8 viikon Toiminnallinen vastusnauhatreeni

- VERKKOVALMENNUS

Oma monipuolinen kuntosali kotiisi: treeniohjelmalla ja välinesetillä treenaat tehokkaimmat liikkeet kotoa käsin. Aloitat tai ylläpidät lihaskunnon kasvattamisen turvallisesti ja helposti tämän kokonaisuuden avulla.

 • 8 viikon treeniohjelma sopii kehon muokkaukseen, kiinteyttämiseen ja lihaskunnon kehittämiseen.
 • Saat kaupan päälle kumiset vastusnauhat, joilla on helppo tehdä koko kehon kattava harjoitus. Nauhat ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset ja kulkevat helposti mukana.
 • Vastusnauhat ovat loistava vastusharjoittelun apuväline ja ne sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiinkin treenaajiin.
 • Ei kalliita ja jatkuvasti toistuvia kuntosalin jäsenmaksuja - treenaat rauhassa, omaan tahtiin ja ilman muiden katseita.
 • Opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Aloitat tai jatkat treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana - 3 kertaa viikossa riittää!

Varaa paikkasi nyt ja saat treeniohjelman heti käyttöösi. Kaupan päälle tuleva välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.

Miksi vastuskuntosali on niin erinomainen hankinta?

Katso tästä esimakua valmennuksesta:

Treenaa kotona, ulkona tai vaikka mökillä - vastusnauhat ja treenivälineet kulkevat mukanasi helposti!

Moni haaveilee, että kotona voisi tehdä lihaskuntotreeniä, mutta käytännössä se tarkoittaisi, että hankkisit kotiisi kalliit ja tilaat vievät levypainot, penkit ja kyykkytelineen.

Onneksi Toiminnallinen vastusnauhatreeni tekee saman (ja enemmänkin) murto-osalla hinnasta ja vaaditusta tilasta. Koko kuntosali mahtuu pieneen pussiin, jonka voi laittaa vaikka hyllylle odottamaan seuraavaa treenikertaa.

Kumisilla vastusnauhoilla on helppoa tehdä koko kehon harjoitus, missä ja milloin tahansa. Ne ovat loistava vastusharjoittelun apuväline ja sopivat erityisen hyvin aloittelijoille ja myös kokeneemmille treenaajille. Erityisen positiivista vastuskuminauhoissa on, että niitä voi käyttää, kun ei ole mahdollisuutta tai halua mennä kuntosalille treenaamaan.

Toiminnallisen vastusnauhatreenin toiminta perustuu dynaamiseen jännitysvastukseen. Dynaaminen jännitysvastus pitää huolen siitä, että lihakset joutuvat työskentelemään läpi koko liikkeen. Näin harjoituksen teho on jopa parempi kuin perinteisillä vapailla painoilla.

Erona vastusnauhoilla treenaamisessa verrattuna vapaisiin painoihin ja puntteihin on se, että harjoitellessasi vapailla painoilla lihas joutuu työskentelemään hyvin vähän tai ei ollenkaan liikkeen ääriasennossa. Käydään tätä läpi esimerkin avulla:

Ajatellaan hetki hauiskääntöä. Kun hauiskääntöä tehdään käsipainoilla, lihakset eivät joudu periaatteessa tekemään mitään työtä käden ollessa täysin koukistettuna. Mutta, kun sama liike tehdään vastusnauhalla, joutuu hauislihas tekemään suuren työn liikkeen ääriasennossa, sillä kuminauhan elastisuus luo jatkuvan vastuksen lihakselle.

Vastusnauhat ovat olleet olemassa jo yli sata vuotta. Alun perin ne kehitettiin sairaaloiden ja potilaskuntoutuksen tarpeisiin. Edelleen hoitolaitokset ympäri maailman käyttävät vastusnauhoja avukseen potilaiden kuntouttamisessa ja niiden avulla on saavutettu merkittäviä tuloksia. Ne ovat omiaan vahvistamaan lihasten, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden voimatasoja sekä lujuutta.

Tutkimusten mukaan vastuskuminauhoilla treenaminen on yhtä tehokasta kuin levypainojen kanssa heiluminen kuntosalilla. Varsinkin jos noudatat antamaamme treeniohjelmaa.

Kenelle toiminnalliseen vastusnauhatreeniin osallistuminen sopii?

8 viikkoa kestävä valmennuksemme sopii juuri sinulle, jos...

 • Haluat tehdä kuntosalien tehokkaimmat liikkeet kotonasi ja ilman levypainoja! (maastaveto, kyykky, penkkipunnerrus, leuanveto…)
 • Haluat treenata rauhassa, omaan tahtiin ja ilman muiden katseita
 • Et halua maksaa kalliita ja jatkuvasti toistuvia kuntosalin jäsenmaksuja (jäsenyydet voivat maksaa helposti 240 - 1000 euroa vuodessa!)
 • Et halua erillistä matkustamista kuntosalille, mikäli haluat välttää turhia riskejä epidemian aikaan
 • Et halua tilaa vieviä levypainoja ja haluat välttää painojen pudottamisen parketillesi
 • Haluat muokata kehonkoostumustasi
 • Arkesi on kiireistä ja haluat pystyä treenamaan oman aikataulusi mukaan kotona (tai valitsemassasi paikassa) aikaa säästäen
 • Haluat tukea arjessa jaksamista ja arjen toimintoja
 • Haluat terveydenhuollon puolella yli sadan vuoden ajan testatun ja hyväksi havaitun treenimuodon itsellesi
 • Haluat parantaa lihas- ja kestävyyskuntoasi
 • Olet avoin kokeilemaan uutta ja saamaan muutoksia hyvinvoinnissasi aikaan
 • Haluat helposti mukaan otettavan apuvälineen, jonka käyttöönotto tapahtuu sekunneissa
 • Haluat saada ryhmän tuen taaksesi treenaamista varten. Jokainen osallistuja pääsee mukaan keskusteluun ja sinulla on valmentajan tuki käytössäsi aina tarvittaessa.

Varaa paikkasi mukaan nyt! Saat loistavan välineen kehon muokkaukseen,
kiinteyttämiseen ja lihaskunnon kehittämiseen!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 167€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia 

 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan ja kurssin kaikki materiaalit heti käyttöösi. Kaupan päälle tuleva välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Millaisia tuloksia voit odottaa 8 viikon treeniohjelman jälkeen?

Aivan samoja kuin hyvin toteutetulla kuntosaliohjelmalla. 8 viikon eli kahden kuukauden aikana kehitystahti voi olla nopeaa, kun liikkeet tehdään oikein.

"Tutkimuksen tulokset viittavat siihen, että vastusharjoittelusta vastusnauhoilla seuraa samanlaisia hyötyjä voimatasojen kasvattamiseen kuin painoharjoittelusta kuntosalilla tavallisilla laitteilla. Näiden löydösten vuoksi valmentajat, fysioterapeutit ja jopa potilaat voivat käyttää vastusnauhoja pienillä kustannuksilla, helpolla käytettävyydellä monissa eri paikoissa lihaskunnon ylläpitoon ja kasvattamiseen"

Lähde: Effects of training with elastic resistance versus conventional resistance on muscular strength: A systematic review and meta-analysis

Riippuen siitä millä tasolla olet treenannut aikaisemmin, kahdessa kuukaudessa voi tapahtua paljon. Jopa 90-vuotiailla parin kuukauden treenaminen voi johtaa voimatasojen 10-30% nousuun.

Lähde: Lihaskuntoharjoittelu ehkäisee lihaskatoa

Mitä kaikkea tämä valmennus pitää sisällään ja miksi siitä kannattaa maksaa?

Valmennus kestää 8 viikkoa. Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljetulle valmennusalustalle, jossa näet valmennuksen treeniohjelman. Välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.

Kun kaupan päälle tuleva kattava välinesetti saapuu postitse kotiisi, voit aloittaa treenaamisen omassa tahdissa. Jos et pääse aloittamaan samantien, huoli pois, sillä valmennuksen materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi.

8 viikon toiminnallinen treeniohjelma

Arvo: 300€

 • Uniikki 8 viikon treeniohjelma, jossa paneudutaan toiminnalliseen vastusnauhatreeniin kokonaisvaltaisesti. Treenejä tulee viikossa kolme: ylävartalotreeni, keskivartalotreeni ja alavartalotreeni. (Halutessasi toki useammin!)

  Jokaisessa treenissä on 6 tehokasta, mutta silti helppoa treeniliikettä.

Vastusnauhasetti

Arvo: 100€

 • Jotta treenaaminen onnistuisi ja olisi mahdollisimman monipuolista, saat kaupan päälle kattavan välinesetin onnistuaksesi. Treenaaminen välinesetin avulla on helppoa ja turvallista.

  Setti sisältää 5 eri vahvuista vastusnauhaa, 2 pehmustettua kahvaa, ovikiinnittimen, kantopuusin ja nilkkaremmit.

Videoidut ohjeet

Arvo: 100€

 • Kaikki treeniohjelman liikkeet ovat videoitu selkeäksi kokonaisuudeksi videosarjan muodossa, jotta opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat.

  Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Voit vain laittaa videon pyörimään ja seurata perässä.

Yhteisön apu ja vertaistuki

Arvo: mittaamaton

 • Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat myös valmentajas päivittäin.

  Ryhmässä teet yhteistä matkaa valmennukseen mukaan lähteneiden kanssa. Ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti vertaistukea ja ajatuksenvaihtoa ajatellen.

Välinesetti pitää sisällään:

 • 5 kappaletta vastusnauhoja (eri vahvuuksilla)
 • Kaksi kappaletta pehmustettuja kahvoja
 • Ovikiinnitin
 • Kantopussi
 • Nilkkaremmit
 • 8 viikon treeniohjelman video-ohjeistuksineen
 • Pääsyn facebook-ryhmään jossa voit vaihtaa ajatuksia muiden treenaajien kanssa

Jos koko valmennuksen sisällön arvo lasketaan yhteen, se olisi yli 500 euroa. 

Mutta et kuitenkaan maksa tätä arvoa, vaan saat koko valmennuksen (ja välinesetin) hintaan 167€

Luotamme ja uskomme valmennukseen niin paljon, että saat 100% tulostakuun

Jos harjoittelet kanssamme 8 viikkoa ja et syystä tai toisesta ole tyytyväinen materiaaleihin, etkä saa tuloksia, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

8 viikkoa -yrityksen takana on yrityksemme Urheilijan ravintovalmennus Oy (2922130-9), jonka kautta valmennamme myös suomalaisia huippusuorittajia. 

Trenaa rauhassa, omaan tahtiin ja ilman muiden katseita. Tee kuntosalien tehokkaimmat liikkeet kotonasi ilman levypainoja!

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 167€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia 

 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan ja kurssin kaikki materiaalit heti käyttöösi. Kaupan päälle tuleva välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat kaksi valmentajaa mukaan auttamaan ja tukemaan sinua koko 8 viikon ajaksi

TEEMU ELORANTA Ravintoterapeutti, urheiluhieroja, fitness- ja fysiikkavalmentaja

Olen toiminut valmentajana aktiivisesti vuodesta 2002. Koulutustaustaltani olen ravintoterapeutti ja lisäksi olen erikoistunut suolistosairauksien kanssa painiskelevien ravitsemukseen. Vuosien kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta on tuonut vankan tietopankin ja laajan näkemyksen erilaisista tilanteista liittyen ihmisen hyvinvointiin.

Ihmisen hyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä, kuten ruoansulatuksesta, unesta, yleisestä ravitsemuksen tasosta- ja aktiivisuudesta, sekä sisäisestä ajatusmaailmasta. Tämän vuoksi ihmisen laaja-alainen hyvinvointi on ollut aina suurena mielenkiinnon kohteenani ja tärkeässä roolissa myös verkkovalmennuksissamme.

RIINA KIVIKOSKI Personal trainer, valmentaja ja fitness-urheilija

Olen kilpaurheillut vuodesta 2015 lähtien Body fitneksessä. Urheilu-urani kautta minulle on kertynyt roppakaupalla omakohtaista kokemusta treenaamisesta, kehonmuokkauksesta, sekä siitä, miten se kaikki yhdistetään työssäkäymiseen ja perhe-elämään. Kilpailuihin valmistavat prosessit ovat opettaneet minulle paljon sellaista, mitä ei voi lukea oppikirjoista. Olen saanut kokea niin suuria onnistumisia, kuin myös haasteita omien muutosprosessieni aikana, ja juuri nämä opit ovat suurin vahvuuteni valmentajana.

Kilpa-urheilun innoittamana olen opiskellut psyykkiseksi valmentajaksi, sekä liikunnanohjauksen peruskoulutuksen. Loppuvuodesta valmistun vielä NHA personal traineriksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
- Teemu & Riina

"Paras hankinta mitä olen tehnyt vuosiin, hintalaatusuhteeltaan aivan ylivertainen tuote. Ja kulkee tarvittaessa aina mukana!"

Lähdetkö mukaan?

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN HINTAAN 167€

Varaa paikkasi painamalla tätä nappia 

 • Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan ja kurssin kaikki materiaalit heti käyttöösi. Kaupan päälle tuleva välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.
 • Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.
 • Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

Klikkaa kysymyksen perässä olevaa nuolta alaspäin, niin näet vastauksen.

Miten valmennus toimii käytännössä?

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät treeniohjelman materiaalit.

Vastusnauhasetti lisävälineineen toimitetaan postitse kotiisi, jonka jälkeen voit aloittaa harjoittelemisen omassa tahdissa.

Lisäksi valmentajasi Teemu Eloranta on mukana valmennuksen ajan (8 viikkoa) sisäisessä ja suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ehdit siis käydä koko valmennuksen läpi, vaikka et pääsisi aloittamaan sitä heti, tai kesken valmennuksen tulisi arjen kiireet väliin.

Valmennuksen materiaalit (treeniohjelma) ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Mitä jos en koe valmennusta toimivaksi? Menetänkö rahani?

Et menetä, sillä valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu. Jos koet, että valmennus ei ole sinua varten, eikä se tuonut sinulle tuloksia sen aikana, palautamme rahasi täysimääräisenä. Takuu on voimassa koko valmennuksen ajan.

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Mitä kaikkea tarvitsen, jotta valmennuksen toteuttaminen on mahdollista?

8 viikon treeniohjelman lisäksi saat kattavan vastusnauhapaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan onnistuaksesi.

Paketti sisältää:

– 5 kappaletta vastusnauhoja
– Kaksi kappaletta pehmustettuja kahvoja
– Ovikiinnitin
– Kantopussi
– Nilkkaremmit
– 8 viikon treeniohjelman
– Ryhmän tuen tästä eteenpäin

Kuinka pitkään voin käyttää harjoitusohjelmaa?

8 viikon harjoitusohjelma (+ välineet) on pysyvästi sinun, eli voit käyttää sitä niin pitkään kuin haluat.

Liikuntasetelini ovat menossa vanhaksi, käykö ne maksutavaksi?

Kyllä käy! Maksaa voi myös ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä tai Smartum saldolla. Ohjeet löydät kassa-sivulta (lisäät vain tuotteen ostoskoriin sivustolla olevista napeista). Maksuohjeet ovat kassa-sivun alalaidassa.

Olen jo yli 60-vuotias. Voinko treenata vastusnauhoilla?

Kyllä voit. Vastusnauhat ovat olleet erityisen hyviä vanhempien ihmisten kuntoutuksessa ja lihaskunnon ylläpitämisessä. Lihaskunnon ylläpito on erityisen tärkeää silloin, kun ikää tulee lisää. Se helpottaa arkista tekemistä, parantaa elämänlaatua ja ylläpitää terveyttä lukuisin tavoin.

Pelkkä kävely ei riitä, vaan tarvitaan myös lihaskuntoharjoittelua ja vastusnauhat antavat siihen terveellisen, edullisen ja turvallisen vaihtoehdon.

Millainen ovi tarvitaan, että vastusnauhan voi kiinnittää siihen turvallisesti?

Normaalit suljettavat huoneovet toimivat hyvin. Älä kiinnitä vastusnauhaa esimerkiksi kaapinoviin, koska se voi johtaa kaapin kaatumiseen tai saranoiden pettämiseen. Käytä tukevaa perusovea.

Olen treenannut jo salilla vuosia, sopivatko vastusnauhat minulle?

Sopivat. Jos olet tottunut treenaamaan todella kovilla kuormilla, vastusnauhat eivät voi tarjota samanlaista maksimitreeniä. Muuhun treeniin vastusnauhat sopivat mainiosti, muuttamalla vastuksen määrään tai lisäämällä toistoja.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta?

Jos et ole vielä vakuuttunut, vaan haluat kysyä jotain, voit laittaa kysymyksen chatissa. Chat aukeaa sivun oikeasta laidasta, kun painat sinistä pallukkaa.

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@8viikkoa.fi