4 viikkoa vapaampaan hengittämiseen

TUOTERYHMÄ

Ihminen selviytyy hengissä ilman ravintoa 30 vuorokautta, ilman vettä 3 vuorokautta, mutta ilman hengittämistä ei kovinkaan kauaa.

Hengittäminen on merkittävässä roolissa terveyden takana. Se on huomattavasti tärkeämpää kuin syöminen tai juominen, mutta jostain syystä siihen kiinnitetään vähiten huomiota. Kuitenkin tilanteeseen sopiva hengitys tarjoaa avaimet parempaan terveyteen, mieleen ja suorituskykyyn.

Uniikissa valmennuksessa pyritään löytämään tutkitusti toimivilla harjoituksilla ja metodeilla oikeanlainen hengitys.

Hengittämällä oikein:

  • edesautat painonpudotusta
  • siirryt stressihengityksestä rentouteen
  • autat vatsaasi toimimaan optimaalisesti

 

87.00 

4 viikkoa vapaampaan hengittämiseen -verkkokurssi

Hengittämällä oikein edesautat painonpudotusta, siirryt stressihengityksestä rentouteen ja autat vatsaasi toimimaan optimaalisesti.

Jos tunnistat itsesi jostain seuraavista kohdista, tämä valmennus sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

Valmennus kestää 4 viikkoa. Saat tilauksen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät valmennuksen materiaalit. Jos et pääse aloittamaan samantien, huoli pois, sillä valmennuksen voi käydä myös omassa tahdissa myöhemmin läpi. 

Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten ehdit käydä niitä läpi niin usein kuin haluat.

4 viikon uniikki hengitysvalmennus

Uniikki ja ainutlaatuinen 4 viikon valmennus, jossa paneudutaan hengitykseen kokonaisvaltaisesti. Opit tilanteisiin sopivan hengityksen, joka tarjoaa avaimet parempaan terveyteen, mieleen ja suorituskykyyn. Opit parantamaan hengitystäsi ja sen myötä parantamaan hyvinvointiasi.

Ammattivalmentajan apu ja tuki

Koko valmennuksen ajan mukana on valmentajasi Teemu Eloranta. Teemu on vastaamassa kysymyksiisi, sekä auttamassa ja tukemassa sinua neljän viikon ajan. Jos pyytäisit Teemulta valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Hengitysmenetelmä ja harjoitukset

Tehokkaita harjoituksia ja tehtäviä, jotka vievät päivästäsi vain 10 minuuttia aikaa. Harjoitukset syventyvät esimerkiksi hengityksen eri tilanteisiin, hengitysteiden avauksiin, uneen, ryhtiin, rentouttaviin harjoituksiin, hengittämiseen liikeessä, sekä syömiseen ja juomiseen hengityksen näkökulmasta.

Yhteisön apu, neuvot ja vertaistuki

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat myös Teemun päivittäin. Ryhmässä teet yhteistä matkaa valmennukseen mukaan lähteneiden kanssa. Ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti vertaistukea ja ajatuksenvaihtoa ajatellen.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved