Äijien kuntosalitreeni

TUOTERYHMÄ

Selkeä ja järkevä 12 viikon kuntosalivalmennus miehille, joka on kuitenkin kaikkea muuta kuin perinteinen A4 -paperilla oleva treeniohjelma.

Valmennuksen aikana opit:

 • 
kokonaiskuormituksesta
 • kuinka mieli ohjaa toimintaa
 • ruoansulatuksesta
 • palautumisesta
 • unesta
 • ryhdistä
 • hormonitoiminnasta
 • kehonhuollosta

Valmennuksessa saat:

 • lisää lihasta
 • itsekunnioitusta
 • parempaa toimintakykyä arkeen

Suunnitelmallista treenaamista kuntosalilla tukee myös ravintosuunnitelman mukainen ruokavalio.

Valmennus on juuri sinua varten, jos kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai siellä kehittyminen kiinnostaa. Jos haluat edetä niin, että tulosta tulee, ryhti suoristuu ja paikat pysyvät kunnossa.

129.00 

Äijien kuntosalitreeni -verkkovalmennus

Selkeä ja järkevä 12 viikon kuntosalivalmennus.
Aikuiselle miehelle – lisää lihasta, itsekunnioitusta ja parempaa toimintakykyä arkeen.

 

Jos tunnistat itsesi näistä asioista, Äijien kuntosalitreeni sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

12 VIIKON TREENIOHJELMA (Arvo 200€)

…jota voi jatkaa myös valmennuksen päätyttyä. Koko kehon treeniohjelma on valmennuksen ajan 3-jakoinen, eli treenikertoja tulee viikossa kolme (halutessasi toki useammin). Selkeällä toteutuksella ja monipuolisella treeniohjelmalla saat treenirutiinin helposti osaksi arkeasi. Viikottaiset treenikerrat on jaettu lihasryhmittäin, joten koko kroppa tulee treenattua oikein. Tärkeitä lihashuoltoja, kehonhuoltoja, ryhtiä parantavia harjoituksia ja kevennettyjä viikkoja unohtamatta. Kyllä, otamme huomioon myös lihashuollon tärkeyden. Jumi ei ole voimaa. Jokaisesta treeniliikkeestä on erillinen ohjevideo, jossa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein. Ohjeet kulkevat kätevästi mukana puhelimessa, tietokoneessa tai tabletissa. Tarvitset vain nettiyhteyden.

RAVINTOSUUNNITELMA (Arvo 200€)

Ammattilaisen laatima ravintosuunnitelma. Käydään läpi asioita myös keittiön puolella. Saat tietoa ravitsemuksesta, ruoansulatuksesta, alkoholin käytöstä (halutessasi sallittua valmennuksen aikana), sekä nesteytyksestä. Saat ravintosuunnitelman mukaisen ruokavalion oman painoluokkasi mukaan, joka tukee harjoitteluasi. Ruokavalion tavoitteena on lisätä hyvää oloa, eikä painonpudotus ole suurimpana tähtäimenä, vaikka se monella saattaakin tapahtua elimistön lähtiessä toimimaan. Ravintosuunnitelman avulla opit ateriarytmin ja säännöllisyyden tärkeyden, sekä syömään suhteessa harjoitteluun.

BONUS-MATERIAALIT (Arvo 195€)

Valmennuksen sisältö ei lainkaan jää vain treeniohjelman ja ruokavalion ympärille. Videosarja syventyy ryhtiharjoituksiin, lihashuoltoon ja kehonhuoltoon. Saat tietoa mielen voimasta, omasta kapasiteetista ja kuormittavista tekijöistä, joita on muuten muitakin kuin vain työelämä. Vinkkejä ja ohjeet parempaan uneen, sekä ryhtiin (joilla on suuria vaikutuksia!). Apua parempaan vatsan toimintaan ja tärpit ruoansulatukseen, sekä tietoa hormonitoiminnasta eli mieshormonistamme testosteronista.

VALMENTAJAN TUKI (Arvo 450€)

Koko valmennuksen ajan mukana tsemppaamassa on valmentajasi Teemu Eloranta. Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat Teemun päivittäin. Ryhmässä Teemu on vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko kahdentoista viikon ajan. Jos pyytäisit Teemulta valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

YHTEINEN RYHMÄ (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. 

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Liittymällä mukaan nyt, maksat 8 viikon valmennuksesta reilu 14€ viikossa. Se on kaksi euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

 

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved