5 päivän terveyspaasto

TUOTERYHMÄ

Koska paaston terveysvaikutukset ovat lukuisat ja sen avulla pudottaa painoa nopeasti 2-4 kiloa, kehitimme paastoamiseen oman menetelmän. 5 päivän helppo terveyspaasto on turvallinen ja yksinkertainen tapa testata paastoa, ilman ylimääräisiä apuvälineitä.

Paaston aikana syödään yksi ateria ja paastoaikaa jää 23,5 tuntia vuorokauteen.

Kevennä oloasi, nosta energiatasojasi ja pudota muutama kilo esimerkiksi ennen juhlia. Samalla koet paaston lukuisat terveyshyödyt ja voit toistaa paaston uudelleen myöhemminkin, sillä ohjeet jäävät käyttöösi.

59.00 

   

5 päivän terveyspaasto - saavuta kevyempi olo

Haluatko saada helpot ohjeet turvalliseen tapaan toteuttaa paasto ilman pussikeittoja, mehuja tai suolihuuhteluita?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa!

Jos seuraavat asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan!

On olemassa ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta, paastomme ei ole sinua varten)

Tämän kaiken 5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

Viiden päivän ravintosuunnitelma paaston ajaksi (Arvo 37€)

Saat ravintosuunnitelman, jota noudatat paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita valmiiksi kootuita ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

Ohjeet vapaaehtoiseen valmistautumiseen ja soveltamiseen (Arvo 49€)

Saat lisäksi ohjeet kuinka voit halutessasi valmistautua ennen paaston aloittamista. Osa esimerkiksi haluaa keventää syömisiään ennen paastoamista. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kerromme sinulle keinoja, joilla paastoon voi valmistautua esimerkiksi henkisesti tai kuinka paasto vinkeillämme voi sujua vieläkin mutkattomammin. Saat myös ohjeet, kuinka paastomalliamme voi soveltaa. Se onnistuu esimerkiksi Joka toinen päivä -mallilla, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, jos 5 peräkkäistä päivää ei ole sinua varten.

Valmentajan tuki ja apu (Arvo 240€)

Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Yhteinen ryhmä (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Aloita paastoaminen nyt, pudota painoa muutamia kiloja, anna elimistöllesi tilaa korjata itseään ja paranna energiatasojasi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved