Äijien kotitreenistartti

TUOTERYHMÄ
  • Opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden turvalliset suoritustekniikat.
  • Opit miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta nyt keskitymme treenaamiseen.
  • Ei järjettömiä tuntien treenejä, vaan sellainen tahti ja teho, että sen voi tavallinen työssäkäyvä ihminen ylläpitää.
  • Pysyt varmasti mukana – 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää! Treenaat ajasta ja paikasta riippumatta, ilman ylimääräisiä välineitä.
  • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan miesporukan ympärillesi ja tsemppaavat valmentajat mukaan muutokseen

Osta valmennus nyt ja saat kaikki materiaalit heti käyttöösi!

 

 

119.00 

Äijien kotitreenistartti -verkkovalmennus

Ammattilaisten suunnittelema treeniohjelma tavalliselle miehelle, joka haluaa treenata tai aloittaa treenaamisen kotoa käsin.

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, Äijien treenistartti sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

KOTITREENIOHJELMA (Arvo 395€)

Voit valita treenaatko 3 vai 4 kertaa viikossa. Yksi treeni vie vain 20min. Saat jokaisesta liikkeestä hyvin selkeät ohjevideot, joissa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein.

AMMATTIVALMENTAJAN TUKI JA APU (Arvo 600€)

Koko valmennuksen ajan mukana on valmentajasi Teemu Eloranta, jotka on suljetussa ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

BONUS-MATERIAALIT (Arvo 195€)

Tietoa ja vinkkejä ravinnosta, sekä ruoansulatuksesta: Näin syöt treeniä tukevast niin, että rasva palaa. Käydään läpi tarkemmin asioita, joita ihmiset tyrivät keittiön puolella. Miksi tulokset jäävät yleensä saavuttamatta, vaikka treenaisi paljon. Kerromme myös miksi ei välttämättä kannatta yrittää muuttaa koko elämää samaan aikaan, vaan yksi palikka kerrallaan. Ensin treenataan ja sitten opetellaan syömään tai toisinpäin.

YHTEINEN RYHMÄ (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. 

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Liittymällä mukaan nyt, maksat 8 viikon valmennuksesta reilu 14€ viikossa. Se on kaksi euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

 

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved