75 uutta ja herkullista reseptiä tukemaan painonhallintaa ja edistämään painonpudotusta

Viisi eri osiota: Aamu- ja iltapalat, Pääruoat, Herkut & lisukkeet, Jouluextra ja Mausteet.
Jokaiselle jotakin aina vauvasta vaariin!

Kaikkien reseptien takana on kotikokki Suvi Vallentin ja 8viikon tiimi

Vinkkejä parempaan uneen, jolla vaikutetaan suuresti painonpudotukseen ja uusien pysyvien elämäntapojen luomiseen

Reseptit ovat muokattavissa omaan makuusi ja tilanteeseesi sopiviksi olit sitten allerginen, vegaani tai kasvissyöjä

Tilaa oma monipuolinen arjen pelastaja nyt suoraan kotiisi!
Saatavana myös E-kirjana!

TILAA KIRJA ITSELLESI TÄSTÄ TARJOUSHINTAAN 39€

Kovakantinen kirja, 39€. Hinta sisältää toimituskulut.
Kirja toimitetaan 1-2 viikon kuluessa kotiisi.

Voit tilata kirjan itsellesi myös E-kirjana ja saat sen sähköpostiisi heti pdf-muodossa. Löydät tämän tilausmahdollisuuden selaamalla sivua alaspäin.

Jatka lukemista, jos kaipaat hyvää oloa, sekä haluat tehdä ruoanlaitosta helppoa ja herkullista!

Suuren suosion saaneen 8 viikon Startti -verkkovalmennuksen avulla olemme auttaneet jo yli 22 000 osallistujaa saamaan itselleen pysyvästi hyvän olon ja ymmärtämään, että ruokavaliolla on suuri merkitys.

Valmennuksen ruokavalion avulla moni on vihdoin voinut hyvästellä jojo-dietit, pussikeitot, sekä suuriin liikuntamääriin perustuvat painonpudotusohjelmat. Startti-valmennuksen ruokavaliolla on saavutettu suuria tuloksia ja loppuelämän elämäntapamuutoksia.

Tämän vuoksi halusimme laittaa valmennuksen parhaimmat reseptit yksien kansien väliin, jotta jokaisella olisi mahdollisuus syödä monipuolisesti ja herkullisesti, sekä samalla pudottaa painoa tai ylläpitää painonhallintaa.

Ja sitten syntyi ensimmäinen reseptikirjamme: Syö ensin oikein: 100 Parasta reseptiä painonhallintaan.

Ja nyt sille seuraa jatkoa.

Syö ensin oikein 2 - 75 täysin uutta reseptiä painonhallintaan on toinen reseptikirjamme. Kirja syntyi halusta palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Kun vuosi sitten suunnittelimme ensimmäistä kirjaamme, emme osanneet arvata kuinka huikean hienon vastaanoton se saisi. Kirja on päässyt monen keittiöön ja ensimmäisiä reseptejä on testattu niin moneen kertaan, ettemme voineet olla tekemättä oppaalle tätä jatko-osaa.

Tällä kertaa paneudumme lisäksi hieman uneen ja annamme vinkkejä myös nukkumiseen. Uskomme, että hyvät unet ovat ruokavalion ohella suurin asia, jolla vaikutetaan positiivisesti painonpudotukseen ja uusien pysyvien elämäntapojen luomiseen.

Kirjaan on koottu parhaimmat vinkit, joiden avulla oivallat kuinka helppoa ja vaivatonta ruoanlaitto voi olla myös terveellistä ruokavaliota noudattaen. Reseptit on suunniteltu niin, että niistä on helppo vaihtaa ainesosia toiseen. Monet täytteet, kuten proteiinin lähteet ovat helposti vaihdettavissa tai korvattavissa esimerkiksi kasvipohjaisilla proteiininlähteillä.

Tällä kirjalla ja kaikella tekemisellämme tähtäämme siihen, että voit ottaa uuden ruokavalion omaksesi ilman, että koet tarvetta luopua mistään. Emme usko kieltäytymiseen edes tavallisten herkkujen kohdalla. Tahdomme tarjota vaihtoehtoja niihin hetkiin, kun haluat syödä todella maistuvaa ruokaa ja herkutellakin, mutta kuitenkin pitää kiinni valitsemastasi elämäntavasta.

Tämä kirja on jatko-osa ensimmäiselle kirjallemme, joka sisälsi paljon reseptejä niin grillaamiseen kuin muutenkin kesäiseen tunnelmaan. Tämä kirja tarjoilee sävyltään talvisempia ja myös jouluisia reseptejä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, reseptikirja sopii juuri sinulle... 

 • Ruokaideat ovät vähissä ja löydät usein itsesi pähkäilemästä mitä syödä aamupalaksi, lounaaksi, päivälliseksi tai iltapalaksi
 • Haluat apua kiireen keskelle nopeiden, sekä helppojen reseptien avulla, joilla pelastat tilanteen ja selätät nälkäkiukun
 • Olet sitten kaikkiruokainen, erityisruokavaliota noudattava tai jollekkin allerginen: kaikki reseptit ovat muokattavissa omaan makuusi ja tilanteeseesi sopiviksi
 • Lapsiperhearjen pyörityksesi kaipaisi vielä yhden apukeinon keittiön kaappeihin, jonka avulla saat makaroonilaatikon tilalle vaihtelua niin, että perheen pienimmätkin ovat tyytyväisiä
 • Haluat kokeilla erilaisia reseptejä, joilla tehostat painonpudotusta ja tuet painonhallintaa niin, ettet joudu tinkimään mausta
 • Haluat kokeilla jotain uutta, sekä löytää nykyisten luottoreseptien rinnalle uusia makuelämyksiä
 • Haluat ruoanlaiton olevan helppoa ja yksinkertaista: olet kyllästynyt tihrustamaan puhelimen näyttöä ja pientä fonttia ideoita selatessa
 • Tahdot jotain konkreettista, kirjan täynnä herkullisia reseptejä erilaisiin tilanteisiin oli sitten tiedossa brunssi, grillijuhlat tai vaikka ilalliskutsut. Haluat hyödyntää laadukkaita raaka-aineita, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin.
 • Et ole digisukupolvea, vaan pidät enemmän asioista niiden alkuperäisessä formaatissa - kovakantinen reseptikirja sen olla pitää
 • Toisinaan herkkuhammastasi kolottaa ja haluaisit perinteisten herkkujen tilalle hieman parempia vaihtoehtoja, joiden avulla voit herkutella ilman huonoa omatuntoa
 • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi ruokavalion avulla

Reseptikirjan ideat ovat 8 viikon Startti -verkkovalmennuksen ohjeiden mukaisia, joten kaikki reseptit ovat sellaisia, jota painoaan pudottava tai painonhallintaa ylläpitävä voi tehdä.

Kirja sopii siis myös sinulle, joka olet käynyt 8 viikon Startti -valmennuksen tai kenties olet tällä hetkellä valmennusryhmässämme mukana. Uskomme, että kirja toimii tässä tilanteessa hyvänä lisämotivaattorina ja tekee ruoanlaitosta helpompaa. Fyysiseen kirjaan voit tehdä suoraan muistiinpanoja ja omia merkintöjä, jotka auttavat sinua matkalla kohti uutta juuri sinulle sopivaa ja maistuvaa tapaa ruokailla.

Olisiko aika päivittää arkireseptit ja herkutteluvaihtoehdot makuelämyksiksi, jotka ovat myös terveytesi tukena?

KYLLÄ, HALUAN TILATA KIRJAN ITSELLENI TARJOUSHINTAAN 39€
 • Kovakantinen kirja, 39€. Hinta sisältää toimituskulut.
 • Kirja toimitetaan 1-2 viikon kuluessa kotiisi.
 • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
 • Maksuton palautusoikeus ja 100% tyytyväisyystakuu. Jos päätät palauttaa kirjan, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Kurkkaa alempaa E-kirja ja tarjous isommalle tilausmäärälle...

Tämän kaiken saat, kun tilaat oman kirjasi nyt...

 • Resepteissä laadukkaat raaka-aineet, mutta ei mitään erikoista tai kallista.
 • Jokaiselle reseptille on määritetty reseptin yhteyteen sen valmistamiseen tarvittava aika. Valmistusajat alkavat 5 minuutista.
 • Et tarvitse valmistukseen uusia välineitä - kaikki onnistuu yksinkertaisilla keittiövälineillä.
 • Listalla on paljon ruokia, joista voit vaihtaa proteiininlähteen toiseen, ja näin luoda esimerkiksi vegevaihtoehdon liharuoasta. Valittavanasi on tietysti myös paljon kasvisruokia, jotka voit kokata sellaisenaan.
 • Kaikki reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia ja maitotuotteista voit aina valita laktoosittoman vaihtoehdon.
 • Aamu- ja iltapalat

  Alkaako aamu aina samalla puurolautasella? Iltapalaksi ruisleipää kinkulla ja juustolla? Mitäpä jos kokeilisitkin aamu- ja iltapalaksi jotain muuta. Tutussa ja turvallisessa ei ole mitään vikaa, mutta kukkakaalipaprikamuffinit, kuohkea omeletti tai vaikkapa kurkkusubi saattaisi myös maistua.

 • Pääruoat

  Tästä osiosta löydät yhteensä 36 eri pääruokaa, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Myös perheen pienimmät tykkää. On vaihtoehtoa katkarapusalaatista haukipyöryköihin ja tofunugeteista chili con carneen. Myös hieman “parempia” reseptejä hetkiin, kun vieraat pimpottavat ovikelloa illanistujaisten alkaessa.

 • Herkut ja lisukkeet

  Pysähdy nautiskelun ja herkuttelun äärelle ilman huonoa omaatuntoa osiosta löytyvillä vaihtoehdoilla, jotka ovat parempia vaihtoehtoja perinteisten irtokarkkien tilalle. Kokeile esimerkiksi kookosvohveleita, lehtikaalisipsejä, erilaisia raakasuklaita tai clafoutista.

  Testaa myös osiosta löytyviä herkullisia lisukkeita pääruokien rinnalle!

 • Jouluextra

  Jouluintoilijoita hemmotellaan! Kun koti on jo koristeltu ja lahjat paketoitu, on aika fiilistellä ja nauttia joulun ajasta esimerkiksi mausteisella joulujuomalla, jouluisella raakasuklaalla tai haudutetulla punakaalilla.

 • Mausteet

  Unohda kaupan muoviset maustepurkit ja tee maistuvia mausteseoksia itse! Osiosta löydät ohjeet seuraaviin mausteseoksiin: kanamauste, grillimauste, tortillamauste, kasvismauste ja khmeli suneli!

Haluatko tilata kirjan itsellesi ja ilahduttaa myös ystävääsi? Tilaa useampi kirja lahjaksi tai arjen piristykseksi alapuolelta:

1 kirja
39.00
  TILAA 1 KIRJA TÄSTÄ

  Tilaamalla yhden kappaleen, maksat kirjasta vain 39€ (sisältäen toimituskulut)

  5 kirjaa
  110.00
   TILAA 5 KIRJAA TÄSTÄ

   Kun tilaat 5 kirjaa, yhden kirjan hinnaksi jää 22€ (sisältäen toimituskulut)

   Tämän toisen osan lisäksi reseptikirjasta on tehty myös ensimmäinen osa: 100 Parasta reseptiä painonhallintaan

   Jos haluat itsellesi myös reseptikirjan ensimmäisen osan, se onnistuu alapuolelta tarjoushintaan!

   Huomiothan, että voit tilata kirjan myös sähköisenä versiona, eli E-kirjana.

   RESEPTIKIRJAN 1. OSA JA 2. OSA
   49.00
    TILAA TÄSTÄ Reseptikirjan 1. ja 2. osa

    Tilaa tästä kaksi kirjaa, eli reseptikirjan

    1. osa: 100 Parasta reseptiä painonhallintaan

    &

    2. osa: 75 täysin uutta reseptiä painonhallintaan

    ...yhteishintaan 49€ (sisältäen toimituskulut)

    Tilaa tästä reseptikirjan osa 2 itsellesi E-kirjana
    34.00
     TILAA TÄSTÄ reseptikirjan osa 2 tsellesi E-kirjana (PDF)

     Kun tilaat reseptikirjan itsellesi e-kirjana, saat latauslinkin suoraan sähköpostiisi ja voit ryhtyä selaamaan kirjaa välittömästi.

     • Jos haluat tilata vieläkin useampia kirjoja kerralla, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@8viikkoa.fi, ja teemme sinulle tarjouksen!
     • Kirja/Kirjat toimitetaan 1-2 viikon kuluessa kotiisi.
     • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.

     Enää sinun ei tarvitse miettiä mitä söisit aamupalaksi, lounaaksi tai kiireen yllättäessä. Uusi 75 reseptin kirja on monipuolinen arjen pelastajasi ja pian paras ystäväsi!

     ... tai niin me ainakin uskomme, että tästä kirjasta on arjen pelastajaksi moneen kotiin. Kaikki kirjan reseptit pystyy muokkaamaan omaan makuusi ja tilanteeseesi sopiviksi olit sitten kaikkiruokainen, erityisruokavaliota noudattava tai joillekkin ainesosille allerginen.

     Jos kuitenkin olet syystä tai toisesta tyytymätön kirjan sisältöihin, sinulla on ilmainen palautusoikeus ja 100% tyytyväisyystakuu. Jos päätät palauttaa kirjan, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

     Lähetät meille vain sähköpostia, kerromme ohjeet kirjan palautukseen ja palautamme rahasi takaisin ilman turhia uteluita.

     Kuka on tämän reseptikirjan takana?

     "Olen Suvi Vallentin, 32-vuotias neljän lapsen äiti Luumäeltä. Osallistuin ensimmäiseen 8 viikon Starttiini syksyllä 2018, ensimmäisen valmennusryhmän mukana. Löysin tieni muiden osallistujien sydämiin reseptieni avulla, ja nyt olen tässä, jakamassa neuvojani sinullekin.

     Tavoitteeni on tämän kirjan avulla opastaa sinut alkuun valmennuksen ruokavalion kanssa mahdollisimman stressittömästi ja auttaa oivaltamaan, kuinka helppoa ja vaivatonta ruoanlaitto voi olla myös terveellistä ruokavaliota noudattaen. Olen pyrkinyt tekemään kirjan resepteistä juuri sellaisia, että voit muokata niitä helposti omaan makuusi sopiviksi.

     Oma tarinani ylipainon kanssa on ennen 8 viikon Starttia jatkunut niin kauan kuin muistan. Vaikka olen aina ollut kohtalaisen sujut painoni ja ulkonäköni kanssa, olen usein haaveillut omaavani naisellisen vyötärön. Haaveena se pysyikin, kunnes viimein löysin itselleni oikean tavan syödä. Ja juuri sen tavan esittelen tässä kirjassa.

     Rakkauteni ruoanlaittoa kohtaan alkoi, kun muutin ensimmäiseen omaan asuntooni. Opiskelukaverini kehuivat kokkauksiani ja kutsuivat itseään luokseni syömään. Kopioin reseptejä kirjoista ja lopulta aloin muokkaamaan niitä oman maun mukaan. Nykyään teen ruokaa pääsääntöisesti ilman reseptejä ja tarkkoja mittoja, ja saan täysipainoisen aterian koottua lähes mistä tahansa kaapin perältä löytyvistä aineksista. Tähän pyrin näitäkin reseptejä luodessani.

