3 VIIKON TOIMINNALLINEN PAKARATREENI

-VERKKOVALMENNUS

Treenaat jalkoihin lisää voimaa, pakaroihin pyöreyttä, ryhtiä suoraksi ja vähennät selkäkipuja. Pakaratreenillä pidät koko kehon toimintakykyisenä!

 • Palkitseva: Vahvat pakarat pitävät kunnossa - merkittävät tukilihaksemme eli hyvin toimivat ja toiminnalliset pakarat tukevat koko kehoa parantavasti
 • Periksiantamaton: Aloitat tai jatkat pakaroiden treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana - 3 kertaa viikossa riittää!
 • Perusteellinen: Lisäät liikkuvuuttasi ja opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat - sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki
 • Ponteva: Treenikavereina toimivat pehmeät (mutta tehokkaat) vastuskuminauhat, jotta saat varmasti tarvittavaa potkua ja painetta treeneihin
 • Piristävä: Treenaat hyvä olo (ja pakarat!) etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta
 • Pysyvä: Saat kannustavan osallistujajoukon ympärillesi ja ammattivalmentajat tueksesi muutokseen

Mukana jo yli 600 osallistujaa!

Hanuri, tarakka, peba ja pylly... Pippurisella lihaksellamme on monta nimeä, mutta myös erittäin tärkeä rooli. Miksi ihan jokaisen pitäisi treenata pakaroita?

Moi! Olemme kaksi hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista Teemu Eloranta ja Riina Kivikoski. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja tekemään parempia valintoja ravinnon ja liikunnan suhteen.

Olemme yhdessä tiimimme kanssa valmentaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä verkkovalmennuksien avulla pysyviin muutoksiin ja tulokset ovat olleet sen mukaisia.

Vallitseva maailman tilanne on vaikuttanut meihin monella eri tavalla. Ja nyt haluamme tarttua täsmäiskun kera yhteen osa-alueeseen kerralla.

Aloitetaan pakaroista.

Tottahan se nimittäin on, että pyöreät pakarat kääntävät katseen... mutta mikä muu merkitys kehomme yhden suurimman lihasryhmän taustalla on?

Pakaroiden kunto vaikuttaa ulkoisten muotoseikkojen lisäksi myös siihen, kuinka hyvin kehosi voi. Pakarat nimittäin ovat yksi merkittävimpiä tukilihaksiamme.

Pakaralihas koostuu kolmesta eri lihaksesta ja se on tärkeässä roolissa kaikissa arjen aktiviteeteissa. Kun voimaa löytyy oikeista paikoista, poistuu lihaskireyksien tuomat kiputilat muualta.

Pakaran tärkein tehtävä on toimia lantion ojennuksessa, jota tarvitaan jo esimerkiksi tuolilta noustessa.

Vahvat pakarat pitävät siis koko kehon toimintakykyisenä. Mutta valitettavasti nykyisessä passiivisessa istumakulttuurissa monet ovat menettäneet kykynsä tuottaa voimaa pakaroilla. Usein treenit menevätkin niin sanotusti reisille.

Jos pakarat ovat heikot, suorituskyky kärsii ja esimerkiksi kuntosalin tutut kyykkyliikkeet saatetaan tehdä liikaa etureisillä, koska tuntumaa pakaraan ei yksinkertaisesti ole. Voidaankin puhua nukkuvasta pakarasta. Kuormitus tällaisissa tilanteissa voi johtaa lihasten epätasapainoon ja sitä kautta kipuihin ja liikkuvuusongelmiin.

Joten mikä neuvoksi?

Jos haaveilet pyöreämmistä pakaroista, voimasta jaloissa ja siitä, että keho toimii, lähde mukaan Toiminnalliseen pakaratreenivalmennukseen.

3 viikon kotitreenivalmennuksen aikana keskitymme liikkuvuuteen, jotta pakaratreeni on edes mahdollista. Etsimme tuntuman ja harjoittelemme yhdessä tehokkaat ja monipuoliset liikkeet pakaroille vastusnauhojen avulla.

Valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa saada näkyviä tuloksia. Olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi kuntosalikävijä. Treenaat hyvä olo (ja pakarat) etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso tästä esimakua valmennuksesta:

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä pakaravalmennus sopii juuri sinulle

 • Haluat pitää selkäkivut poissa
 • Haluat treenata pakarat pyöreiksi ja vahvoiksi pitäen kehon toimintakykyisenä
 • Et ole liikkunut juuri lainkaan tai liikkumisesta on vierähtänyt jo tovi
 • Treenaat jo, mutta haluat apua ja vinkkejä erityisesti jalkatreeneihin
 • Haluat saada lempifarkkusi istumaan tai muuten muokata kehonkoostumustasi
 • Haluat täsmäiskun pakaroille, mahdollisesti myös polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasta
 • Haluat herättää nukkuvan pakaran ja löytää tuntuman pakaralihakseen
 • Et halua, että enää yksikään (pakara)treeni menee reisille
 • Haluat lisää liikkuvuutta, sekä tukea arjen toimintoja (välttää vahvojen pakaroiden avulla esimerkiksi liukastumiset!)
 • Haluat parantaa ryhtiä ja kokonaisvaltaista suorituskykyä niin, että tasapaino pysyy kunnossa ja peppu nousee penkistä jatkossakin yhtä helposti
 • Et halua treenata kuntosalilla, maksaa kuntosalimaksuja, vaan oppia treenaamaan turvallisesti ja tuloksekkaasti kotona niin, että paikat pysyvät ehjinä
 • Teet istumatyötä tai istut muuten arjessasi paljon

Todella hyvä kokonaisuus. Hyvät, selkeät ohjeet ja videot. Olen aivan täpinöissäni, kun jo nyt tuntuu selkeää liikkuvuuden lisääntymistä ja lonkkakivun hellittämistä.

- Valmennukseen osallistunut

Varaa paikkasi mukaan nyt!

Alta voit valita vaihtoehdon, joka sisältää vain valmennuksen treeniohjeet, jos kotoasi löytyy jo vastusnauhoja.

Valitse koko setti, jos haluat treeniohjeiden lisäksi tarjoamamme vastusnauhapaketin.

Toiminnallinen pakaravalmennus
89.00

Toiminnallinen pakaratreenivalmennus ilman vastusnauhapakettia.

  • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
  • Jos tilaat myös vastusnauhapaketin, se toimitetaan postitse kotiisi noin 7 arkipäivän kuluessa.
  • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.
  • Huom! Jos haluat maksaa valmennuksen osuuden liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Tykysetelit, Eazybreak tai Edenred), ota yhteyttä info@8viikkoa.fi, ja saat lisäohjeita.
  • Saat 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

  Saat 2 ammattivalmentajaa mukaasi auttamaan sinua kohti pettämättömiä pakaroita

  Valmentajinasi tässä valmennuksessa toimivat hyvinvoinnin ammattilaiset
  Teemu Eloranta ja Riina Kivikoski.

  Teemu Eloranta Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja
  "Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin. Hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme."

  Riina Kivikoski Fitness-urheilija ja valmentaja
  "Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana."

  Satojen henkilökohtaisten asiakkaiden kanssa olemme nähneet mikä toimii ja mikä ei. Sen jälkeen on ollut helppoa tiivistää toimivat palaset yksinkertaiseen ja tehokkaaseen 3 viikon kokonaisuuteen.

  Luotamme ja uskomme valmmennukseemmme niin paljon, että saat myös 100% tyytyväisyystakuun

  Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen antamiimme ohjeisiin pakaroiden saralla, ota asiakaspalveluumme yhteyttä 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme sinulle rahat täysimääräisenä.

  Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@8viikkoa.fi ja asia hoituu ilman turhia uteluita.

  Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

  8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

  Tämän kaiken 3 viikon toiminnallinen pakaravalmennnus sisältää

  • 2 harjoitteluviikkoa, jolloin opetellaan ja omaksutaan varsinaisissa treeniohjelmissa olevat pakaraliikkeet (Arvo 295€)

   Mikä olisikaan parempaa, kuin tietää, että tuloillaan on 3 tehokasta treeniohjelmaa, joita osaa varmasti noudattaa oikein? Ja joista saa varmasti kaiken hyödyn irti?

  • 3 erilaista, tehokasta ja kokonaisvaltaista pakaroihin keskittyvää treeniohjelmaa (Arvo 195€)

   Treeniohjelmien avulla treenaat jalkoihin lisää voimaa ja liikkuvuutta. Lisäksi pakaroihin pyöreyttä. Huomioit kolmesta eri lihaksesta koostuvan pakaralihaksen kokonaisvaltaisesti ja pidät huolta, että yksi kehon suurimmista lihaksista pysyy vahvana ja jatkossakin tärkeässä roolissa kaikissa arjen aktiviteeteissa.

  • Videosarjan, jota seuraamalla pysyt varmasti mukana (Arvo 100€)

   Kaikki valmennuksen liikkeet ja harjoitukset on kuvattu jokaiselle viikolle videosarjaksi, jotta pysyt varmasti mukana joka hetki. Opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat tuntuman sinne minne pitää.

   Ota siis hyvä asento, pistä video pyörimään ja vain seuraa perässä! Voiko treenaminen olla enää helpompaa? 

  • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan (Arvo 400€)

   Valmennuksen ajan valmentajasi Teemu ja Riina ovat päivittäin suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko 3 viikon ajan.

   Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

  • Vastusnauhapaketti (Arvo 25€)

   Jos tilaat valmennuksen ohjeiden lisäksi myös tarjoamamme vastusnauhapaketin, saat itsellesi 5 eri vahvuista vastusnauhaa, jotka kulkevat treenikavereina koko valmennuksen ajan kaikissa harjoitteissa.

   (Psst! Jos sinulla ei ole kotona omia vastusnauhoja, nappaathan myös tämän ostoskoriisi alempaa…)

  Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi 1015 euroa...

  Et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat valmennuksen hintaan 89€

  Ennen tilausta, haluat varmasti tietää mitä tarkalleen tapahtuu 3 viikon aikana?
  Tässä ohjelma tuleville viikoille...

  Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan. Valmennusalustalta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit avautuvat viikko kerrallaan, mutta mikään kiire etenemisessä ei ole. Voit käydä valmennuksen läpi omassa tahdissa ja palata materiaaleihin myöhemminkin, sillä materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.

  Valmennus etenee loogisesti. Ensin pitää opetella liikkuvuutta ja löytämään tuntuma pakaralihakseen, jotta varsinaisista treeniohjelmista saa kaiken mahdollisen hyödyn ja ilon irti!

  • Viikko 1: Etsitään pakaran lihaksisto ja laitetaan liikkuvuus kuntoon

   Ensimmäiset kolme harjoituskertaa. Paneudutaan liikkuvuuteen, lantion asentoon ja pakaran aktivointiin. Mikä merkitys on painopisteillä?

   Luodaan pohjaa treeneille, jotta tuntuma saadaan sinne minne pitääkin. Enää ei nimittäin mene treenit reisille!

   Tutustutaan valmennuksen treenikavereihin, eli vastusnauhoihin (ja toki valmentajiin, sekä muihin osallistujiin). Vastusnauhoilla saadaan tehoa ja potkua harjoituksiin ja siksi ne kulkevatkin mukana koko valmennuksen ajan. 

  • Viikko 2: Kiusataan pakaraa harjoitusliikkeillä

   Syvennytään oikeisiin tekniikoihin, sekä harjoitellaan suoritustavat liikkeistä, jotka löytyvät varsinaisista treeniohjelmista seuraavalta viikolta. Varmistetaan siis, että kaikki sujuu oikein ja turvallisesti tehokkuutta unohtamatta. 

  • Viikko 3: Treeniohjelmat

   Kun harjoitteluviikot on käyty läpi ja hallussa on taito treenata pakaralihaksia oikein, saat 3 valmista treeniohjelmaa. Treeniohjelmiean avulla jatkat pakaratreenejä arkeesi ja tilanteeseesi sopivana.

  Juuri tällaista treeniä olen kaivannut. Todella hyvät ohjeet ja videot. Nyt jo tuntuu, että varmasti tällä saan kuntoutettua ikävän ”iskias”-vaivan pois. Kiitos!

  - Valmennukseen osallistunut

  Varaa paikkasi mukaan nyt!

  Alta voit valita vaihtoehdon, joka sisältää vain valmennuksen treeniohjeet, jos kotoasi löytyy jo vastusnauhoja.

  Valitse koko setti, jos haluat treeniohjeiden lisäksi tarjoamamme vastusnauhapaketin.

  Toiminnallinen pakaravalmennus
  89.00

  Toiminnallinen pakaratreenivalmennus ilman vastusnauhapakettia.

   • Kun lähdet mukaan nyt, saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.
   • Jos tilaat myös vastusnauhapaketin, se toimitetaan postitse kotiisi noin 7 arkipäivän kuluessa.
   • Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.
   • Huom! Jos haluat maksaa valmennuksen osuuden liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Tykysetelit, Eazybreak tai Edenred), ota yhteyttä info@8viikkoa.fi, ja saat lisäohjeita.
   • Saat 100% takuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä. Jos et ole syystä tai toisesta tyytyväinen materiaaleihin, ota yhteyttä 14 päivän sisällä ostotapahtumasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä.

   Lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

   Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolea alaspäin, niin näet vastauksen.

   Miten tämä valmennus toimii käytännössä?

   Kyseessä on verkkokurssi. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit.

   Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset, sekä materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis ostaa tämän pakaravalmennuksen nyt ja toteuttaa sen vasta myöhemmin. Missään ei myöskään tarvitse olla tiettyyn aikaan, vaan käyt materiaaleja läpi juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

   Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

   Sisältääkö valmennus ruokavalio-ohjeita/reseptejä?

   Ei sisällä. Kyseessä on treenivalmennus, tarkemmin sanottuna toiminnallinen pakaratreenivalmennus. Valmennuksen treenikavereina toimivat vastuskuminauhat. 

   Haluan ostaa vain valmennuksen treeniohjeet, minulla on kotona jo erilaisia vastuskuminauhoja. Miten toimin?

   Klikkaa joltain sivulta löytyvästä kassa-painikkeesta, jossa vaihtoehtona on vain valmennuksen treeniohjeet, eli ”Toiminnallinen pakaratreeni”. 

   Haluan ostaa treeniohjeet, sekä tarjoamanne vastusnauhapaketin. Miten toimin?

   Klikkaa joltain sivulta löytyvästä kassa-painikkeesta, jossa vaihtoehtona on valmennuksen treeniohjeet, sekä vastusnauhapaketti eli ”Toiminnallinen pakaratreeni + Vastusnauhapaketti”. Vastusnauhat toimitetaan sinulle maksutapahtuman jälkeen 7 arkipäivän kuluessa.

   Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

   Et menetä. Haluamme, että saat mahdollisimman suuren hyödyn ja avun valmennuksesta, joten valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu. Jos siis koet, että valmennus ei tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi. Voit siis osallistua valmennukseen ilman riskiä.

   Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

   Pelkään tekeväni monet liikkeistä väärin. Uskallanko silti osallistua valmennukseen?

   Uskallat. Näytämme valmennuksen materiaalivideoissa miten jokainen liike tehdään teknisesti oikein, jotta saat parhaan hyödyn irti ohjelmasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja, mutta silti todella toimivia. Voimme luvata, että sinulla on myös hauskaa treenatessasi!

   Valmentajat ovat myös tukena ja apuna koko valmennuksen ajan, joten autamme jos sinua askarruttaa jokin treeniohjelman liikkeissä tai niiden suoritustekniikassa. 

   Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

   Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

   Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi