SEURAAVAT 8 VIIKKOA -UUTISKIRJEJULKAISU

VIIMEISIN UUTISKIRJE

Kesän uutiskirjeessä käydään läpi D-vitamiinin ja magnesiumin yhteisvaikutusta ja pohditaan sitä, voisiko aurinko olla sittenkin reseptivapaa ihmelääke moneen ongelmaan.
Saat myös pienen maistiaisen 7 päivän ravintosuunnitelma -valmennuksesta.

Lue julkaisu

AIEMMAT JULKAISUT

KEVÄÄN 2020 -JULKAISU

Kevään uutiskirjeessä puhutaan immuniteetistä ja sen vahvistamisesta ajassa, kun aihe on koko maailman ihmisten mielessä. Miten ja millä immuniteettia voi itse tukea ja mitä se tarkoittaa?
Lue lisää kevään uutsikirjeestä.

Lue julkaisu

JOULUKUUN 2019 -JULKAISU

Joulukuun uutiskirjeessä pohditaan uusia lähestymistapoja joulun herkkuihin, annetaan joululahja vanhukselle Gubben kautta, kokataan herkkuhetkiin ja käännetään katseet jo tulevan vuoden vaihteen uudenvuodenlupauksiin.
Ja toki kiitämme kuluneesta vuodesta!

Lue julkaisu

Marraskuun 2019 -julkaisu

Marraskuun uutiskirjeessä valmistaudutaan vuoden pimeimpään aikaan ja valon vähyyden vaikutuksiin. Sami käy läpi valon värejä ja niiden vaikutuksia, Teemu antaa vinkit pimeästä vuodenajasta selviämiseen ja Ajatuksia muutoksesta Podcastissa on vieraana Leidien treenistartin valmentaja Jessica Reiman.

Lue marraskuun uutiskirje

Lokakuun 2019 -julkaisu

Lokakuun uutiskirjeeseen on pakattu parhaat vinkit liikunnan aloittamiseen, oli kyseessä sitten aloittaminen tauon jälkeen tai ihan ilman aiempaa harjoittelutaustaa.
Käymme myös läpi miten menee ensimmäisen 8 viikon Startin porukalla, kun vuosi Startista on tullut täyteen.

Lue lokakuun uutiskirje

Elokuun 2019 -julkaisu

Elokuussa valmistaudutaan lomalta töihin paluuseen. Parhaat vinkit unen laadun parantamiseen, huonon työasennon haittojen torjumiseen ja kiireisen aamun aamiaiseen tai super pikaiseen lounaaseen.

Lue elokuun uutiskirje

Kesäkuun 2019 -julkaisu

Kesäkuun uutiskirjeessä käydään läpi keinoja helpottaa oloa ja tekemistä kesähelteellä.
Miten ylläpidetään motivaatiota jatkaa uusia elämäntapoja kesän yli, miten välttää kuumuuden aiheuttama nestehukka ja lisäksi Teemu antaa parhaat vinkit helteen tuomiin vaivoihin vatsan toiminnassa.

Lue kesäkuun uutiskirje

HALUATKO TILATA UUTISKIRJEEN SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?

Uutiskirje on maksuton tapa saada meidän parhaat ja ajankohtaiset vinkit suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilauksen voit lopettaa milloin tahansa yhdellä klikkauksella.

KYLLÄ, HALUAN ILMAISIA VINKKEJÄ VALMENTAJILTA HYVINVOINTIINI

JÄTÄ NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

TURVALLISUUS: Tietosi ovat 100% turvassa