Sami Sundvikin haastattelussa Teemu Syrjälä

Mies, jolle luonto, luonnonmukaisuus, sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö ja jonka suositut Miesten viikonloput ovat aina täynnä. Kaiken pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Keskustelun aiheet vaihtelevat onnellisuudesta liikkumiseen, ihmisyyteen ja elämään laajemminkin. Teemun "back to basics" -ajatusmaailma palauttaa meidät kaikki vinkkien kera tärkeimpiin perusasioihin, jotka monella arjen kiireissä unohtuu. Muistutuksia esimerkiksi ruokailun merkityksestä, hengityksen merkityksestä, sekä ihmissuhteiden ja luonnon merkityksestä. Kaikista niistä asioista, jotka parantavat sinunkin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Istu alas kuuntelemaan - tai fiilistele koko pätkä vaikka aamulenkillä tai iltasaduksi. Takuulla inspiroidut ja kenties opit myös jotain uutta!

Teemun uusi ja uniikki verkkokurssi Tie kokonaiseksi mieheksi - "Neljän viikon matka, jolloin otetaan homma haltuun, eli laitetaan pallit ja sydän tasapainoon"

Teemu on vetänyt vuodesta 2018 alkaen erittäin suosittuja Miesten viikonloppuja Joutsassa. Ne ovat kokoontumisia, joissa keräännytään yhteen äijäporukalla yhdessä jakaen niistä aiheista mitkä kullekin ovat tärkeitä juuri sillä hetkellä. Teemat, jotka nousevat ilmoille kerta toisensa jälkeen ovat:

Liiallinen kuormitus - Moni mies yrittää tappaa itsensä työllä kokeakseen jonkinlaisia ihmisarvon rippeitä. Siinähän ei sitä kautta onnistuta.

Aseettomuus ihmissuhteissa - Liian monesti homma lipsahtaa ihmissuhteissa sille puolelle, ettei tunne oikein mitään tai vaihtoehtoisesti päätyy miellyttämään toista osapuolta niin paljon, ettei enää itsekään tiedä mitä joskus halusi. Siksi on helppoa palata kohtaan yksi, eli yrittää tappaa itsensä työllä.

Kolmas on seksielämän olemattomuus. Homma ei kiinnosta tai kaikki on jotenkin hautautunut muun elämän alle. Hauskanpito ei ole oikein asialistalla.

Ja tietysti se, että ei ole oikein ihmisiä kenelle sanoa asioista. Paine lyödä monet asiat vitsiksi tai vähätellä omia tuntemuksiaan on syvällä kulttuurissa. Puolisoa ei jaksa aina kuormittaa tai tuntuu, että "ei hän ymmärrä kuitenkaan".

Mistä kaikki edeltävät sitten johtuvat? - Lyhyesti sanottuna siitä, että pallit ja sydän (ja järki) eivät ole tasapainossa. Voipi olla, että pahimmassa tapauksessa kumpikaan noista ei ole edes käytössä. Virrat on poikki. Yhteys pätkii. Langat on solmussa. Ainoa paikka missä energia liikkuu, on pää.

Tämä ei ole edes mikään vertauskuva, vaan se tarkoittaa ihan kehollisestikin sitä, että hermosto ei ole tasapainossa. Ihmisen koko kapasiteetti ei ole käytössä ja voimavaroja puuttuu. Osa aivoista ei siis yksinkertaisesti toimi tai ole käytössä. Tämä tekee hyvinvoinnista tai ihmissuhteiden pyörittämisestä erittäin vaikeaa.

Miesten viikonloput käsittelevät siis todella tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita. Tämän vuoksi Teemu halusi tuoda kaiken osaamisensa ja apunsa jokaisen saataville verkkokurssin muotoon. Teemun uusi verkkokurssi Tie kokonaiseksi mieheksi -verkkokurssi on alkusysäys sille, että miehet lähtevät yhteiselle matkalle. Pidennetylle miesten viikonlopulle netissä. Opettelemaan sitä, mitä tarkoittaa olla aikuinen, onnellinen, rento, voimakas, seksielämäänsä ja uraansa erittäin tyytyväinen mies vuonna 2020.

Kurssi sopii myös niille, joilla on kumppanina mies ja jotka haluavat oppia ymmärtämään miestään paremmin.

Jos ylläoleva kuulostaa siltä mitä sinäkin haluaisit, lue Teemun kurssista lisää alla olevasta linkistä ja varaa paikkasi yhteiselle matkalle

Lue lisää Tie kokonaiseksi mieheksi -verkkokurssista tästä linkistä
EDELLINEN
arrow

Kerro kaverille tästä haastattelusta