3 viikon keskivartalo

TUOTERYHMÄ

Yksinkertainen ja tehokas kotitreeni-ohjelma: opi kuinka treenaat vatsan litteäksi, selkäkivut pois ja ryhdin suoraksi.

Treenit voit yhdistää muun harjoittelun ohelle tai tehdä omana kokonaisuutena. Liikkeet onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta ilman välineitä. Valmennuksen avulla huomioit syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset sekä selkälihakset varmistaen, ettei harjoittelu jää liian yksipuoliseksi.

Keskivartalon treenaaminen ei ole vain pinnallista tai kuulu pelkästään niille, jotka haluavat näkyvän sixpackin. Keskivartalotreeni kuuluu kaikille.

77.00 

3 viikon keskivartalo -verkkovalmennus

Yksinkertainen ja tehokas kotitreeniohjelma: opit treenaamaan vatsan litteäksi, selkäkivut pois ja ryhdin suoraksi.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, 3 viikon keskivartalo -valmennus sopii juuri sinulle

Mitä kaikkea tämä valmennus pitää sisällään

3 harjoitteluviikkoa, jolloin opetellaan ja omaksutaan treeniliikkeet (Arvo: 295€)

Mikä onkaan parempaa, kuin tietää, että tuloillaan on 3 tehokasta treeniohjelmaa, joita osaa varmasti noudattaa oikein ja joista saa kaiken hyödyn irti?

3 erilaista, tehokasta ja kokonaisvaltaista treeniohjelmaa (Arvo: 195€)

Treeniohjelmat, joiden avulla treenaat keskivartaloa täydellisesti ottaen huomioon kaikki osa-alueet: syvät vatsalihakset, pinnalliset vatsalihakset ja selkälihakset.

Ammattivalmentajan tuki (Arvo: 200€)

Valmennuksen ajan valmentajasi Teemu ja Riina on päivittäin suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi sekä tukemassa sinua koko 3 viikon ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Yhteisön apu ja vertaistuki (Arvo: korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat myös valmentajas päivittäin. Ryhmässä teet yhteistä matkaa valmennukseen mukaan lähteneiden kanssa. Ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti vertaistukea ja ajatuksenvaihtoa ajatellen.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved