Aktiiviliikkujan ruokavalio

TUOTERYHMÄ

4 viikon ravintovalmennus aktiiviselle liikkujalle, joka haluaa pudottaa painoa tai kiristää rasvaprosenttia liikuntaharrastuksiensa ohessa tai parantaa omaa suorituskykyä niissä lajeissa mitä harrastaa.

Valmennuksessa laitetaan ravintoasiat kerralla kuntoon tukemaan omaa lajiharrastusta ja hyvinvointia. Saat vastauksia niihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ravinnosta, joihin ei ole vielä löytynyt selkeyttä. Valmennus antaa apua arjessa jaksamiseen ja palautumiseen muidenkin rasitteiden keskellä.

Koko valmennuksen ajan sinulla on ammattilaisten ja kanssaliikkujien tuki: apunasi ovat muut ryhmäläiset ja kolme hyvinvoinnin ja ravinnon ammattilaista.

 

89.00 

Aktiiviliikkujan ravintovalmennus

4 viikon ravintovalmennus verkossa liikkujalle, joka haluaa…

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus sopii juuri sinulle...

Tämän kaiken saat 8 viikon aikana...

Kattava aktiiviliikkujan videosarja (Arvo 495€)

Valmentajat käyvät videosarjan välityksellä läpi kaikki olennaisimmat asiat, jotka sinun aktiivisena liikkujana tulisi tietää ja ottaa huomioon. Keskitymme ruokavalioon, uneen, kehonhuoltoon, nesteytykseen, painonpudotukseen, vatsantoimintaan, erilaisiin ongelmatilanteisiin ja niistä selviytymiseen, tankkaukseen ja hermostoon.

Kokonaisvaltainen työkalupakki (Arvo 100€)

Opit ymmärtämään ruokavalion merkityksen suhteessa liikuntasuorituksiin. Jotta jaksat liikkua, elimistössä on oltava energiaa. Mikä määrä ja rytmi on oikea? Entä mitä kannattaa ottaa huomioon ajoituksen kanssa? Milloin syöminen on järkevintä liikuntasuorituksia ajatellen? Onko energiansaanti riittävää? Onko ote liian tiukka? Onko hifistely tarpeen? Miten tavallisista ruoka-aineista oikein koostettu ruokavalio riittää? Oletko lisännyt liikuntaa, mutta et ruokailua? – Mikä menee metsään, kun liikutaan paljon, mutta paino ei silti putoa?

Kolmen valmentajan tuki ja apu (Arvo 300€)

Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Yhteinen ryhmä (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Tee päätös ja sano KYLLÄ valmennukselle, joka oikeasti toimii. Saavuta parempi palautuminen ja paremmat tulokset!

Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Valmennuksen voi kuitenkin käydä läpi omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.

Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä.

Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved