Huom! Tämä valmennus on suunniteltu miehille. Edellinen ryhmä starttasi 9.9., mutta ehdit vielä hyvin mukaan. Mukana on jo yli 2272 miestä!

Raskaasta sarjasta keskisarjaan

Oletko kyllästynyt ikuiseen painon kanssa taisteluun?

 • Ei mitään trendipuuhastelua, salaatilla tai pussikeitoilla sinnittelyä, vaan miehille sopiva ruokavalio, jolla turha läski sulaa vyötäröltä.
 • Opit kaiken tarvittavan terveellisestä, rasvaa polttavasta ruokavaliosta. Ei tarvitse luopua esimerkiksi lihasta, suolaisesta ruoasta eikä rasvasta.
 • Tässä valmennuksessa ei käydä läpi liikuntarääkkiä, vaan tiputetaan vararengas ruokavalion avulla.
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärille ja tsemppaavat valmentajat mukaan muutokseen.

Lue eteenpäin, jos haluat viimein tarttua kiinni tavoitteistasi ja tehdä toiveista totta. Anna kaljamahalle kyytiä, sulattele turhat kilot pois

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnista ja ravinnosta kiinnostunutta valmentajaa.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen.

Halusimme tehdä miehille täysin oman valmennuksen, jossa keskitytään 8 viikon aikana laittamaan kroppa kuntoon ruokavalion avulla. Se ruokavalio ei perustu kaikesta hyvästä ruuasta ja herkuista luopumiseen, vaan oikeisiin valintoihin. Ruokavaliota voit noudattaa vaikka lopun elämääsi.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat erityisestä pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, mutta säilyttää samalla lihasmassan.

Emme opeta sinulle "dieettiä", vaan ruokavalion joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Valmennuksessa sinua ei laiteta kuntosalirääkkiin tai juoksemaan maratonia joka viikko, vaan treenin sijaan keskityt syömään oikein ja nukkumaan tarpeeksi, jotta kehosi voi toimia.

Koko valmennus on hyvin yksinkertainen ja siksi tehokas. Mitään erikoista ei sinulta vaadita tai sellaista yritetä opettaa. Ruoat voit ostaa normaalista lähikaupasta. Tässä valmennuksessa ei syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita, vaan pelkästään normaalia ruokaa.

Tämä on sinulle yksinkertaisin ja tehokkain vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteista ja nähdä tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana. Haluatko antaa "kaljamahalle" kyytiä ja sulatella turhia senttejä vyötäröltä seuraavan 8 viikon aikana?

Olen nyt raskaassa sarjassa tai menossa sitä kohti... voiko tämä sopia minulle? Jos tunnistat itsesi näistä asioista, niin valmennus sopii sinulle

 • Haluat "kaljamahan" pois ja muutenkin läskistä eroon, mutta et halua menettää lihaksia.
 • Liikut jo paljon, mutta maha jatkaa silti kasvamistaan.
 • Olet ollut teinivuosina huippukunnossa, mutta nyt maha on kasvanut ja kunto rapistunut. Sinusta tuntuu, että tavoitteet karkaavat aina vaan kauemmaksi.
 • Et halua luopua ruuasta mistä tykkäät eniten. Tässä valmennuksessa ei tarvitse luopua lihasta tai rasvaisesta ruuasta. Ruoka ei ole myöskään salaattia tai pussikeittoja.
 • Haluat kiihdyttää testosteronin eli mieshormonin tuotantoa luonnollisilla tavoilla.
 • Et halua muuttaa tapojasi ja ryhtyä kantamaan eväitä töihin, että voit syödä "oikein". Tässä valmennuksessa saat jatkaa syömistä lounasravintoloissa ja ruokalassa.
 • Et halua loukata puolisoasi ja pistää ruokailua perheessä täysin uusiksi (puolisosi tekee varmasti hyvää ruokaa ja emme halua loukata häntä. Valmennuksessa on moduuli, jonka voit näyttää puolisollesi, jotta hän näkee ne pienet muutokset ruokavalioon, jotka ovat tarpeen).

Me osataan ravintoasiat, mutta ei osata tehdä putkiremppaa, vetää sähköjä tai korjata autoa. Ei ole häpeällistä pyytää apua siinä asiassa mitä ei osaa. Edes miehen ei tarvitse osata kaikesta kaikkea, vaan on ok pyytää asioissa apua.

Siksi tämä valmennus on luotu.

Et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita etkä joudu kuntosalille viittä kertaa viikossa. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu ihan normaalista ruuasta.

Tässä valmennuksessa ei ole kyse myöskään ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu. Kyse on enemmän hyvästä olosta ja virkeydestä, joka saavutetaan muutoksen myötä. Se on asia, minkä asiakkaat raportoivat yllättyneenä yleensä jo muutaman viikon jälkeen.

Hmm, jos nämä alla olevat asiat kuulostavat sinulta, niin silloin valmennus ei sovi sinulle ja kannattaa jatkaa etsimistä...

 • Haluat treenata kovaa heti alusta alkaen...etkä keskittyä ensin ruokavalion kuntoon laittamiseen.
 • Haluat laihduttaa pussikeitoilla, salaatilla ja vähentämällä ruuan minimiin - haluat kituuttaa kilot itsestäsi pois.
 • Etsit "kisadieettiä", joka sopii ammattiurheilijalle tai todella aktiivisesti treenaavalle.
 • Koet, että osaat jo itse hoitaa homman kotiin, etkä tarvitse kenenkään apua.
 • Et halua muuttaa mitään elämässäsi vaan olet tyytyväinen nykyiseen...jatkaa maha kasvuaan tai ei.

Jos jokin näistä asioista soittaa kelloja, niin kannattaa jättää tämä valmennus väliin. Osallistuminen ei ole rankkaa tai vaativaa, mutta todennäköisesti joudut muuttamaan joitain asioita. Siksihän sitä painonpudotusta kaipaatkin? Jos nykyiset tavat toimisi, niin et olisi tässä.

Tee päätös ja sano KYLLÄ valmennukselle, joka oikeasti toimii. Ei enää haikeaa muistelua menneistä tai turhia jojo-dieettejä vaan pysyvä muutos ja virkeä olo!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen valmennusryhmä aloitti 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia. Maksat koko valmennuksesta 119€.

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta...

 • Selkeän ruokavalio-ohjelman, joka auttaa sinua polttamaan rasvaa ja tuomaan lisää virkeyttä elämään.
 • Helppoja reseptejä, jotka ravitsevat isonkin miehen, eikä niiden valmistamiseen tarvita mitään erikoista tai huippukokin taitoja.
 • Vinkkejä hormonitoiminnan ja testosteronin (eli mieshormonin) tehostamiseen.
 • Ohjeita unenlaadun parantamiseen, joista hyödyt vaikka et ehtisi nukkua enempää. Uni auttaa laittamaan kehon tilaan, jossa rasva palaa helpommin.
 • Vinkit alkoholin käyttöön, joka ei pilaa rasvanpolttoa ja vaikuta negatiivisesti tuloksiin. (Alkoholista ei tarvitse luopua.)
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Ryhmän ja valmentajan tuen kysymyksiä tai vinkkejä varten.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-ryhmään keskusteluita, tukea ja tsemppiä varten.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena pääset eroon turhasta läskistä, saat enemmän lihaksia esiin ja voit koko ajan pirteämmin ja olet energisempi.

Valmennuksen alkaessa saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Voit käydä valmennuksen myös omassa tahdissa läpi. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten ehdit kyllä kerrata ja käydä niitä läpi niin paljon kuin haluat.

Tämä valmennus on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Sellaiseksi, että voit vain seurata ohjeita ja pysyt varmasti mukana joka hetki.

Katso mitä tuloksia miehet ovat saaneet meidän kanssamme...

Suolistovaivat ovat kadonneet, olo on virkeämpi ja energisempi halki päivän - olen jatkuvasti zonessa enkä insuliinipiikin aiheuttamassa koomassa.

Työpäivä menee helpolla, kun tekee ateriat valmiiksi punnittuina. Painoa lähtenyt yli odotusten, samoin vyötärön ympäriltä. Polvet ei huuda hoosiannaa, sydämestä ei pistä, ei hengästytä, voin nukkua selälläni.

Joudun ostamaan uusia vaatteita, kallista!

Jussi

Ei tuntunut dieetiltä. Mielumminkin sai luvan kans syödä.

Sudenkuoppia on liikaa, jos ei ole asioista perillä olevaa valmentajaa. En onnistunut yksin. Näitä neuvoja oli helppo noudattaa, kun ei tarvinnut kyseenalaistaa valmentajien asiantuntemusta.

Olin kantanut 40 vuotta hiljalleen kasvavaa ylipainoa, jota olin yrittänyt hillitä liikunnalla. Teidän ohjeilla paino tippui parissa kuukaudessa.

Tyytyväinen mies

Hyviä olette. Kelpo ohjelman olette kehittäneet. Tuo netin kautta yhdessä taivaltaminen on ainakin minua auttanut. On mukana eläviä ihmisiä. Eikä vaan joku paperilla oleva ohjelma, jonka noudattaminen yksin sitten hyytyy ja palaa taas entisiin kiloihin ja mittoihin. Kiitos!

Ruokavalio sopii todella hyvin minulle. Olo on virkeä, unen laatu hyvä, vatsa toimii, kaiken kaikkiaan mielettömän energinen ja hyvä olo..

Kannattaa lähteä mukaan ja tsempata eka viikko, jonka jälkeen ainakin minulla loksahti kaikki kohdalleen.

Tyytyväinen mies

Tämä oli hyvä alku ja helppo toteuttaa - sai syödä kunnon ruokaa, ei ollut nälkä ja silti paino putosi.

Tyytyväinen mies
Lue lisää asiakaspalautteita tästä linkistä

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan 8 viikkoa.

Tästä sinä maksat osallistuessasi...ja mitä tarkalleen saat

Kauanko olet toivonut, että voisit tehdä tavoitteestasi totta?

Enää sen ei tarvitse karata kauemmaksi ja kauemmaksi, vaan yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen voit tehdä niistä totta.

Kaiken lisäksi säästät aikaa, kun opit jotain mikä oikeasti toimii. Ja samalla vältät huonojen jojo-dieettien haitat, kun et pompottele kilojen kanssa edestakaisin. Pahimmillaan näistä huonoista dieeteistä voi muodostua isoja ongelmia, joiden korjaamiseen menee vuosia.

Paketoimme tähän valmennukseen 3 valmentajan osaamisen, jotka saat miehille suunnattuna valmennuksena. Jos ostaisit tämän valmennuksen yhdeltä meistä henkilökohtaisena valmennuksena, niin sen hinta olisi huomattavasti enemmän kuin nyt verkkovalmennuksena.

Saat käytännössä nämä asiat valmennuksessa:

 • Miehille suunniteltu 8 viikon ravinto-ohjelma (Arvo 295€)

  Saat tämän uniikin miehille suunnitellun ravinto-ohjelman. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat valmennuksen testiryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa.

 • 3 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan mukana on myös 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, niin sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

 • E-kirja, jossa on 40 helppoa ja terveellistä reseptiä (Arvo 37€)

  Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseksi, niin löydät ne tästä kirjasta.

  Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi. Lisäksi kirja on kuvitettu ja tehty miellyttäväksi selata.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, niin se olisi 932 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen nyt 119 eurolla!

Lähde mukaan tänään teet päätöksen, joka muuttaa elämäsi.

Tämän koko valmennuksen hinta on vain 119€. 

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat alle 15 euroa viikossa. Se on noin 2€ päivässä. Mitä muuta voit ostaa kahdella eurolla päivässä, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Valmennuksen koko hinta on 119€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN!
 • Edellinen valmennusryhmä aloitti 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia. Maksat koko valmennuksesta 119€.

Tässä valmennuksessa saat 3 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat ravintovalmentajat Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Me löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista, joka oikeasti toimii.

Halusimme luoda miehille täysin oman valmennuksensa, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle.

Tähän valmennukseen pystymme myös tuoda tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen meistä tietää, kun ikää alkaa tulla lisää, niin kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit toimivat eri tavalla. Onneksi myös näihin asioihin voi vaikuttaa ja niistä puhutaan lisää valmennuksessa.

Itse valmennus on tehty helpoksi. Satojen henkilökohtaisen asiakkaiden kanssa olemme nähneet, että mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Tämä on jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät. Ja 8 viikon jälkeen myös näet tulokset ihan konkreettisesti vyötärölläsi.

- Samuli, Sami ja Teemu

Mitä tapahtuu 8 viikon aikana? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle...

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät materiaalit.

 • Viikko 1: Käynnistetään koneet! Rasvan palaminen voi alkaa! Matkalle kohti pysyvää muutosta lähdetään heti.

  Miten menetelmä toimii. Fysiologia ja tiede valmennuksen takana, eli mihin homma perustuu. Käytännön ohjeet. Eli mitä syödään ja miksi.
  Tutustutaan valmentajiin, sekä muihin mukana oleviin.

  Lisäksi ensimmäisellä viikolla saat infoa liikunnasta valmennuksen aikana.

 • Viikko 2: Tapojen muuttaminen. Kun jaksat tehdä tästä ruokavaliosta tavan itsellesi, huomaat miten helposti tästä tulee uusi pysyvä normaali. Yleisimmät haasteet arjessa. Eli mitä fyysisiä ja psykologisia haasteita tulet kohtaamaan alussa.

  Miten tavat muodostuvat ja miten uusia parempia tapoja muodostetaan. Miksi lyhytkestoinen laihdutuskuuri -ajattelu ei toimi, eikä siitä koskaan edes voi tulla pysyvä muutos.

 • Viikko 3: Vatsa ja suolisto. Vatsan ja suoliston luonnollinen toiminta ja terveys ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa. Tällä viikolla käymme läpi sen, mitä normaalin ihmisen tarvitsee näistä asioista tietää.

  Paino putoaa tehokkaammin, kun suolisto on kunnossa. Elämä on mielekkäämpää kun vatsa toimii oikein ja voi hyvin.

  TESTOBONUS -> Viikolla 3 julkaistaan kattava tietopaketti mieshormonin, testosteronin luonnollisesta piristämisestä.

 • Viikko 4: Uni - Terveyden pyhä kolmio -> Liikunta / Lepo / Ravinto -> Lepo on niistä tärkein. Miksi? Tällä viikolla käymme läpi unen vaikutusta terveyteen ja laihtumiseen.

  Unen vaikutus elimistöön on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa, niin se tapahtuu kahdella keinolla pääasiallisesti: Syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Liikunta saattaa usein tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden korjaamisen jälkeen.

  LIIKUNTABONUS -> viikolla 4 julkaistaan kattava paketti liikunnasta ja painonpudotuksesta -> Liiku oikein. Lisää energiaa, lisää suorituskykyä, polta rasvaa ja säilytä lihakset.

 • Viikko 5: Tyypillisimmät arkiset haasteet: Vuorotyö, syöminen työpaikalla ja lounaspaikoissa, sosiaaliset tapahtumat, kuten juhlat, matkustelu jne. -> Tällä viikolla tarjoamme helpottavat ratkaisut näihin haasteisiin.

  Mitä tehdä, kun kaverit lähtevät oluelle tai pizzalle ja haluat mukaan? Miten syödä lounaspaikassa tai esim. hääjuhlissa sabotoimatta valmennusta? Mitä vuorotyöläisen kannattaa ottaa huomioon? Ratkaisuja arjen tavallisiin haasteisiin.

  ALKOHOLIBONUS -> Miten käytät alkoholia terveyttä tukevana ja edistävänä asiana

 • Viikko 6: Mieli ja tunteet! Yleisimmät tavat miten mielesi ja tunnemekanismisi valehtelee sinulle ja pyrkii sabotoimaan projektiasi. Mitä tarkoittaa tunnesyöminen ja miten se ilmenee meillä miehillä.

  Aivoissa on lukemattomia mekanismeja, joiden toimintaa on hyvin hankala huomata. Mutta, kun huomaat ja tunnistat nämä mekanismit, voitat ne helposti. Et voi voittaa mitään minkä olemassaoloa et tunnista. Sama koskee tunnemekanismeja, kun tunnistat tunteesi ja syömiseen liittyvät mielihalut, olet jo voittanut suuren osan taistelusta.

 • Viikko 7: Vähennä stressiä! Sekä paranna pieniä asioita arjessasi!

  Stressi on suurin syy sairauksien taustalla. Jopa 95% sanotaan olevan lopulta stressiperäisiä. Kuinka voit vähentää omia stressitasojasi. Tällä on suora yhteys myös painonpudotukseen.

  Entä kuinka paljon pienet yksittäiset tavat voivat vaikuttaa kokonaisuuteen? Kuinka istut, kun syöt? Mitä jos syö hitaammin ja pureskelee paremmin? Ynnä muuta pientä, mutta tärkeää.

 • Viikko 8: Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina.

  Miten kannattaa jatkaa tästä eteenpäin. Mitä on hyvä ottaa huomioon nyt kun valmennus päättyy. Tee tästä pysyvä muutos. Näillä ohjeilla se onnistuu.

Materiaalit säilyvät sinulla vuoden valmennuksen aloituksesta, joten ehdit kyllä käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä samaan aikaan muiden kanssa tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

8 viikon päästä voit olla täysin uusi sinä...energisempi, voimakkaampi ja hyvinvoivempi. Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen valmennusryhmä aloitti 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia. Maksat koko valmennuksesta 119€.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

 • q-iconKuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja joudunko jättämään herkut täysin pois?

  Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä. Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti.

  On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi kiskoa jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta, sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

  Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

  Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

 • q-iconOlen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

  Liian usein useiden epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvää elämäntapaa.

  Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan, missä oli ennen dieettiä. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

  Tässä ei ole kysymys takaisin paluusta. Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

 • q-iconMillaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

  Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on  suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

  Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen tavan.

  Testiryhmässä kaikki ohjeita noudattaneet pudottivat keskimäärin 7,3 kiloa kahdeksan viikon jakson aikana ja vyötäröltä hävisi keskimäärin 14,3 senttiä.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

  Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittiövaaka on hyvä hankkia. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

  Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

  Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Sillä kun mittaa vyötärönympärystön kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu.

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Valmennuksella on tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

 • q-iconMeillä puoliso tekee ruuat. Mitä minun pitää kertoa hänelle tästä valmennuksesta?

  Meillä on valmiina video juuri tähän tarkoitukseen. Puolisosi ei tarvitse muuttaa juuri mitään. Eikä tarkoituksena ole tosiaan loukata hänen ruuanlaittotaitoja.

  Voit näyttää videon puolisollesi ja sieltä selviää muutokset, joita tarvitsee tehdä.

 • q-iconMikäs yritys tässä kaiken takana on?

  Meillä on sellainen pulju kuin Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9). Valmennetaan siis näissä syöntijutuissa myös noita suomalaisia huippusuorittajia. Firma on tuore, kun se perustettiin erityisesti tätä yhteistyötä varten. Luottoluokitukset ja hommat on kunnossa.

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia seuraavan 8 viikon aikana?

KYLLÄ, HALUAN TEHDÄ MUUTOKSEN!
 • Edellinen valmennusryhmä aloitti 9.9, mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia. Maksat koko valmennuksesta 119€.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Tässä ohjeet siihen...

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen: info@8viikkoa.fi