Fysiojooga

TUOTERYHMÄ

Fysiojoogassa on helposti lähestyttävät, kaikille ja kaikenikäisille sopivat harjoitukset.

  • Liikkeissä keskitytään kehon liikkuvuuteen ja hengitykseen fysioterapeutillisilla ominaisuuksilla.
  • Liikkeet ovat erityisesti koko kehoa avaavia, eikä mukana ole henkisyyttä, mystiikkaa tai muutakaan monimutkaista.
  • Kun harjoitteiden lähestymistapa on fysioterapeuttinen, helposti lähestyttävä, sekä jokaiselle sopiva, päästäänkin lähemmäksi sitä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään ja vähentämään vammariskejä sekä kiputiloja.
  • Fysiojoogassa keho ja mieli rauhoittuu, liikkuvuus ja tasapaino lisääntyy sekä aineenvaihdunta nopeutuu.

 

87.00 

Fysiojooga - Saavuta parempi liikkuvuus ja tasapaino, sekä rauhoita mieli

Tällä verkkokurssilla joogaa lähestytään fysioterapeutin vankan ammattitaidon ohjauksessa. Liikkeissä keskitytään kehon liikkuvuuteen ja hengitykseen fysioterapeutillisilla ominaisuuksilla. Liikkeet ovat erityisesti koko kehoa avaavia, eikä mukana ole henkisyyttä, mystiikkaa tai muutakaan monimutkaista.

Kun harjoitteiden lähestymistapa on fysioterapeuttinen, helposti lähestyttävä, sekä jokaiselle sopiva, päästäänkin lähemmäksi sitä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään ja vähentämään vammariskejä sekä kiputiloja.

Fysiojoogalla on mittavia hyötyjä, mitkä vaikuttavat jokapäiväiseen elämääsi:

Fysiojoogasta hyötyvät kaikki!

Kurssi on helposti lähestyttävä ja se on suunniteltu ihan jokaiselle: vasta-alkajille tai kokeneemmille konkareille. Pääset tutustumaan joogaan ilman henkistä höpinää tai mysteeristä mystiikkaa

Fysiojooga lieventää ja ennaltaehkäisee selkäkipuja, niskakipuja ja päänsärkyjä.
Se parantaa unenlaatua, auttaa painonhallinnassa, laskee verenpainetta ja vähentää stressiä.

Omaan tahtiin oman kodin rauhasta käsin vaikka yksikin toisto kerrallaan lisäät liikkuvuuttasi. Tietoisen hengityksen avulla keskityt, opit tulemaan läsnä hetkeen, lasket stressitasoja ja rentoudut.

Avaat koko kehoa, pidät lihaskuntoa yllä ja parannat painonhallintaa kiihdyttämällä aineenvaihduntaasi. Liikut omien kipurajojen mukaan saaden jokaiselle harjoitteelle myös tarvittaessa helpotetumman version.

Tämän kaiken valmennus sisältää

VIDEOSARJA

Fysioterapeutin ja joogaopettajan videosarja Kaikki kolme harjoituskokonaisuutta on videoitu selkeäksi kokonaisuudeksi videosarjan muodossa, jotta opit koko kehon tehokkaat, mutta lempeät harjoitukset ja niiden suoritustekniikat. Harjoitteiden tekeminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, ilman erillisiä välineitä. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Voit vain laittaa videon pyörimään ja seurata perässä. Voiko enää olla helpompaa?

YLÄSELKÄ, RINTARANKA JA NISKA

Ensimmäinen harjoituskokonaisuus, eli yläkehon osio (kestoltaan n. 20-30min) sisältää paljon voimaharjoitteita, sekä liikkuvuutta. Tarvitset liikkuvuutta ja voimaa yhdessä, sillä pelkkä venynyt tai kiristynyt lihas on hieman heikko. Tarvitaan siis voimaa, jotta kehoa jaksetaan kannatella. Keskitytään siihen, että rintaranka ja olkapäät saavat liikettä. Sanotaan hyvästit etenkin etätyöläisen etukumaralle!

ALASELKÄ JA LONKKA

Toisessa harjoituskokonaisuudessa (kestoltaan n. 20-30min) pidetään huolta siitä, että lonkka saa liikkuvuutta. Tiesitkö, että lonkan, sekä lonkan koukistajan liikkuvuus vaikuttavat erityiseesti alaselän hyvinvointiin. Eli hophop, alaselän kivuille kyytiä!

STRESSINLIEVITYS

Lupa hengittää! Kolmas osio keskittyy erityisesti hengitykseen, lempeään liikkeeseen, sykkeen ja stressitasojen laskemiseen. Pysähdytään jooko hetkeksi? Opetellaan yhdessä rentotutumaan ja olemaan läsnä tässä hetkessä.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved