Työkalut pysyvään kehonhuoltoon

TUOTERYHMÄ

Yksinkertainen ja kokonaisvaltainen kehonhuolto-ohjelma:

  • selkäranka kuntoon
  • monipuolista venyttelyä
  • lisää toimintakykyä
  • vähemmän kiputiloja.

Kattava paketti kehonhuoltoharjoituksia, jotka pitäisi löytyä jokaisen arjesta. Yhdistät harjoitukset myös helposti muun harjoittelun yhdeksi tärkeimmäksi osaksi.

Valmennus sopii kaikille ja on vastalääke nykykulttuurin passiivisuudelle: saa elämänlaatusi takaisin tai pidennettyä sitä vuosiksi. Siis täydellinen työkalupakki toimivilla koko kehon harjoituksilla loppuelämän kehonhuoltoon.

77.00 

   

Työkalut pysyvään kehonhuoltoon - loppuelämän työkalupakki

Riippumatta siitä minkä kuntotasoinen olet, pystyt aloittamaan kehonhuoltoharjoittelun. Valmennuksen avulla saat kokonaisvaltaisesti kehoa auki ja toimintakykyä lisää. Selkärankaa elvytettyä, niveliä, sekä liikeratoja parannettua. Vähennettyä kaikkia kehon kiputiloja – eli monipuolisesti kehoon toimintakykyä ja liikettä takaisin lyhyillä, päivittäisillä harjoituksilla. Ja kaikki tämä kotoa käsin, ilman lisävälineitä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista valmennus sopii juuri sinulle

Tämän kaiken valmennus sisältää

Videosarja, jossa harjoitteet omaksutaan ennen harjoittelua (Arvo 200€)

Kaikki valmennuksen liikkeet, harjoitteet ja harjoitukset on opastettu selkeiden videoiden avulla. Opit liikkeiden suoritustavat ja tekniikat seuraamalla videoilta helposti omaksuttavia ohjeita. Tämän jälkeen voit tehdä kehonhuoltoharjoittelua hyvillä mielin, kun tiedät, että saat liikkeistä varmasti täyden tehon ja hyödyn irti!

Kokonaisvaltainen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon (Arvo 395€)

”Elä kuin opetat” -kokonaisuus, jossa valmentajien viisiosainen työkalupakki loppuelämän kehonhuoltoon. Harjoituksia, joita valmentajat käyttävät itsekkin viikottain ja vuodesta toiseen. Työkalupakki sisältää tärkeimmät osa-alueet kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon tukien toisiaan. Saat kehoa auki, toimintakykyä lisää, selkärankaa elvytettyä, joustoa, parannettua niveliä ja liikeratoja ja vähennettyä kiputiloja. Monipuolisesti kehoon lisää toimintakykyä ja liikettä lyhyillä, päivittäisillä harjoituksilla.

Valmentajan tuki ja apu (Arvo 300€)

Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa kehonhuoltoharjoittelun omaksumisessa. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Yhteisön apu ja vertaistuki (korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat myös valmentajas päivittäin. Ryhmässä teet yhteistä matkaa valmennukseen mukaan lähteneiden kanssa. Ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti vertaistukea ja ajatuksenvaihtoa ajatellen.

Lähde mukaan nyt! Saat valmennuksen kaikki materiaalit heti käyttöösi

Ilmoittautumisen jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle, josta löydät valmennuksen materiaalit. Materiaalit ovat ikuisesti käytössäsi, joten voit käydä valmennuksen omassa tahdissa läpi.

Maksa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Saat myös 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tai valmennus ei olekkaan sinua varten, saat rahasi takaisin täysimääräisenä.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved