Haluaisitko oppia laittamaan aamiaisen, jonka valmistat muutamassa minuutissa? Aamiaisen, joka pitää sinut virkeänä monta tuntia ilman, että tarvitset pannullista kahvia heti, kun pääset työpaikalle?

Oletko joskus pohtinut mitä muita aamurutineja sinulla voisi olla, joilla elämänlaatusi nousisi kohisten?

Paras aamu ikinä - verkkovalmennus

Osallistu paras aamu ikinä - verkkovalmennukseen ja opit rutiinit, joilla teet itsellesi parhaan aamun ikinä.

Me opetamme sinulle valmennuksen aikana aamiaisen, jonka

 • valmistat nopeasti ja vaivattomasti (yksi resepteistä valmistuu kolmessa minuutissa)
 • avulla ylläpidät mielialaa ja keskittymiskykyä koko päivän
 • syömällä edistät rasvanpolttoa päivän aikana
 • avulla pidät sokerinhimon ja turhan naposteluntarpeen loitolla
 • ansiosta energiatasosi pysyy tasaisena eikä mielialat heittele
 • vuoksi mielialasi nousee, koska ateriat myös maistuvat hyvältä

Mitä verkkovalmennus sisältää?

 • Saat 15 erilaista aamiaisvaihtoehtoa resepteineen (osa resepteistä valmistuu muutamassa minuutissa ja ne sopii myös kiireisille. Mukana vegaanisia ja gluteenittomia reseptejä)
 • Jos haluat rakentaa aamiaisesi itse, kerromme millainen aamiaisen pitäisi olla. Millainen koostumus tukee hyvinvointiasi ja energiatasojasi.
 • Saat reseptit kolmeen erilaiseen rasvakahviin.
 • Entäpä nesteytys? Saat ohjeet siitä, mitä merkitystä nesteytyksellä on ja miten se kannattaa aamulla ottaa huomioon.
 • Saat ohjeet ravintolisien käyttöön. Onko sellaisia ja kannattaako niitä ottaa aamulla. Jos kannattaa, niin miksi juuri aamulla?
 • Bonusosio: 5 askelta parhaaseen aamuun ikinä - pieniä rutiineja, jotka voit lisätä aamuusi parantaen elämäsi laatua.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja luodaan yhdessä Paras aamu ikinä.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 29€

Valmennuksen hinta on 29€. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin niitä tarvitset.

Miksi me loimme tämän valmennuksen?

Löimme yhdessä ajatukset yhteen ja loimme tämän valmennuksen. Aamiaisen laittaminen kuntoon on yksi helpoimmista tavoista lähteä luomaan elämään positiivista kierrettä. Olemme kukin tahoillamme opiskelleet ravintoasioita yhteenlaskettuna yli 40 vuotta. Sen perusteella koostimme jotain niin yksinkertaista, että kaikki voivat sitä soveltaa omassa elämässään.

Saat kaiken tarvittavan avun ja tiedon homman kuntoon laittamiseen. Sinulle jää vain toteutus. Toteutuksenkin voit tehdä hyvin yksinkertaisesti ja helposti.

Jos haluaa aloittaa päivän voittavasti, kannattaa haalia itselleen ensimmäinen onnistuminen mahdollisimman varhain. Aamiainen on yksi helpoimmista tavoista. Kun laittaa aamurutiinit kuntoon, saa loistavan lähdön loppupäivään.

Kun aloittaa päivän kaaoksessa, se yleensä myös jatkuu sellaisessa. Joten onnistunut, rauhallinen ja ravitseva aamiaishetki on avain siihen, että päivän positiivinen kehityskulku jatkuu.

- Sami ja Teemu

Miten valmennus toteutetaan ja mitä se sisältää?

5 päivän pituinen verkkovalmennus toimii varsin yksinkertaisesti. Osallistumisen jälkeen saat valmennuksen ensimmäisen osan heti luettavaksesi. Tämän jälkeen saat uuden valmennusosion sähköpostitse seuraavien neljän päivän ajan.

Valmennuksen sisällöt ovat videoina ja esimerkiksi reseptit saat helposti ladattavassa (ja printattavassa) pdf-muodossa.

Et tarvitse materiaalin katsomiseen muuta kuin nettiyhteyden ja jonkin laitteen (puhelimen, tabletin tai tietokoneen). Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin niitä tarvitset.

Kurssin sisällöt ovat seuraavat:

 • Osa 1: Mitä syödä aamulla ja miksi? (Valmiita reseptejä ja ohjeistus siihen, miten oma aamupala kannattaa koostaa).
 • Osa 2: Miten herätä riittävän ajoissa (sinulle sopivan ajoissa) ja laittaa päivä rokkaamaan heti ensimetreillä.
 • Osa 3: Luultavasti maailman tehokkain ja nopein aamujumppa!
 • Osa 4: Paras ja edullisin asia, mitä voit tehdä oman hyvinvointisi eteen. Yhteinen ohjattu harjoitus.
 • Osa 5: Viimeinen ja erittäin tärkeä vinkki jatkoa ajatellen.
KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 29€

Valmennuksen hinta on 29€. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin niitä tarvitset.

Näitä asioita on kysytty paras aamu ikinä-verkkovalmennuksesta

Kaurapuuroa on syöty ja suositeltu aamiaiseksi aina. Eikö se olekaan riittävä?

Kaurapuuro voi olla ihan hyvä, jos se sopii sinun kehollesi. Harvalle se kuitenkin on kaikista paras mahdollinen aamiainen. Pelkkää hiilihydraattia sisältävä aamiainen voi olla toisille koko päivän kestävän verensokerin heittelyn laukaiseva tekijä.

Verensokerin heittely voi päivän mittaan viedä huomion tärkeistä asioista heikkoon oloon ja johtaa huonoihin päätöksiin. Toisia myös ikuinen saman aamiaisen syöminen voi kyllästyttää.

En ehdi valmistaa enkä syödä aamiaista. Onko kurssilla mitään minulle?

Nopein aamiaisemme valmistuu vain muutamassa minuutissa. Jos sitä et nyt ehdi tekemään, saatat innostua kokeilemaan, mikä vaikutus on sillä, että herää muutamaa minuuttia aiemmin ja syö aamiaisen.

Mikään tapa, edes ihan viimeiseen minuuttiin asti nukkuminen ei ole niin arvokas, ettei sitä hieman voisi tökkiä ja kokeilla, miltä elo tuntuisi toisenlaisella toteutuksella.

Olen syönyt vuosikaudet saman aamiaisen joka aamu. Miksi rikkoa hyväksi havaittua kaavaa?

Ihmiset ovat itse oman arkensa experttejä. Emme tahdo sanoa, että syömässäsi aamiaisessa olisi kaikki pielessä, mutta meillä saattaisi olla sinulle sellaista tietoa, jota sinulla ei ollut, kun nykyiset rutiinisi loit. Uuden tiedon valossa arkeesi voi muodostua vielä parempi aamurutiini, joka johtaa entistä parempiin päätöksiin pitkin päivää.

Sitoudunko johonkin tilaukseen tai kuukausimaksuun tässä?

Et sitoudu. Valmenus maksetaan kertamaksuna, ilman sitoutumisia. Saatat toki innostua laittamaan myös muuta ruokavaliotasi kuntoon. Siihen avuksi meillä on tarjolla lisäksi muitakin verkkovalmennuksia.

Minulla on suuri perhe, enkä ehdi valmistaa itselleni mitään erityistä, koska koko pesue on ruokittava. Voiko näitä aamiaisia antaa myös lapsille?

Valmennuksessa saat varmasti hyvät vinkit myös lasten aamiaisiin. Lasten aamupalan valinnassa kannattaa huomioida kasvavien lasten tarpeet. Koululaiset istuvat jopa puolet koulupäivästään aamiaisen voimin.

Monet lapsille markkinoidut tuotteet sisältävät paljon sokeria, joka heti aamusta syötynä aiheuttaa vain verensokerin heilahtelua. Tämä pahimmillaan haittaa oppimista tai aiheuttaa levottomuutta. Lapsille markkinoidaan myös tuotteita, jotka sisältävät paljon lisäaineita.

Valmennuksessa saat hyvää tietoa, jolla voit päivittää samalla lasten aamupalat heidän oppimistaan kaavasta päivän leikkejä tukevaan vaihtoehtoon. Yhdessä aamiaisten suunnittelu myös lisää lasten motivaatiota syödä aamupala, mikä helpottaa aamurutiineja.

Onko teidän suunnittelemissa aamiaisissa varmasti huomioitu riittävä kuidun ja kalsiumin saanti?

Aamiaiset on suunniteltu yhteensä 40 vuoden ravintokoulutuksen tietojen pohjalta. Vaikka emme neuvo pelkkää aamiaisvoileipien tekoa, kuidun saanti on turvattu. Tulee muistaa, että kuitua on myös niissä elintarvikkeissa, joita ei ole pakattu muovipussiin, jossa lukee "runsaskuituinen".

Suomalaisessa ravintokeskustelussa on tietyillä ravintoaineilla korostunut merkitys, vaikka ne eivät ole ainoat meidän terveyteen vaikuttavat tekijät. Kalsium on keskeinen aine terveellisessä ruokavaliossa, mutta sen liikasaanti tai imeytyminen vääriin paikkoihin voi myös johtaa terveysongelmiin.

Yhtä relevantti kysymys voisi olla, että onhan riittävä D-vitamiinin ja magnesiumin saanti varmistettu.

Ostan aamiaisen aina kiireessä kioskilta. Onko kurssilla mitään annettavaa minulle?

Kioskilla voi tehdä monenlaisia valintoja. Voimme auttaa siihen, miten siellä välttää pahimmat sudenkuopat. Kioskeilla on myynnissä myös hienosti markkinoitua kallista sokeria.

Kurssilla saat vinkkejä siihen, miten kiireistä aamua voi helpottaa edellisenä iltana. Ehkä keksit uuden aamurutiinin ja kiireessä ostetut kalliit kioskieväät voivat jäädä historiaan.

Olen aamuisin niin koomassa, että keitän pannullisen kahvia ja juon sen aamiaiseksi. Jos ette laita minua kofeiinitiputukseen, mitä voitte tarjota minulle?

Pannullinen kahvia tyhjään vatsaan ei tee suolistolle hyvää. Vatsaa ja suolistoa hellävaraisemmin kohteleva aamiainen edesauttaa yleistä hyvinvointia, koska terveestä suolistosta myös ravintoaineet imeytyvät paremmin.

Sillä ei ole väliä mitä syöt, jos siitä ei mikään hyvä pääse imeytymään. Vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden imeytymisellä voisi myös aamuistasi tulla vähemmän koomaisia.

Teen vuorotyötä ja herään usein lounasajan jälkeen. Eikö silloin vain kannattaisi syödä vain lounas ja jättää aamiainen väliin?

Vuorotyön tekeminen asettaa omat haasteensa syömisen ajoittamiseen. Annamme kurssilla vinkit siihen, mitä aamiaisen elementtejä kannattaa huomioida päivän ensimmäisessä ateriassa, söi sen sitten milloin tahansa.

Syön aamiaiseni bussissa matkalla töihin. Mitä kurssilla on tarjota minulle?

Matkalla syöminen ei ole este ravitsevalle aamiaiselle. On the go -aamiaiseksi valintoja voi tehdä monenlaisia, hyviä ja huonoja. Tuomme näkökulmia ja vaihtoehtoja, joista voit koostaa itsellesi ravitsevan ja käytännöllisen aamiaisen.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja luodaan yhdessä Paras aamu ikinä.

KYLLÄ, LÄHDEN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 29€

Valmennuksen hinta on 29€. 

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin niitä tarvitset.