     Toivon, että opit huomaamaan, että muuttamalla pieniä totuttuja tapoja ja suunnittelemalla pikkuisen etukäteen, voit nauttia ruoasta niinkuin tähänkin saakka, ja ilman stressiä. Minulle 8 viikon Startti antoi avaimet uuteen elämäntapaan, joka näkyy arjessani päivittäin. Koska ruokavalion positiiviset vaikutukset näkyivät miltei heti, se innosti jatkamaan. Nyt, kun voin nähdä tulosten olevan myös pysyviä, se innostaa jatkamaan edelleen. Ruokavalion mukana sain vireämmän olotilan, paremmat yöunet ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

     Tätä kaikkea toivon sinullekin, ja alkuun päästäksesi sinun ei tarvitse kuin noudattaa näitä reseptejä ja antaa tunteen viedä."


     Suvi on tehnyt myös paljon 8 viikon Startin e-reseptikirjojen resepteistä. Tämä on vain laajennus siihen. 8 viikkoa yrityksenä on mahdollistanut tämän kaiken: luomalla ensin valmennuksen, tilaamalla reseptejä Suvilta ja lopuksi teettämällä hänen resepteistään kirjan.

     8viikkoa yrityksen takana on hyvinvoinnin, liikunnan ja ravinnon ammattilaiset Teemu Eloranta ja Sami Sundvik.

     Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen. Autamme ihmisiä polttamaan rasvaa, pudottamaan painoa ja pääsemään hyvään kuntoon. Ei mitään turhia kikkoja, vaan oikeasti toimivaksi osoitettuja keinoja, joilla tulokset pysyvät.

     Olemme yhdistäneet valmennuksiimme yhteisen yli 40 vuoden kokemuksen ja parhaan osaamisemme luodaksemme jotain sellaista mikä oikeasti toimii.

     Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

     Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolea alaspäin, niin näet vastauksen.

     Miten kirjan tilaaminen tapahtuu?

     Klikkaat itsesi joltain tämän sivun “..Tilaan kirjan” -painikkeista kassalle. Kassalla valitset haluamasi maksuvaihtoehdon (verkkopankki, maksukortit, lasku, osamaksu, MobilePay, tai Masterpass).

     Valitset lisäksi haluamasi lukumäärän (jos tilaat useamman kirjan kerralla) ja sitten lähetät tilauksen. Tämän jälkeen odottelet kirjaa saapuvaksi.

     Onko kirja kovakantinen vai pehmeä? Saako kirjaa sähköisessä muodossa? Kuinka monta sivua kirjassa on?

     Kirja on kovakantinen ja vain fyysisessä muodossa, eli konkreettisesti kädessä luettavana kirjana. Reseptejä ei ole saatavilla sähköisessä muodossa, paitsi moni niistä esiintyy 8 viikon Startti -verkkovalmennuksessa.

     Onko reseptit helppoja? Kuinka kauan ruokien tekoon menee aikaa ja rahaa? Tarvitsenko lisävälineitä?

     Kirjan resepteissä käytetään raaka-aineita laidasta laitaan, joten raaka-aineiden hintaa on vaikea sanoa. Hintaan vaikuttaa myös sesonki ja ostopaikka. Mitään erityisen kalliita raaka-aineita resepteissä ei ole käytetty, vaikka kirja tähtääkin laadukkaisiin raaka-aineisiin.

     Jokaiselle reseptille on määritetty reseptin yhteyteen sen valmistamiseen tarvittava aika. Valmistusajat alkavat 5 minuutista.

     Suurin osa ruoista valmistuu ihan kaikkein yksinkertaisimmilla keittiövälineillä. Muutamassa kohdassa voit valmistusta nopeuttaa käyttämällä sauva- tai tahosekoitinta. Niiden käytön voi myös välttää tekemällä työn käsin. Mitään ei siis ole pakko hankkia lisäksi keittiöön.

     Löydänkö kasvisvaihtoehtoja? Vegevaihtoehtoja/laktoosittomia vaihtoehtoja/gluteenittomia vaihtoehtoja?

     Listalla on paljon ruokia, joista voit vaihtaa proteiininlähteen toiseen, ja näin luoda esimerkiksi vegevaihtoehdon liharuoasta. Valittavanasi on tietysti myös paljon kasvisruokia, jotka voit kokata sellaisenaan.

     Kaikki reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia ja maitotuotteista voit aina valita laktoosittoman vaihtoehdon.

     Onko kirjan ruoat "laihdutusruokaa"? Vai ihan tavallista, kaikille sopivaa ruokaa? En halua laihduttaa.

     Kirjan kaikki reseptit ovat ihan tavallista ruokaa. Jos järjestät kesän grillijuhlat kirjan ohjeilla, kukaan ei huomaa, että reseptien taustalla on ajatus painonhallinnasta.
     Jos et tahdo, että painosi putoaa, voit syödä ohjeiden annoskokoa suurempia määriä.

     Olen dietillä / 8 viikon verkkokurssilla / yritän pudottaa painoa. Onko tässä kirjassa mitään minulle?

     Jos olet ollut tai juuri käymässä 8 viikon Startti -valmennusta, uskomme että kirja toimii hyvänä lisämotivaattorina ja tekee ruoanlaitosta helpompaa. Fyysiseen kirjaan voit tehdä suoraan muistiinpanoja ja omia merkintöjä, jotka auttavat sinua matkalla kohti uutta juuri sinulle sopivaa ja maistuvaa tapaa ruokailla.

     Kuka on reseptien takana? Miten 8viikkoa yrityksenä liittyy tähän?

     Reseptien takana 8 viikon Startin ensimmäisessä ryhmässä mukana ollut Suvi Vallentin. Hän on ensimmäisestä ryhmästä saakka toiminut valmennusryhmissä “kummina” ja auttanut käytännön vinkeillään ryhmässä ihmisiä kohti helpompia ja maistuvampia ratkaisuita.
     Suvi on tehnyt myös paljon 8 viikon Startin e-reseptikirjojen resepteistä. Tämä on vain laajennus siihen.

     8 viikkoa yrityksenä on mahdollistanut tämän kaiken: luomalla ensin valmennuksen, tilaamalla reseptejä Suvilta ja lopuksi teettämällä hänen resepteistään kaksi kirjaa.

     Löytyykö kirjasta myös aamupaloja/iltapaloja/välipaloja, vai onko kaikki ns. "pääruokia"?

     Valmennuksen ruokavaliossa syödään tasakokoisia aterioita, joten siinä mielessä minkä tahansa kirjan aterioista voi syödä milloin tahansa. Emme myöskään ole jaoitelleet kirjaa oisioihin, jotka viittaisivat kellonaikaan.
     Koska useimmat meistä on tottunut syömään tietyn tyyppistä ruokaa aamulla ja toisen tyyppistä iltapäivällä – siksi kirjassa on reseptejä näihin kaikkiin tarpeisiin.

     Voiko kirjan maksaa liikunta- tai kulttuuriedulla?

     Ei valitettavasti voi. 

     Kun klikkaat itsesi joltain tämän sivun “..Tilaan kirjan” -painikkeista kassalle, voit valita maksutavaksi verkkopankin, maksukortin, laskun, osamaksun, MobilePayn, tai Masterpass:n. 

     Tee investointi omaan hyvinvointiisi,innostu ruoanlaitosta tai jatka sitä uusien, raikkaiden ja herkulliset reseptien avulla!

     KYLLÄ, HALUAN TILATA KIRJAN ITSELLENI TARJOUSHINTAAN 39€
     • Kovakantinen kirja, 39€. Hinta sisältää toimituskulut.
     • Kirja toimitetaan 1-2 viikon kuluessa kotiisi.
     • Voit maksaa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät kassasivulta.
     • Maksuton palautusoikeus ja 100% tyytyväisyystakuu. Jos päätät palauttaa kirjan, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

     Haluatko vielä kysyä jotain ennen tilausta? Klikkaa oikeasta reunasta Chat-ikkunaa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi