Leidien kuntosalitreeni

TUOTERYHMÄ

Selkeä ja tehokas kuntosalivalmennus naisille.

  • 12 viikon aikana kiinteydyt
  • saat lisää voimaa
  • opit liikkeiden tehokkaat ja turvalliset suoritustekniikat
  • lisäät arkeesi toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia

Valmennus sopii sinulle, joka

  • olet treenannut aiemmin ja haluat palata treenien pariin
  • et ole treenannut aiemmin, mutta haluat nyt aloittaa
  • treenaat jo, mutta haluat parantaa tietämystäsi kuntosalitreenistä
  • haluat tukea ja apua tehokkaaseen ja turvalliseen treenamiseen
  • haluat parantaa lihaskuntoasi
  • kaipaat ryhmän tukea

109.00 

Leidien kuntosalitreeni - Uusi kiinteämpi ja voimakkaampi sinä 12 viikossa

Selkeä ja tehokas kuntosalivalmennus naisille. 12 viikon aikana kiinteydyt, saat lisää voimaa, sekä opit liikkeiden tehokkaat ja turvalliset suoritustekniikat.
Lisäät arkeesi toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, Leidien kuntosalitreeni sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

KUNTOSALIOHJELMA

Saat 12 viikon treeniohjelman, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Treeniohjelma kestää käyttöä, joten voit jatkaa sillä pitkän ajan myös valmennuksen päätyttyä. Koko kehon treeniohjelma on valmennuksen ajan 3-jakoinen, eli treenikertoja tulee kolmesti viikossa. Treenit on myös jaettu lihasryhmittäin, joten koko kroppa tulee treenattua viikon aikana oikein. Jokaisesta treeniliikkeestä on erillinen ohjevideo, jossa näytetään kuinka liike tehdään turvallisesti oikein. Apu ja ohjeet kulkevat siis kätevästi mukana puhelimessa, tietokoneessa tai tabletissa.

OHEISMATERIAALI

Saat kokonaisvaltaista tietoa hyvinvoinnista kuntosaliharjoittelun ympärille. Keskitymme nimittäin myös unen tärkeyteen, mieleen ja motivaatioon. Varsinkin pidempien projektien aikana tavoite voi muuttua tai kasvaa. Myös elämäntilanne voi muuttua ja se voi aiheuttaa haasteita. Käsittelemme sitä, millaisten kysymysten äärelle tällaisissa tilanteissa on hyvä pysähtyä. Syvennymme myös palautumiseen ja kehonhuoltoon. Kattavan kehonhuolto-osion avulla saadaan kehoa toimintakykyiseksi, jonka jälkeen on turvallista ja miellyttävää rakentaa lisää voimaa ja kestävyyttä.

VALMENTAJIEN TUKI

Koko valmennuksen ajan mukana on tsemppaamassa valmentajasi Riina Kivikoski ja Teemu Eloranta. Riina ja Teemu ovat apunasi vastaamassa kysymyksiin, sekä tukemassa sinua koko kahdentoista viikon ajan.

YHTEINEN RYHMÄ

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved