Huom! Tämä miehille suunniteltu valmennus alkaa jo 6.5. Lähde mukaan tänään ja hyödynnä kampanjahinta, jonka aikana säästät 70€ hinnassa.

Raskaasta sarjasta kisakuntoon

Oletko yrittänyt treenata itsesi kuntoon, mutta et ole saanut saanut aloitettua tai tuloksesi ovat jääneet saavuttamatta ja lopulta olet antanut homman tyssähtää täysin?

 • Aloita treenaaminen niin, että varmasti pysyt mukana ja jaksat treenata itsesi kuntoon ... tällä ohjelmalla treenit kestävät vain 15-20min ja voit tehdä kotona tai kuntosalilla
 • Opit paljon tehokkaita treeniliikkeitä ja niiden turvalliset suoritustekniikat ... ei tarvitse arpoa miten mikäkin toimii vaan katso helpot ohjeet videolta.
 • Opit kaiken tarvittavan terveellisestä, rasvaa polttavasta ja lihaskasvua tukevasta ruokavaliosta. Ei tarvitse luopua esimerkiksi lihasta, suolaisesta ruoasta eikä rasvasta.
 • Ei mitään trendipuuhastelua, salaatilla tai pussikeitoilla sinnittelyä vaan miehille sopiva ruokavalio.
 • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärille ja tsemppaavat valmentajat mukaan muutokseen.

Lue eteenpäin, jos haluat jättää vararenkaan menneisyyteen vielä tänä keväänä ja treenata itsesi kisakuntoon ilman turhaa hifistelyä ja trendikikkailua!

Moi! Olemme kolme hyvinvoinnista ja ravinnosta kiinnostunutta valmentajaa.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikeanlaisella treenillä ja ruokavaliolla jokainen mies voi päästä kisakuntoon.

Halusimme tehdä miehille täysin oman valmennuksen, jossa keskitytään 8 viikon aikana aloittamaan treenaaminen ja tukemaan sitä rasvaa polttavan ruokavalion avulla.

Treenit ovat hauiksen pumppaamisen sijaan nopeita ja tehokkaita 15-20 minuutin treenejä, joilla rasva palaa ja lihas kasvaa. Ruokavalio ei perustu kaikesta hyvästä ruuasta ja herkuista luopumiseen vaan oikeisiin valintoihin. Ja tätä ruokavaliota voit noudattaa vaikka lopun elämääsi.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat aloittaa treenaamisen ja tunnet, että sinulla on vielä turhaa vararengasta kropassa, haluat päästä siitä eroon ja lähteä tähtäämään sporttiseen kuntoon.

Emme pakota sinua salille tekemään mitä ihmeellisimpiä liikkeitä, jotka vievät ikuisuuden ja sitten siihen päälle dieettaamaan niukalla ruualla, joka vetää sinut sängyn pohjalle ensimmäisen viikon jälkeen. Sen sijaan keskityt tekemään ytimekkäitä treenejä, syömään oikein ja TARPEEKSI sekä nukkumaan tarpeeksi, jotta kehosi voi toimi oikein. Tämä on hyvin yksinkertaista ja siksi niin tehokasta.

Tämä on sinulle yksinkertaisin ja tehokkain vaihtoehto, jos haluat ottaa kiinni tavoitteistasi ja nähdä tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Haluatko jättää vararenkaan menneisyyteen vielä kevään aikana, aloittaa treenaamaan ja pistää itsesi kisakuntoon?

Huom! Saat nyt valmennuksen kampanjahintaan, jonka aikana säästät 70€. Tämä kampanja umpeutuu jo sunnuntaina. Toimi tänään ja varmista paikkasi tarjoushintaan.

