8 viikon Startti -
PIENRYHMÄVALMENNUS

Haluatko käydä suuren suosion saaneen Startti -valmennuksen läpi 10 hengen pienryhmässä ja valmentajien tiiviimmässä ohjauksessa?
Nyt se on mahdollista! 

 • 8 viikon pienryhmävalmennus, jossa jatkuva yhteydenpito, sekä 4 etätapaamista yhdessä valmentajien ja muiden osallistujien kanssa.
 • Startti-verkkovalmennuksen on käynyt yli 11000 osallistujaa, mutta tämän pienryhmän avulla on ainutlaatuinen mahdollisuus syventyä elämäntapamuutokseen paremmin.
 • Paneudut uusiin ruokailutottumuksiin 10 hengen pienryhmässä, jossa valmentajat pystyvät auttamaan jokaista osallistujaa henkilökohtaisemmin.
 • Sinulla on suurempi mahdollisuus menestyä omissa terveys- ja painotavoitteissasi. Keskityt tulosten saavuttamiseen ja saat syvempää tietoa terveydestä ja painonpudotuksesta.
 • Valmentajina hyvinvoinnin, liikunnan ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Samuli Perälä, jotka eivät tämän lisäksi tee muuta henkilökohtaista valmennusta.
 • Ryhmä täyttyy hetkessä, sillä mukaan mahtuu vain 10 nopeinta, joten varaa paikkasi nyt!

8 viikon Startti -pienryhmävalmennus... niin mikä?

 

Lue eteenpäin, jos haluat lopullisesti hyvästellä dieetit ja älyttömiin treenimääriin perustuvat ohjelmat ja kokea yhdessä jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.

Moi! Olemme kaksi valmentajaa hyvinvoinnin, liikunnan ja ravinnon saralla. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen.

Kokosimme syksyllä 2018 osaamisemme yhteen ja loimme 8 viikon Startti-verkkovalmennuksen. Verkkovalmennus on saanut suuren suosion ja siihen on osallistunut nyt jo yli 11 000 osallistujaa.

Startti-verkkovalmennuksessa on siis satoja ellei tuhansia osallistujia samaan aikaan, mikä on toki hienoa, mutta valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä meiltä valmentajilta ei aina välttämättä samantien saa vastausta kysymykseensä, eikä syvempää henkilökohtaista tukea, mikä olisi monelle erityisen tärkeää.

Olemme kaikki erilaisia oppijoita ja sisäistämme asiat ja varsinkin uudet tavat, sekä tottumukset eri tavoin. Joillekkin sopii aktiivinen ja vauhdikas ryhmä, jossa sadat muut osallistujat tsemppaavat, iloitsevat ja kannustavat viikkojen edetessä. Toiset taas hyötyvät enemmän tiiviistä ja asioihin syvemmin tarkastelevasta pienryhmästä.

Tämän vuoksi kehitimme lisäksi pienryhmävalmennuksen, joka on ainutlaatuinen mahdollisuus syventyä elämäntapamuutokseen ja uusiin ruokailutottumuksiin. Ryhmässä pystymme auttamaan jokaista osallistujaa syvemmin ja nopeammin, koska ryhmän koko pysyy pienenä. 

Pienryhmävalmennuksessa käymme läpi koko 8 viikon Startin, mutta vain tiiviin porukan kesken. Näin pystymme auttamaan sinua henkilökohtaisesti ja olemaan tukenasi tavalla joka ei toteudu ryhmässä, jossa on tuhansia osallistujia samaan aikaan. 

Opetamme sinulle ruokavalion, mitä voit noudattaa loppuelämäsi. Emme opeta sinulle "dieettiä", vaan ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa. Sinua ei pistetä kuntosalille tai lenkkipoluille, vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi.

Tapaamme ryhmän kesken neljä kertaa etätapaamisessa helppokäyttöisen ohjelman avulla. Tapaamiseen on pääsy vain kymmenellä pienryhmään osallistuneella. Tapaamisissa käsittelemme kanssanne eri aiheita ja teemoja ja lisäksi vastaamme liveyhteyden avulla kaikkiin kysymyksiinne.

Tapaamisten lisäksi olemme päivittäin apuna ja haastamassa jokaista parhaaseen tulokseen koko valmennuksen ajan yhteisessä Whatsapp-ryhmässä.

Lähde mukaan nyt ja saat suuremman mahdollisuuden menestyä omissa terveys- ja painotavoitteissasi. Keskityt tulosten saavuttamiseen ja saat syvempää tietoa terveydestä ja painonpudotuksesta.

Valmennuksessa mukana ollut Antti Valmennuksessa mukana ollut Antti
Valmennuksessa mukana ollut Arja Valmennuksessa mukana ollut Arja

Hmm, 8 viikon startin pienryhmä... voisiko se sopia minulle?
Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista,
tämä on juuri sinua varten

 • Pieni ryhmäkoko on sinulle mieluinen ja opit, sekä sisäistät asiat tiiviissä ryhmässä paremmin suuremman osallistujamäärän sijaan.
 • Haluat kuulua ryhmään, jossa elämäntapamuutokseen syvennytään ja asioita tarkastellaan valmentajien avulla henkilökohtaisemmin.
 • Haluat pystyä tavoittamaan ammattitaitoiset valmentajat nopeasti ja osallistua etätapaamisiin, joiden avulla näet valmentajat reaaliajassa.
 • Haluat keskittyä 100% tulosten saavuttamiseen ja niiden ylläpitämiseen.
 • Haluat ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä elämäntapamuutokseen ja uusiin ruokailutottumuksiin tiiviissä ryhmässä.
 • Haluat pienryhmään, jonka samanhenkisiltä osallistujilta saat arvokasta vertaistukea.
 • Painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit. Ehkä vyötärölle ja myös muualle. Ja haluat päästä niistä ikuisesti eroon.
 • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi, mutta mikään ei tunnu toimivan, ainakaan pysyvästi.
 • Haluat oppia yksinkertaisen tavan ylläpitää painonpudotusta. Sellaisen, jonka avulla onnistut pysyvästi.
 • Et halua aloittaa treenaamista tai muuttaa liikuntatottumuksiasi, mutta haluat silti pudottaa painoa.
 • Haluat päästä alkuun mahdollisimman helposti niin, että sinulla on käytössäsi, tieto, asiantuntemus ja muiden tuki.
 • Haluat noudattaa yksinkertaista ruokavaliota, johon löydät kaiken tarvittavan lähikaupastasi. Ruokavaliota, joka pudottaa painoasi ja tukee hyvinvointiasi.
 • Haluat yleistä virkeyttä, keveyttä sekä hyvää oloa.

Et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita etkä joudu kuntosalille tuijottamaan mitä erilaisempia laitteita. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu normaalista ja puhtaasta ruoasta, sekä herkullisista ainesosista. Ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Valmennuksessa ei ole kyse myöskään ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu (verkkovalmennukseen osallistuneiden tuloksensa ilmoittaneilta, vyötäröltä lähti keskimäärin 8,18 cm)

Kyse on enemmän hyvästä olosta ja virkeydestä, joka saavutetaan muutoksen myötä. Se on asia, minkä tulet huomaamaan jo muutaman viikon jälkeen. Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen ja ainutlaatuisen pienryhmän, jossa keskitytään vain olennaiseen.

Oletko valmis lähtemään ainutlaatuiseen pienryhmään ja aloittamaan muutoksen, joka pysyy?

VARAA PAIKKASI PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ
 • Pienryhmän hinta on 495€, joka jaetaan vielä kahteen osaan. Ennen aloitusta valmennuksesta tulee olla maksettuna puolet (joka tapahtuu seuraavan kassa-sivun kautta) ja vasta valmennuksen käynnistyessä maksuun tulee toinen osa.
 • Mukaan mahtuu vain 10 ensimmäistä, joten toimi nopeasti. Ennakkohinta on voimassa vain tämän viikon!
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Mitä pienryhmä sisältää? Tämän kaiken saat pienryhmän aikana ja syy siihen miksi tästä kannattaa maksaa

 • 8 viikon ravintovalmennus (Arvo 245€)

  Saat tiivistä ja ymmärrettävää ravintovalmennusta ja ohjausta yhteensä 8 viikkoa. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat viime kesänä ryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa.

  Saat lisäksi pääsyn Startti-verkkovalmennuksen “itseopiskelu” materiaaleihin, vaikka käymmekin asiat yhdessä läpi pienryhmänä.

 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 1200€)

  Valmennuksen ajan sinulla on käytössäsi valmentajien tuki etätapaamisissa ja niiden lisäksi pienryhmälle tarkoitetussa Whatsapp-ryhmässä, jossa saat vastauksia kysymyksiisi koko yhteisen matkan ajan.

 • E-kirja, jossa on 40 helppoa ja terveellistä reseptiä (Arvo 37€)

  Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseksi, löydät ne tästä kirjasta.

  Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi.

 • Ammattilaisen suunnittelema 4-viikon ruokasuunnitelma ostoslistoineen (Arvo 88€)

  Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua laittaa ylimääräistä energiaa ruoanlaiton suunnitteluun, saat meiltä valmiin valmennuksen ohjeiden mukaisen ruokasuunnitelman, joka kattaa neljä viikkoa.

  Voit noudattaa sitä sokeasti vaikka valmennuksen alusta loppuun.

 • Henkilökohtaisen tilanteesi läpikäyminen yhdessä valmentajan kanssa (Arvo 250€)

  Valmennuksen alussa jokainen osallistuja saa itselleen henkilökohtaisen sparrauksen, jossa tilanteesi käydään läpi kokonaisvaltaisesti. Selvitetään ne asiat, mitkä varmistavat onnistumisesi tämän projektin aikana.

 • 4 etätapaamista valmentajien ja muiden ryhmäläisten kesken (Arvo 320€)

  Etätapaamiset 2 viikon välein, eli yhteensä 4 kertaa helppokäyttöisen ohjelman avulla. Etätapaamiset pidetään: 

  Jokaisella tapaamisella on oma aihe, johon paneudumme yhdessä, sekä saat koko tapaamisen ajan kysyä valmentajilta askarruttaneita kysymyksiä. Jos et pääse etätapaamiseen paikan päälle, ei hätää, silla etätapaamiset nauhoitetaan ja tallenteen voit katsoa myös myöhemmin. 

 • Pienryhmän sisäinen ja suljettu Whatsapp-ryhmä

  Ilmaisen Whatsapp -puhelinsovelluksen avulla olemme toisiimme yhteydessä päivittäin. Saat muilta osallistujilta arvokasta tukea ja tsemppiä, sekä mahdollisuuden ajatustenvaihtoon. Whatsappissa voit kysyä apua ja neuvoja valmentajilta nopeasti vain viestin kirjoittamalla.

Jos tämän koko uniikin pienryhmän sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 2140 euroa.

Mutta et kuitenkaan maksa pienryhmästä tätä summaa, vaan ainoastaan 495€.
Tämäkin summa jaetaan vielä kahteen osaan, sillä ennen valmennusta maksusta pitää olla maksettuna puolet (247,5€) ja valmennuksen käynnistyessä maksuun tulee vasta toinen puolisko (247,5€). 

Osallistumismaksu maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti, sillä saat henkilökohtaisen valmennuksen avulla kartoitettua tilanteesi ja pystyt vihdoin välttämään ne asiat, jotka ovat johtaneet aiempiin epäonnistumisiin ja olleet painonpudotustavoitteidesi tiellä.

Valmennuksessa mukana ollut Pirjo Valmennuksessa mukana ollut Pirjo
Valmennuksessa mukana ollut Tuula Valmennuksessa mukana ollut Tuula

Varaa nyt paikkasi ja teet investoinnin omaan hyvinvointiisi!

VARAA PAIKKASI PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ
 • Pienryhmän hinta on 495€, joka jaetaan vielä kahteen osaan. Ennen aloitusta valmennuksesta tulee olla maksettuna puolet (joka tapahtuu seuraavan kassa-sivun kautta) ja vasta valmennuksen käynnistyessä maksuun tulee toinen osa.
 • Ryhmään valitaan nopeimmat osallistujat hakemuksien perusteella. Mukaan mahtuu vain 10, joten toimi nopeasti. Ennakkohinta on voimassa vain tämän viikon!
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

8 viikkoa pienryhmässä... mitä ihmettä tehdään tuona aikana?

Valmennus alkaa X.X.XXXX ja kestää 8 viikkoa. Ensimmäinen etätapaaminen on X.X.XXXX. Etätapaamisten lisäksi yhteistä matkaa matkataan verkossa valmennusalustalla, johon saat henkilökohtaiset tunnukset varauksen yhteydessä.

Lisäksi pääset suljettuun Whatsapp-ryhmään, jossa tavoitat valmentajat ja muut osallistujat koko 8 viikon ajan.

Huomioithan, että kaikki etätapaamiset nauhoitetaan, joten jos et pääse paikalle, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

 • Viikko 1: Rasvanpolttokoneiston käynnistäminen! Pistetään homma rokkaamaan ja aloitetaan muutos uuteen elämään.

  Miten painonpudotus tapahtuu tällä menetelmällä, mitä syödään, miten ja miksi? Tutustuminen valmentajiin ja muihin matkatovereihin.

 • Viikko 2: Kuinka pidät huolta vatsan ja suoliston hyvinvoinnista. Miten tuet rasvanpolttokoneiston toimintaa.

  Millä keinoilla turvotus vähenee tai vatsan toiminta tehostuu? Paino putoaa tehokkaammin, kun ruoansulatuskoneisto on kunnossa.

 • Viikko 3: Näin teet rasvanpolttosyömisestä tavan itsellesi. Kuinka uudesta metodista tulee osa elämääsi niin, että hyvinvointi voi jatkua.

  Miten tavat muodostuvat ja miten niitä muutetaan? Mitä haasteita voi ilmetä? Miksi dieetti-ajattelu ei yksinkertaisesti toimi.

 • Viikko 4: Nuku paremmin – laihdu enemmän ja sulata rasvaa nukkumalla.

  Unen vaikutus elimistön toimintaan on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa, niin se tapahtuu kahdella keinolla pääasiallisesti: Syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Maltillinen liikunta saattaa tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden korjaamisen jälkeen.

 • Viikko 5: Painonpudottajan arjen haastavat tilanteet: sosiaaliset tapahtumat, työpaikkaruokailu, matkustelu. Ratkaisut tyypillisimpiin ongelmiin ja tilanteisiin.

  Mitä tehdä, kun hääjuhlat lähestyvät ja buffetin tarjonta ei oikein sovi kuvioihin? Entä, kun kaveriporukka painostaa oluelle ja mieli tekeekin osallistua? Mitä tehdä kun työkaverit lähtevät käymään pizzalla ja et haluaisi olla eristäytynyt?

  Yksinkertaisia ratkaisuja arjen pulmatilanteisiin.

 • Viikko 6: Yleisimmät tavat miten mielesi valehtelee sinulle ja saa suurimman osan painonpudotusprojekteista epäonnistumaan.

  Meidän aivoissa on useita eri mekanismeja, joiden toimintaa on lähes mahdotonta itse huomata. Mutta, kun niiden olemassaolon tietää, ne voi ottaa huomioon. Tässä osiossa käymme läpi tapoja, joilla mielemme huijaa itseään ja miten tämä näkyy erityisesti painonpudotuksessa.

 • Viikko 7: Mitä painonpudotusta edistäviä pieniä muutoksia voit tehdä arjessasi, joiden vaikutus on yllättävän suuri.

  Kuinka suuri merkitys niillä pienillä valinnoilla oikeasti on? Pitäisikö istua vai seisoa? Ottaa hissi vai kävellä portaat? Mitä jos söisi vähän hitaammin?

 • Viikko 8: Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina.

  Miten homma jatkuu tästä eteenpäin. Katseet tulevaisuuteen. Elämä jatkuu myös pienryhmän päätyttyä. Mitä asioita pitää ottaa huomioon?

Mitä 8 viikon starttia kokeilleet sanovat - ja miksi uskomme tämän valmennuksen sopivan myös sinulle

Positiivista tässä projektissa on ollut se, ettei mitään pussikeittoja ja miljoonalisäravinteita olla sotkettu tähän, vaan pääosassa näyttelee aito ja puhdas ruoka.

Itse olen halunnut jättää ihan minimiin kaikki ylimääräiset ”teolliset” lisäravinteet yms ja keskittyä puhtaaseen ruokaan. On ollut ilo huomata, että samat ruuat maistuvat hyvin myös kiinteään ruokaan tutustuvalle pikkumiehelle. Aika pitkälti samoilla eväillä ollaan menty!

Yleisolotila alkaa olla nyt paljon parempi, on kaikin puolin helpompi olla. Kiloja on lähtenyt hyvin, tätä kirjoittaessani -11,4kg.

Ja tämä kaikki saavutettu pelkästään syömällä, liikkunut en ole yhtään.

Vastuu on itsellään, motivaatiota pitää löytyä ja vahvaa halua ja tahtoa muutokseen. Mikään pikalaihdutuskurssi tämä ei ole, vaan ennemminkin muutos elämäntapoihin. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan ja sitä kautta tuloksista.

Tällä ruokavaliolla kyllä paino putoaa, jos vaan on valmis sitä noudattamaan. Kokeile jos uskallat!

Tiina

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän - olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Alun jälkeen ruokavalion noudattaminen on ollut todella helppoa. Ihan itsekin yllätyin miten hyvin tämä ruokavalio napsahti kohdilleen.

Pieniä lipeämpiä on tullut silloin tällöin, koska olen käynyt reissuissa ja muutenkin olen antanut itselleni luvan hieman herkutella. Nekin maksimissaan 2 kertaa viikkoon eikä silloinkaan isoja määriä. Ei välttämättä vaikeaa, mutta haasteellista on ollut reissuissa löytää oikeanlaista ruokaa.

Kaikkein tärkeimpänä paino on tippunut tosi kivasti. Nyt alkaa mahtumaan vaatteet paremmin päälle ja olen saanut kaivettua vanhoja vaatteita kaapin perukoilta.

Eikä ole jatkuva nälkä ja sitä myöden ei tule ahmittuakaan järkyttäviä annoksia.

Marita

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisesti.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa valmennuksen 8 viikkoa, valmennuksen alusta aina loppuun asti.

Valmennuksessa mukana ollut Anni Valmennuksessa mukana ollut Anni

Pienryhmään otetaan vain X ensimmäistä mukaan, joten varaa paikkasi nyt!

8 viikon startin pienryhmän hinta on 495€, joka jaetaan vielä kahteen osaan. Ennen aloitusta valmennuksesta tulee olla maksettuna puolet ja vasta valmennuksen käynnistyessä maksuun tulee toinen osa.

Pienryhmä vaatii valmentajalta merkittävästi korkeampaa aikapanostusta per henkilö. Jos haluat osallistua 8 viikon starttiin edullisemmin, silloin suosittelemme verkkovalmennukseen osallistumista.

Uusi, kevyempi ja energisempi elämäsi alkaa, kun lähdet mukaan, joten nähdään valmennuksessa!

VARAA PAIKKASI PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ
 • Pienryhmän hinta on 495€, joka jaetaan vielä kahteen osaan. Ennen aloitusta valmennuksesta tulee olla maksettuna puolet (joka tapahtuu seuraavan kassa-sivun kautta) ja vasta valmennuksen käynnistyessä maksuun tulee toinen osa.
 • Ryhmään valitaan nopeimmat osallistujat hakemuksien perusteella. Mukaan mahtuu vain 10, joten toimi nopeasti. Ennakkohinta on voimassa vain tämän viikon!
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Saat 2 valmentajaa mukaasi matkalle auttamaan ja tukemaan sinua

Valmentajinasi tässä pienryhmässä toimivat hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
"Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten liikunnasta, ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksessamme."

Samuli Perälä Personal trainer, fysiikkavalmentaja, urheilu- ja ravintovalmentaja
"Vaikka olen toiminut työssäni usein huippu-urheilijoiden valmentajana, kiinnostukseni ratkaista ongelmia ihan tavallisen ihmisen arjessa on tullut koko ajan tärkeämmäksi.
Perhe-elämä, työntäyteinen arki ja sen tuomat haasteet liikunnan ja ravinnon suhteen ovat tuttuja. Intohimoni on ollutkin löytää toimivia arjen ratkaisuja kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi."

Näitä asioita on kysytty 8 viikon startista ja 8 viikon startin pienryhmästä - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Millaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on  suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen näkökulman.

Entä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

Eli yksinkertaisesti: sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

Tarvitaanko superfoodeja tai ravintolisiä?

Ei tarvita. Suosittelemme ainoastaan D-vitamiinia ja kalaöljyä, mutta pakkoa niiden käyttämiseen ei ole.

Voi olla, että ruokavalioosi ilmestyy sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät ole vielä tuttuja. Mutta ei mitään sen mystisempää kuin mitä lähimarketistasi löydät.

Sopiiko tämän valmennuksen ruokavalio juuri minulle?

Jos elimistösi on terve, ruokavalio toimii kaikilla suurinpiirtein samalla tavalla. Tottakai erityistapauksissa kannattaa kysyä mielipidettä lääkäriltäsi.

Onnistunko 100% varmuudella?

Jos noudatat antamiamme ohjeita, on vaikea nähdä miksi epäonnistuisit. Jos taas et pysty noudattamaan ohjeita, niin silloin vastaus on ei.

Joskus syömiskäyttäytymisen taustalla on niin isoja syitä (esimerkiksi traumat, joita ei välttämättä edes tiedosta), ettei niitä pystytä ratkaisemaan millään kahdeksan viikon aikana.

Silloin tilanne vaatii muita työkaluja ja tämä valmennus ei ole sitä varten.

Paljonko ruokavalion noudattaminen maksaa kuukaudessa, jos ostaa ruokatarvikkeet tavallisesta marketista?

Edellisessä valmennuksessa olleet kertoivat, että heidän ruokakulunsa pienenivät huomattavasti. Eli tulet todennäköisesti säästämään jo pelkästään kauppalaskun pienenemisellä.

Kuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja jättämään herkut täysin pois?

Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä. Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti. On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi kiskoa jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

Olen vegaani tai kasvisyöjä, sopiiko ruokavalio minulle?

Ruokavaliosta saa vähän muokkaamalla sinulle sopivan version. Annamme asiaan ehdotuksia valmennuksessa.

Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittövaaka on hyvä hankkia. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Sillä kun mittaa vyötärönympärystän kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu.

Oletko valmis lähtemään mukaan?

VARAA PAIKKASI PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ
 • Pienryhmän hinta on 495€, joka jaetaan vielä kahteen osaan. Ennen aloitusta valmennuksesta tulee olla maksettuna puolet (joka tapahtuu seuraavan kassa-sivun kautta) ja vasta valmennuksen käynnistyessä maksuun tulee toinen osa.
 • Ryhmään valitaan nopeimmat osallistujat hakemuksien perusteella. Mukaan mahtuu vain 10, joten toimi nopeasti. Ennakkohinta on voimassa vain tämän viikon!
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.