Toiminnallinen vastusnauhatreeni

SKU KUSA-AB-1 TUOTERYHMÄ
 • 8 viikon treeniohjelma sopii kehon muokkaukseen, kiinteyttämiseen ja lihaskunnon kehittämiseen.
 • Saat kaupan päälle kumiset vastusnauhat, joilla on helppo tehdä koko kehon kattava harjoitus. Nauhat ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset ja kulkevat helposti mukana.
 • Vastusnauhat ovat loistava vastusharjoittelun apuväline ja ne sopivat kaikille vasta-alkajista kokeneempiinkin treenaajiin.
 • Opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä valmennuksen selkeät ohjevideot opastavat sinua joka hetki.
 • Aloitat tai jatkat treenaamista niin, että pysyt varmasti mukana – 3 kertaa viikossa riittää

Osta valmennus nyt ja saat treeniohjelman heti käyttöösi. Kaupan päälle tuleva välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.

 

 

167.00 

7685 varastossa

8 viikon Toiminnallinen vastusnauhatreeni - VERKKOVALMENNUS

Oma monipuolinen kuntosali kotiisi: treeniohjelmalla ja välinesetillä treenaat tehokkaimmat liikkeet kotoa käsin. Aloitat tai ylläpidät lihaskunnon kasvattamisen turvallisesti ja helposti tämän kokonaisuuden avulla.

Välinesetti pitää sisällään:

 • 5 kappaletta vastusnauhoja (eri vahvuuksilla)
 • Kaksi kappaletta pehmustettuja kahvoja
 • Ovikiinnitin
 • Kantopussi
 • Nilkkaremmit
 • 8 viikon treeniohjelman video-ohjeistuksineen
 • Pääsyn facebook-ryhmään jossa voit vaihtaa ajatuksia muiden treenaajien kanssa

 

Kenelle toiminnalliseen vastusnauhatreeniin osallistuminen sopii?

Mitä kaikkea tämä valmennus pitää sisällään

8 viikon toiminnallinen treeniohjelma

Uniikki 8 viikon treeniohjelma, jossa paneudutaan toiminnalliseen vastusnauhatreeniin kokonaisvaltaisesti. Treenejä tulee viikossa kolme: ylävartalotreeni, keskivartalotreeni ja alavartalotreeni. (Halutessasi toki useammin!) Jokaisessa treenissä on 6 tehokasta, mutta silti helppoa treeniliikettä.

Vastusnauhasetti

Jotta treenaaminen onnistuisi ja olisi mahdollisimman monipuolista, saat kaupan päälle kattavan välinesetin onnistuaksesi. Treenaaminen välinesetin avulla on helppoa ja turvallista. Setti sisältää 5 eri vahvuista vastusnauhaa, 2 pehmustettua kahvaa, ovikiinnittimen, kantopuusin ja nilkkaremmit.

Videoidut ohjeet

Kaikki treeniohjelman liikkeet ovat videoitu selkeäksi kokonaisuudeksi videosarjan muodossa, jotta opit koko kehon tehokkaat treeniliikkeet ja niiden suoritustekniikat. Sinun ei tarvitse miettiä miten mikäkin toimii, sillä ohjevideot opastavat sinua joka hetki. Voit vain laittaa videon pyörimään ja seurata perässä.

Yhteisön apu ja vertaistuki

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa, jossa tavoitat myös valmentajas päivittäin. Ryhmässä teet yhteistä matkaa valmennukseen mukaan lähteneiden kanssa. Ryhmään ei ole pakko liittyä, mutta suosittelemme sitä vahvasti vertaistukea ja ajatuksenvaihtoa ajatellen.

Tutkimusten mukaan vastuskuminauhoilla treenaminen on yhtä tehokasta kuin levypainojen kanssa heiluminen kuntosalilla. Varsinkin jos noudatat antamaamme treeniohjelmaa.

Osta valmennus nyt! Saat loistavan välineen kehon muokkaukseen, kiinteyttämiseen ja lihaskunnon kehittämiseen!

Saat henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan ja kurssin kaikki materiaalit heti käyttöösi. Kaupan päälle tuleva välinesetti toimitetaan kotiisi 7 arkipäivän kuluessa.

Saat 100% takuun valmennukselle, joten voit kokeilla sitä ilman riskiä.

Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös Smartum, ePassi, MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi. Voit lisäksi maksaa tykysetelien, Eazybreakin ja Edenredin avulla. Ohjeet maksamiseen löydät kassa-sivulta.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved