennus on verkkovalmennuksena niin saat sen huomattavasti halvemmalla kuin pienryhmä.

3 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

Koko valmennuksen ajan mukana myös 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

8 viikon ravintovalmennus (Arvo 245€)

Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruuan kehittämiseksi niin löydät ne tästä kirjasta. Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi. Lisäksi kirja on kuvitettu ja tehty miellyttäväksi selata.

Ammattilaisen suunnittelema 4-viikon ruokasuunnitelma ostoslistoineen (Arvo 88€)

Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua laittaa ylimääräistä energiaa ruoanlaiton suunnitteluun, saat meiltä valmiin valmennuksen ohjeiden mukaisen ruokasuunnitelman, joka kattaa neljä viikkoa. Voit noudattaa sitä sokeasti vaikka valmennuksen alusta loppuun.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen niin se olisi 970 euroa. Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen nyt hintaan 97€

Varaa nyt paikkasi valmennukseen ja tee investointi omaan hyvinvointiisi!

Tämän koko valmennuksen hinta on vain 97€.

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 97€ euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vain alle 7,4 euroa viikossa. Se on vähän yli euron päivässä. Mitä muuta voit ostaa noin eurolla, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Moni on säästänyt samat rahat takaisin ruokakuluina, koska heille ruokavalio on ollut paljon edullisempi kuin se tapa miten he ovat syöneet aikaisemmin.

Uusi, kevyempi ja energisempi elämäsi alkaa, kun lähdet mukaan, joten nähdään valmennuksessa!

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Tässä startissa saat 3 valmentajaa mukaasi matkalle auttamaan ja tukemaan sinua

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat ravintovalmentajat Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Me löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista joka oikeasti toimii.

Päädyimme luomaan rasvanpolttokoneen: Yksinkertaisen ja tavalliseen ruokaa perustuvan lähestymistavan syömiseen, joka takuuvarmasti pudottaa painoa. Ei kikkoja, ei pussikeittoja tai lisäravinteiden lisämyyntiä.

Jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät

– Sami, Samuli ja Teemu

Näitä asioita on kysytty 8 viikon startista - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Millaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on  suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen tavan.

Testiryhmässä kaikki ohjeita noudattaneet pudottivat keskimäärin 7,3 kiloa kahdeksan viikon jakson aikana ja vyötäröltä hävisi keskimäärin 14,3 senttiä.

Entä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi urheilijan ravintovalmennukseen.

Tarvitaanko superfoodeja tai ravintolisiä?

Ei tarvita. Ainoastaan d-vitamiinia ja kalaöljyä suosittelemme, mutta pakkoa niiden käyttämiseen ei ole.

Voi olla, että ruokavalioosi ilmestyy sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät ole vielä tuttuja. Mutta ei mitään sen mystisempää kuin mitä lähimarketistasi löydät.

Sopiiko tämä ruokavalio juuri minulle?

Jos elimistösi on terve, ruokavalio toimii kaikilla suurinpiirtein samalla tavalla. Tottakai erityistapauksissa kannattaa kysyä mielipidettä lääkäriltäsi.

Onnistunko 100% varmuudella?

Jos noudatat antamiamme ohjeita, on vaikea nähdä miksi epäonnistuisit. Jos taas et pysty noudattamaan ohjeita, niin silloin vastaus on ei.

Joskus syömiskäyttäytymisen taustalla on niin isoja syitä (esimerkiksi traumat, joita ei välttämättä edes tiedosta), ettei niitä pystytä ratkaisemaan millään kahdeksan viikon aikana.

Silloin tilanne vaatii muita työkaluja ja tämä valmennus ei ole sitä varten. Tämä valmennus auttaa sinua saamaan työkalut joiden avulla onnistut, jos vain käytät niitä työkaluja.

Paljonko ruokavalion noudattaminen maksaa kuukaudessa, jos ostaa ruokatarvikkeet tavallisesta marketista?

Edellisessä valmennuksessa olleet kertoivat, että heidän ruokakulunsa pienenivät huomattavasti. Eli tulet todennäköisesti säästämään jo pelkästään kauppalaskun pienenemisellä.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja jättämään herkut täysin pois

Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä.Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti. On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi kiskoa jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

Olen vegaani tai kasvisyöjä, sopiiko ruokavalio minulle?

Ruokavaliosta saa vähän muokkaamalla sinulle sopivan version. Annamme asiaan ehdotuksia valmennuksessa.

Olen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

Liian usein useiden epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvä elämäntapa.

Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan, missä oli ennen dieettiä. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa? Tässä kysymys ei ole takaisin paluusta.

Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittövaaka on hyvä hankkia. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Sillä kun mittaa vyötärönympärystän kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu

Aloita nyt ja sulata ylimääräiset kesäkilot (ja mahdolliset edellistenkin kesien kesäkilot) pysyvästi

Lähde mukaan nyt ja varaa paikkasi.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukortilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}