Jos tunnistat itsesi näistä asioista niin kurssi sopii sinulle

 • Tuntuu, että nuorena treenaaminen sujui ja sai syödä mitä halusi, mutta nyt rasvaa kertyy ja sporttinen olo alkaa olla jo aika kaukana.
 • Tuntuuko, että joudut välttelemään saunailtoja, rantapäiviä ja uimahallireissuja, joissa pitäisi näyttää paljasta pintaa? Mitä, jos sen sijaan voisitkin odottaa niitä innolla?
 • Treenaat kyllä aktiivisesti, mutta tuloksia ei vain näy ja et oikein tiedä, että missä mättää? Tuntuuko, että sinulla ei ole niitä erityisgeenejä, joita treenaaminen vaatii?
 • Olet koittanut ottaa itseäsi niskasta kiinni ja aloittaa viimein treenaamiseen, mutta alun jälkeen et pääse eteenpäin.
 • Haluat saada tarkan mallin, jota seurata, että tiedät miten sinun pitäisi treenata ja syödä päästäksesi näyttävään kuntoon.
 • Haluat kiihdyttää testosteronin eli mieshormonin tuotantoa luonnollisilla tavoilla.
 • Haluat ympärille valmentajia ovat tehneet pitkään (ja ovat itse miehiä), joten ymmärtävät hyvin mitä pitää tehdä joka hetki.

Me osataan ravintoasiat, mutta ei osata tehdä putkiremppaa, vetää sähköjä tai korjata autoa. Ei ole häpeällistä pyytää apua siinä asiassa mitä ei osaa. Edes miehen ei tarvitse osata kaikesta kaikkea vaan on ok pyytää asioissa apua.

Siksi tämä valmennus on luotu.

Lähde mukaan treenaamaan ja aloita kesä virkeänä ja sporttisena ... pian muutos näkyy myös kropassa.

HUOM! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina, joten toimi heti ja varmista paikkasi mukana 70€ alennuksella.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 49€ (norm. 119€)
 • Valmennus alkaa jo maanantaina 6.5. Varaa paikkasi tänään ja hyödynnä kampanjahinta, jonka aikana säästät 70 euroa hinnassa. Kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina ja hinta nousee heti maanantaina!
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia. Maksat koko valmennuksesta nyt vain 49€.

Tämän kaiken saat tästä valmennuksesta...

 • Selkeät 15-20min treeniohjelmat kotiin ja salille (salilla ei ole pakko käydä). Lisäksi ohjelmat on jaettu 3 ja 4 treenikerran kokonaisuuksiin niin voit itse päättää montako kertaa viikossa treenaat.
 • Ohjeet palauttavaan treenaamiseen (tärkeää etenkin rankkaa työtä tekeville) sekä kehonhuoltoon, joilla ylläpidät ja lisäät kehon liikkuvuutta nyt ja tulevaisuudessa.
 • Selkeän ruokavalio-ohjelman, joka auttaa sinua polttamaan rasvaa, tukemaan lihasten kasvua ja tuomaan lisää virkeyttä elämään.
 • Helppoja reseptejä, jotka ravitsevat isonkin miehen eikä niiden valmistamiseen tarvita mitään erikoista tai vaadi huippukokin taitoja.
 • Vinkkejä hormonitoiminnan ja testosteronin (eli mieshormonin) tehostamiseen.
 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät kaikki valmennukset materiaalit.
 • Ryhmän ja valmentajien tuen kysymyksiä tai vinkkejä varten.
 • Pääsyn hyvin aktiiviseen Facebook-yhteisöön keskusteluita, tukea ja tsemppiä varten
 • 100 % tulostakuun koko valmennuksen ajaksi: jos et saanut tuloksia, saat kaikki rahasi takaisin. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi.
 • Lopputuloksena saat kiinni treenaamisesta, pistät rasvan palamaan ja löydät kropasta piiloon menneet lihakset. Olet pirteämpi, energisempi ja tunnet itsesi itsevarmemmaksi sekä voimakkaammaksi.

Valmennus alkaa maanantaina 6.5. Saat silloin sähköpostiisi viestin, jossa saat linkin ensimmäisen viikon materiaaleihin.

Jatkossakin saat joka viikko sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, jossa kerrotaan sen viikon tehtävistä ja harjoituksista. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi valmentajat ovat mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Jos et pysty aloittamaan valmennusta samaan aikaan muiden kanssa niin voit käydä valmennus myöhemmin omassa tahdissa läpi. Kaikki materiaalit ovat sinun käytössäsi vuoden valmennuksen alkamisesta eteenpäin, joten ehdit kyllä kerrata ja käydä niitä läpi niin paljon kuin haluat.

Tämä valmennus on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Sellaiseksi, että voit vain seurata ohjeita ja pysyt varmasti mukana joka hetki.

Katso mitä tuloksia miehet ovat saaneet meidän kanssamme...

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos et valmennuksen ohjeita noudattamalla pudota painoasi ja vyötärösi ympärysmitta ei kapene kahdeksassa viikossa, saat rahasi takaisin täysimääräisesti.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Takuu on voimassa valmennuksen 8 viikkoa, valmennuksen alusta aina loppuun asti.

Tästä sinä maksat osallistuessasi...ja mitä tarkalleen saat

Haluatko suunnata kesää kohti niin, että kaljamaha ei pursua paidan sisältä eikä housut kiristä niin, että veri ei kierrä? Olisiko aika jo tehdä tälle jotain?

Enää sen tavoitteen ei tarvitse karata kauemmaksi ja kauemmaksi vaan yhdellä päätöksellä lähteä mukaan tähän valmennukseen voit tehdä niistä totta.

Kaiken lisäksi säästät aikaa, kun opit jotain mikä oikeasti toimii. Ja samalla vältät huonojen jojo-dieettien haitat, kun et pompottele kilojen kanssa edestakaisin. Pahimmillaan näistä huonoista dieeteistä voi muodostua isoja ongelmia, joiden korjaamiseen menee vuosia.

Paketoimme tähän valmennukseen 3 valmentajan osaamisen, jotka saat miehille suunnattuna valmennuksena. Jos ostaisit tämän valmennuksen yhdeltä meistä henkilökohtaisena valmennuksena niin sen hinta olisi huomattavasti enemmän kuin nyt verkkovalmennuksena.

Saat käytännössä nämä asiat valmennuksessa:

 • Miehille suunnitellut treeniohjelmat (salille ja kotiin) (Arvo 395€)

  Saat treeniohjelmat kuntosalille ja kotiin. Salilla ei ole pakko käydä, jos et halua.

  Voit valita treenaatko 3 vai 4 kertaa viikossa. Yksi treeni vie vain 15-20min.

  Saat jokaisesta liikkeestä hyvin selkeät ohjevideot, joissa näytetään kuinka liike tehdään.

 • Miehille suunniteltu 8 viikon ravinto-ohjelma (Arvo 295€)

  Saat tämän uniikin miehille suunnitellun ravinto-ohjelman, joka sopii aktiivisesti treenaavalle. Ruokavalion avulla poltetaan rasvaa ja kasvatetaan lihasta.

 • 3 valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 600€)

  Koko valmennuksen ajan mukana myös 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

  Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena niin sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

 • E-kirja, jossa on 40 helppoa ja terveellistä reseptiä (Arvo 37€)

  Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruuan kehittämiseksi niin löydät ne tästä kirjasta.

  Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi. Lisäksi kirja on kuvitettu ja tehty miellyttäväksi selata.

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen niin se olisi 1327 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa vaan saat valmennuksen nyt 49 eurolla!

Lähde mukaan tänään ja hyödynnä kampanjahinta, joka umpeutuu jo sunnuntaina! Tee päätös joka muuttaa elämäsi.

Tämän koko valmennuksen hinta on vain 49€. (Hinta normaalisti 119€)

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. Koko hinta on siis 49 euroa.

Saat myös 100% tulostakuun koko valmennuksen ajalle eli kahdeksaksi viikoksi. Jos et näe tuloksia, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita. Lähetät vain sähköpostia ja hoidamme asian.

Huom! Toimi tänään ja säästät 70 euroa hinnassa tämän ennakkotilaajan kampanjahinnan aikana. Hinta nousee jo huomenna.

Koko 8 viikon valmennuksesta maksat siis vähän yli 6 euroa viikossa. Se on alle euron päivässä. Mitä muuta voit ostaa eurolla päivässä, joka tukisi muutostasi yhtä tehokkaasti?

Tee päätös nopeasti, sillä valmennuksen hinta voi nousta tulevaisuudessa.

Valmennuksen koko hinta on 49€

Huom! Tämä kampanjahinta umpeutuu sunnuntaina ja hinta nousee heti maanantaina.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 49€
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Valmennus alkaa jo maanantaina 6.5. Varaa paikkasi tänään ja hyödynnä kampanjahinta, jonka aikana säästät 70 euroa hinnassa.

Tässä valmennuksessa saat 3 valmentajaa mukaasi auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat valmentajat Sami Sundvik, Teemu Eloranta ja Samuli Perälä.

Me löimme viisaat päämme yhteen ja mietimme, miten voisimme yhdistää yli 40 vuoden valmennuskokemuksemme, opiskelumme ja luoda yhdessä jotain sellaista joka oikeasti toimii.

Halusimme luoda miehille täysin oman valmennuksessa, jossa voidaan käydä läpi asioita mies miehelle. Moni koki, että sellaiseen ryhmään on helpompi osallistua ja siksi tämä valmennus on tässä.

Tähän valmennukseen pystymme myös tuoda tietoa, joka koskee vain miehiä. Jokainen meistä tietää, kun ikää alkaa tulla lisää niin kehon toiminta muuttuu. Sitä hidastuu, väsyy ja hormonit vaan toimivat eri tavalla. Onneksi näihinkin asioihin voi vaikuttaa ja niistä puhutaan tässä valmennuksessa.

Itse valmennus on tehty helpoksi. Satojen henkilökohtaisen asiakkaiden kanssa olemme nähneet, että mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen kokonaisuuteen.

Tämä on jotain niin yksinkertaista, että se on melkein tylsää. Mutta älä usko pelkästään meidän sanomisiamme, kokeile itse ja sitten tiedät. Ja 8 viikon jälkeen myös näet tulokset ihan konkreettisesti vyötärölläsi.

- Samuli, Sami ja Teemu

Mitä tapahtuu 8 viikon aikana? Tässä ohjelma valmennuksen ajalle...

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat heti tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät materiaalit. Valmennuksen sisällöt aukeavat viikko kerrallaan 6.5. alkaen.

 • Viikko 1: Hypätään kiinni valmennuksen perusteisiin eli treeniin ja ravintoon

  TREENI: Saat heti alkuun treeniohjelman ja se käydään läpi perusteellisesti. Voit valita joko kotona käytävän treeniohjelman tai kuntosalilla käytävän ohjelman.

  RAVINTO: Ensimmäisellä viikolla käydään myös ruokasuunnitelma läpi ja pääset seuraamaan helppoja ja yksinkertaisia ohjeita heti.

 • Viikko 2: Rakennetaan peruskestävyyttä!

  TREENI: Hyvä peruskunto on pohja kaikelle tekemiselle. Saat monipuolisen ja kattavan paketin peruskestävyysharjoitteluun.

  RAVINTO: Suoliston ja vatsan toiminta on yksi tärkemmistä asioista hyvinvoinnissa. Saat kattavan tietopaketin suoliston ja vatsan toiminnan parantamiseksi.

 • Viikko 3: Lisätään vaikeustasoa uudella treeniohjelmalla

  TREENI: Kahden viikon totutteluvaihe on nyt ohi ja aloitamme hiukan lisäämään haastetta. Saat toisen treeniohjelman, joista voit valita kotona tehtävän tai kuntosalilla tehtävän ohjelman.

 • Viikko 4: Opitaan huoltamaan itseä ja palautumaan

  TREENI: Kattava tietopaketti kehoa huoltavasta liikunnasta: Huoltavat treenit tehdään ennen varsinaista treeniä lämmittelyinä, joten läiskäistään kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

  Puhutaan myös palautumisesta, sillä uni ja palautuminen ovat avaimet rasvanpolttoon ja lihasmassan kasvuun.

 • Viikko 5: Lisää polttoainetta treeneihin

  TREENI: Treenejä täydennetään monipuolisuutta tuovilla, mutta yksinkertaisilla harjoituksilla

  RAVINTO: Täydennetään ruokavaliota treenejä tukevilla vinkeillä.

 • Viikko 6: Kuinka syöt valmennuksen jälkeenkin niin että kehitys jatkuu

  RAVINTO: Kattava tietopaketti ja ohjeistus lihaskuntoa ja rasvan polttamista tukevalle syömiselle valmennuksen jälkeen.

 • Viikko 7: Kuinka treenaat tuloksekkaasti myös valmennuksen jälkeen

  TREENI: Nyt olemme oppineet treenaamaan monipuolisesti. On aika esitellä viimeinen versio valmennuksen treeneistä.

  Saat toiminnallisen kehon kokonaisvaltaisen treenin. Tällä treeniohjelmalla voit treenata tuloksekkaasti tämän valmennuksen jälkeenkin. Kestävyys, lihaskunto, hormonitoiminta ja liikkuvuus kehittyvät. Saavutat terveen ja toimintakykyisen kehon. Opetamme käyttämään valmennusohjelmaa, siten että osaat ottaa käyttöösi vain ne treenit joita tarvitset tavoitteesi saavuttamiseksi.

 • Viikko 8: Kuinka pidät yllä kehitystäsi eli kehität jatkuvasti kuntoasi lisäämällä haastetta asteittain

  TREENI: Kattava tietopaketti progressiosta. Kuinka lisäät treeneihisi haastetta sopivassa tahdissa ja varmistat jatkuvan kehityksen ja mielekkyyden.

  Huom: Sinulle riittävän kehityksen saavutettuasi on suositeltavaa välillä vain pitää hyvää kuntoa yllä ja huilata kehitysajattelusta kokonaan. Sitten kun intoa ja aikaa taas luonnollisesti tulee, voit ottaa progressiotekniikan käyttöön.

Materiaalit säilyvät sinulla vuoden ajan (12 kuukautta) valmennuksen alusta alkaen, joten ehdit kyllä käydä koko valmennuksen läpi vaikka et pääsisi aloittamaan sitä samaan aikana muiden kanssa tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

8 viikon päästä voit olla täysin uusi mies...energisempi, voimakkaampi ja valmiina kesään kisakunnossa! Lähdetkö mukaan?

Huom! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina ja hinta nousee heti maanantaina.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN HINTAAN 49€
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Valmennus alkaa jo maanantaina 6.5. Varaa paikkasi tänään ja hyödynnä kampanjahinta, jonka aikana säästät 70 euroa hinnassa.

Näitä asioita miehet ovat kysyneet tästä valmennuksesta...lue mitä vastasimme kysymyksiin

 • q-iconKuinka paljon joudun rajoittamaan syömistäni ja jättämään herkut täysin pois?

  Mikään ruoka-aine ei ole absoluuttisella kieltolistalla ja nälästä johtuvaa herkuttelua ei tarvitse pelätä. Ruokavalio pitää nälän poissa tehokkaasti.

  On tietysti selvää, ettei jälkiruokaa voi kiskoa jokaisen aterian jälkeen ja jonkinlaista luopumista on edessä.

 • q-iconEntä jos harrastan liikuntaa, pitääkö minun muuttaa liikkumistottumuksiani johonkin suuntaan?

  Ei pidä. Voit liikkua edelleen itsellesi sopivalla tavalla. Tämän valmennuksen kanssa toimii kevyt, kehoa avaava liikunta sekä erittäin lyhyet aktivoivat harjoitukset. Jos treenaat 4-5 kertaa viikossa kovaa ja vedät päälle jumpat, tämä valmennus ei ole sinua varten.

  Liikunta ei ole tarpeellista tai edes suositeltavaa, jos et harrasta sitä jo nyt. Tulosta tulee ilman treeniä.

  Eli yksinkertaisesti: Sinun ei tarvitse tehdä mitään muutosta liikkumisen suhteen. Jos liikut erittäin paljon nyt, sinun kannattaa osallistua esimerkiksi Urheilijan ravintovalmennukseen.

 • q-iconOlen kokeillut jo kaikkea ja tuntuu, ettei mikään toimi!

  Liian usein useiden epäonnistumisten taustalla on yleensä sama syy: Yritetään saada nopeita tuloksia, eikä pysyvä elämäntapa.

  Dieetti-käyttäytymiseen on yleensä sisäänrakennettu toive siitä, että dieetin jälkeen voi palata takaisin samaan, missä oli ennen dieettiä. Kannattaa kuitenkin kysyä itseltä, miksi tällainen toive on ylipäätään olemassa?

  Tässä kysymys ei ole takaisin paluusta. Tavoite on syödä tavalla, mitä voi ylläpitää ja katsoa samalla rehellisesti miksi mieli tekisi palata takaisin. Yleensä oman toiminnan taustalta löytyy varsin hyviä syitä.

 • q-iconMillaisia tuloksia voin odottaa painonpudotukseni suhteen ja missä ajassa?

  Hyviä tuloksia. Tulokset riippuvat paljon lähtötilanteestasi. Siitä mikä on kehosi kunto tällä hetkellä, millä mallilla syömisesi ovat olleet viime aikoina ja niin edelleen. Valmennus on  suunniteltu tuottamaan tuloksia ja sen takana seisomme.

  Lupaamme takuuna, että jokaisella valmennukseen osallistujalla, jotka noudattavat ohjeita, paino putoaa turvallisesti ja terveellisesti. Voit odottaa saavasi erinomaisia ja toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen tavan.

  Testiryhmässä kaikki ohjeita noudattaneet pudottivat keskimäärin 7,3 kiloa kahdeksan viikon jakson aikana ja vyötäröltä hävisi keskimäärin 14,3 senttiä.

 • q-iconTarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että ruokavalion toteuttaminen on mahdollista?

  Tämä voi tietysti kuulostaa tylsältä, mutta keittövaaka on hyvä hankkia. Lähinnä siksi, että sellaisen saa noin kympillä perusmarketista ja kun sitä käyttää viikon tai kaksi, alkaa hahmottamaan aterioiden koon oikein.

  Sen jälkeen käytön tarve vähenee, kun osaa jo silmämääräisesti arvioida onko ateriakoko lähellä tavoiteltua vai ei.

  Mittanauha on toinen hyvä hankinta. Sillä kun mittaa vyötärönympärystän kerran viikossa tai parin viikon välein, huomaa konkreettisesti miten muutos itsessä tapahtuu

 • q-iconMitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

  Valmennuksella on tyytyväisyystakuun. Jos koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana niin palautamme rahasi. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

 • q-iconMeillä puoliso tekee ruuat. Mitä minun pitää kertoa hänelle tästä valmennuksesta?

  Meillä on valmiina video juuri tähän tarkoitukseen. Puolisosi ei tarvitse muuttaa juuri mitään. Eikä tarkoituksena ole tosiaan loukata hänen ruuanlaittotaitoja.

  Voit näyttää videon puolisollesi ja sieltä selviää muutokset, joita tarvitsee tehdä.

 • q-iconOn tulossa pari saunailtaa jätkien kanssa. Voinko osallistua sellaisille vai onko alkoholi täysin kielletty?

  Voit osallistua. Valmennuksen ajatuksena on, että voit viettää normaalia elämää ja siihen kuuluu kaverit.

  Saat itseasiassa vinkkejä siihen, että millaista ja miten alkoholia kannattaa käyttää niin, että se ei vaikuta negatiivisesti tuloksiin ja keskeytä rasvanpolttoa.

Oletko valmis lähtemään mukaan, tekemään muutoksen ja näkemään konkreettisia tuloksia seuraavan 8 viikon aikana?

Huom! Tämä kampanjahinta umpeutuu jo sunnuntaina ja hinta nousee heti maanantaina.

KYLLÄ, HALUAN TEHDÄ MUUTOKSEN!
 • Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla tai laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, Epassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit myös maksaa Tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla.
 • Muista, että saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Valmennus alkaa jo maanantaina 6.5. Varaa paikkasi tänään ja hyödynnä kampanjahinta, jonka aikana säästät 70 euroa hinnassa.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Tässä ohjeet siihen...

Jos et ole vielä vakuuttunut vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa viestiä osoitteeseen info@8viikkoa.fi sähköpostilla.