7-päivän ravintosuunnitelma

TUOTERYHMÄ

Ravintoammattilaisten ja ammattikokin laatima 7-päivän ravintosuunnitelma.

Opit miten tekemällä fiksuja valintoja alkuviikosta, voi ottaa reilusti rennommin loppuviikosta. Helppo tapa syödä hyvin varmistaen ettei arjesta puutu nautintoja. Voit noudattaa ohjelmaa viikon, 3 kuukautta tai halutessasi vaikka läpi vuoden.

 

79.00 

7-päivän ravintosuunnitelma

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus sopii juuri sinulle...

Tämän kaiken 7-päivän ravintosuunnitelma sisältää

Ravintosuunnitelma, jossa voit esimerkiksi viikonloppuna ottaa reilusti rennosti (Arvo 169€)

Saat selkeän päiväkohtaisen ravintosuunnitelman. Suunnitelmasta löytyy tila juhlille, joten voit vapaasti valita milloin otat rennosti ja milloin seuraat suunnitelman ohjeita. Suunnitelma noudattaa vähähiilihydraattisempaa linjaa ja 6+1 mallia. Kuutena päivänä viikosta seuraat ohjelman ohjeita (ja fiksumpia valintoja!) ja yhtenä/kahtena päivänä viikosta voit syödä ja juoda ihan mitä tahansa. Ravintosuunnitelman joustavuuden vuoksi voit noudattaa ohjeitamme vaikka koko kesän ajan kyllästymättä. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi ateriat useista vaihtoehdoista tai resepteistä tai voit mennä helpoimman kautta ja noudattaa päiväkohtaisia ehdotuksiamme. Voimme taata, että ravintosuunnitelman ruoat pitävät sisällään makua, nautintoa ja kylläisyyden tunnetta! Kaikki ainesosavaihtoehdot ovat muokattavissa esimerkiksi kasvisruokavalioon sopivaksi.

Kokkikoulu: Ammattikokki Mikko Pakolan laatima videosarja grillaamiseen (kastikkeineen) (Arvo 69€)

Jos oma luovuus keittiössä ei riitä, palkkasimme ammattikokin kouluttamaan sinulle videosarjan avulla miten hommat onnistuu. Sen kun vedät läppärin auki grilli- tai kokkauspisteen viereen ja teet mukana. Harjoittelun avulla sinustakin voi tulla mestari. Käymme läpi kuinka grillata kanaa, kasviksia, kalaa ja lihaa grillissä. Majoneesia ja marinadia unohtamatta. Grilliä ei ole pakko omistaa. Ruokien valmistus onnistuu myös pannulla/uunissa.

Baarimestarin Alkoholi- ja drinkkivinkit (Arvo 39€)

Tiedämme ettei alkoholi ole mikään absoluuttinen terveystuote, eikä me varsinaisesti suositella sen käyttöä kenellekään. Monen suomalaisen kesään se kuitenkin kuuluu ja haluamme antaa siihen muutama vinkin miten sen käytön voi toteuttaa aika paljon fiksummin. Alkoholi on melkoinen energiapommi ja jos sen suhteen onnistuu tekemään edes vähän fiksumpaa jälkeä, niin aika paljon vähemmän tarvitsee miettiä mitä puntari on mieltä asiasta. Opit järkevämmät vaihtoehdot alkoholivalintoihin. Ja mitä jos pelkkien oluttölkkien sijaan tekisit myös muutaman vähän luovemman ratkaisun tänä kesänä? Vähemmän kaloreita, enemmän makuja.

Reseptivihko ja parhaimmat tärpit kesään (Arvo 59€)

Reseptivihon lukuisten reseptien avulla laitat ruokia (grillissä tai ilman) kuin mestari! Saat lisäksi vinkit nesteytykseen ja motivaation ylläpitämiseen kesän aikana. Käymme läpi matkustamista ja hyvinvointivinkkejä, joista on apua reissun päällä. Kuinka valitset fiksumpia vaihtoehtoja hotelliaamupalalla ja miten vältät vatsavaivat kotiolojen ulkopuolella, joista on sinulle hyötyä viimeistään silloin kun matkustaminen on taas sallittua.

Hanki itsellesi 7-päivän ravintosuunnitelma nyt!

Kun ostat valmennuksen nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Valmennuksen voi kuitenkin käydä läpi omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.

Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä.

Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved