Toiminnallinen pakaratreeni

TUOTERYHMÄ
  • Vahvat pakarat pitävät kunnossa – merkittävät tukilihaksemme eli hyvin toimivat ja toiminnalliset pakarat tukevat koko kehoa parantavasti
  • Aloitat tai jatkat pakaroiden treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana – 3 kertaa viikossa riittää!
  • Lisäät liikkuvuuttasi ja opit tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat
  • Treenaat hyvä olo (ja pakarat!) etusijalla, turvallisesti oikein ajasta ja paikasta riippumatta
  • Saat kannustavan osallistujajoukon ympärillesi ja ammattivalmentajat tueksesi muutokseen

Huom! Tässä tuotteessa ei tule mukana treenissä tarvittavat vastuskuminauhat. Jos sinulla ei ole niitä valitse tämä paketti.

89.00 

3 VIIKON TOIMINNALLINEN PAKARATREENI -VERKKOVALMENNUS

Treenaat jalkoihin lisää voimaa, pakaroihin pyöreyttä, ryhtiä suoraksi ja vähennät selkäkipuja. Pakaratreenillä pidät koko kehon toimintakykyisenä!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä pakaravalmennus sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

2 harjoitteluviikkoa, jolloin opetellaan ja omaksutaan varsinaisissa treeniohjelmissa olevat pakaraliikkeet (Arvo 295€)

Mikä olisikaan parempaa, kuin tietää, että tuloillaan on 3 tehokasta treeniohjelmaa, joita osaa varmasti noudattaa oikein? Ja joista saa varmasti kaiken hyödyn irti?

3 erilaista, tehokasta ja kokonaisvaltaista pakaroihin keskittyvää treeniohjelmaa (Arvo 195€)

Treeniohjelmien avulla treenaat jalkoihin lisää voimaa ja liikkuvuutta. Lisäksi pakaroihin pyöreyttä. Huomioit kolmesta eri lihaksesta koostuvan pakaralihaksen kokonaisvaltaisesti ja pidät huolta, että yksi kehon suurimmista lihaksista pysyy vahvana ja jatkossakin tärkeässä roolissa kaikissa arjen aktiviteeteissa.

Videosarjan, jota seuraamalla pysyt varmasti mukana (Arvo 100€)

Kaikki valmennuksen liikkeet ja harjoitukset on kuvattu jokaiselle viikolle videosarjaksi, jotta pysyt varmasti mukana joka hetki. Opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat tuntuman sinne minne pitää. Ota siis hyvä asento, pistä video pyörimään ja vain seuraa perässä! Voiko treenaminen olla enää helpompaa?

VALMENTAJAN TUKI (Arvo 395€)

Valmennuksen ajan mukana on ammattivalmentaja, jotka on valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

YHTEINEN RYHMÄ

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä

Tämä on kertamaksu. Et sitoudu jäsenyyksiin, kestotilauksiin tai kuukausimaksuihin. 

Mikäli et ole tyytyväinen ja maksoit työnantajan tarjoamalla verottomalla edulla, jota ei voi palauttaa rahana takaisin (kuten Smartum, Edenred tai ePassi), tarjoamme vaihto-oikeuden toiseen valmennukseemme.

 

 

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved