Raskaasta sarjasta keskisarjaan

Oletko kyllästynyt ikuiseen painon kanssa taisteluun?

 • Ei trendipuuhastelua, salaatilla tai pussikeitoilla sinnittelyä, vaan kaikille miehille sopiva ruokavalio, jolla kilot sulaa vyötäröltä.
 • Opit kaiken tarvittavan terveellisestä, rasvaa polttavasta ruokavaliosta. Sinun ei tarvitse luopua esimerkiksi lihasta tai suolasta.
 • 8 viikon valmennuksessa ei käydä läpi liikuntarääkkiä, vaan tiputetaan vararengas ruokavalion avulla.
 • Saat näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärille ja tsemppaavat valmentajat mukaan muutokseen.

Edellinen ryhmä aloitti tammikuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.

Lue eteenpäin, jos haluat viimein tarttua kiinni tavoitteistasi ja tehdä toiveista totta. Anna kaljamahalle kyytiä, sulattele turhat kilot pois!

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen.

Halusimme tehdä miehille täysin oman ruokavaliovalmennuksen, jossa keskitytään 8 viikon aikana laittamaan kroppa kuntoon ruokavalion avulla. Opetellaan yhdessä toimiva ruokavalio, jota voit noudattaa vaikka lopun elämääsi.

Tämä valmennus sopii sinulle (miehelle), jos haluat erityisestä pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, mutta säilyttää samalla lihasmassan. Emme opeta sinulle "dieettiä", vaan ruokavalion joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Valmennuksessa sinua ei laiteta kuntosalirääkkiin tai juoksemaan maratonia joka viikko, vaan treenin sijaan keskityt syömään oikein ja nukkumaan tarpeeksi, jotta kehosi voi toimia oikein. Koko valmennus on hyvin yksinkertainen ja siksi tehokas. Mitään erikoista ei sinulta vaadita tai sellaista yritetä opettaa.

Ruoat voit ostaa normaalista lähikaupasta. Eli ei syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita, vaan pelkästään normaalia ruokaa. Tämä on siis todennäköisesti yksinkertaisin ja tehokkain vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteista ja nähdä tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Haluatko antaa "kaljamahalle" kyytiä ja sulatella turhia senttejä vyötäröltä seuraavan 8 viikon aikana?

7,5vko jälkeen tulos oli -12,5kg. Sääli että en mitannut ennalta, mutta kyllä vaatteet ovat löystyneet päällä. Matka jatkuu ja kevään maali ehkä -20kg nurkilla. Katsotaan miten ja koska sinne asti pääsee. Kiitos ohjelman pyörittäjille. Simppeli homma, joka kuulosti jopa liian hyvältä. Mut toimiihan se eli kiitos!!!!

- Tammikuun 2020 ryhmään osallistunut

Loppujen lopuksi 8 viikkoa ja -14,0kg. Yllättävän helposti on mennyt ja tulos ylitti odotukset. Harmi kun ei tullut käytettyä mittanauhaa, mutta vaatekokokin on vaihtunut. Yllätysbonus tuli loppuviikosta, kun verikokeet kertoivat, että kolesteroli oli laskenut merkittävästi ja kokonaiskolesteroli on nyt selvästi alle 5! Lämmin kiitos valmentajille, tästä on hyvä jatkaa!

- Tammikuun 2020 ryhmään osallistunut
HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen ryhmä aloitti tammikuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Olen nyt raskaassa sarjassa tai menossa sitä kohti... voiko tämä sopia minulle? Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, valmennus on juuri sinua varten!

 • Haluat "kaljamahan" pois ja muutenkin kiloista eroon, mutta et halua menettää lihaksia.
 • Liikut jo paljon, mutta maha jatkaa silti kasvamistaan.
 • Olet ollut teinivuosina huippukunnossa, mutta nyt maha on kasvanut ja kunto rapistunut. Sinusta tuntuu, että tavoitteet karkaavat aina vaan kauemmaksi.
 • Et halua luopua ruoasta mistä tykkäät eniten. Tässä valmennuksessa ei tarvitse luopua lihasta tai rasvaisesta ruoasta. Ruoka ei ole myöskään pelkkää salaattia tai pussikeittoja.
 • Haluat kiihdyttää testosteronin eli mieshormonin tuotantoa luonnollisilla tavoilla.
 • Et halua muuttaa tapojasi ja ryhtyä kantamaan eväitä töihin, jotta voisit syödä "oikein". Tässä valmennuksessa saat jatkaa syömistä lounasravintoloissa ja ruokaloissa, jatkossa vain paljon paremmilla vaihtoehdoilla.
 • Et halua loukata puolisoasi ja pistää ruokailua perheessä täysin uusiksi (puolisosi tekee varmasti hyvää ruokaa ja emme halua loukata häntä. Valmennuksessa on moduuli, jonka voit näyttää puolisollesi, jotta hän näkee ne pienet muutokset ruokavalioon, jotka ovat tarpeen).

Me osataan ravintoasiat, mutta ei osata tehdä putkiremppaa, vetää sähköjä tai korjata autoa. Ei siis ole häpeällistä pyytää apua asiassa, jota ei osaa. Edes miehen ei tarvitse osata kaikesta kaikkea, vaan on ok pyytää asioissa apua.

Siksi tämä valmennus on luotu.

Et joudu opettelemaan mitään erikoista, syömään oudolta maistuvia pussiruokia tai jauheita etkä joudu kuntosalille viittä kertaa viikossa. Sen sijaan opit uudenlaisen ruokavalion, joka koostuu ihan normaalista ruoasta.

Tässä valmennuksessa ei ole kyse myöskään ulkonäöstä, vaikka se varsinkin vyötärön kohdalta varmasti muuttuu. Kyse on enemmän hyvästä olosta ja virkeydestä, joka saavutetaan muutoksen myötä. Se on asia, minkä asiakkaat raportoivat yllättyneenä yleensä jo muutaman viikon jälkeen.

8 viikossa -14kg, ja -14cm vyötäröltä. Kaikki vain syömällä oikein. Nyt kelpaa aloittaa taas kuntoilu!

Aki

Hmm, jos nämä alla olevat kohdat kuulostavat sinulta, niin silloin valmennus ei sovi sinulle ja kannattaa jatkaa etsimistä...

 • Haluat treenata kovaa heti alusta alkaen... Et halua keskittyä ensin ruokavalion kuntoon laittamiseen.
 • Haluat laihduttaa pussikeitoilla, salaatilla ja vähentämällä ruoan minimiin - haluat kituuttaa kilot itsestäsi pois.
 • Etsit "kisadieettiä", joka sopii ammattiurheilijalle tai todella aktiivisesti treenaavalle.
 • Koet, että osaat jo itse hoitaa homman kotiin, etkä tarvitse kenenkään apua.
 • Et halua muuttaa mitään elämässäsi tai hyvinvoinnissasi, vaan olet tyytyväinen nykyiseen... jatkaa maha kasvuaan tai ei.

Jos jokin näistä asioista soittaa kelloja, niin kannattaa jättää tämä valmennus väliin. Osallistuminen ei ole rankkaa tai vaativaa, mutta todennäköisesti joudut muuttamaan tiettyjä asioita. Siksihän sitä painonpudotusta kaipaatkin? Jos nykyiset tavat toimisi, niin et todennäköisesti olisi tässä lukemassa tätä lausetta.

Tee päätös ja sano KYLLÄ valmennukselle, joka oikeasti toimii. Ei enää haikeaa muistelua menneistä vaan pysyvä muutos ja virkeä olo!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen ryhmä aloitti tammikuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta...

 • Selkeän ruokavaliovalmennuksen, joka auttaa sinua polttamaan rasvaa ja tuomaan lisää virkeyttä elämään. Ruokavalion, jota voit noudattaa loppuelämäsi.
 • Helppoja reseptejä, jotka ravitsevat isonkin miehen, eikä niiden valmistamiseen tarvita mitään erikoista tai huippukokin taitoja.
 • Vinkkejä hormonitoiminnan ja testosteronin (eli mieshormonin) tehostamiseen.
 • Ohjeita unenlaadun parantamiseen, joista hyödyt vaikka et ehtisi nukkua enempää. Uni auttaa laittamaan kehon tilaan, jossa rasva palaa helpommin.
 • Vinkit alkoholin käyttöön, joka ei pilaa rasvanpolttoa ja vaikuta negatiivisesti tuloksiin. (Alkoholista ei tarvitse luopua.)
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.
 • Ryhmän ja kahden valmentajan tuen kysymyksiä, vinkkejä ja tukea varten.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-ryhmään keskusteluita, tukea ja tsemppiä varten.
 • 100% tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saa tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että saat tuloksia, etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena pääset eroon turhista kiloista, saat enemmän lihaksia esiin ja voit koko ajan pirteämmin ja olet energisempi.

Katso mitä tuloksia miehet ovat saaneet meidän kanssamme...

Ei tuntunut dieetiltä. Mielumminkin sai luvan kans syödä.

Sudenkuoppia on liikaa, jos ei ole asioista perillä olevaa valmentajaa. En onnistunut yksin. Näitä neuvoja oli helppo noudattaa, kun ei tarvinnut kyseenalaistaa valmentajien asiantuntemusta.

Olin kantanut 40 vuotta hiljalleen kasvavaa ylipainoa, jota olin yrittänyt hillitä liikunnalla. Teidän ohjeilla paino tippui parissa kuukaudessa.

Mika

Hyviä olette. Kelpo ohjelman olette kehittäneet. Tuo netin kautta yhdessä taivaltaminen on ainakin minua auttanut. On mukana eläviä ihmisiä. Eikä vaan joku paperilla oleva ohjelma, jonka noudattaminen yksin sitten hyytyy ja palaa taas entisiin kiloihin ja mittoihin. Kiitos!

Ruokavalio sopii todella hyvin minulle. Olo on virkeä, unen laatu hyvä, vatsa toimii, kaiken kaikkiaan mielettömän energinen ja hyvä olo.

Jarno

Tässäkin hommassa pitkäjänteisyys on se juttu: välillä tulee ongelmia ja vastoinkäymisiä, mutta kun suuret linjat ovat kunnossa, niin homma todella toimii. Tämä kun ei ole pikadieetti tai pikamatka, vaan pysyvään muutokseen tähtäävä ohjelma elikkäs maratooni.

Mika

Mitäs tätä on mennyt 2,5viikkoa.. aamupaino tänä aamuna 85,7kg, muutos jo -6,3kg. Pitää huomenna ottaa vyötärön mittaakin. En uskonut että noin paljon lähtenyt kun olen syönyt neljä ateriaa suht ajoissa ja usein ottanut parin sentin emmentaali juuston palan vielä lisäksi. Tätä vauhtia näkyy omakin sixpäkki ennen joulua eikä vain se karhun.

Ari

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettaessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Tästä sinä maksat osallistuessasi...ja tämän kaiken saat!

Paketoimme tähän valmennukseen 3 valmentajan osaamisen, jotka saat miehille suunnattuna ruokavaliovalmennuksena. Jos ostaisit tämän valmennuksen yhdeltä meistä henkilökohtaisena valmennuksena, niin sen hinta olisi huomattavasti enemmän kuin nyt verkkovalmennuksena.

Saat pähkinänkuoressa kaiken tämän:

 • Miehille suunniteltu 8 viikon ravinto-ohjelma (Arvo 295€)

  Saat uniikin miehille suunnitellun ravinto-ohjelman. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat valmennuksen testiryhmää pudottamaan 8 viikon aikana keskimäärin yli 8kg painoa.

 • 2 valmentajan tuki (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan mukana on 2 ravinnon ja hyvinvoinnin ammattilaista ja valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, niin sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

 • E-kirja, jossa on 40 helppoa ja terveellistä reseptiä (Arvo 37€)

  Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseksi, niin löydät ne tästä kirjasta.

  Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi. Lisäksi kirja on kuvitettu ja tehty miellyttäväksi selata.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, niin se olisi 932 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen nyt 119 eurolla! 

8viikkoa, -15.2kg. Yhtään en harrastanut liikuntaa. Kiitos ja kumarrus teille kanssa arvon Äijät. Tästä hyvä jatkaa, eka tavoite saavutettu, toinen -20kg jouluun, ja viimenen että voi ostaa vaatteita minkä niskalapussa ei oo yhtään numeroa. Ps. Jospa joulun jälkeen päästän tuon mun reikäsen luottopaidan eläkkeelle.

Aki

Lähde mukaan tänään ja teet päätöksen, joka muuttaa elämäsi.

Tämän koko valmennuksen hinta on 119€.

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 119 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Valmennuksen koko hinta bonusmateriaaleineen on vain 119€

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 119€
 • Edellinen ryhmä aloitti tammikuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.

Saat kolme valmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat ravintovalmentajat Sami Sundvik ja Teemu Eloranta.

Me löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista, joka oikeasti toimii.

Halusimme luoda miehille täysin oman valmennuksensa, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle.

Tähän valmennukseen pystymme myös tuoda tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen meistä tietää, kun ikää alkaa tulla lisää, niin kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit toimivat eri tavalla. Onneksi myös näihin asioihin voi vaikuttaa ja niistä puhutaan lisää valmennuksessa.

Itse valmennus on tehty helpoksi. Satojen henkilökohtaisen asiakkaiden kanssa olemme nähneet, että mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Tämä on jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät. Ja 8 viikon jälkeen myös näet tulokset ihan konkreettisesti vyötärölläsi.

- Teemu ja Sami

Mitä tapahtuu 8 viikon aikana? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle...

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät materiaalit valmennuksen alkaessa.

Voit käydä valmennuksen myös omaan tahtiin ja aloittaa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Materiaalit ja tunnukset säilyvät sinulla ikuisesti, joten mitään ei tarvitse tallentaa tulevaisuutta varten.

 • Viikko 1: Käynnistetään koneet!

  Rasvan palaminen voi alkaa! Aloitetaan matka kohti pysyvää muutosta.

  Miten menetelmä toimii? Fysiologia ja tiede valmennuksen takana, eli mihin homma perustuu. Käytännön ohjeet, eli mitä syödään ja miksi. Tutustutaan valmentajiin, sekä muihin mukana oleviin.

  Lisäksi ensimmäisellä viikolla saat infoa liikunnasta valmennuksen aikana, jos haluat myös harrastaa liikuntaa.

 • Viikko 2: Vatsa ja suolisto. Vatsan ja suoliston luonnollinen toiminta ja terveys ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa.

  Tällä viikolla käymme läpi sen, mitä normaalin ihmisen tarvitsee näistä asioista tietää.
  Paino putoaa tehokkaammin, kun suolisto on kunnossa. Elämä on mielekkäämpää, kun vatsa toimii oikein ja voi hyvin.

  TESTOBONUS -> Viikolla 3 julkaistaan kattava tietopaketti mieshormonin, eli testosteronin luonnollisesta piristämisestä.

 • Viikko 3: Tapojen muuttaminen. Kun jaksat tehdä ruokavaliosta tavan itsellesi, huomaat miten helposti siitä tulee uusi pysyvä normaali.

  Yleisimmät haasteet arjessa, eli mitä fyysisiä ja psykologisia haasteita tulet mahdollisesti kohtaamaan alkuviikkoina.

  Miten tavat muodostuvat ja miten uusia parempia tapoja muodostetaan. Miksi lyhytkestoinen laihdutuskuuriajattelu ei toimi ja miksi siitä ei koskaan edes voi tulla pysyvä muutosta.

 • Viikko 4: Uni - Terveyden pyhä kolmio -> Liikunta / Lepo / Ravinto -> Lepo on niistä tärkein. Miksi?

  Tällä viikolla käymme läpi unen vaikutusta terveyteen ja laihtumiseen.

  Unen vaikutus elimistöön on radikaali. Jos haluat oikeasti pudottaa painoa, niin se tapahtuu kahdella keinolla pääasiallisesti: syömällä paremmin ja nukkumalla laadukkaammin. Liikunta saattaa usein tulla kuvioihin vasta pitkän tovin kuluttua näiden kahden korjaamisen jälkeen.

  LIIKUNTABONUS -> Viikolla 4 julkaistaan kattava paketti liikunnasta ja painonpudotuksesta -> Liiku oikein: lisää energiaa, lisää suorituskykyä, polta rasvaa ja säilytä lihakset.

 • Viikko 5: Tyypillisimmät haasteet: Vuorotyö, syöminen lounaspaikoissa, sosiaaliset tapahtumat, juhlat, matkustelu jne. -> Tarjoamme helpottavat ratkaisut näihin haasteisiin.

  Mitä tehdä, kun kaverit lähtevät oluelle tai pizzalle ja haluat mukaan? Miten syödä lounaspaikassa tai esim. hääjuhlissa sabotoimatta valmennusta? Mitä vuorotyöläisen kannattaa ottaa huomioon? Ratkaisuja arjen tavallisiin haasteisiin.

  ALKOHOLIBONUS -> Miten käytät alkoholia terveyttä tukevana ja edistävänä asiana

 • Viikko 6: Mieli ja tunteet! Yleisimmät tavat miten mielesi ja tunnemekanismisi valehtelee sinulle ja pyrkivät sabotoimaan projektiasi.

  Mitä tarkoittaa tunnesyöminen ja miten se ilmenee meillä miehillä?

  Aivoissa on lukemattomia mekanismeja, joiden toimintaa on hyvin hankala huomata. Mutta, kun huomaat ja tunnistat nämä mekanismit, voitat ne helposti. Et voi voittaa mitään minkä olemassaoloa et tunnista. Sama koskee tunnemekanismeja, kun tunnistat tunteesi ja syömiseen liittyvät mielihalut, olet jo voittanut suuren osan taistelusta.

 • Viikko 7: Vähennä stressiä, sekä paranna pieniä asioita arjessasi!

  Stressi on suurin syy sairauksien taustalla. Jopa 95% sanotaan olevan lopulta stressiperäisiä. Kuinka sitten voit vähentää omia stressitasojasi. Tällä on suora yhteys myös painonpudotukseen.

  Entä kuinka paljon pienet yksittäiset tavat voivat vaikuttaa kokonaisuuteen? Kuinka istut, kun syöt? Mitä jos syöt hitaammin ja pureskelet paremmin? Ynnä muuta pientä, mutta tärkeää.

 • Viikko 8: Näin pidät kehosi rasvaa polttavassa tilassa nyt ja aina.

  Miten kannattaa jatkaa tästä eteenpäin. Mitä on hyvä ottaa huomioon nyt kun valmennus päättyy. Tee tästä pysyvä muutos – näillä ohjeilla se onnistuu.

Tiputin painoa 8vkon aikana 11.5kg, vyötäröltä lähti noin 10cm. Syyskuussa minulle määrättiin verenpainelääkkeet. En saanut lääkkeillä paineita mihinkään suuntaan. Kun kurssia oli menty 5vkoa, niin lopetin lääkkeet ja kas kummaa paineet laski normaaleiksi. Siinä vaiheessa painoa oli tippunut n 8kg. Ei voi kuin syvästi kumartaa ja kiittää valmentajia sekä muita mukana olleita henkilöitä. Olo on edelleen hyvä ja ruokailutottumukset on pääsääntöisesti pysyneet ja paino ei ole lähtenyt nousuun.

Harri

8 viikon päästä voit olla täysin uusi sinä...energisempi, voimakkaampi ja hyvinvoivempi. Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN!
 • Edellinen ryhmä aloitti tammikuussa, mutta voit vielä hyvin lähteä mukaan! Kaikki valmennuksen materiaalit ovat heti käytössäsi.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.
 • Saat 100% tulostakuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Huomioithan, että takuu ei valitettavasti ole voimassa maksettessa työnantajan tarjoamilla verottomilla eduilla, kuten Smartumilla tai Edenredillä.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

 • q-iconMiten valmennus toimii käytännössä?

  Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennuksen materiaalit.

  Valmentajat ovat mukana valmennuksen Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin. Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta, sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

  Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä. Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

 • q-iconOlen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

  Liian usein useiden epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvää elämäntapaa.

  Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan, missä oli ennen dieettiä. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

  Tässä ei ole kysymys takaisin paluusta. Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

 • q-iconMillaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

  Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on  suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

  Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen tavan.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

  Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittiövaaka on hyvä hankkia. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

  Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

  Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Sillä kun mittaa vyötärönympärystön kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu.

 • q-iconMeillä puoliso tekee ruoat. Mitä minun pitää kertoa hänelle tästä valmennuksesta?

  Meillä on valmiina video juuri tähän tarkoitukseen. Puolisosi ei tarvitse tehdä suuria muutoksia. Eikä tarkoituksena ole tosiaan loukata hänen ruoanlaittotaitoja.

  Voit näyttää valmennuksesta löytyvän videon puolisollesi, josta selviää muutokset, joita tarvitsee tehdä.

 • q-iconKuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja joudunko jättämään herkut täysin pois?

  Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä. Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti.

  On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi kiskoa jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

 • q-iconMikäs yritys tässä kaiken takana on?

  Meillä on sellainen yritys kuin Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9). Valmennetaan ruokapuolella myös suomalaisia huippusuorittajia. Luottoluokitukset ja hommat on kunnossa.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Tässä ohjeet siihen...

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa viestiä sähköpostitse osoitteeseen: info@8viikkoa.fi