Leidien kotitreenistartti

TUOTERYHMÄ
  • Treenaat turvallisesti oikein ja hyvä olo etusijalla. Monipuoliset treenit onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta – ilman ylimääräisiä välineitä.
  • Opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat.
  • Saat kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.
  • Opit miten ravinto liittyy kokonaisuuteen, mutta keskitymme treenaamiseen.
  • Aloitat tai jatkat treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana – 20 minuuttia, 3 kertaa viikossa riittää!
  • Saat 8 viikon aikana näkyviä tuloksia, kannustavan naisporukan ympärillesi ja ammattivalmentajat tueksesi muutokseen.

119.00 

Leidien kotitreenistartti -verkkovalmennus

Monessa tilanteessa kuntosali ei ole se paikka, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Siispä Leidien treenistartissa pistetään ensin pohja kuntoon kotona ja treenataan monipuolisesti, oppien liikunnallinen elämäntapa. Valmennuksen jälkeen voit halutessasi ottaa “askeleen eteenpäin” tai jatkaa ohjelmallamme pysyvästi.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Leidien kotitreenistartti sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

8 VIIKON KOTITREENIOHJELMA (Arvo 395€)

Kotitreeniohjelman avulla treenaat juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta, ilman lisävälineitä. Treenejä on kolmesti viikossa, mutta halutessasi voit treenata useammin lisätreeniohjeilla. Treenaat turvallisesti ja tuloksekkaasti oikein – harjoitukset on ohjeistettu selkeillä ohjevideoilla, joten opit jokaisen liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan. Treeniohjelman alkaa hyvin maltillisesti, ja etenee viikkojen myötä, sillä olemme huomioineet erilaiset lähtötasot. Treeniohjelman lähestymistapa on kokonaisvaltainen: kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa. Tämä mahdollistaen sen, että kaikki pääsevät mukaan jatkamaan tai aloittamaan liikunnan.

VALMENTAJAN TUKI (Arvo 395€)

Valmennuksen ajan mukana on ammattivalmentaja, jotka on valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

BONUS-MATERIAALIT (Arvo 295€)

Treeniohjeiden lisäksi parannat liikkuvuutta ja ryhtiä ja saat vinkit, joilla parannat unenlaatuasi. Extra-osiot käsittelevät aiheita ruokavalion merkityksestä, koroilla kävelystä, itsensä arvostuksesta, armollisuudesta, ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta, meikkauksesta ja ihon hoidosta.

YHTEINEN RYHMÄ

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. 

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

Liittymällä mukaan nyt, maksat 8 viikon valmennuksesta reilu 14€ viikossa. Se on kaksi euroa päivässä. Mitä muuta voit ostaa samalla summalla yhden päivän aikana, joka parantaisi hyvinvointiasi yhtä tehokkaasti?

 

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved