Kohti pysyviä muutoksia

Kultajäsenenä!


Nyt superedullisesti supermaanantain kunniaksi!

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

 

Me tiedämme jo tämän; mutta moni onnistunut painonpudotus jää tilapäiseksi. Siitäkin huolimatta, vaikka kilot ovat pudonneet ja uudet tavat tuntuvat mukavilta noudattaa. Olokin voi olla parempi kuin vuosikausiin.

Silti jossain vaiheessa vanhat tottumukset alkavat rymistellä kellarissa.

Mistä johtuu, että uuden ja paremman ylläpitäminen on onnistumisista huolimatta yllättävän vaikeaa?

Todennäköisesti 8 viikon Startin aikana opit uuden tavan syödä. Tämä on voinut silti unohtua; edelliseen tapaan syödä olit totutellut pidempään. Elämässä on voinut tulla haastavia aikoja ja uudet tavat ovat jääneet taka-alalle.

Entisellä totutulla tavalla voi siis olla vielä paljon voimaa. Ja aivan kuten tupakoinnissakin, lopettamisen jälkeen on varsin helppoa alkaa tupakoimaan uudestaan. Koska vanha opittu tapa on olemassa ja odottamassa. Tarvitsee vain antaa sille vähän voimaa ja rutiini alkaa pyöriä uudestaan.

Tämä sama toimii myös toisinkin päin, voit ottaa uudet parat tavat takaisin käyttöön. Tarvitset siihen vain vähän tukea ja opastusta.

Meillä ihmisillä menee pitkään ennen kuin se “uusi” minä alkaa oikeasti tuntua minulta. Enemmän kuin se ns. vanha minä.

Asia, joka auttaa kaikista eniten pitämään muutosta yllä, on ihmiset ympärillä. Ihmiset, jotka uskovat sinuun myös silloin, kun et itse usko.

Kaikilla meillä on niitä hetkiä, kun mikään ei tunnu onnistuvan.

Haluammekin 8 viikkoa tiimin kanssa auttaa sinut taas takaisin hyvin valintojen äärelle ja mietimme miten tämä onnistuisi parhaiten ja saisit takaisin sen hyvän meiningin joka sinulla oli jo hyvässä vauhdissa.

Joten päätimme tarjota sinulle Kultajäsenyydenuskomattomaan tarjoushintaan. Nyt saatat miettiä, että tämä on varmaan joku kuukausimaksullinen juttu. Aivan kuin kuntosalit.

Mutta ei ole.

Tämä on kertamaksulla ikuinen jäsenyys Startin jälkeiseen Jatkoryhmään. Meidän kultajäseneksemme. Kultajäsenillä on käytössään ikuinen valmentajan ja muiden ryhmäläisten tuki, sekä uudella valmennusalustalla joka viikko uutta sisältöä.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Niin meistäkin.

Mutta sellaisen mahdollisuuden me kuitenkin sinulle tarjoamme. Lue eteenpäin ja kerromme lisää.

8 viikkoa - Kultajäsenyys

Jotta sinun ei tarvitse aloittaa enää ikinä yhtään “dieettiä”, vaan voit sen sijaan aloittaa jotain uutta ja innostavaa.

  • Ikuinen jäsenyys kertamaksulla ja joka viikko uutta sisältöä (oikeasti)
  • Uutta sisältöä, joka ravitsee juuri sinua: reseptejä, lisää itsetuntemusta, parempaa tunteiden hyväksyntää ja mielitekojen hallintaa, liikuntavinkkejä ja inspiraatiota
  • Ryhmän tuki, jatkuvat keskustelut, vinkit ja myös yhteiset tapaamiset tulevaisuudessa (niille, jotka haluavat)
  • Vähintään 50% alennus kaikista muista valmennuksistamme tästä eteenpäin (koskee myös kampanjahintoja)
  • Alennuskoodeja, jotka voit jakaa kavereillesi tai perheellesi ja kutsua myös heitä mukaan tuleviin valmennuksiin kanssasi
  • Lisää liikkumatilaa ruokavalioon: opit kuinka tehdä valintoja listan ulkopuolelta (sortumatta kuitenkaan ylilyönteihin)
  • Vinkkejä liikkumiseen riippumatta siitä, millä tasolla liikut (tai et liiku) nyt
  • Tutuksi tulleiden valmentajien Teemun, Riinan ja Samin pysyvä tuki ja apu
   

Huom! Tämä ryhmä on vain Startti -valmennuksen käyneille. Mahdollisuutta osallistua ei tarjota muille. Mukana on jo yli 1260 osallistujaa, joten lähde sinäkin mukaan!

 

Jos haluat tukea ja uusia vinkkejä terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen tule mukaamme nyt superedulliseen hintaan!

KOKO PAKETIN HINTA ON 89 € (Norm. 249€)

 • Liittymisen jälkeen pääset heti Kultajäsenten materiaalien pariin, mutta suosittelemme, että käyt ensin rauhassa Startin loppuun, jos se on vielä kesken.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, tai osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun 30 päiväksi, joten voit kokeilla Kultajäsenyyttä ilman riskiä.
 • Huomioithan, että liittyessäsi mukaan nykyiset käyttäjätunnuksesi toimivat myös kultajäsenenä, etkä saa uusia tunnuksia kirjautumiseen. Käytät vain maksaessa samaa sähköpostiosoitetta kuin aiemmin.

.

Kultajäsenenä saat joka viikko uutta sisältöä. Millaista?

Teemat joihin pureudumme:

Miksi loimme kultajäsenyyden?

Suurin syy on ehdottomasti se, että monet osallistuneet usein kyselivät onko 8 viikon Startin valmennukselle tulossa jatkoa.

Nimittäin monet Startin käyneet ovat käyneet Startin myös uudestaan ja todenneet, että asian todellinen sisäistäminen perinpohjaisesti vaatii yleensä enemmän kuin 8 viikkoa.

Joten tässä olisi nyt ratkaisu.

Kultajäsenenä matka jatkuu yhdessä viikko kerrallaan. Yhdessä vältämme ne kuopat, joihin painoaan onnistuneesti pudottaneet usein sortuvat. Kysymys ei ole vieläkään kuurista tai dieetistä, vaan täysin uudenlaisen suhteen oppimisesta ruokaan, stressiin, omiin tunteisiin ja moneen muuhunkin hyvinvointiin vaikuttavaan asiaan.

Siinä sivussa, paino putoaa pysyvästi ja uusi kevyempi elämä alkaa tuntua normaalilta tavalta olla ja elää.

Lähtemällä mukaan nyt, sinun ei tarvitse kokea epävarmuutta sen suhteen, miten Startti-valmennuksen jälkeen käy. Me ja ryhmä tuemme sinua tästä eteenpäin, kunnes kaikki uudet toimintatavat ovat pysyviä rutiineja ja niiden ylläpitäminen on helppoa.

Jos olet yhtään epävarma sen suhteen, miten pärjäät Startin jälkeen tai haluat jatkaa samalla hyvällä meiningillä kuin tähänkin asti, tämä Kultajäsenyys on sinua varten.

Haluamme antaa laadultaan parhaan ja hinnaltaan edullisimman avun painonhallintaan ja terveelliseen syömiseen, mitä Suomessa on saatavilla. 


Miten kultajäsenyys toimii?

Samaan tapaan kuin aikaisemminkin. Saat joka viikko sähköpostiisi viestin, josta löydät linkin uudelle valmennusalustalle. Kirjautumalla sisään voit käydä katsomassa viikkoteemojen mukaiset materiaalit (1-2 uutta videota ja niihin liittyvät tekstimateriaalit).

Saat uutta materiaalia joka viikko ja materiaalit ovat saatavilla vähintään kuukauden ennen kuin uutta alkaa tulemaan tilalle.

Kultajäsenille on myös uusi, oma Facebook-ryhmä, jossa aktiivista keskustelua, tsemppiä ja tukea on saatavilla kuten tähänkin asti. Facebook-ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta se on erittäin suositeltavaa, sillä suurin hyöty on yleensä saavutettu sen avulla.

“Nyt minä olen niin iloinen et voisin heittää kuperkeikkaa. Mun kuorokaverit ovat havainneet minussa ja miehessäni olevan suuren muutoksen ja tänä aamuna eräs rouva soitti ja oli käynyt katsomassa 8viikkoa.fi sivua ja aikoo liittyä ryhmään. Olen niin onnellinen että voin olla vaikka esimerkkinä hyvistä valinnoista. Kiitos taas kerran pojat tästä projektista fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.”

Kultajäsenyyden hankkinut

Okei... ikuinen kultajäsenyys... sen täytyy varmasti maksaa aivan järkyttävän paljon?

Kukaan liikunta-alan toimija ei tarjoa mitään vastaavaa. Jatkoryhmä on kuin voisit ostaa itsellesi kuntosalijäsenyyden, jolla voisit käydä kuntoilemassa ilman erillisiä kustannuksia. Tai sama asia, kun saisit loppuelämäsi ammattitaitoista ravintovalmennusta kiinteään hintaan.

Saat varmuutta ja työkaluja siihen, ettei pudotetut kilot tai karistetut sentit tule koskaan takaisin. Opit lisäämään liikkumatilaa ruokavalioon ja opit kuinka tehdä valintoja listan ulkopuolelta.

Opit monipuolistamaan ruokavaliota pienillä asioilla, jotka hyödyttävät painonpudotusta, yleistä terveyttä ja onnellisuutta.

Saat myös tuen ympärille kaikkia tulevaisuuden haasteita varten. Koska ulkonäön ja terveyden muutos, muuttaa myös monia muita asioita.

”Itsellä ainakin on ollut iso prosessi se sellainen oman persoonan muutos myös. Että ei olekaan ihan se sama ihminen kuin ennen. Ja vaikka se uusi minä onkin parempi, niin muutokset siinä omassa ulkonäössä aiheuttaa myös haasteita muussa elämässä”

Koko kultajäsenyyden ajan mukana on tutuksi tulleet valmentajat Teemu, Sami ja Riina. Valmentajat ovat uudessa suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua tästä eteenpäin.

No tässä mennään jo vähän absurdiksi. Mutta periaatteessa käytössäsi on ravintoterapeutin suositukset ja ohjeet tästä eteenpäin jatkuvasti. Tämän arvo olisi varmasti pelkästään muutamassa kuukaudessa 500 euron luokkaa.

Tämä ei ole kuitenkaan henkilökohtainen valmennus, eikä henkilökohtaisia tapaamisia ravintoterapeutin kanssa ole. Saat kaiken avun, tuen ja vastaukset pulmiisi ryhmässä.

Ja sitten tämäkin vielä. Personal trainer (Maailman mestareitakin treenannut) vastaamassa kysymyksiisi jatkuvasti. Tyypillinen personal trainer pyytää vähintään 50€ euroa tunnilta.

Tämä ei ole kuitenkaan henkilökohtainen valmennus, eikä henkilökohtaisia tapaamisia personal trainerin kanssa ole. Saat kaiken avun, tuen ja vastaukset pulmiisi ryhmässä.

Coaching voi maksaa tapauksesta riippuen 50-250 euroa tunti. Tämäkin kuuluu pakettiin.

Tämä ei ole kuitenkaan henkilökohtainen valmennus, eikä henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa ole. Saat kaiken avun, tuen ja vastaukset pulmiisi ryhmässä.

Riippuen siitä, haluatko lähteä mukaamme tekemään kotitreenejä, kehonhuoltoa tai mitä tahansa muuta uusien valmennuksien mukana, säästösi on satoja euroja alennuskoodin avulla.

Kirjoista ja kursseista joihin liittyy treenivälineitä, emme voi antaa 50% alennusta, mutta myös niihin saat edullisemman hinnan jatkoryhmän jäsenenä.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo laskettaisiin yhteen, se olisi suurinpiirtein 12099 euroa.

Mutta emme voi tietenkään pyytää tätä hintaa sinulta. Joten teemme sinulle… järjettömän kuuloisen tarjouksen:

Jos haluat tukea ja uusia vinkkejä terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen tule mukaamme nyt superedulliseen hintaan!

KOKO PAKETIN HINTA ON 89 € (Norm. 249€)

 • Liittymisen jälkeen pääset heti Kultajäsenten materiaalien pariin, mutta suosittelemme, että käyt ensin rauhassa Startin loppuun, jos se on vielä kesken.
 • Maksat turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, tai osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Saat 100% takuun 30 päiväksi, joten voit kokeilla Kultajäsenyyttä ilman riskiä.
 • Huomioithan, että liittyessäsi mukaan nykyiset käyttäjätunnuksesi toimivat myös kultajäsenenä, etkä saa uusia tunnuksia kirjautumiseen. Käytät vain maksaessa samaa sähköpostiosoitetta kuin aiemmin.

.

Copyright 2018 – Urheilijan ravintovalmennus Oy – All Rights Reserved