Ketogeeninen valmennus

TUOTERYHMÄ

Syvennä tietämystäsi ravinnosta ja siirry hallitusti ketogeeniseen ruokavalioon ravintovalmentaja Sami Sundvikin opastuksessa.

8 viikon valmennuksen aikana:

  • siirrytään ketogeeniseen ruokavalioon asteittain riippuen siitä, miten syöt juuri nyt.
  • Ohjeistuksella noudatat ketogeenistä ruokavaliota ennen kaikkea oikein.
  • Saat syödä vapaasti kaikista ravintorikkaimpia ruoka-aineita
  • Valmennuksen aikana opit ketogeenisen ruokavalion ja elämäntavan, sekä lisäksi liikunnan ketogeenisellä ruokavaliolla.
  • Koet ruokavalion lukuisat eri hyödyt ja saat kattavan ohjeistuksen, sekä ymmärryksen siitä, mitä tehdään ja miksi.

119.00 

8 viikon Ketogeeninen valmennus - Polta tehokkaasti rasvaa ja kohenna energiatasojasi

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus sopii juuri sinulle...

Tämän kaiken saat 8 viikon aikana...

Ravintovalmentajan videosarja ketogeenisen ruokavalion ja elämäntavan ympärille (Arvo 390€)

Jos ostaisit valmennuksessa opetetut asiat henkilökohtaisina tapaamisina, asioiden läpikäymiseen menisi vähintään 5 tuntia. Pääset katsomaan myös säännöllisesti Samin pitämiä livevideoita aiheeseen liittyen ja kysymään apua ja vinkkejä omaan tilanteeseesi.

Ravintovalmentajan ohjeiden mukainen siirtymä ketogeeniseen ruokavalioon (Arvo 79€)

Mitä tehdään, miksi ja milloin? Ravintovalmentajan suunnittelema ohjeistus oman lähtötilanteen kartoittamiseen ja ketogeeniseen ruokavalioon siirtymiseen juuri siitä tilanteesta, missä nyt olet. Lisäksi saat ohjeet, miten päivittää mahdollinen olemassa oleva treeniohjelma ruokavalion mukaiseksi.

Reseptejä ja ohjeistus aterioihin (Arvo 100€)

Valmennuksessa perehdytään asioihin syvemmällä tasolla kun tavallisissa ravintovalmennuksissa ja saamasi tiedon avulla osaat jatkossa koostaa ketogeenisia aterioita täysin itsenäisesti. Saat lisäksi 30 erilaista ketogeenista reseptiä, joilla pääset helposti alkuun. Reseptien ja Finelin avulla sinun on helppo koota mieluisia aterioita viikkojen varrelle.

Ravintovalmentajan tuki (Arvo 580€)

Suljetussa Facebook-ryhmässä valmentaja Sami Sundvik vastaa matkalla mieleen nousseisiin kysymyksiin. Myös toinen 8 viikon valmentajista, hyvinvoinnin ammattilainen Teemu Eloranta auttaa tarvittaessa. Sinulla on valmentajien tuki käytössäsi koko kahdeksan viikon ajan, ja Facebook-ryhmän jäsenyys jää käyttöösi myös valmennuksen jälkeen.

Tee päätös ja sano KYLLÄ valmennukselle, joka oikeasti toimii. Koe pysyvä muutos ja virkeä olo!

Kun varaat paikkasi mukaan nyt, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Valmennuksen voi kuitenkin käydä läpi omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.

Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä.

Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved